Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύφασμα (Wrap/Pouch) που κρατά το μωρό κοντά στο σώμα

Recommended Posts

μωρέ χαρας το κουραγιο σου να το κανεις κι αυτο βρε Στελιτσα.

Κοίτα τι είναι αυτό που μου δίνει κουράγιο να το συνεχίζω:

http://www.babywearing.gr/images/nino/bwmeeting280308%20002.jpg

http://www.babywearing.gr/images/nino/bwmeeting280308%20005.jpg

http://www.babywearing.gr/images/nino/bwmeeting280308.jpg

Δεν είναι απίστευτα;

(Τα μωράκια κοιμήθηκαν στα slings!)

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι από τη σημερινή συνάντηση (παρά την καταρρακτώδη βροχή!) και δημοσιεύονται με άδεια των μαμάδων που συμμετείχαν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 448
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρέ χαρας το κουραγιο σου να το κανεις κι αυτο βρε Στελιτσα.

Κοίτα τι είναι αυτό που μου δίνει κουράγιο να το συνεχίζω:

http://www.babywearing.gr/images/nino/bwmeeting280308%20002.jpg

http://www.babywearing.gr/images/nino/bwmeeting280308%20005.jpg

http://www.babywearing.gr/images/nino/bwmeeting280308.jpg

Δεν είναι απίστευτα;

(Τα μωράκια κοιμήθηκαν στα slings!)

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι από τη σημερινή συνάντηση (παρά την καταρρακτώδη βροχή!) και δημοσιεύονται με άδεια των μαμάδων που συμμετείχαν.

εχεις απολυτο δικιο. ειναι απιστευτα :P

Λοιπόν, να γράψω την εμπειρία μου με το sling μια και το υποσχέθηκα και στην Ευαγγελία.

Καταρχάς να αναφέρω ότι από τη στιγμή που ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι παρήγγειλα μάρσιπο (δεν είπα σλιγκ γιατί δεν θα καταλάβαινε) γκρίνιαξε..... "Και τι το θες.... Πεταμένα λεφτά, η μικρή είναι ζωηρή δε θα κάθεται.....".... Επειδή όμως ΕΓΩ είμαι αυτή που την έχω τις περισσότερες ώρες και τη δικιά μου αγκαλιά θέλει η μικρή του είπα ότι εγώ το έχω ανάγκη γιατί κουράζομαι.

Ήρθε το σλιγκ το οποίο περίμενα πως και πως....

1η φορά: Έβαλα τη μικρή και γκρίνιαξε (παρέα και ο σύζυγος). Δεν την κράτησα πολύ γιατί δεν ήθελα να το πάρει με στραβό μάτι.

2η φορά: Την ξαναέβαλα για περισσότερη ώρα, αλλά κουράστηκα εγώ. Μάλλον δεν το είχα βάλει σωστά. Με βοήθησε η Ευαγγελία και είδα ότι δεν το είχα απλώσει καλά στην πλάτη.

3η φορά: Είχαμε διακοπή ρεύματος, ήταν απόγευμα, σκοτάδι και η Μαρία ήθελε και καλά να βγει έξω. Και έξω όμως σκοτάδι (8 το βράδυ) και ήθελε αγκαλιά. Της είπα ότι θα την πάρω αγκαλιά μόνο αν τη βάλω στο σλιγκ. Πήγαμε και βολτίτσα και της άρεσε πολύ.

Σάββατο βράδυ. Ήθελα από μέρες να κάνω κέικ και δεν έβλεπα το σύζυγο να συνεργάζεται (κουρασμένος, ήθελε να δει και αγώνα). «Φοράω» τη μικρή και ξεκινήσαμε να το φτιάχνουμε μαζί. Η Μαρία ξετρελλάθηκε. Μπορούσε να βλέπει τι κάνω και να νομίζει ότι βοηθάει κιόλας. Βέβαια, δεν μπορώ να πω.... Κουράστηκα κιόλας αλλά προκειμένου να κάθομαι και γω όλη μέρα να παίζω και να μην μπορώ να κάνω δουλειές το προτίμησα και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί.

Έχω βέβαια ακόμα ένα προβληματάκι με το να την τοποθετήσω εύκολα γιατί δυσανασχετεί όσο την έχω ψηλά στον ώμο μου μέχρι να της περάσω τα πόδια. Ίσως να κάνω και κάτι λάθος. Επίσης θέλω να δοκιμάσω να τη βάλω και στην πλάτη.

