Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑPIVITA ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ NITROSAMINE Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΟΥΣΙΑ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ) ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ, ΛΕΚΕΔΕΣ. ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ 30ML ΜΟΝΟ 14,30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΠΟ 16% ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ 30ML ΜΟΝΟ 14,30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΠΟ 16% ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

μπορεις να μου πεις ποια ειναι;

κουνελακι....

ΕΓΩ με τον δικο μου τροπο κανω πραγματα για τα ζωα γιατι τα αγαπαω...μεχρι και ποντικι εχω σωσει.και αυτο ειναι αληθεια.Κανω πραγματα καθημερινα για οτι ζωο βρεθει στην πορεια μου...απο ταισμα και περιθαλψη μεχρι και γιατρο...ΑΛΛΑ τετοια βιντεο ΔΕΝ μπορω να δω..Ξερω οτι βασανιζονται ζωα...Οπως οτι πεθενουν παιδια σε 3κοσμικεσ χωρες...ξερω τι απνθρωποι ειναι οι "ανθρωποι" αλλα εγωστικα οπως ειπες γιατι να παρακολουθησω ολο το βιντεο?εκλαιγα με λυγμους οταν ειδα που βαλανε τον σκυλο στο σκουπιδιαρικο....ειδα τις φολες...ειδα αρκετα...δεν το αντεχω...ΠΟΝΑΩ...Τωρα εσυ μεταφρασε το οπως θελεισ.

Οσο για μπριζολες κτλ..ναι τρωω..και ναι πολλες φορες σταματαω να τρωω γιατι σκεφτομαι οτι ειναι σαρκα και εχω ελλατωσει το κρεας πια απο αηδια...κ φτιαχνω σπανια για τον αντρα μου...Στο χωριο εκλεγα επειδη μου εξηγησε ο αντρας μου τι ειναι τα νουμερα που σφραγιζουν πανω στα ζωνταν ζωα...αλλα ΔΕΝ μπορω να κανω κατι παραπανω απο οτι κανω για τα ζωα.Κανω αυτο που μπορω.

Διαφημίσεις

λοιπον ηρθε!!!

η συσκευασια ιδια και απαραλαχτη!! η μυρωδια και η υφη ιδια!! Τωρα θα πρεπει να τη βαλει η μαμα μου καμια δεκαρια μερες για να καταλαβουμε αν ειναι και στο προσωπο το ιδιο αποτελεσματική..

απο 83 στο χοντο, 22.... καλα δεν ειναι????

(και το δωρακι μου μεσα.. μια μασκαρα μικρουλα..)

όλα καλα λοιπον!!

α!! και η κρεμα τυλιγμενη σα δωρο (ενω δεν ειχα ζητησει δωρο) με ενα πολυ ομορφο μεταλιζε χαρτι...

Κοριτσια....στο http://www.fragrancex.com,τα τεστερ,τι ακριβως ειναι????

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

θελω κι εγω να παραγγελω μια κολωνια αλλα νομιζω οτι δεν εχουν διαρκεια στο δερμα μου. εχω δοκιμασει την narciso rodrigez και την omnia οι οποιες θεωρουνται εντονες, τις φοραω και κανενας δεν με εχει ρωτησει ποτε ποια κολωνια φορας, γιατι απλα κανεις δεν την μυριζει! τις ιδιες κολωνιες σε αλλες κοπελες τις καταλαβαινω απο μακρια.

εχετε να μου προτινετε καμια εντονη που να διαρκει? (οχι την angel, ειναι πολυ βαρια)

sq3Zp2.png

θελω κι εγω να παραγγελω μια κολωνια αλλα νομιζω οτι δεν εχουν διαρκεια στο δερμα μου. εχω δοκιμασει την narciso rodrigez και την omnia οι οποιες θεωρουνται εντονες, τις φοραω και κανενας δεν με εχει ρωτησει ποτε ποια κολωνια φορας, γιατι απλα κανεις δεν την μυριζει! τις ιδιες κολωνιες σε αλλες κοπελες τις καταλαβαινω απο μακρια.

εχετε να μου προτινετε καμια εντονη που να διαρκει? (οχι την angel, ειναι πολυ βαρια)

Η διάρκεια μια κολώνιας εξαρτάται από τη σύνθεσή της. Να γνωρίζεις γενικά ότι οι κολώνιες που είναι "eau de parfume" κρατούν περισσότερο από τις "eau de toilette".

Ωστόσο τη διάρκεια του αρώματος δεν μπορούμε να την αντιληφθούμε εμείς οι ίδιοι αλλά μόνο οι γύρω μας.

