Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Κορίτσια , έβαλα παραγγελία την Πέμπτη και σήμερα , Τρίτη, βρήκα ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ!

Θα στείλω τη μαμά μου αύριο να παραλάβει και θα σας ενημερώσω!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι να μην αγοραζετε προιοντα μη δοκιμασμενα σε ζωα?Γνωριζει κανεις τι τραβανε τα ζωακια εκει μεσα(και οχι μονο ποντικακια αλλα και κουνελακια και σκυλακια και γατακια που τα περισσυλεξανε επειδη ειναι αδεσποτα) και ολα αυτα για να φοραμε εμεις make up και eye liner?Ειναι κριμα βρε παιδια...

Α!Και μην ξεγελιεστε τα φυτικα οπως του Κορρε δεν ειναι cruelty free.Πρεπει να εχουν επανω το σημα με το λαγουδακι. Τετοια προιοντα θα βρειτε στα Body Shop.

Α!Και μην ξεγελιεστε τα φυτικα οπως του Κορρε δεν ειναι cruelty free.Πρεπει να εχουν επανω το σημα με το λαγουδακι. Τετοια προιοντα θα βρειτε στα Body Shop.

εχεις απολυτο δικιο και σιγουρα τα ζωακια πολυ περισσοτερο,ομως εγω που κοιταξα οσα προιοντα εοχα ηδη στο σπιτι (αφου επηλθε το ξυπνημα με τις παραβενες) διεπιστωσα οτι ηταν φουλ,τουλαχιστον η κρεμα ημερας,ενα αφρολουτρο και μια κρεμουλα για τα ματια...τι να πω..πρεπει να τα κοιταμε ολα..

politimi μου επετρεψε μου να σου πω πως κανεις λαθος η bepanthol για το προσωπο δεν εχει κανενα paraben και το ιδιο ισχυε αν θυμαμαι καλα και για την απλη κρεμα τα ειχαμε δει οταν μας την προτειναν στο νοσοκομειο για την μικρη και για εμενα που ειχαν πληγωθει οι θηλες μου ( βασικα το σπαθολαδο που ειχα φτιαξει εκανε εξισου καλη δουλεια) τελειως αγνη δεν ειναι αλλα απο καποιες αλλες επωνυμες ειναι καλυτερη

thank u casperaki αυτό θα κάνω,

σχετικά με την bepanthol, δεν είναι και πολύ αγνή , έχει 4 paraben

περίπου αν θυμάμαι καλά ..

Bιολογικά / φυσικά καλλυντικά είναι τα bioplasis (σε επιλεγμένα

φαρμακεία) .

Για κάποιον που το ψάχνει μπορεί να βρεί διάφορα καλλυντικά

σε εξειδικευμένα καταστήματα βιολογικών προιόντων :wink:.

Διαφημίσεις

Οσο αφορα τα body shops μιλαμε για πολυ μεγαλη απατη η οποια αποκαλυφθηκε πριν 2-3 χρονια

αντιγραφο απο site :

Πρόσφατη έρευνα όμως αποκαλύπτει ότι η Ανίτα Ρόντικ, η ιδρύτρια των «Body Shop», κάθε άλλο παρά οικολόγος ήταν. Τα δήθεν «φυσικά» προϊόντα της ήταν γεμάτα χημικές ουσίες, δεν είχε πραγματοποιήσει καμία από τις δωρεές που είχε υποσχεθεί σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ η ιδέα δημιουργίας ενός καταστήματος με φυσικά καλλυντικά ήταν κλεμμένη. Συντηρητικά