Πάντως σε σύγκριση με τον να την έχω αγκαλιά είναι πολύ ξεκούραστο και αν το είχα και όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή θα ήταν παιχνιδάκι. Αφού με έναν μάρσιπο που είχα πάρει της Chicco κουραζόμουν πολύ. Με πονούσε η μέση μου και τότε ήταν και 5-6 κιλά. Ενώ τώρα είναι 10 και νιώθω πιο άνετα....

Χρωστάω φώτο αλλά δεν το ξεχνάω. Με την πρώτη ευκαιρία μόλις βγάλω θα τη δημοσιεύσω.

sL7ap2.png

Έχω βέβαια ακόμα ένα προβληματάκι με το να την τοποθετήσω εύκολα γιατί δυσανασχετεί όσο την έχω ψηλά στον ώμο μου μέχρι να της περάσω τα πόδια. Ίσως να κάνω και κάτι λάθος.

Αφού η κορούλα σου είναι μεγάλη και στέκεται, μπορείς να τη βάλεις και από κάτω! Δεν είναι ανάγκη να τη βάλεις απ' τον ώμο σου! Δηλαδή φοράς το sling σου και βάζεις τη μικρή από κάτω μέρα και μετά το απλώνεις ως κάτω απ' τον πωπό της. (ή την παίρνεις αγκαλιά στο πλάι σου και μετά βάζεις το sling από πάνω! :wink: )

Διαφημίσεις

Θελω κι εγώ να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.

Λοιπόν, εμείς πήραμε το sling που μας έφτιαξε η Στέλλα, πριν λίγες ημέρες.

Η αλήθεια είναι πως είχα πει πως αν ο μικρός δεν το δεχθεί, δεν θα τον πιέσω και θα το φυλάξω όταν με το καλό κάνουμε άλλο παιδί.

Ο άντρας μου ήταν σύμφωνος, άλλωστε είχε έρθει μαζί σε μια συνάντηση στο σπίτι της Στέλλας και του άρεσε.

Όταν λοιπόν έβαλα το Στέλιο πρώτη φορά στο sling μας, δεν το πίστευα!!!!!!! άρχισε να γελάει και να κάθετε χωρις αντισταση.Μου έκανε φοβερή εντύπωση γιατι δεν ειναι καθόλου της αγκαλιάς!

Το ίδιο μεσημέρι, τον φορεσα και περπατήσαμε λίγο στο μπαλκόνι.Αποτέλεσμα???...ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!!!!!!!

Την επόμενη μέρα τον έβαλα στην πλάτη και κάναμε ηλεκτρική σκούπα που του αρέσει πολύ :lol::lol::lol:

Τώρα πιά το έχω πάντα μαζί. Για κοντινά ψώνια που δε θέλω το καρότσι, στις επισκέψεις σε σπίτια φίλων που συνήθως "κολλάμε" στη πόρτα μέχρι να φύγουμε κι έτσι δεν χρειάζεται να τον κυνηγάω ή να με πονάει η μέση μου.

Η εμπειρία μου, μου έδειξε πως τελικά δεν είναι ακατόρθωτο να φορέσεις με sling ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία. Εμεις 14 1/2 μηνών αρχίσαμε οπότε μανούλες με μεγαλύτερα μωράκια, ξανασκεφτείτε το!

Τέλος, θέλω να πω κι από εδώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη Στέλλα Σταμουλάκη για την πολύτιμη βοήθεια της. :D

920035f02d.png

Έχω βέβαια ακόμα ένα προβληματάκι με το να την τοποθετήσω εύκολα γιατί δυσανασχετεί όσο την έχω ψηλά στον ώμο μου μέχρι να της περάσω τα πόδια. Ίσως να κάνω και κάτι λάθος.

Αφού η κορούλα σου είναι μεγάλη και στέκεται, μπορείς να τη βάλεις και από κάτω! Δεν είναι ανάγκη να τη βάλεις απ' τον ώμο σου! Δηλαδή φοράς το sling σου και βάζεις τη μικρή από κάτω μέρα και μετά το απλώνεις ως κάτω απ' τον πωπό της. (ή την παίρνεις αγκαλιά στο πλάι σου και μετά βάζεις το sling από πάνω! :wink: )

Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή.... :):):):) Νά σαι καλά..... Και μένα με κούραζε είναι η αλήθεια γιατί είναι όντως μεγάλη πια και κοντεύει να κάνει βουτιά πάνω από τον ώμο μου χώρια που κουράζομαι και γω έτσι....

sL7ap2.png

Λοιπόν έχουμε καμιά εβδομάδα που προσπαθούμε κι εμείς να μάθουμε το σλινγκ αλλά είχα απογοητευτεί γιατί παιδευόμουνα να τη βάλω μέσα και δυσανασχετούσε μέχρι να την καταφέρω (είναι και μεγαλούτσικη) οπότε μετά τσατιζότανε και δεν ήθελε να κάτσει. Τώρα θα δοκιμάσω τους άλλους τρόπους που προτείνει η Στέλλα να δούμε...

