Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τραπέζι μετά τη Βαφτιση(Grand Chateau Χορτιάτης)


Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Έχει κάνει κανείς το τραπέζι της βάφτισης στο Grand Chateau (πρωην Έλατα) στο Χορτιάτη? Έχω κλείσει ραντεβου να το δω και θα ήθελα γνώμες και για τον χωρο και για το φαγητο και φυσικά για τις τιμές.

:):)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις


Κι εγω το ειχα στο μυαλο μου για τη βαπφτιση του μπεμπη μου αλλα το απεκλεισα για δυο λογους.πρωτον γιατι το φαγητο δεν μας αρεσε(πηγα σε γαμο πριν 3 μηνες)ειχε πολυ μικρες μεριδες και δευτερον γιατι στην αυλη εχει μια πισινα με προσβαση στα παιδια.ολα εκει ειχαν μαζευτει.δεν ηθελα να ειμαι με το αγχος μηπως γινει κανα κακο.παντως απο τιμες ηταν καλο αλλα κριμα γιατι ο χωρος και η τοποθεσια σε προδιαθετουν για κατι παραπανω

Link to comment
Share on other sites

Εμεις κλεισαμε στο Ξαστερο στον Χορτιατη σε σχετικα πολυ καλη τιμη, το γνωριζει κανεις πως ειναι? αν ειναι καλο το φαγητο? Προσφτα το πηρε ενας αλλος ιδιοκτητης, ο προηγουμενος ειχε τιμη 35 ευρω το ατομο πολυ ακριβο, τωρα για τον καινουργειο δεν ξερω αν εχει καλο φαγητο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!εκανα τον ιουνιο εκει την βαφτιση και ηταν παρα πολυ ωραια!14 ευρω το ατομο κοστισε και κανεις εσυ το μενου με βαση τι διαθετεις!και ο Πανος που ειναι υπευθυνος απιστευτος!εκλεισε και ενας φιλος τον γαμο του και ενας ακομα την βαφτιση του παιδιου του!

Link to comment
Share on other sites

Μακαρι να ειναι ετσι, γιατι εχευ τυχει να πας σε βαπτιση και το φαγητο δεν τρωγοταν, και ειναι κριμα απο την στιγμη που διαθετεις χρηματα για το τραπεζι να μην ευχαριστηθουν οι καλεσμενοι.

Link to comment
Share on other sites

greygoose και Lioula καλησπέρα. Έχω ακούσει από παντού καλά λόγια για το Ξάστερο. Έχετε μήπως κάποια φωτογραφία απ' τον χώρο που θα μπορούσα να δω? Μ ενδιαφέρει για την εσωτερική αίθουσα για τέλη Οκτωβρίου.

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ συγκεκριμενο μαγαζι το εχει ο χουτος που κανει catering και δεν ξετρελαθηκα ..δεν μου αρεσε το φαγητο ουτε η εξυπηρετηση..

το ξαστερο καλουτσικο θα ελεγα αλλα βαζει ως και 4 βαφτισεις μαζι και γινετε πανικος..δεν ξερεις ποιος κλοουν ειναι ποιανου και οι καλεσμενοι καθονται σε λαθος τραπεζια..

στον χορτιατη δεν ειναι πολυ σουπερ τα πραγματα..και σας το λεω αυτο γιατι μενω εκει και εχω παει σε δεκαδες βαφτισεις σε ολα τα μαγαζια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Tesseris vaptsieis mazi auto einai to xeirotero mou stin proigoumeni vaptisi itan se ena magazi 3 vaptsieis mazi kai nomizam eoti eimaste se mpouzoukia!!!

Padws egw den to exw dei akoma apo koda alla ekei pou kleiasme einai exwterikos xwros mou eipe o xaderfos mou kai ara tha maste monoi kai apomonwmenoi apo tous allous.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το Grand Chateau δεν εμπιστεύομαι κι εγώ ιδιαίτερα τον Χούτο. Έχω πάει σε δεξίωση με catering του κι εγω με τις φίλες μου παραγγείλαμε club sandwich απ την καφετέρια του χώρου μετά. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. καλό είναι να δοκιμάσεις πριν κλείσεις το Menu. Μία φίλη μου παντρεύεται τον Σεπτέμβριο στο Grand Chateau κ απ ότι μου είπε διάλεξε ένα μενού που δεν είναι τέλειο μεν αλλά τρώγεται άνετα.

Link to comment
Share on other sites

Το φαγητο αρεσε σε ολους τους καλεσμενους μας και σε μας και το καλο ειναι πως ειναι μονο η δικη σου βαφτιση και οχι αλλες τρις!Και απο εξυπηρετηση σουπερ!τελικα μαλλον ειναι πολυ υποκειμενικα ολα!το ξαστερο παλι δεν μου ειχε αρεσει σε εναν αρραβωνα που ειχα παει!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Lioula και εμεις σκεφτομαστε να το κανουμε εκει και το μαζι το γαμο και τη βαφτιση ποσο σου πηρε το ατομο?και γενικα αν γνωριζετε οτιδηποτε για κεντρα τετοια στη θεσσαλονικη διαφωτιστε με γιατι ο καιρος περναει και δεν ξερω απο που να αρχισω να ψαχνω λεμε να γινει το νοεμβριο αν γνωριζετε και αλλα κεντρα πειτε μου γιατι δεν ξερω ποια ειναι καλα και ποια οχι αλλα και οικονομικα.please

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...