Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Είσαστε κακή συναναστροφή, συμφωνώ με την chiqui, ενώ καθόλου δεν ήθελα με πιέσατε πολύ για να παραγγείλω και εγώ από το strawberry net. Σοβαρά τώρα. Παρέλαβα χθες από το straberry net το Hypnose της LANCOME 30ml σε συσκευασία μαζί με την κρέμα σώματος και δώρο μάσκαρα της STILA. Το δώρο το επιλέγεις. Δεν πλήρωσα μεταφορικά, μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι και το σημαντικότερο: ναι είναι αυθεντικά. Και είμαι σίγουρη γιατί η αδελφή μου αγόρασε το ίδιο άρωμα από τα αφορολόγητα και φυσικά ακριβότερο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια help , help.

παρήγγειλα και εγώ από το fragranex 2 κολωνίτσες αλλά επέλεξα τρόπο πληρωμής mail check or money order.

τι είναι αυτό ρε κορίτσια , μήπως θα πρέπει να στείλω τα χρήματα με courier και μετά να μου στείλουν τα αρώματα ή έχει σχέση με έμβασμα;

wobz4vsv31g4fym5.png

κορίτσια help , help.

παρήγγειλα και εγώ από το fragranex 2 κολωνίτσες αλλά επέλεξα τρόπο πληρωμής mail check or money order.

τι είναι αυτό ρε κορίτσια , μήπως θα πρέπει να στείλω τα χρήματα με courier και μετά να μου στείλουν τα αρώματα ή έχει σχέση με έμβασμα;

Νομίζω είναι κατάθεση στον λογαριασμό τους και τους στέλνεις αποδεικτικό.

Μην ανησυχείς, εάν δεν συμφωνείς τους στέλνεις μήνυμα και σου την ακυρώνουν την παραγγελία.

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!!!και αρρωματισμένα!!!!

Πως μπορω να δω ποσο θα μου κοστισει να μου ταξιδεψουν το αρρωματάκι στην Ελλάδα;;;

Βρηκα ενα κορυφαιο που ειναι και σε πολύ καλή τιμη αλλά δεν μπορω να βρω τα ταξιδιωτικά...

ΤANKS

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!!!και αρρωματισμένα!!!!

Πως μπορω να δω ποσο θα μου κοστισει να μου ταξιδεψουν το αρρωματάκι στην Ελλάδα;;;

Βρηκα ενα κορυφαιο που ειναι και σε πολύ καλή τιμη αλλά δεν μπορω να βρω τα ταξιδιωτικά...

ΤANKS

΄

εάν παραγγείλεις από το fragrancex κατά την διαδικασία του checkout σου λέει το μεταφορικό

νομίζω όμως ότι ακόμα ισχύει "δωρεάν μεταφορικά" εάν στο κενό που έχει για το coupon αναγράψεις την λέξη "free"

Εμενα εκτελωνιστηκε(shipped) 23/09 και δεν εχει ερθει ακομα.Λετε τα ελτα λογω εκλογων να εχουν δουλεια??

Ηταν παραγγελια απο fragrancex.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

εγω ψωνιζω αρκετα χρονια απο το strawberry net και δεν ειχα ποτε προβλημα! Ολα ερχονται τελεια και εννοειται ολα ειναι αυθεντικα!

Παντως μου στειλανε newsletter προχθες οτι αν με αρωμα αγορασω και οτιδηποτε αλλο σε μεικαπ η κρεμα, τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.

Σε καθε παραγγελια εντομεταξυ επειδη εχω κανει πανω απο 20 παραγγελιες εχω παντα 10% εκπτωση συν την εκπτωση 5% αν ειναι πανω απο 3 ειδη.

Τετοιες εκπτωσεις δε κανει ποτε ο Hondos και μιας και την εχει δει μονοπωλιο δε προκειται να με δει παρα μονο για τσιμπιδακια !!

Κορίτσια έχω και εγώ απορία. Θέλω να παραγγείλω από fragrancex το άρωμα του αντρούλη μου, που δυστυχώς δε το βρίσκω σε άλλα site και θέλω να πληρώσω με την κανονική πιστωτική. Είχατε ποτέ πρόβλημα στις χρεώσεις (επιπλέον ή αυθέρετες) ή όλες πληρώνεται με prepaid;

Σήμερα παρέλαβα επιτέλους και εγώ!

Όλα όπως τα είχα παραγγείλει και αυθεντικά.

Μάλιστα ετοιμάζω την δεύτερη παραγγελία.

Όσον αφορά τις χρεώσεις, θα σας πω όταν έρθει η κάρτα μου (δεν χρησιμοποίησα prepaid Dawn)

Δυστυχώς το τιμολόγιο που συνοδεύει τα πράγματα είναι με USD ενώ η παραγγέλία που σου επιβεβαιώνουν στο site είναι με Ευρώ. Θέλω να ελπίζω ότι η σωστή χρέωση θα μου έρθει.