Επίσης έχω μια εντύπωση ότι δεν της πολυαρέσει που είναι κολλημένη πάνω μου και δεν μπορεί να στριφογυρνάει αλλά ελπίζω να το ξεπεράσουμε κι αυτό γιατί θέλω πάααααααρα πολύ να τα καταφέρουμε :?:?:?

Ευαγγελία όπως βλέπεις δεν σε έχω ξεχάσει αλλά το παλεύω :)

6qjVp3.png

Τζίφος!

Με το που είδε το σλινγκ άρχισε να φωνάζει μηηηηηηηηη και να τρέχει :(

Καμιά ιδέα?

Να παρεις ενα απο τα carriers που ειναι καταλληλα για παιδι αυτης της ηλικιας, δηλ. mei-tai ή wrap. Θα εχεις το παιδι στην πλατη και θα κανετε βολτες εκτος σπιτιου χωρις να κουραζεται περπατωντας, οπότε μετα απο μια-δυο φορες θα το αγαπησει.

Διαφημίσεις

Λοιπόν έχουμε καμιά εβδομάδα που προσπαθούμε κι εμείς να μάθουμε το σλινγκ αλλά είχα απογοητευτεί γιατί παιδευόμουνα να τη βάλω μέσα και δυσανασχετούσε μέχρι να την καταφέρω (είναι και μεγαλούτσικη) οπότε μετά τσατιζότανε και δεν ήθελε να κάτσει. Τώρα θα δοκιμάσω τους άλλους τρόπους που προτείνει η Στέλλα να δούμε...

Επίσης έχω μια εντύπωση ότι δεν της πολυαρέσει που είναι κολλημένη πάνω μου και δεν μπορεί να στριφογυρνάει αλλά ελπίζω να το ξεπεράσουμε κι αυτό γιατί θέλω πάααααααρα πολύ να τα καταφέρουμε :?:?:?

Ευαγγελία όπως βλέπεις δεν σε έχω ξεχάσει αλλά το παλεύω :)

Καλημέρα Angelina.

Έτσι έκανε εμένα την πρώτη φορά που την έβαλα στο σλινγκ. Αλλά μάλλον δεν την είχα τοποθετήσει σωστά γιατί αν μπει σωστά στο σλιγκ θα μπορεί να κάνει κάποιες κινήσεις. Δεν θα είναι τόσο πολύ κολλημένη πάνω σου. Εμένα η δικιά μου τελευτάιως κάνει και ταρζανιές. Την κρατάω και με το χέρι μου βέβαια για να μην έχουμε κανένα ατύχημα αλλά τη βλεπω πως το χαίρεται.

Επίσης τις δυο πρώτες φορές το έβλεπε που το κρατούσα και ενώ ήθελε αγκαλιά έφευγε.... σαν να έλεγε "άσε καλύτερα.... καλά είμαι και δω". Αφού ο άντρας μου με δούλευε. "Με αυτό έλεγε θα της κόψεις τις αγκαλιές". :):)

Την΄αφησα λίγες μέρες, δεν την πίεσα και της το ξαναδοκίμασα σε μια διακοπή ρεύματος που ήθελε αγκαλιά. Της είπα πως θα την πάρω αγκαλιά αλλά μόνο με το "σακούλι" (έτσι της το λέω για να το καταλάβει) γιατί τα χέρια της μαμάς πονάνε. Συμφώνησε και αυτό ήταν. Τώρα είμαστε εντάξει.

sL7ap2.png

Κορίτσια καλημέρα κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Τι να πω? Θα ξαναδοκιμάσω δελεάζοντάς τη με επίσκεψη στη γιαγιά και τον παππού (που τρελαίνεται) και θα της πω ότι μόνο με τη "ζώνη" (έτσι το λέει) μπορούμε να πάμε. Χθες όμως τη λυπήθηκα γιατί έπαθε σχεδόν υστερία μόλις με είδε να βάζω το σλινγκ :( Ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί είμαστε κι οι δύο πολύ της βόλτας αλλά το καρότσι πρέπει να κινείται συνεχώς διαφορετικά θέλει να κατέβει κι ακόμα κουράζεται να περπατάει πολλή ώρα.

