Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

[quote name=fragola;Έχω παραγγείλει 6 φορές και δεν έχω πληρώσει κάτι' date=' απλά δεν κάνω μεγάλες παραγγελίες... Πάντως, όσες φορές έχω πάρει παπούτσια αθλητικά τού άντρα μου από Αμερική κάτι πληρώνω, 3 ευρώ συνήθως, αλλά ήταν συστημένα. Θέλω να πω ότι το ποσό είναι μικρό συνήθως αν είναι. Συστημένο είναι χειρότερα νομίζω...

Σε ποιο site παραγγελνεις? Μηπως ξερεις και timperland κανενα site?[/quote]

Από το αμερικάνικο ebay (www.ebay.com) έχω πάρει nike παπούτσια πολλές φορές, αλλά και μπλούζες timberland. Κοίτα επίσης και στο αγγλικό (www.ebay.co.uk) άν βρεις τίποτα γιατί έχουν πιο φτηνά μεταφορικά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επανέρχομαι στο θέμα του τελωνείου.

Εγώ 3 παραγγελίες έχω κάνει από fragrancex και έχω πληρώσει και στις 3 τα 3 ευρώ στο ταχυδρομείο.

Τί να πω? Τυχαίνει μάλλον

καλημερα!

μολις σημερα περαλαβα μια παραγγελια που εκανα frangracex. Εχω κανει την παραγγελια απο 25/11, τα πραγματα με ενημερωσαν οτι φυγαν απο εκει 10/12 και ηρθαν εχτες! Το ποσο ηταν 130 ευρω και δεν πληρωσα τπτ στο ταχυδρομειο . (και φυσικα ουτε και φορο-τελωνειο)

φιλακια!!!!

Κοριτσια το τελωνειο εξαρταται σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις,αν ειναι απο τους τυπικους,θα πληρωσεις.

Εχω παραγγειλει κι εγω απο το chemistdirect,δεν ειναι βεβαια η πρωτη φορα,και η παραγγελια εχει αργησει αρκετα αυτη τη φορα.

Περιμενω.....αλλα τιποτα...λογω Χριστουγεννων?

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

καλημερα!

μολις σημερα περαλαβα μια παραγγελια που εκανα frangracex. Εχω κανει την παραγγελια απο 25/11, τα πραγματα με ενημερωσαν οτι φυγαν απο εκει 10/12 και ηρθαν εχτες! Το ποσο ηταν 130 ευρω και δεν πληρωσα τπτ στο ταχυδρομειο . (και φυσικα ουτε και φορο-τελωνειο)

φιλακια!!!!

Εγώ έκανα την παραγγελία 28/11, τα έστειλαν 03/12 αλλά μέχρι σήμερα τίποτα....Και μερικά είναι και δώρα χριστουγέννων αν ήταν δικά μου δεν θα με ένοιαζε τόσο...Εάν δεν έχουν έρθει μέχρι άυριο θα τους εξηγήσω τι να κάνω...

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα την παραγγελία 28/11, τα έστειλαν 03/12 αλλά μέχρι σήμερα τίποτα....Και μερικά είναι και δώρα χριστουγέννων αν ήταν δικά μου δεν θα με ένοιαζε τόσο...Εάν δεν έχουν έρθει μέχρι άυριο θα τους εξηγήσω τι να κάνω...

Έκανα παραγγελία 7/12 και ακόμα τίποτα. Μου φαίνεται ότι υπάρχει καθυστέρησή σε όλες τις παραγγελίες.

Πηγα στο chemistdirect kai παρηγγειλα,αλλα χρεωνουν 15 ευρω εξοδα αποστολης.Υπαρχει καποιος τροπος να τα γλυτωσω?

15 euro? Πως?

εγώ που κάνω παραγγελια μου ζητάει 7,5λίρες=8,32ευρώ....

Μήπως έκανες κάτι λάθος?

14,43 λιρες για 7 προι'οντα για την ακριβεια.Εντωμεταξυ βρηκα παμφτηνες κρεμες ματιων και νυκτος και επαθα αμοκ,και μετα ειδα τα μεταφορικα και τις καρτες που δεχεται και με επιασε καταθλιψη,γιατι δεν δεχονται την δικη μου.