Οσο για τα δήθεν φυσικά καλλυντικά που πουλούσε μέσα από τα καταστήματά της; Ο Μαρκ Κονσταντάιν, υπεύθυνος ανάπτυξης προϊόντων των «Body Shop» επί σειρά ετών, παραδέχεται ότι πρόσθεταν συντηρητικά στα καλλυντικά τους, προκειμένου να μπορούν να διατηρούνται αναλλοίωτα για πολλούς μήνες, καθώς επίσης και τεχνητές αρωματικές ουσίες, για να μυρίζουν ακριβώς όπως το φρούτο ή ο καρπός από το οποίο υποτίθεται ότι ήταν φτιαγμένα. «Ηταν πολύ πιο αθώο από όσο ακούγεται σήμερα. Εμείς δεν είχαμε τότε ιδιαίτερες γνώσεις και η Ρόντικ δεν θα μπορούσε να ενδιαφέρεται λιγότερο για τα συστατικά των καλλυντικών της» εξηγεί ο Κονσταντάιν, ο οποίος εγκατέλειψε τα «Body Shop» στο μέσο της δεκαετίας του ʽ80, όταν η Ανίτα δεν δέχτηκε να αναβαθμίσει την ποιότητα των προϊόντων της που της πρότεινε εκείνος.

Το οικολογικό image των «Body Shop» άρχισε να χτίζεται την ίδια ακριβώς περίοδο, όταν στην επιχείρηση προσελήφθη η Τζάνις Ρέιβεν ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Δουλειά της ήταν να επινοήσει μια σειρά πρωτότυπων ιστοριών για να πλασάρει με επιτυχία τα νέα προϊόντα της εταιρείας. «Κάπως έτσι μας ήρθε η ιδέα να πούμε ότι η Ρόντικ εμπνεύστηκε το facial wash από ανανά, βλέποντας τις γυναίκες της Σρι Λάνκα να τρίβουν φέτες ανανά στα πρόσωπά τους, ότι δημιουργήσαμε τη λοσιόν μέντας για τα πόδια κατόπιν απαίτησης της ομάδας μαραθωνοδρόμων και ότι φτιάξαμε ένα τζελ ματιών για μια εταιρεία υπολογιστών που ενδιαφερόταν για τα ματάκια των εργαζομένων της» αποκαλύπτει η Ρέιβεν, καταρρίπτοντας κάθε μύθο γύρω από την «πράσινη βασίλισσα».

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής

http://www.HotStation.gr/article1444.html

και συνεχιζω απο αλλο Site

Τα παρακάτω είναι τα συστατικά ενός after shave της Body Shop. Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε.

Aqua,Aloe barbadensis,Cyclomethicone,Talc

Glycerin ,Stearate,PEG-100 Stearate

Alcohol ,Denat

Butyrospermum ,parkii

Panthenol,Cetearyl ,Alcohol

Benzyl, Alcohol,Parfum,Phenoxyethanol

,Slica,,Limonene,Gexyl Cinnamal

,Allantoin,Linalool,Sodium Hydroxide

,Benzul Nenzoate,Carbomer,Benzyl Salicylate

,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Citronellol,Geraniol,Potassium Sorbate,Sodium Sulfite,Sodium BenzoateEugenol,Amyl Cinnamal

,Xanthan Gum,Hamamelis virginiana

,

Butyparaben

Methylparaben

,Ethylparaben

,Isobutyparaben

,Propylaparaben

,

Σύνολο 37 συστατικά.

δεν καταλαβα.Οτι εχει παραμπεν ειναι απο ζωακια?Η γενικοτερα εχει δεν εχει παραμπεν θα πρεπει να κοιταμε για το λαγουδακι.

ΔΗλαδη ΟΛΑ σχεδον τα γωνστα καλυντικα ειναι δοκιμασμενα σε ζωα???????γιατι εκτος απο μπντι σοπ δεν εχω δει σε μεγαλα γνωστα ονοματα κανενα κουνελακι,,,,,,,:-(

bepanthol χρησιμοποιει η μαμα μου γιατι δεν της ερεθιζει την περιοχη των ματιων και οντως δεν εχει παραβενες...τελικα μολις εκανα και εγω την παραγγελια μου στο fragrancex!!!μολις τα παραλαβω θα σας πω τις αρωματικες μου εντυπωσεις!!

kai kati ακομα που μου ηρθε στο μυαλο

Δεν πιστευω οτι κανενα καλλυντικο πυο πωλειτε σε καταστημα οτι ειναι αγνο.Καμια κρεμα , καμια αιλαινερ , κανενα σαπουνι,ΤΙΠΟΤΑ.

