Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατροι!!!! SOS!!!

melina_g

Recommended Posts

Εγώ στάνταρ θα κρατούσα τη δεύτερη. Φως φανάρι είναι ρε κορίτσια. Αφού η πρώτη της έκανε λάθος διάγνωση στη δεύτερη βρογχιολίτιδα! Άκου τον άντρα σου, καλή μου. Περαστικά σας!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

stafroditi2353, καλημέρα!

μην έχεις τόσο άγχος! Εγώ χρειάστηκε ν' αλλάξω πάνω από δύο παιδιάτρους για να καταλήξω...

Προσωπικά, θα επέλεγα τον γιατρό που θα έκανε έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση, θα ήταν προσιτός - διαθέσιμος και θα έδειχνε ενδιαφέρον. Νομίζω πως αυτά τα στοιχεία - σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις - τα έχει η δεύτερη γιατρός. Το ιστορικό εύκολα το μαθαίνει κανείς, δεν είναι κάτι δύσκολο.

Καλή εβδομάδα!

ξερεις που κολλαω???στο οτι και η πρωτη καλα μου φερθηκε και γιαυτο αισθανομαι ασχημα, και ενδιαφερθηκε οταν ημαστασν στο νοσοκομειο. θα μου πεις, εκανε λαθος διαγνωση και ειναι πιο σημαντικο αυτο, ε???ή ετυχε τελος παντων! η βλακεια μου ηταν οτι ζητησα δευτερη γνωμη (απο φοβο πιο πολυ), γιαυτο μπλεχτηκα τωρα

Ετσι όπως τα γράφεις και οι δυο παιδιατροι δεν άκουσαν ακροαστικά πάει να πει πως κλινικά είχαν την ίδια άποψη. Η δεύτερη παιδιατρος αφου δεν άκουσε ακροαστικά πως το χαρακτήρησε βρογχιολίτιδα; Το ήξερε πως είχατε πάει σε άλλη παιδιάτρο;

Βρε γλυκιά μου κοπέλα καταρχήν ηρέμησε!! Με τον πανικό δεν μπορείς να παρεις σωστές αποφάσεις. Εμείς σαν τρίτοι δύσκολο να σου δώσουμε μια σωστή γνώμη αφού δεν έχουμε ζήσει τα γεγονότα. Θα έλεγα να μείνεις με το γιατρό που σου κάνει το "κλικ", που σου ταιριάζει, που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τώρα είσαι αγχωμένη και δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός, στην πορεία θα το καταλάβεις που θα είσαι πιο ήρεμη. Τώρα αν κάνεις τον εμβόλιο στην μία παιδίατρο και μετά αλλαξεις δεν τρέχει και τίποτα, δεν ειναι υποχρεωτικό να επιλέξεις εδώ και τώρα. Συμφωνώ όμως όπως ειπώθηκε παραπάνω ότι ειδικά ο παιδιατρος (και ο γυναικολόγος) πρεπει να είναι διαθεσιμος ανά πασα ώρα και στιγμή, γιορτες και Σαβ/κα. Και να είναι και κοντά, αν γίνεται και με τα πόδια. Η πρωτη γιατρός που λες δεν μου άρεσε που δεν ήταν διαθέσιμη όταν την χρειάστηκες εκτός και αν πρόκειται για μεομονωμενο περιστατικό. Π.χ. εγώ άλλαξα τον 1ο μας παιδίατρο γιατί σε διαστημα 2 μηνών έλειψε 3 φορες εκτός Αθηνών και δεν μπορουσα να βρω τον ίδιο (ή με παρέμπεμπε συνεχώς σε συνεργάτες του και στο Μητέρα).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...