Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είδη βάφτισης από το Χαμόγελο του παιδιού

fatsoula

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν βοηθάει κάποιον στην επιλογή του, πάντως άκουσα τα καλύτερα για τα παπυράκια από το Χαμόγελο του Παιδιού! Και δεν σας κρύβω ότι νιώθω πολύ περήφανη για την επιλογή μου! :D

Να φανταστείτε ότι τα παπυράκια έγιναν θέμα συζήτησης μεταξύ μιας φίλης και των 2 αγοριών της 5 και 7 ετών! :shock: Για μένα μόνο αυτό φτάνει! :D

7adb2868d6.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς ζητήσαμε από τους καλεσμένους μας να μην μας κάνουν δώρο αλλά αν θέλουν να κάνουν μια δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού είτε μέσω τραπέζης, είτε σε φακελάκι που τους έβαλα στην πρόσκληση, το οποίο ρίξανε σε σφραγισμένη κάλπη σε σχημα σπιτάκι που είχα στην εκκλησία.

Από το Χαμόγελο μου έστειλαν τα φακελάκια για τις προσκλήσεις συν κάποια παραπάνω για να έχω και στην εκκλησία, και μια μέρα πριν τη βάφτιση μου έστειλαν και την κάλπη, την οποία έχω και φωτό:

45805370fe9.th.jpg

Επίσης, μου έδωσαν και έναν κωδικό να αναγράφεται στην κατάθεση της τράπεζας για να ξεχωρίζουν ότι είναι δωρεά που αφορά εμάς.

Από όλους μα όλους τους καλεσμένους άκουσα μπράβο για την επιλογή μας να το κάνουμε αυτό και χάρηκα πολύ και γι'αυτό το γράφω κι εδώ μήπως θα ήθελε να το κάνει και κάποιος άλλος.

Δύο μέρες μετά τη βάπτιση τους πήγαμε την κάλπη στα γραφεία τους και μετρήσαμε εκεί τα φακελάκια. Επάνω στα φακελάκια γράφανε όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο και ποσό, και έτσι το Χαμόγελο θα στείλει ονομαστικές αποδείξεις για να ξέρει ο κόσμος πως τα χρήματα πήγαν όντως εκεί και όχι στην τσέπη μου :wink: Επίσης, μπόρεσα να πάρω μάτι κι εγώ τι έδωσε ο κόσμος γενικά.

Ήταν πολύ ικανοποιητική η προσφορά του κόσμου, 125 περίπου άτομα που ήμαστε, μαζεύτηκαν 2400 ευρώ. Τους φάνηκε μεγάλο ποσό και μας ευχαρίστησαν :) Τόσο ακριβώς δώσαμε στην ταβέρνα για το τραπέζι μας!!

Το μόνο παράπονο που άκουσα ήταν για την Alpha Bank που κράτησε προμήθεια 1.50 ευρώ για δωρεά 40 ευρώ και πολύ με χάλασε. Το είπα και στην κοπέλα στο Χαμόγελο και είπε πως προσπαθούνε να το σταματήσουν αυτό αλλά δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Αυτά από εμένα...

Εγώ θα κάνω τα προσκλητήρια στη μέριμνα παιδιών που υπάρχει στην περιοχή μου έχουν καλές τιμές και τα χρήματα τα δίνουν στα παιδιά (όλα τα κάνουν τα παιδια με την καθοδήγηση της υπεύθηνης)Έχουν και μπομπονιέρες αλλα εγώ θα τις κάνω μόνη μου(γάμου και βάφτισης)

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Σε άσχετο θέμα το γράφω αλλά γνωρίζετε αν μπορώ να δωρίσω στο Χαμόγελο όταν γεννηθούν και ξεπεταχτούν λίγο τα δίδυμα όλα τα βρεφικά ρούχα και εξοπλισμό; Το λέω γιατί δεν έχω διάθεση να τα δίνω δεξιά και αριστερά και να σε παρεξηγούν και επιπλέον νοιώθω ότι εκεί πραγματικά θα έχουν αξία!

Σε άσχετο θέμα το γράφω αλλά γνωρίζετε αν μπορώ να δωρίσω στο Χαμόγελο όταν γεννηθούν και ξεπεταχτούν λίγο τα δίδυμα όλα τα βρεφικά ρούχα και εξοπλισμό; Το λέω γιατί δεν έχω διάθεση να τα δίνω δεξιά και αριστερά και να σε παρεξηγούν και επιπλέον νοιώθω ότι εκεί πραγματικά θα έχουν αξία!

Ναι, μπορεις. Απλα πριν το κανεις παρε τους ενα τηλεφωνο.

GwASp3.png

Ναι, μπορεις. Απλα πριν το κανεις παρε τους ενα τηλεφωνο.

Ευχαριστώ :D

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές του ''Χαμόγελου του Παιδιού'' για την υπέροχη δουλειά που κάνανε στα προσκλητήρια και στις μπομπονιέρες για την βάφτιση του γιού μου! Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κυρία Μάτα που επιμελήθηκε την διακόσμηση στις μπομπονιέρες!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Σας ευχαριστώ...

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

κωνκων καλημέρα!!!

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για προσκλητήρια και μπουμπουνιέρες από το Χαμόγελο μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες? Για παράδειγμα αν μπορώ να τις δω κάπου αλλού εκτός από τη Νίκαια, πόσα σχέδια υπάρχουν, πόσο κοστίζουν, πόσο καιρό πριν πρέπει να κάνω την παραγγελία κλπ.

Ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Eχει κανεις να βαλει και φωτογραφιες δειγματων προσκλητηριων απο το Χαμογελο του παιδιου.

Με το θεμα καλαθι τι κανατε για τις μπουμπουνιερες? Απο που πηρατε?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 2 εβδομάδες μετά...
Eχει κανεις να βαλει και φωτογραφιες δειγματων προσκλητηριων απο το Χαμογελο του παιδιου.

Με το θεμα καλαθι τι κανατε για τις μπουμπουνιερες? Απο που πηρατε?

Σου δίνουν και καλάθι για τις μπομπονιέρες.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Ειναι οτι καλυτερο μπορειτε να κανετε, θα πιασουν τοπο τα χρηματα!!!!! Και σε εμας καναν πολυ καλη δουλεια στις μπομπονιερες και αντι για δωρο ειχα ζητησει να ριξουν χρηματα στην καλπη που ειχα του χαμογελου. Μαζευτηκαν χιλια ευρω περιπου σε κλειστη βαφτιση και χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...