Διαφημίσεις

Βρε Σανσετ κι εγω παρηγγειλα πολλες φορες απο το Chemist τα μεταφορικα τους ειναι σταθερα 7,5 λιρες οσα λεει και το Καλαμαρακι,οσα προιοντα κι αν παραγγειλεις!!

Μηπως μπερδευτηκες με τοfragrancexdirect ,αυτο χρεωνει 2 ευρω το καθε ειδος!

Για δες πιο προσεκτικα!

http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_F-am-pid_372M__products.html

Δες μονη σου,ειναι βεβαια σε oz και οχι ml.Πιστευω οτι ειναι 1,7 oz...

κοριτσια, εχω εδω και ενα μηνα παραγγείλει ένα concealer απο fragrancex αλλα ακομα να φανει...εχει 15 μερες περιπου που εστειλαν mail οτι εφυγε...τι να πω, μακαρι να μη χαθηκε, οχι τιποτα αλλο αλλα το ζητησε μια φιλη μου και δεν εχει ερθει και δεν μου το πληρωσε κιολας

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι?την πρωτη φορα που παραγγειλα απο fragrancex μου τα αφησαν εξω απο την πορτα μου.Σε εσας εχει τυχει η σας δινουν παντα ειδοποιητηριο και πατε ΕΛΤΑ?

ΕΓΩ παραγγελνω πολυ συχνα πραγματα απο web. Ο ταχυδρομος μου τα αφηνε όλα στην πορτα μου. Μια μερα βρηκα ενα ανοιχτό. Δεν ελειπε κατι . Ηταν κατι εργαλεια για scrapbooking και τα βιβλια ευχων που φτιαχνω. Μαλλον καποιος το ανοιξε αλλα δεν καταλαβε τι ειναι ή θα ανοιξε κατα λαθος. Τι να πω?

τεσπα.. Πηγα στο ταχυδρομειο και ρωτησα ποιος ειναι ο τεχυδρομος μας. Πηγα και τον βρηκα και του ειπα στο εξης να μου αφηνει μονο τους φακελους. ¨ολα τα δεματα να μου αφηνει ειδοποιητηριο. Ηταν πολυ ευγενικος (και επειδη κανει κι αυτος αγορες απο web ) απο τοτε αφηνει ειδοποιητηριο. Παιδευομαι λιγο με τις ουρες μετα αλλα καλυτερα!!

(ασε που το κολπο ειναι να παιρνω παντα τη Μαριελα μαζι μου στο ταχυδρομειο και με λυπουβται και με αφηνουν :) )

ΕΓΩ παραγγελνω πολυ συχνα πραγματα απο web. Ο ταχυδρομος μου τα αφηνε όλα στην πορτα μου. Μια μερα βρηκα ενα ανοιχτό. Δεν ελειπε κατι . Ηταν κατι εργαλεια για scrapbooking και τα βιβλια ευχων που φτιαχνω. Μαλλον καποιος το ανοιξε αλλα δεν καταλαβε τι ειναι ή θα ανοιξε κατα λαθος. Τι να πω?

τεσπα.. Πηγα στο ταχυδρομειο και ρωτησα ποιος ειναι ο τεχυδρομος μας. Πηγα και τον βρηκα και του ειπα στο εξης να μου αφηνει μονο τους φακελους. ¨ολα τα δεματα να μου αφηνει ειδοποιητηριο. Ηταν πολυ ευγενικος (και επειδη κανει κι αυτος αγορες απο web ) απο τοτε αφηνει ειδοποιητηριο. Παιδευομαι λιγο με τις ουρες μετα αλλα καλυτερα!!

(ασε που το κολπο ειναι να παιρνω παντα τη Μαριελα μαζι μου στο ταχυδρομειο και με λυπουβται και με αφηνουν :) )

Κι εγώ ψωνίζω πολλά πράγματα από web, έχω συννενοηθεί με τον ταχυδρόμο μας και μας τα αφήνει σε ασφαλές μέρος (συγκεκριμένα στο ντουλάπι των ρολογιών της ΔΕΗ) και μάλιστα άμα πετύχει τον άντρα μου τον ρωτάει αν τα βρήκαμε, κλπ!:D Δεν μου είναι εύκολο κάθε 3 και λίγο να πηγαίνω στο ταχυδρομείο...