Αυτό με την πλάτη το φοβάμαι γιατί αφενός δε φημίζομαι για την επιδεξιότητά μου αφετέρου νομίζω ότι δεν θα μου αφήσει τρίχα για τρίχα! :?

6qjVp3.png

......

Αυτό με την πλάτη το φοβάμαι γιατί αφενός δε φημίζομαι για την επιδεξιότητά μου αφετέρου νομίζω ότι δεν θα μου αφήσει τρίχα για τρίχα! :?

:lol::lol::lol: Προσπάθησα να τη βάλω χθες στην πλάτη. Καταρχάς το έκανα λάθος αλλά όσο παιδευόμουν να την τοποθετήσω με δάγκωνε και είχε σκάσει στα γέλια.....

Κάθισα όμως το βράδυ και μελέτησα τον τρόπο τοποθέτησης και θα ξαναπροσπαθήσω. :)

Καλή επιτυχία Angelina

sL7ap2.png

Τζίφος!

Καμιά ιδέα?

Να παρεις ενα απο τα carriers που ειναι καταλληλα για παιδι αυτης της ηλικιας, δηλ. mei-tai ή wrap. Θα εχεις το παιδι στην πλατη και θα κανετε βολτες εκτος σπιτιου χωρις να κουραζεται περπατωντας, οπότε μετα απο μια-δυο φορες θα το αγαπησει.

Δεν είμαι σίγουρη ότι συμφωνώ...

Κατ' αρχήν αφού έχεις ήδη πληρώσει κάτι, πρέπει να το ευχαριστηθείτε, όχι να πληρώσεις κι άλλα χωρίς να είσαι σίγουρη ότι θα είναι εντάξει!

Κατά δεύτερον, το babywearing υποτίθεται ότι έιναι για να σας διευκολύνει, όχι να σας καταπιέζει! Μην το ζορίζεις το παιδί αν δε θέλει! Μπορεί να περνάει μια φάση "ανεξαρτησίας", μπορεί να το έχει πάρει στραβά από κάποια "αποτυχημένη" φορά, μπορεί απλά να είναι η αντίδρασή της έτσι!

Έχω να σου προτείνω τρόπους και ιδέες για να την κάνεις να θέλει, αλλά γιατί; (Αν θέλει αγκαλιά και σε κουράζει και απλά δε θέλει το sling, λύνεται, αλλά αν γενικά είναι σε φάση που δε θέλει αγκαλιά, γιατί να την πιέσεις; )

Στέλλα καλημέρα!

Η κόρη μου θέλει αγκαλιές και μάλιστα πολλές (ανεξαρτησία? τι είναι αυτο? 8) ). Γι' αυτό και αποφάσισα να δοκιμάσω το σλινγκ τώρα παρά την ηλικία της και τα κιλά της και κυρίως για τις βόλτες έξω (ευτυχώς δεν το έχουμε πληρώσει, το δανειστήκαμε για να το δοκιμάσουμε :) ).

Μάλλον η άρνησή της οφείλεται στις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες, όπου αφενός παιδευότανε πάνω στον ώμο μου μέχρι να τη βάλω μέσα αφετέρου παραπονιότανε ότι την ενοχλούσε πίσω από τα γόνατα (κάτι μάλλον δεν είχα κάνει καλά). Κι επίσης μάλλον δεν της άρεσε που ήταν κολλημένη πάνω μου. Σε κάποια φάση που είχα δοκιμάσει ένα αυτοσχέδιο είχε απόσταση από το σώμα μου και τότε είχε κατενθουσιαστεί αλλά εγώ κοψομεσιάστηκα.

Αυτά....

6qjVp3.png

Διαφημίσεις

Τζίφος!

Καμιά ιδέα?

Δεν είμαι σίγουρη ότι συμφωνώ...

Κατ' αρχήν αφού έχεις ήδη πληρώσει κάτι, πρέπει να το ευχαριστηθείτε, όχι να πληρώσεις κι άλλα χωρίς να είσαι σίγουρη ότι θα είναι εντάξει!

Πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν το έχεις πληρώσει, καλό είναι να το ευχαριστηθείς

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Κατά δεύτερον, το babywearing υποτίθεται ότι έιναι για να σας διευκολύνει, όχι να σας καταπιέζει! Μην το ζορίζεις το παιδί αν δε θέλει! Μπορεί να περνάει μια φάση "ανεξαρτησίας", μπορεί να το έχει πάρει στραβά από κάποια "αποτυχημένη" φορά, μπορεί απλά να είναι η αντίδρασή της έτσι!

Έχω να σου προτείνω τρόπους και ιδέες για να την κάνεις να θέλει, αλλά γιατί; (Αν θέλει αγκαλιά και σε κουράζει και απλά δε θέλει το sling, λύνεται, αλλά αν γενικά είναι σε φάση που δε θέλει αγκαλιά, γιατί να την πιέσεις; )

Με αυτό συμφωνώ. Αν είσαι σίγουρη ότι τα κάνεις όλα σωστά, και έχεις μελετήσει προσεκτικά οδηγίες και βίντεο, τότε έχεις κάνει ό,τι μπορείς από τη μεριά σου :) Προσπάθησε να κάνεις τις δοκιμές όταν δεν είσαι ΕΣΥ αγχωμένη. πχ όταν πάτε μια βόλτα, στο γυρισμό βάλ΄τι λίγο ενώ της δείχνεις τα σκυλάκια στο δρόμο.

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

όπου αφενός παιδευότανε πάνω στον ώμο μου μέχρι να τη βάλω μέσα

Όπως έγραψα και πιο πάνω, τα μεγάλα παιδιά μπορείς να τα βάλεις και από κάτω ή να τα πάρεις απλά αγκαλιά και να βάλεις το sling από πάνω. (θα φτιάξω φωτογραφίες γι' αυτό μου φαίνεται...)

αφετέρου παραπονιότανε ότι την ενοχλούσε πίσω από τα γόνατα (κάτι μάλλον δεν είχα κάνει καλά).

Ποδαράκια ανοιχτά, γονατάκια ψηλά (ψηλότερα απ' τον πωπό) και το ύφασμα να μην είναι "μαζεμένο" πολύ εκεί...

Σε κάποια φάση που είχα δοκιμάσει ένα αυτοσχέδιο είχε απόσταση από το σώμα μου και τότε είχε κατενθουσιαστεί αλλά εγώ κοψομεσιάστηκα.

Αυτά....

Φυσικό είναι. Το κέντρο βάρους αλλάζει. Για να είναι σωστό και άνετο πρέπει να υπάρχει όσο γίνεται μικρότερη απόσταση μεταξύ σας. Άλλωστε έτσι είναι "εξ ορισμού" η αγκαλιά! Ωστόσο, με μεγάλα παιδιά, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα αφήσεις να έχουν τα χέρια έξω και το ύφασμα να φτάνει μέχρι τη μέση της πλάτης περίπου. Έτσι νιώθουν πιο "ελεύθερα".

Αν πάντως θέλεις να την πείσεις να δοκιμάσει, κοίτα μερικές ιδέες:

α. Φοράς το sling (χωρίς να σε δει) και το έχεις γύρω σου γενικά. Όλη μέρα. Χωρίς να της προτείνεις να τη βάλεις μέσα. (Και φυσικά χωρίς να προσπαθήσεις να την ξεγελάσεις και να τη βάλεις χωρίς να το καταλάβει). Απλά το φοράς, σα ρούχο, σαν εσάρπα ας πούμε. (Ο στόχος είναι να της φύγει αυτή η "αντίδραση" και να μην το βλέπει σαν κάτι που την "αναγκάζει" σε αγκαλιά. Να το "αποσυνδέσει" απ' τις προσπάθειές σου να την "πείσεις" να μπει μέσα!)

β. Αν έχει μια κούκλα (ή ζωάκι) φόρα την κούκλα στο sling! Πες της ότι η κούκλα θέλει αγκαλιά και στο sling της αρέσει πολύ. Και ότι σου αρέσει κι εσένα να έχεις αγκαλιά την κούκλα στο sling.

γ. Δείξ' της τη φωτογραφία του Βασίλη με την κούκλα του στο sling:

vassilakis%20wearing%20his%20ducky.jpg (Έτσι για να γελάσετε!)