Αυτό που συμβαίνει με την ανθρώπινη όσφρηση είναι ότι όταν υφίσταται την ίδια οσμή για αρκετή ώρα, σιγά σιγά παύει να την αντιλαμβάνεται. Έτσι είναι αδύνατο να μυρίζουμε οι ίδιοι την κολώνια που φοράμε συνέχεια από το πρωί ως το βράδυ. Αντίθετα, μπορούμε εύκολα να μυρίσουμε την κολώνια που φοράει ο διπλανός μας καθώς αυτή είναι μια "νέα" οσμή.

Μου έχει συμβεί να φοράω συνέχεια για μια περίοδο μία κολώνια και να μη μου μυρίζει. Την αλλάζω με κάποια άλλη για λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια επανέρχομαι στην αρχική. Και τότε μου φαίνεται ότι μυρίζει περισσότερο.;)

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Κοριτσια....στο http://www.fragrancex.com,τα τεστερ,τι ακριβως ειναι????

Βικούλα, από ότι κατάλαβα και εγώ είναι τα δείγματα που φτιάχνουν για τα καταστήματα (στυλ Χόντος) και για αυτό είναι χωρίς κουτί και καπάκι.

Δεν έχει διαφορά από την κανονική κολώνια, απλώς εάν θέλεις να την κάνεις δώρο δεν βολεύει. Εάν είναι για δική σου χρήση, εννοείται δεν πειράζει. Και εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω από μέρα σε μέρα παράδοση.

Black Orchid - Tom Ford (μαύρο μπουκάλι)

Όχι όμως η toilette, η parfum είναι πολύ πιο ωραία και διαρκεί πολύ. Και εγώ έχω θέμα γενικώς γιατί δεν μου μένουν οι κολώνιες, αλλά η συγκεκριμένη και διαρκεί και είναι υπέροχη.

Επίσης μια άλλη πρόταση είναι η Amor-Amor Cacharel.

Η διάρκεια μια κολώνιας εξαρτάται από τη σύνθεσή της. Να γνωρίζεις γενικά ότι οι κολώνιες που είναι "eau de parfume" κρατούν περισσότερο από τις "eau de toilette".

Ωστόσο τη διάρκεια του αρώματος δεν μπορούμε να την αντιληφθούμε εμείς οι ίδιοι αλλά μόνο οι γύρω μας.

Αυτό που συμβαίνει με την ανθρώπινη όσφρηση είναι ότι όταν υφίσταται την ίδια οσμή για αρκετή ώρα, σιγά σιγά παύει να την αντιλαμβάνεται. Έτσι είναι αδύνατο να μυρίζουμε οι ίδιοι την κολώνια που φοράμε συνέχεια από το πρωί ως το βράδυ. Αντίθετα, μπορούμε εύκολα να μυρίσουμε την κολώνια που φοράει ο διπλανός μας καθώς αυτή είναι μια "νέα" οσμή.

Μου έχει συμβεί να φοράω συνέχεια για μια περίοδο μία κολώνια και να μη μου μυρίζει. Την αλλάζω με κάποια άλλη για λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια επανέρχομαι στην αρχική. Και τότε μου φαίνεται ότι μυρίζει περισσότερο.;)

Επισης και απο τον τυπο δερματος του καθε ανθρωπου...

Εχω ακουσει πως οταν εμεις οι ιδιοι μυριζουμε την κολωνια μας,σημαινει πως δεν μας ταιριαζει.Τωρα αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και κατα ποσο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα!

ΚΑλο θα ειναι,οταν δοκιμαζουμε μια κολωνια,να κανουμε μια βολτα μισης ωρας στο καταστημα,ετσι ωστε να δουμε στην πορεια πως εξελισσεται η οσμη και αν τελικα ειναι αυτο που ψαχνουμε.

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Βικούλα, από ότι κατάλαβα και εγώ είναι τα δείγματα που φτιάχνουν για τα καταστήματα (στυλ Χόντος) και για αυτό είναι χωρίς κουτί και καπάκι.

Δεν έχει διαφορά από την κανονική κολώνια, απλώς εάν θέλεις να την κάνεις δώρο δεν βολεύει. Εάν είναι για δική σου χρήση, εννοείται δεν πειράζει. Και εγώ έχω παραγγείλει και περιμένω από μέρα σε μέρα παράδοση.

Ναι εχεις δικιο,εκ των υστερων το διαβασα στο site.

Παντως οταν αποφασισω να κανω παραγγελια και χρειαστω βοηθεια,θα μου δωσεις τα φωτα σου,ετσι????:lol:

Ευχαριστω πολυ!!:lol::lol:

Ναι εχεις δικιο,εκ των υστερων το διαβασα στο site.

