Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aυξημένη αυχενική πτυχή.... Β' επιπέδου

Recommended Posts

Ρια μην αγχώνεσαι για το βάρος...της ξαδέρφης μου που όντως γερνούσε ο πλακούντας (διαπιστώθηκε μετά τη γέννα με ιστολογική) γεννήθηκε 2000 γρ με φυσιολογικό τοκετό! Έμεινε 3 μέρες προληπτικά στη θερμοκοιτίδα και όταν έφυγε τον πήρε κανονικά μαζί της!

Η Αναστασία μου γεννήθηκε 2700 στην 38 εβδομάδα και στη μέτρηση της 36 ήταν 2400...

Aso4p2.pngplWtp2.png

Διαφημίσεις

Deleni σε ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά μου έδωσες κουράγιο, θα σταματήσω να το σκέφτομαι και να αγχώνομαι και θα λέω "όλα θα πάνε καλά".

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Νιώθω όμως οτι ξεφύγαμε λιγάκι απο το θέμα μας και φταίω εγώ γι'αυτό και ζητώ συγνώμη απο την El.

Σας ευχαριστώ πάντος΄μέσα απο την καρδιά μου καρδούλες μου και εύχομαι να έχουμε όλες υπέροχες εγκυμοσύνες και ας μας ταλαιπωρούν λιγάκι τα νινάκια μας ;)

Bρε ρια..τι λογια ειναι αυτα;ισα ισα, σας διαβαζω και ξεχνιεμαι..

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χαίρομαι που σε κάνω και ξεχνιέσαι λιγάκι El μου, είσαι ψυχούλα τελικά και πραγματικά εύχομαι να σου πάνε όλα καλά :D

Η αλήθεια είναι οτι αγχώθηκα με όσα μου είπε χθες ο γιατρός για το βάρος του μπέμπη μου και την πλήρωσε ο καημένος ο αντρούλης μου με αποτέλεσμα να τσακωνόμαστε όλο το βράδυ (λες και τρώει αυτός το φαγητό του μπέμπη) :oops:

Και σαν να μην έφτανε η ανησυχία μου να έχω να εξηγώ τί μας είπε ο γιατρός και σε μαμά,πεθερά και αδερφή.....:mad:

Διαφημίσεις

Μην το συζητάς, είναι σε επιφυλακή όποτε έχω ραντεβού με τον γιατρό για να μάθει τί μας είπε και αν καθυστερήσουμε να την πάρουμε τηλέφωνο αρχίζει τις αναπάντητες :?Χθες μου έκανε και παράπονα γιατί δεν πήγαμε να τις πούμε τα νέα απο το σπίτι (μένει 2 τετράγωνα μακρυά μας) ε και δεν άντεξα της λέω "ξέρετε έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε εκτός απο το να γυρνάμε όλη μέρα στους δρόμους"....ε μα πια...

Ria μου,μην στενοχωριεσαι για το βαρος του μωρου σου,χαρα μου,μια χαρα ειναι.Μην ξεχνας οτι υπαρχει μια αποκλιση απο την μετρηση στην κοιλιτσα με το πραγματικο βαρος.

Μια φιλη μου γεννησε την 33η εβδομαδα λογω του οτι εχανε αμνιακο υγρο και της ειπε ο γιατρος της οτι το μωρο ουτε 2 κιλα δεν θα ζυγιζει.Τελικα γεννησε εναν κοριτσαρο 2200 γρ το οποιο ουτε θερμικοιτηδα δεν χρειαστηκε...

Εμενα στην μετρηση η Σοφουλα μου μου εβγαινε στην 40η εβδομαδα 2500 κιλα και γεννηθηκε 2820.