αν θελουμε πραγματικα φυσικο προιον φτιαχνουμε δικα μας στην κουζινα μας.

Διαφημίσεις

Κορίτσια παρέλαβα το άρωμα μου από το fragranceX !!!!

Όπως έγραψα παραπάνω , έκανα παραγγελία την Πέμπτη και χτες , Τρίτη ήρθε η ειδοποίηση!

Πήγε η μαμά μου στα ΕΛΤΑ και το πήρε : Κατ'αρχήν ήρθε από ΝΥ , σε χαρτονένιο κουτί ,

με αυτοκόλλητο απ'εξω στο οποίο αναγράφεται η αξία σε δολλάρια.

Πάνω στο αυτοκόλλητο είχε 4 επιλογές : Gift , Document , Commercial sample και other.

Σε μένα ήταν επελεγμένο το "other" .

Μέσα στο κουτί υπήρχε αυτό το πλαστικό με τις φούσκες και εκεί ήταν τυλιγμένο το άρωμα , σε κανονικό κουτί (όπως η συσκευασία στα HONDOS) ,απλά στο κάτω μέρος του κουτιού γραφει "demonstration" (υπενθυμίζω ότι παρήγγειλα tester).

Επίσης μου έστειλαν και ένα κουπόνι , για 5 δολλάρια έκπτωση στην επόμενη αγορά. (η οποία θα γίνει αμέσως ΤΩΡΑ!!!!)

τα parabens einai χημικα καρκινογονα τα χρησιμοποιουν κυριως ως συντηριτικα τα λαγουδακια δειχνουν οτι δεν εχουν γινει δοκιμεσ σε ζωα αλλο το ενα αλλο το αλλο και το body shop εχεο μεν λαγουδακι αλλα αμφισβητείται

δεν καταλαβα.Οτι εχει παραμπεν ειναι απο ζωακια?Η γενικοτερα εχει δεν εχει παραμπεν θα πρεπει να κοιταμε για το λαγουδακι.

ΔΗλαδη ΟΛΑ σχεδον τα γωνστα καλυντικα ειναι δοκιμασμενα σε ζωα???????γιατι εκτος απο μπντι σοπ δεν εχω δει σε μεγαλα γνωστα ονοματα κανενα κουνελακι,,,,,,,:-(

politimi μου επετρεψε μου να σου πω πως κανεις λαθος η bepanthol για το προσωπο δεν εχει κανενα paraben και το ιδιο ισχυε αν θυμαμαι καλα και για την απλη κρεμα τα ειχαμε δει οταν μας την προτειναν στο νοσοκομειο για την μικρη και για εμενα που ειχαν πληγωθει οι θηλες μου ( βασικα το σπαθολαδο που ειχα φτιαξει εκανε εξισου καλη δουλεια) τελειως αγνη δεν ειναι αλλα απο καποιες αλλες επωνυμες ειναι καλυτερη

Αυτή που αγόρασα εγω πέρυσι -η κρέμα προσώπου- είχε και το θυμάμαι

ξεκάθαρα γιατί την επέστρεψα στο φαρμακείο. Αν έχει αλλάξει κάτι άλλο

δεν το γνωρίζω . .

Κορίτσια παρέλαβα το άρωμα μου από το fragranceX !!!!

Όπως έγραψα παραπάνω , έκανα παραγγελία την Πέμπτη και χτες , Τρίτη ήρθε η ειδοποίηση!

Πήγε η μαμά μου στα ΕΛΤΑ και το πήρε : Κατ'αρχήν ήρθε από ΝΥ , σε χαρτονένιο κουτί ,

με αυτοκόλλητο απ'εξω στο οποίο αναγράφεται η αξία σε δολλάρια.

Πάνω στο αυτοκόλλητο είχε 4 επιλογές : Gift , Document , Commercial sample και other.

Σε μένα ήταν επελεγμένο το "other" .

Μέσα στο κουτί υπήρχε αυτό το πλαστικό με τις φούσκες και εκεί ήταν τυλιγμένο το άρωμα , σε κανονικό κουτί (όπως η συσκευασία στα HONDOS) ,απλά στο κάτω μέρος του κουτιού γραφει "demonstration" (υπενθυμίζω ότι παρήγγειλα tester).