Βρε Σανσετ κι εγω παρηγγειλα πολλες φορες απο το Chemist τα μεταφορικα τους ειναι σταθερα 7,5 λιρες οσα λεει και το Καλαμαρακι,οσα προιοντα κι αν παραγγειλεις!!

Μηπως μπερδευτηκες με τοfragrancexdirect ,αυτο χρεωνει 2 ευρω το καθε ειδος!

Για δες πιο προσεκτικα!

Άλλα βλεπω κι άλλα γραφω .Όντως για το fragrancexdirect λεω! Φταιει η κουραση των ημερων ...Sorry κοριτσια!

Λοιπόν κορίτσια πήγά και γω και φόρτωσα πάλι την κάρτα μου για αγορές!

Παρήγγειλα και από το fragrancedirect προχθές μία παλέτα σκιών 18 ευρώ και καλή μάρκα!Βέβαια η μλκ με αυτό το site απ'οτι κτάλαβα είναι πως κάθε τεμάχιο που αγοράζεις στο χρεώνει συν 2 ευρώ!!!:shock::shock::shock:

Δηλαδή στην αρχή φόρτωσα την κάρτα με ένα σωρό κραγιόν και μανό που κάνανε 35 ευρώ και στο σύνολο ήθελε να μου χρεώσει 50 ευρώ!

Και έτσι τα έσβησα όλα και αγόρασα μόνο την παλέτα που με χρέωσε 2 ευρώ εξτρά....

Όμως από το fradranceX όσα πράγματα και αν αγοράσεις, δεν σου χρεώνει + 2 ευρώ για κάθε τεμάχιο!!!

Οπότε και στο σύνολο που αγοράζεις αν δώσεις 3 ευρώ στα ΕΛΤΑ δεν τρέχει και τίποτα βρε αδερφέ....

Γι'αυτό εγώ παίρνω καμιά 3-4 κολώνιες από εκεί και έτσι δεν μου "κακοφαίνονται" τα 3 ευρώ που έτυχε να δώσω στα ΕΛΤΑ.

Αλλά όχι και να πληρώσω 15 ευρώ εξτρά στο fragrancedirect στο σύνολο!

Γι'αυτό από εκεί έκανα αγόρα ενός μόνο προϊοντος λίγο πιο ακριβό, που τα 2 ευρώ δεν θα με πειράξουν στο σύνολο.

433965qzur0la2nd.gif

χρονια πολλα!εχω παραγγειλει απο fragrancex και η παραγγελια εφυγε απο τις 7-12 υπαρχει περιπτωση να χαθει?ειναι 6 αρωματα θα ειναι μεγαλο κουτι,τι στο καλο,λετε να το χασανε?

χρονια πολλα!εχω παραγγειλει απο fragrancex και η παραγγελια εφυγε απο τις 7-12 υπαρχει περιπτωση να χαθει?ειναι 6 αρωματα θα ειναι μεγαλο κουτι,τι στο καλο,λετε να το χασανε?

ασε και εγω μια απο τα ιδια, βεβαια πηρα μονο μια μασκαρα και ακομα να ερθει αν και μου εχουν στειλει mail εδω και 3 βδομαδες οτι εφυγε!!και που πηγε ρε παιδιααααα;;;;;παντως και απο αλλου που πηρα αλμπουμ και αλλα καλλυντικα που ξερω οτι ερχονται αμεσως, εχουν καθυστερησει πολυ

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

ασε και εγω μια απο τα ιδια, βεβαια πηρα μονο μια μασκαρα και ακομα να ερθει αν και μου εχουν στειλει mail εδω και 3 βδομαδες οτι εφυγε!!και που πηγε ρε παιδιααααα;;;;;παντως και απο αλλου που πηρα αλμπουμ και αλλα καλλυντικα που ξερω οτι ερχονται αμεσως, εχουν καθυστερησει πολυ

Και εγώ την ίδια μέρα παρήγγειλα και ακόμα να φτάσει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...