δ. Πάτε βόλτα γύρω απ' το τετράγωνο με τα πόδια. Όταν κουραστεί, ρώτα την αν θέλει να την πάρεις στο sling. (Μην της πεις: "θέλεις να σε πάρω αγκαλιά;" Πες της: "Κουράστηκες; Θέλεις να έρθεις στο sling να κάτσεις; ")

ε. Γενικότερα, κάντε ευχάριστα πράγματα στο sling. Μην τη βάζεις όταν γκρινιάζει.

Ξαναλέω, πως η αγκαλιά δεν γίνεται με το ζόρι ποτέ! Είναι το πιο ευχάριστο πράγμα του κόσμου και θα έπρεπε να είναι πάντα έτσι! Επίσης όλα τα παραπάνω, σπάνια χρειάζονται (και φυσικά μόνο με μεγάλα παιδιά). Συνήθως όλα τα παιδιά γουστάρουν πολύ... Μάλλον κάνατε κακή αρχή!

Δες σ' αυτή τη φωτογραφία, ο Γιαννάκης είναι 3,5 χρονών και άρχισε να μπαίνει σε sling όταν ήταν 2,5!

http://www.babywearing.gr/images/gallery/Giannis%20and%20Vassilis.jpg

Δηλαδή μου λες ότι έχω ελπίδες κι εγώ που ειναι τρία η κόρη μου??????

Τρελαίνομαι για σλινκγ και τα ζηλεύω αλλά τα ανακάλυψα το Δεκέμβρη που γράφτηκα στο φόρουμ και νομιζα ότι είναι αργά!!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Όπως έγραψα και πιο πάνω, τα μεγάλα παιδιά μπορείς να τα βάλεις και από κάτω ή να τα πάρεις απλά αγκαλιά και να βάλεις το sling από πάνω. (θα φτιάξω φωτογραφίες γι' αυτό μου φαίνεται...)

Αχ, μπράβο.. βάλε φωτογραφίες γιατί το προσπάθησα χθες να τη βάλω από κάτω αλλά.... τζίφος..... Δεν την έβαλα καλά και μετά δεν μπορούσα να το διορθώσω με τίποτα. Και δεν θέλω να την ταλαιπωρώ γιατί είναι και αρχή ακόμα και ήδη είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν μου παραπονέθηκε βέβαια αλλά καλά είναι να μην παραπονεθεί.....

sL7ap2.png

Lia είπε:
sstamoul είπε:

Αχ, μπράβο.. βάλε φωτογραφίες γιατί το προσπάθησα χθες να τη βάλω από κάτω αλλά.... τζίφος.....

Όπως ξέρετε ( :D:D ) κρατάω πάντα τις υποσχέσεις μου!

Το παρακάτω βιντεάκι δείχνει αυτόν τον τρόπο:

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ (ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) ΣΤΟ RING SLING:

(Αν κάνοντας κλικ αργεί να παίξει, αποθήκευσέ το με δεξί κλικ στο δικό σου δίσκο και μετά παίξ' το από εκεί! :wink: )

Γράψε μου πώς πήγε!

Αχ, μπράβο.. βάλε φωτογραφίες γιατί το προσπάθησα χθες να τη βάλω από κάτω αλλά.... τζίφος.....

Όπως ξέρετε ( :D:D ) κρατάω πάντα τις υποσχέσεις μου!

Το παρακάτω βιντεάκι δείχνει αυτόν τον τρόπο:

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ (ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) ΣΤΟ RING SLING:

http://www.babywearing.gr/images/howto/ringsling/hipcarry/hipcarry_toddler.mpg

(Αν κάνοντας κλικ αργεί να παίξει, αποθήκευσέ το με δεξί κλικ στο δικό σου δίσκο και μετά παίξ' το από εκεί! :wink: )

Γράψε μου πώς πήγε!

Καταρχάς Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ που απάντησες τόσο γρήγορα και έκανες και το βιντεάκι τόσο άμεσα.

Καλά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι τέτοιο εννοούσες. :oops:

Εγώ καθόμουνα σε καρέκλα ή στον καναπέ, την είχα αγκαλιά και προσπαθούσα να το κάνω από κει. Ίσως γι αυτό δε μου πετύχαινε.

Πάντως δεν το προσπάθησα ακόμα αλλά θα το κάνω. Νά σαι καλά κοπέλα μου...!!!

:lol::lol: Και καλά λέει η Ευδοκία.. Πότε τον έβαλες στο σλιγκ πότε τον τακτοποίησες τον μικρό σου.... Φτου φτου... εγώ κάνω ώρες!!!! :lol::lol:

sL7ap2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...