Επίσης μου έστειλαν και ένα κουπόνι , για 5 δολλάρια έκπτωση στην επόμενη αγορά. (η οποία θα γίνει αμέσως ΤΩΡΑ!!!!)

τελεια!!!καλοφορετο!!αντε να ερθουν και τα δικα μας!!

Αφού ψωνίζεται Online δείτε και το http://www.fullahsugah.gr έχει τσάντες και παπούτσια σε προσφορά και με αντικαταβολή.

Έκανα μια παραγγελία το καλοκαίρι και δεν την παρέλαβα ποτέ!!! Ούτε ενημέρωση από κούριερ ή ταχυδρομείο ούτε μέιλ από την εταιρεία.

5054526de0.png[/url]

Διαφημίσεις

Έκανα μια παραγγελία το καλοκαίρι και δεν την παρέλαβα ποτέ!!! Ούτε ενημέρωση από κούριερ ή ταχυδρομείο ούτε μέιλ από την εταιρεία.

Εγώ έστειλα εχθές παραγγελία. Όταν την παραλάβω θα σου πω. Αν την παραλάβω δηλαδή ... αφού λες ότι σε εσένα δεν ήρθε ποτέ. Θα δούμε.

Ναι ολα.Μασκαρες,κρεμες,τσιγαρα,φαρμακα,αποσμητικα,αρωματα,σαμπουαν,βαφες μαλλιων,τα παντα!Ολα ειναι δοκιμασμενα πανω στα ξυρισμενα δερματακια κουνελιων,στα ματακια τους,τα αναγκαζουν να τα τρωνε κτλ... τα περισσοτερα τυφλωνονται και πεθαινουν το πολυ στην εβδομαδα.Καινε το δερματακι χοιρων για να βρουνε μια αξια κρεμα για συγκαματα!Και ολα αυτα χωρις αναισθητικο,βεβαια σιγα μην ξοδευαν τοσα λεφτα για αναισθητικο σε τοσες χιλιαδες ζωακια,αφου πρωτα εχουν φροντισει να τους κοψουν τις φωνητικες χορδες για να μην ενοχλουνται απο τα ουρλιαχτα των ζωων...:evil:

Προιοντα μη δοκιμασμενα σε ζωα---> http://leapingbunny.blogspot.com/

http://www.stopanimaltests.com/animalTesting101.asp

Οσοι θελουν να με κανουν friend στο facebook----> http://www.facebook.com/profile.php?id=100000152117117&ref=profile

* Λιγότερες από το 2% των ασθενειών του ανθρώπου (1.16%), συναντώνται ποτέ σε ζώα. Το 98% αυτών δεν συναντώνται ποτέ σε ζώα.

*Τουλάχιστον 50 φάρμακα που κυκλοφορούν στην αγορά προκάλεσαν καρκίνο σε πειραματόζωα. Επιτρέπεται ωστόσο η κυκλοφορία τους γιατί τα πειράματα σε ζώα δεν θεωρήθηκαν ενδεικτικά της ασφάλειάς τους γιατί είναι αναξιόπιστα.

*Στην ερώτηση αν συμφωνούν ότι τα πειράματα σε ζώα μπορεί να είναι παραπλανητικά λόγω των ανατομικών και φυσιολογικών διαφορών μεταξύ ζώων και ανθρώπων, το 88% των γιατρών είπαν ναι.

*Τα τεστ πάνω σε ποντίκια για την ανακάλυψη της αιτίας που προκαλεί καρκίνο στους ανθρώπους είναι αποτελεσματικά μόνο κατά 37%. Αν το παίζαμε κορώνα-γράμματα θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες ακρίβειας.

*Αν βασιστούμε στα αποτελέσματα των πειραμάτων σε ζώα, ο χυμός λεμονιού είναι θανατηφόρος, ενώ το αρσενικό, το κώνειο και οι τοξίνες είναι ακίνδυνες ουσίες.

*Το 49% των ασθενών παρουσιάζουν παρενέργειες μετά τη λήψη συνταγογραφημένων φαρμάκων.