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω και εγώ απορία. Θέλω να παραγγείλω από fragrancex το άρωμα του αντρούλη μου, που δυστυχώς δε το βρίσκω σε άλλα site και θέλω να πληρώσω με την κανονική πιστωτική. Είχατε ποτέ πρόβλημα στις χρεώσεις (επιπλέον ή αυθέρετες) ή όλες πληρώνεται με prepaid;

Εγώ παρήγγειλα με πιστωτική. Δεν είχα πρόβλημα, δηλ. για την Ange ou demon μου έδινε τιμή 44,39 € , χρεώθηκα 45,26 € , επειδή η εταιρία χρεώνει σε δολλάρια και η τράπεζα κάνει τη μετατροπή με βάση την ισοτιμία της ημέρας.Επίσης παρήγγειλα Cabotine , έδινε τιμή 19,60 € και χρεώθηκαν στην κάρτα μου 20,07 €.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

xuito αυτη η διαφορα που βλεπεις στη καρτα ειναι εξοδα συναλλαγματος.Το χρεωνουν οταν αγοραζεις κατι εκτος ευρωζωνης.

Ποτε παρηγγειλες κ σου ηρθαν?Εμενα οχι ακομα..:(Σημερα εχει 15 μερες

tyazp2.png

C9SDp2.png

xuito αυτη η διαφορα που βλεπεις στη καρτα ειναι εξοδα συναλλαγματος.Το χρεωνουν οταν αγοραζεις κατι εκτος ευρωζωνης.

Ποτε παρηγγειλες κ σου ηρθαν?Εμενα οχι ακομα..:(Σημερα εχει 15 μερες

όχι γλυκειά μου. Στην κάρτα γράφει πχ. τάδε δολλάρια Χ ισοτιμία της ημέρας = τάδε Ευρώ,

δεν προσθέτει κάτι παραπάνω. Παρήγγειλα 17/9 και παρέλαβα 22/9 και οι άλλες 2 παραγγελίες έγιναν η μία την Κυριακή 27/9 και η άλλη τη Δευτέρα 28/9 αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη , αν και είναι shipped και οι δύο. Μάλλον είναι αυτό που είπες, τα ΕΛΤΑ

μοιράζουν ψηφοδέλτια και φυλλάδια , με μας θα ασχολούνται ???

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

http://www.beautycom.gr/jmainCat.asp?MainCatID=2

βρηκα αυτο το site εδω στην ελλαδα. Οι τιμες φυσικα ειναι πολυ παραπανω αλλα σας το δινω γιατι εχει πολυ καλη μηχανη αναζητησης, αν δεν ξερεις ποια κρεμα να παρεις.

σου δινει φιλτρα αναλογα με την ηλικια, τον τυπο δερματος, την χρηση...

και πληροφοριες (στα ελληνικα!!) για την καθε κρεμα.

Διαφημίσεις

xuito, δεν το εψαξα γιατι ειδα οτι ετσι σερβιρε στον λογαριασμο την προμηθεια.Εχεις δικιο.

Βικη...ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ για το site.

Ερωτηση, εχω μικτο δερμα και ειμαι 30 χρ:!: τι να παρω: για συσφιξη, για ενυδατωση η αντιγηραντικη???

tyazp2.png

C9SDp2.png

Παρήγγειλα κι εγώ από το strawberry net στις 19 Σεπτεμβρίου, το πακετάκι έφυγε από Χονκ Κονγκ στις 23 και ήρθε Ολλανδία χθες, 2 Οκτωβρίου. Oλα ήταν όμορφα συσκευασμένα και σε άψογη κατάσταση. Πήρα μια κρέμα ματιών της Clarins, μια μάσκαρα Lancaster και το concealer που πάντa χρησιμοποιώ της Estee Lauder. Σύνολο 65 ευρώ με την έκπτωση και δώρο ένα lip gloss της Stila. Μιά χαρά! Τώρα κρατιέμαι...:lol:

fUvDp2.png

Koritsia...

Ωραια ολα αυτα.Η απορια μου τωρα ειναι Γιατι το φραουλονετ ειναι πιο ακριβο απο το fragrancex?η μαλλον γιατι το fragrancex ειναι τοσο πιο φτηνα?

Θελω να παρω ενα αρωμα για τα γενεθλια της μαμας μου και στο fragrance to 100 κανει 25 ευρω.Στο φραουλονετ κανει 44..!!!

Δεν ειναι τεστερ ειναι κανονικο με το κουτι...το τεστερ ειναι ακομα πιο φτηνο...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?????????ξερει καμια???πριν παραγγειλω..

ΕΠΙΣΗΣ οταν γραφετε οτι παραγγειλατε και λαβατε το δεματακι διευκρινιστε απο πιο σαιτ.γιατι εχω μπερδευτει!

Λοιπόν, από την δική μου εμπειρία όντως το fragrancex είναι πολύ πιο φτηνο. Το γιατί δεν το ξέρω, πάντως ότι παρέλαβα είναι original.

Τα τεστερ είναι απλά χωρίς original κουτί (αυτό δεν βολεύει μόνο εάν θέλεις να το κάνεις δώρο) κατά τα άλλα μπουκάλι και άρωμα κανονικό.

:D:DAggeloudia τί έγινε?

Παρήγγειλες τελικά?

εχω κολλήσει αρωματισμενες μου φιλεναδίτσες...

κολλησα...δεν ξερω τι να κάνω...με πιον τροπο...να πάρω την πιστωτικη του Κυριακου η να περιμενω να μου πει η Τινοκαρδιά(Καρδιά-Τινα):P αν της εβαλαν καπέλο;;;

Πανως το καλαθάκι το γεμισα και περιμενω πως και πως να ξεκολισω για να δω...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...