Παντως οταν αποφασισω να κανω παραγγελια και χρειαστω βοηθεια,θα μου δωσεις τα φωτα σου,ετσι????:lol:

Ευχαριστω πολυ!!:lol::lol:

Εννοείται!

Θα ενημερώσω και για την παραλαβή που πιστεύω θα γίνει αύριο ή μεθαύριο

Διαφημίσεις

Επισης και απο τον τυπο δερματος του καθε ανθρωπου...

Εχω ακουσει πως οταν εμεις οι ιδιοι μυριζουμε την κολωνια μας,σημαινει πως δεν μας ταιριαζει.Τωρα αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και κατα ποσο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα!

ΚΑλο θα ειναι,οταν δοκιμαζουμε μια κολωνια,να κανουμε μια βολτα μισης ωρας στο καταστημα,ετσι ωστε να δουμε στην πορεια πως εξελισσεται η οσμη και αν τελικα ειναι αυτο που ψαχνουμε.

το θεμα ειναι οτι περα απο ελαχιστες περιπτωσεις κανεις δεν αντιλαμβανεται οτι φοραω κολωνια, βαζω μια γεναιοδωρη ποσοτητα και οταν συζηταμε για κολωνιες και λεω εγω φοραω την ταδε ολοι μου λενε οτι δεν την μυριζουν. πρεπει να ειναι θεμα δερματος.

Εννοειται οτι χρησιμοποιω μονο parfume. για να καταλαβεις, μια συναδελφος φοραγε μια κολωνια που εσπαγε την μυτη, ευωδιαζε ολο το δωματιο οποτε εμπαινε, την ρωτησα ποια ειναι και πηγα και την πηρα ε σε μονο τις πρωτες μερες μου ελεγαν οτι την μυριζουν μετα λες και την συνηθιζει το δερμα μου, δεν την μυριζει κανεις.

sq3Zp2.png

κοριτσια εχω βρει αλλο ενα Site με φθηνα καλυντικα αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομη http://www.halfpriceperfumes.co.uk/ μετα τις εκλογες θα κανω καποιο τεστ και θα σας πω εγω αυτον τον μηνα 2 φορες παρειγγειλα απο το fragrancex για δωρακια και ολα πηγαν καλα οπως παντα

κορίτσια , δώστε μου σε παρακαλώ τα φώτα σας γιατί ενδιαφέρομαι να παραγγείλω και εγώ απο το συγκεκριμένο σάιτ και θέλω να σας ρωτήσω αν η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής ή αν γίνεται και με αντικαταβολή και αν ναι τι ακριβώς επιλέγω.

ευχαριστώ πολύ

η αρχάρια

wobz4vsv31g4fym5.png

Το δικό μου το tester που ήρθε κορίτσια και κουτί είχε κανονικό και καπάκι, απλά πάνω στο κουτί έγραφε "demonstration", το μπουκάλι του αρώματος δεν είχε καμμία διαφορά...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Γηινοι (ντοκιμαντερ)

Δειτε το...θα αλλαξει τη ζωη σας..

http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470#

σημ:περιεχει πολυ σκληρες εικονες

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κοριτσια στο Hellascosmetics ta αρώματα coco chanel νομίζω οτι εχουν τις ιδιες τιμές με το Χοντο ή είναι ελάχιστα φθηνότερα οπότε με τα έξοδα αποστολής φθάνουν την ιδια τιμή. Ξερετε κανένα άλλο site που να τα εχει φθηνότερα?

κοριτσια στο Hellascosmetics ta αρώματα coco chanel νομίζω οτι εχουν τις ιδιες τιμές με το Χοντο ή είναι ελάχιστα φθηνότερα οπότε με τα έξοδα αποστολής φθάνουν την ιδια τιμή. Ξερετε κανένα άλλο site που να τα εχει φθηνότερα?

an diavaseis apo tin arxi θα δεις τα σαιτ που εχουμε προτινει....

fragrancex kai strawberrynet

ξεμυαλίστρες!!!!!! έκανα και εγώ την παραγγελία μου από fragrancex αλλά σε πειραματικό στάδιο δηλ. πήρα του calvin clein eternity 30 ml, in2you 10ml και escare μινι edp 5ml γιατί δεν προλαβαίνω να πάω χόντος γισ δοκιμή στην εξωφρενική τιμή των 26 ευροπουλακίων. αναμένω ειδοποιητηρία από φραουλόνετ και φραγκρανςΧ κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...