*Πάνω από 200.000 φάρμακα κυκλοφόρησαν και τα περισσότερα αποσύρθηκαν. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μόνο 240 φάρμακα είναι απαραίτητα.

*Χιλιάδες φάρμακα κυκλοφορούν ως ασφαλή γιατί δοκιμάστηκαν σε ζώα, και στη συνέχεια αποσύρονται ή απαγορεύονται γιατί είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία.

*Η ασπιρίνη απέτυχε στα πειράματα σε ζώα, όπως και φάρμακα για την καρδιά, η ινσουλίνη (προκαλεί γεννετικές ανωμαλίες στα ζώα), η πενικιλίνη και άλλα ασφαλή φάρμακα. Αν πιστεύαμε στην ορθότητα των αποτελεσμάτων σε ζώα, θα έπρεπε να απαγορευθούν πριν κυκλοφορήσουν.

*Όταν οι παραγωγή θαλιδομίδης έφτασαν στα δικαστήρια, παραδέχθηκαν ότι τα πειράματα σε ζώα δεν μπορούν να αποτελούν τη βάση για την ιατρική των ανθρώπων.

*Υπάρχουν τουλάχιστον 450 μέθοδοι που αντικαθιστούν τα πειράματα σε ζώα.

*Η μορφίνη κοιμίζει τους ανθρώπους αλλά προκαλεί υπερενέργεια στις γάτες.

*95% των φαρμάκων που περνούν από πειράματα σε ζώα, δεν κυκλοφορούν ποτέ ως άχρηστα ή επικίνδυνα για τους ανθρώπους.

*Ένας στους έξι ασθενείς στο νοσοκομείο είναι εκεί γιατί πήρε φάρμακο το οποίο θεωρήθηκε ασφαλές για τους ανθρώπους μετά από πειράματα σε ζώα.

*Παγκοσμίως, τουλάχιστον 22 ζώα πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ σε εργαστήρια πειραμάτων. Στην Μ. Βρετανία ένα ζώο πεθαίνει σε εργαστήριο κάθε 5 δευτερόλεπτα.

*Χρησιμοποιούμε ασπιρίνη για τους πόνους και τους πονοκεφάλους. Στα ποντίκια, τα κουνέλια και τους αρουραίους προκαλεί γεννετικές ανωμαλίες.

*Ερευνητές αρνήθηκαν να πιστέψουν πως το βενζένιο προκαλεί καρκίνο στους ανθρώπους γιατί απέτυχε στα πειράματα σε ζώα.

*Πειράματα σε ζώα δεν κατάφεραν να προβλέψουν προβλήματα καρδιάς που προκλήθηκαν από τα φάρμακα ενκαϊνίδη και φλεκαϊνίδη, που προκάλεσαν 3.000 θανάτους στις ΗΠΑ.

*Η εγχείριση by pass δεν εφαρμοζόταν για χρόνια γιατί δεν 'έπιανε' στους σκύλους (!)

*Αν βασιζόμασταν στα πειράματα σε ζώα ακόμη θα πιστεύαμε πως οι άνθρωποι δεν χρειάζονται βιταμίνη C, ότι το κάπνισμα δεν προκαλεί καρκίνο και το αλκοόλ δεν πειράζει το συκώτι.

*Για δεκαετίες δεν γινόταν δεκτό ότι αμίαντος δεν προκαλεί καρκίνο στους ανθρώπους γιατί δεν είχε τα ίδια αποτελέσματα σε πειραματόζωα.

*Ερευνητές για χρόνια παραπλανούνταν σχετικά με την πολιομυελίτιδα γιατί πειραματίζονταν με πιθήκους.

*Όπως είπε ένας ερευνητής, το τελικό δίλημμα σχετικά με το μοντέλο των πειραματόζωων και τη χρήση τους για την ανθρώπινη ιατρική είναι ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να αντικατοπτρίσει με ακρίβεια την κατάσταση ενός ανθρώπινου ασθενή.

----

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες....