Παντως ο δικος μου γιατρος παρολο που χρεωνει για καισαρικη πιο πολλα,ουτε να το συζητησει.Φανατικος (εκτος απροοπτου) του φυσιολογικου.Και χωρις επισκληριδιο :?.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Eγω εκανα καισαρικη στον μεγαλο μου και ειχα τοσο αγχος δεν ηθελα ουτε να σκεφτομαι δευτερη καισαρικη...αν και ο γιατρος μου μου ξεκαθαρισε απο την αρχη οτι δεν αναλαμβανει φυσιολογικο υστερα απο καισαρικη...τωρα πλεον..δε με νοιαζει καθολου..

Ελα,Ελενακι με την πολυ γλυκια φωνη!!!Μην μου πεφτεις παλι!!!

Ξου,ξου οι κακες σκεψεις!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Ερχονται μονες τους οι ρημαδες ρε χριστιανα μου και οσο και να τις διωχνω δε λεν να φυγουν...ξερω ..οτι ξερεις τι σου λεω..

Διαφημίσεις

ΕΛΕΝΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ "ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ" . ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!

"καλημερα και από εμενα!

και εγω στεναχωρήθηκα με το Ελενάκι αλλά λίγο που το έψαξα εχθες στο ιντερνετ, ηρεμησα λιγάκι. όταν είναι λεει το εύρημα μεγαλύτερο των 6mm όπως στην περίπτωση της ελένης ενδέχεται λεει να μιλαμε για σύνδρομο down. τίποτα δεν είναι σίγουρο. όπως λεει και η ραμονίτσα το κακό είναι ότι μεχρι να κανει την αμνιο και να βγουν τα αποτελέσματα θα ζει μέσα στο άγχος η κοπέλα.

εμένα πάντως συνάδελφός μου που γέννησε το 2ο παιδάκι της πριν 20 ημέρες, της είχανε πει βάσει αυχενικής διαφάνειας ότι το πρώτο της μωρό είχε πιθανότητες 1 στις 9 για το συνδρομο και το δεύτερο 1 στις 20. εννοείται ότι και τις 2 φορές έκανε αμνιο και όλα ήταν τέλεια!:-P "

yZX6p2.png

Ξερω,Ελενακι μου,ξερω.Ολα ομως θα πανε κατ'ευχην!Εχεις την αληθινα θετικη μας ενεργεια και την αγαπη μας.Ολες μας οι ευχες ειναι για το μωρακι σου!!!!

Αλβερτος Αινσταιν

Αχ ρε Μακ σ΄ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.Και ολες σας ευχαριστω πολυ,που με σκεφτεστε συνεχεια,που ρωτατε τους γιατρους σας για μενα..μου δινετε κουραγιο..χιλια ευχαριστω..

Χθές ήταν μια πολύ περίεργη μέρα για μένα El μου και φαινόταν οτι δεν θα εξελιχθεί καλά.

Για να μην πολυλογώ εκτός οτι περιμέναμε 1,30 ώρα στον γιατρό μου, δεν μου είπε κάτι καινούργιο για την δική σου περίπτωση εκτος απο αυτά που σου ανέφερε και ο γιατρός σου, μπαίνουμε να δούμε το μωράκι μου και τον βλέπω να κατσουφιάζει λιγάκι....ε μου κοπήκαν τα πόδια....το μωρό μας είναι 2100-2200 και στις 24/9 πρέπει να πάω για βιοφυσικό προφίλ για να δούμε αν συνεχίζει να παίρνει βάρος διαφορετικά θα μου το πάρουν με καισαρική επειδή είναι χαμηλόβαρο :(

Δεν φτάνει που μου έκανε την καρδυά περιβόλι ήθελε μετά να μου μετρήσει και την πίεση...13,7 η πίεση :shock:, ε τί περίμενε μετά απο όσα μου ανέφερε? αφού δεν έφτασε 25 να λέει και ευχαριστώ...

