Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είδη βάφτισης από το Χαμόγελο του παιδιού

fatsoula

Recommended Posts

titaki

κατάλαβα ότι έχουν μια αργοπορία στα προσκλητήρια

το κείμενο το βρήκα εγώ μέσα από το forum στην κατηγορία Κείμενο Βάπτισης ή προσκλητηρίου δεν θυμάμαι καλά

εάν δεν έχεις κάποιον να σου φτιάξει τα πουγκιά μπορείς να βρείς προσκλητήριο λίγο πιο μεγάλο (έχουν αρκετά) και να το κάνεις σαν πάπυρο με κορδελίτσες και να κρέμονται διάφορα πραγματάκια

πάρτους τηλέφωνο για τις μπομπονιέρες μια φίλη μου που ρώτησε για την βάπτιση στις 5 Ιουλίου τις είπαν ότι μισοπρολαβαίνουν

και τα καλύτερα τώρα

πήρα σήμερα τις μπομπονιέρες, έχω διαλέξει αυτές με τους ήλιιους (κιτρίνο, θαλασσί, ροζ, λαχανί) σε δύο σχέδια, τις έχουν βάλει σε υπέροχα καλάθια και γενικά είναι φανταστικές δεν το περίμενα θα προσπαθήσω το βράδυ να ανεβάσω φωτογραφίες

αξίζει τον κόπο όχι μόνο οικονομικά (τις ίδιες μπομπονιέρες τις βρήκα στην αθήνα 1,75) αλλά και εμφανισιακά

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια κανόνισα να πάω και εγώ από βδομάδα στη Νίκαια να δω τα σχέδια. Πείτε μου κάτι? Αν τους δώσω δικό μου κείμενο για τα προσκλητήρια θα το δεχτούν? ή θα έχουν πρόβλημα?

7adb2868d6.png

δεν έχουν πρόβλημα για τίποτα.

να σκεφτείς ότι πήγα να πάρω τα προσκλητήρια και δεν ήξερα πόσα χρήματα να αφήνω και συζήτηση στην συζήτηση μου είπαν ότι και χρήματα να μην τους έδιναν θα τα έπαιρνα τα προσκλητήρια

σήμερα για τις μπομπονιέρες με ρώτησαν πόσα χρήματα είναι να δώσω δεν τα είχαν υπολογίσει κάν

είναι πολύ χαμηλών τόνων και πάρα πολύ εξυπηρετικοί

κάτι γιαγιούλες έφτιαχναν τις μπομπονιέρες ως εθελόντριες

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

Διαφημίσεις

tsaxpina μου σε ευχαριστώ περιμένω και φωτογραφίες για να αποφασίσω για τις μπομπονιέρες γιατί τα προσκλητήρια θα τα κάνω σίγουρα εκεί. Για τις μπομπονιέρες το σκέφτομαι γιατί θέλω διαφορετική για μεγάλους και άλλη για μικρούς . Εσύ για τους μεγάλους είχες την ίδια;

Η ζωή μου τα αγγελούδια μου!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, όπως θα διαπιστώσετε(όσοι δεν το γνωρίζετε)είμαι καινούργια. Το Σεπτέμβρη βαφτίζω το δεύτερο παιδάκι μου (Κατρίν 10 μηνών). Γνωρίζετε κάτι για μπομπονιέρες και προσκλητήρια από το ίδρυμα make- a- wish:

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Πολύ καλή ιδέα για μπομπονιερες και προσκλητήρια. Λεφτά που θα πιάσουν τόπο.

Λεμε να βαφτίσουμε τη μικρή μέσα Νοέμβρη. Οπότε σιγά σιγά πρέπει να επισκεφτώ τα ιδρύματα αυτά...

tndLp2.png

FgHKp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Τελικά πήρα κι εγώ προσκλητήρια και μπομπονιέρες από το χαμόγελο. Ευχαριστώ τα κορίτσια που αναφέρανε το θέμα αυτό και τελικά τα λεφτά που θα δώσουμε θα πάνε σε καλό σκοπο.

Τσαχπίνα το πουγκί που έβαλες το προσκλητηριο, που το πήρες?

tndLp2.png

FgHKp2.png

Νατάσα, μου έστειλαν κι εμένα με μέιλ σήμερα 4 προσκλητήρια από το Χαμόγελο. Αλλά αυτό της τσαχπίνας δεν το είχαν στο μέιλ. Εσύ ποια πρόσκληση πήρες αν επιτρέπεται;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Gerakina πήρα τηλέφωνο στο 2104256040 και τους ζήτησα να μου στείλουν δείγματα με μέιλ. Θα σου στείλουν φωτό με 4 μπομπονιέρες και 4 προσκλητήρια. Όταν θα πας Νίκαια να τα δεις θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και άλλα. Μη φανταστείς φοβερή ποικιλία, αλλά είναι για καλό σκοπό. Οι μπομπονιέρες τους μου άρεσαν, ήταν προσεγμένες. Στα προσκλητήρια ήθελα κάτι πιο λιτό, αλλά φυσικά δεν με πείραξε αυτό. Παράγγειλα από εκεί τα προσκλητήριά μας. Ύπάρχουν και ασορτί καρτελάκια για το τραπέζι. Προκαταβολή δεν αφήνεις. Πληρώνεις ό,τι θέλεις με την παραλαβή των προσκλητηρίων. Για τις μπομπονιέρες δεν ξέρω, αλλά τις προσκλήσεις σου τις δίνουν 1 μήνα πριν από την ημερομηνία βάφτισης. Χωρίς φάκελο, πάντως.

Μια απλή ερώτηση έκανες νομίζω ε;;;

Έγραψα κι εγώ κάτιτίς παραπάνω :lol::lol::lol:

ΥΓ. Αν βιάζεσαι, σου στέλνω εγώ το μέιλ με τα δείγματα! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Εγω τελικα πήγα από κει και τα ειδα από κοντα. Πήρα ένα προσκλητηριο σε ροζ-σομον με ρυζόχαρτο και τον tweety (ειχαν και το αντιστοιχο με τον wienny-καπως ετσι γραφεται). Σε ενα μηνα θα παω να τις παρω. Για μπομπονιερες πήρα το κλασικο κουτακι για τους μεγαλους (μου αρεσε και το σπιτακι αλλα είναι πολυ μικρο) με κουφετα σοκολατας και για τους μικρους πηρα αυτες με το υφασμα σαν καραμελα, που έχουν κάτι σαν μπρελοκακι, με κουφετα τυπου smarties..

tndLp2.png

FgHKp2.png

Δεν τα εχω στον υπολογιστη. Δεν το σκεφτηκα να τα παρω (αφου να φανταστεις ουτε ο αντρας μου τις εχει δει). Απλά όταν διαλεξα το συγκεκριμενο, με τον tweety, μου το ανεφεραν.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...