Ας μη στηρίζουμε πλέον με τα χρήματά μας προϊόντα που στάζουν αίμα

Για περισσότερες πληροφορίες

http://leapingbunny.blogspot.com/

http://www.stopanimaltests.com/

http://www.interniche.org/gr/

http://www.interniche.org/gr/criticism.htm

τα parabens einai χημικα καρκινογονα τα χρησιμοποιουν κυριως ως συντηριτικα τα λαγουδακια δειχνουν οτι δεν εχουν γινει δοκιμεσ σε ζωα αλλο το ενα αλλο το αλλο και το body shop εχεο μεν λαγουδακι αλλα αμφισβητείται

Θα το ξαναπω:Aλλο φυτικα και χωρις συντηρητικα,και αλλο μη δοκιμασμενα σε ζωα. Υπαρχουν προιοντα φυτικα αλλα ειναι δοκιμασμενα σε ζωα..Μονο το σημα με το λαγουδακι(το αυθεντικο) σημαινει cruelty free.

κουνελακι ελενα , σε παρακαλω...

αν θες να μας ενημερωσεις για το τι τραβανε τα ζωακια, ανοιξε νεο θεμα...

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!

για ζωολογια και λοιπες ευαισθησιες, σε παρακαλω σε άλλο θεμα...

ευχαριστω!!!! :)

κουνελακι μπορω να πω οτι μου "χαλασες" την διαθεση ολο το υπολοιπο της ημερας ....σταματησα το βιντεο εκει που δειχνανε το σκουπιδιαρικο με το σκυλο.....Δεν μπορω να τα βλεπω ,ειμαι πολυ πολυ φιλοζωη μαζευω κ απο το δρομο οτι βρισκω να τα φροντιζω αλλα δεν θελω να χωθω τοσο πολυ γιατι στεναχωριεμε τοσο πολυ που επηρεαζετε η καθημερινοτητα μου.Ειμαι που ειμαι ψιλοχαλια ψυχολογικα....φτανει...

Αν θες ανοιξε αν θεματακι σε καποια ενοτητα για αυτα να μας ενημερωνεις.(εγω δεν θα ασχοληθω ομως το λεω)

κουνελακι μπορω να πω οτι μου "χαλασες" την διαθεση ολο το υπολοιπο της ημερας ....σταματησα το βιντεο εκει που δειχνανε το σκουπιδιαρικο με το σκυλο.....Δεν μπορω να τα βλεπω ,ειμαι πολυ πολυ φιλοζωη μαζευω κ απο το δρομο οτι βρισκω να τα φροντιζω αλλα δεν θελω να χωθω τοσο πολυ γιατι στεναχωριεμε τοσο πολυ που επηρεαζετε η καθημερινοτητα μου.Ειμαι που ειμαι ψιλοχαλια ψυχολογικα....φτανει...

Αν θες ανοιξε αν θεματακι σε καποια ενοτητα για αυτα να μας ενημερωνεις.(εγω δεν θα ασχοληθω ομως το λεω)

Ο εγωισμος του ανθρωπινου ειδους...Και ναι,ενδιαφερομαστε για το σκυλο και τη γατα αλλα εξακολουθουμε να εθελοτυφλουμε για οτι αλλο γινεται και για τα υπολοιπα ζωα!Για μενα αυτο δεν ειναι φιλοζωια...ΦΙΛΟΖΩΙΑ ειναι μια ολοκληρη σταση ζωης,που περιλαμβανει την καταργηση της χρησημοποιησης καθε προιοντος που εχει προκαλεσει βασανισμο στα ζωα!

Και ξέρετε κάτι? εγώ πάλι δεν μπορώ αυτές τις αντιδράσεις παλιμπαιδισμού από ώριμες και ενήλικες γυναίκες. αντιδρούν σαν κοριτσόπουλα 9 χρόνων.

Ένα τέτοιο video τους φαίνεται απλά και εύκολα σαδιστικό.