RIA_P μην ανησυχείς. Εμένα τέλη 35ης εβδομάδας ήταν 2400 και γεννήθηκε με τη θέλησή της (έσπασε τα νερά και βγήκε μέσα σε 6 ώρες) αρχή 37ης. Ήταν 2170 που σημαίνει ότι για κάποιο λόγο δεν τρεφόταν καλά στο τέλος. Ούτε θερμοκοιτίδα χρειάστηκε. Με παίδεψε με το θηλασμό και κατέληξα στο θήλαστρο αλλά στον 3 μήνα είχε φτάσει τα αντιστοιχα μωρά της ηλικίας της. Το χαμηλό βάρος ανησυχεί όταν είναι κάτω από 1500 γραμ. Τότε τα μωρά χαρακτηρίζονται λιποβαρή.

ΕΛΚΑΡΑΚ καλά αποτελέσματα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

A6s2p3.png

Αχ ρε Μακ σ΄ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.Και ολες σας ευχαριστω πολυ,που με σκεφτεστε συνεχεια,που ρωτατε τους γιατρους σας για μενα..μου δινετε κουραγιο..χιλια ευχαριστω..

ναι, ναι, ναι.....

και με τα ευχαριστώ νομίζεις θα γλιτώσεις??

Μεζεδοκατάσταση θέλουμε στη σαλόνικα είπαμε!!

Διαφημίσεις

elaki μου γλυκο στεναχωρηθηκα με τα νεα σου...ποιο πολυ γιατι σε εχει παρει απο κατω και στεναχωρεις και το αγορακι σου μωρε που περιμενει ενα χαδακι απο τη μανουλα του για να νιωσει σιγουρια και στην κοιλιτσα σου.και ειμαι σιγουση οτι τη δευτερα θα μας πεις καλα νεα.ολα θα πανε καλα θα το δεις.αλλωστε στο δευτερο παιδακι συνδρομο down ειναι ακομα πιο σπανιο φιλεναδιτσα.μην σκεφτεσαι αρνητικα και στεναχωριεσαι ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ γιατι τιποτα δε θα συμβαινει!

ria μου εσυ και αν δεν πρεπει να στεναχωριεσαι.η κορουλα μου γεννηθηκε προωρη μολις την πρωτη μερα τις 37ης εβδομαδας και ζυγιζε 2,330.λιγο ικτερο εκανε και την βαλαμε στο φως και 2 εικοσιτετραωρα και πηραμε μαζι εξητηριο.στις τριανατα μερες ειχε παρει 800γρ. και στον δευτερο μηνα 1,100!!!

εσενα ειναι ηδη 2,100 και στεναχωριεσαι;;;και γιατι να στο παρουν με καισαρικη;αλλο παλι και αυτο.ψαξε το λιγο γιατι τζαμπα θα φας νηστερι μου φαινεται αν ο λογος ειναι το βαρος.

για να ανεβει το ηθικο μας ρε κοριτσια:D:D:D

pGqKp3.pngXyeRp3.png

Πω πω τώρα αγχώθηκα εγώ!

Μακάρι να έρθει γρήγορα η Δευτέρα και τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα! Καταλαβαίνω ότι αυτό θα είναι το πιο μακρύ Σαββατοκύριακο της ζωής σου, αλλά αν όλα πάνε καλά, ούτε που θα το θυμάσαι!

Πολλά φιλιά, και ηρεμία!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Πραγματι..το πιο μακρυ,το πιο δυσκολο,το πιο στεναχωρο Σαββατοκυριακο της ζωης μου...ας ειναι μονο για καλο,ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια για τις ευχες σας.

αγαπημενη μου,τωρα το διαβασα,λυπαμαι πολυ καρδουλα μου που περνας τετοια αγωνια!ειμαι ομως σιγουρη οτι ολα υα πανε καλα ματια μου!κανε μονο θετικες σκεψεις κοριτσακι μου για το μπεμπακι και ολα θα πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα εισαι στη σκεψη και στις προσευχες μου μεχρι να παρουμε τα καλα νεα!μετα αι πνιξου!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

Elkaraki, δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι από χθες, σε νιώθω (όσο μπορώ, γιατί εμένα η εγκυμοσύνη μου δεν είχε προχωρήσει τόσο) αλλά πιστεύω πώς όλα θα πάνε καλά τελικά.

Κάνε αισιόδοξες σκέψεις, θα βοηθήσουν κι εσένα και τον μπέμπη σου και τον μικρούλη τον τσακπίνη σου.

(Σε βρήκα στο facebook, στις φίλες της Τζόρτζι κλπ., εσύ πρέπει να είσαι, και σου έστειλα αίτημα φιλίας με το σχετικό μήνυμα, για να καταλάβεις ότι είμαι εγώ. Έχεις και το ίδιο άβαταρ που έχεις στο φόρουμ).

5f27b8bd0c.png

Εlkarak καταλαβαινω οτι φοβασαι πολυ αλλα μονο η θετικη ενεργεια βοηθαει. Ολα θα πανε καλα με το μωρο σου, μονο αυτο να σκεφτεσαι. Μην το βαζεις κατω γιατι το μπεμπουλινι μεσα σου το καταλαβαινει.

Σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα απο καρδιας!!!!

Ρια να μην φοβασαι τιποτα και ο Μαριος μου γεννηθηκε 1890 γρ αλλα τωρα μας δερνει ολους!!!!! Ευχομαι να μην χρειαστει να γεννησεις νωριτερα αλλα αν αυτο ειναι επιτακτικη αναγκη τοτε ζητα απο τον γιατρο να κανεις τις ενεσεις κορτιζονης για τους πνευμονες του παιδιου. Θα το βοηθησουν πολυ!!!!!!

Σας ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα αισιόδοξα μηνύματά σας και το κουράγιο που μου δίνεται, πραγματικά στηρίζετε η μια την άλλη στις δύσκολες στιγμές.

El μου πώς είσαι καρδούλα μου?

Αρχικό μήνυμα απο RIA_P viewpost.gif

Χθές ήταν μια πολύ περίεργη μέρα για μένα El μου και φαινόταν οτι δεν θα εξελιχθεί καλά.

Για να μην πολυλογώ εκτός οτι περιμέναμε 1,30 ώρα στον γιατρό μου, δεν μου είπε κάτι καινούργιο για την δική σου περίπτωση εκτος απο αυτά που σου ανέφερε και ο γιατρός σου, μπαίνουμε να δούμε το μωράκι μου και τον βλέπω να κατσουφιάζει λιγάκι....ε μου κοπήκαν τα πόδια....το μωρό μας είναι 2100-2200 και στις 24/9 πρέπει να πάω για βιοφυσικό προφίλ για να δούμε αν συνεχίζει να παίρνει βάρος διαφορετικά θα μου το πάρουν με καισαρική επειδή είναι χαμηλόβαρο :-(

Δεν φτάνει που μου έκανε την καρδυά περιβόλι ήθελε μετά να μου μετρήσει και την πίεση...13,7 η πίεση :shock:, ε τί περίμενε μετά απο όσα μου ανέφερε? αφού δεν έφτασε 25 να λέει και ευχαριστώ...

Γειά σου πρέπει να γνωρίζεις ότι η μέτρηση έχει αποκλίσεις'

Αλλά ακόμη κι έτσι το παιδάκι σου είναι πάνω από τα 2 κιλά.

Ο γιος μου γεννήθηκε στην 37η εβδομάδα 1740γρ ενώ η μέτρηση

έδειχνε στα 1980γρ με καισαρική γιατί ήταν πολύ μικρούλης για να

αντέξει την διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού.

Έμεινε στην θερμοκοιτίδα 3 μέρες 2 σε κονάκι μέσα στην ΜΕΝ κι ενω δεν

είχε βάλει βάρος τον πήρα μαζί μου σπίτι,

Σήμερα είναι τριών ετών γύρω στα 15 κιλά και 1.02 ύψος.

ELKARAK εύχομαι ότι καλύτερο θετικές σκέψεις πάνω από όλα.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...