Εύκολος είναι ο γρήγορος χαρακτηρισμός σας περί σαδισμού ομως το συγκεκριμένο όμως video δεν είναι εύκολο...απευθύνετε σε ενήλικες πολίτες....Το πρωτο σταδιο αφυπνισης είναι να μην εισαι φυγοπονος και να βλεπεις αυτά τα βιντεο.Για να αντιληφθεις το τι συμβαινει και να κανεις και τους αλλους να το αντιληφθουν.Αν μεινουμε ομως μονο εκει,δεν εχουμε κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Μετα, πρεπει να παμε στο επομενο σταδιο που είναι ΔΡΩ,ΠΡΑΤΤΩ,προσπαθω να κανω κατι ετσι ώστε να εχω καποιο αποτελεσμα.Εάν θες η δική μας δουλειά είναι να μεταφέρουμε όπου μπορούμε τέτοια βίντεο χωρίς προσδοκίες ότι ο άλλος θα κατανοήσει....φτάνει που το κάνεις εσύ ή εγώ και επιλέγεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής κόντρα σε όλο αυτό.

n1152807226_290084_9373.jpg

Είχα μία συζήτηση με ένα φίλο χορτοφάγο και λέγαμε πόσο δύσκολο είναι να 'κάνεις τη σύνδεση'. Κι εμένα μου πήρε πολλά χρόνια να παραδεχθώ πως η μπριζόλα μου είναι κομμάτι ενός σώματος που πριν είχε ζωή, αδέλφια, γονείς κλπ. Το κεφτεδακι ειναι ενα νοστιμο κεφτεδακι και οχι αλεσμενη σαρκα.Άσε που τα παιδάκια συνηθίζουν από νωρίς στη θέα των πτωμάτων στο κρεοπωλείο κρεμασμένα ανάποδα...Είναι ολόκληρη κοσμοθεωρία που πρέπει να αλλάξει κανείς όσον αφορά τη συμπεριφορά του ανθρώπινου είδους προς τα άλλα είδη του πλανήτη...είναι φοβερό. Και τρομερά δύσκολο όταν από μικρό παιδί μαθαίνει κανείς πως τα ζώα βρίσκονται σε αυτόν τον πλανήτη για να εξυπηρετούν τα δικά μας συμφέροντα.

Συγνωμη για την αναστατωση,δεν θα ξαναενοχλησω για θεματα που δεν θελετε να γνωριζετε.Εγω να ενημερωσω ηθελα

Περιεργη απαντηση...εδω μιλαμε για καλλυντικα! Δηλ δεν ειναι θεμα για εσας και μαλιστα το σοβαροτερο, να χρησιμοποιειται καλλυντικα που δεν εχουν δοκιμαστει σε ζωα; Δε λεω, καλος ο καλλωπισμος αλλα αν δεχομαι να φοραω προιοντα που βασανισαν-κυριολεκτικα-αθωα πλασματα...ποσο ομορφη με κανει αυτο;:roll::roll::roll: ( Για να μην πουμε ποσο φιλοζωη και χαρακτηριστω εκτος θεματος)Οποτε βρισκω σχετικοτατο αυτο που αναφερει το κουνελακι. Το να πει καποιος οκ μη μου λες δε θελω να ξερω αρκει να μιλησουμε για ολα τα υπολοιπα που αφορουν τα καλλυντικα δεν το βρισκω και τοσο δημοκρατικο, ουτε και σωστο αφου εχει αμεση σχεση με το θεμα που ειναι ηδη ανοιγμενο εδω.:?

Και γι αυτο ειναι το 1ο μνμ μου εδω, γιατι αυτο μου εκανε τοση εντυπωση ωστε θελησα να γραψω...

Κορίτσια , σέβομαι τις απόψεις όλων σας, δεν θα πάρω θέση σχετικά με τη φιλοζωϊα (δεν θα ήθελα να χαρακτηριστώ επειδή χρησιμοποιώ καλλυντικά του εμπορίου και τρώω μπριζόλες) , απλά νομίζω ότι αυτό που επισημάνθηκε είναι πως το συγκεκριμένο θέμα αφορά φθηνές αγορές καλλυντικών μέσω διαδικτύου, ανοίξτε ένα άλλο θέμα σε άλλη ενότητα και εκεί μπορούμε να συζητήσουμε ότι θέλετε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...