Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

οχι καλέ για το φραγκρανσ και το φραουλονετ!!!!!

αλλά για το http://www.chemistdirect.co.uk αναφέρομαι!!!

Δεν στελνει Ελλαδα?Αρα καποιο προβλημα υπαρχει με το τελωνειο στη Ελλαδα,γιατι το λενε καθαρα οτι στελνουν Ευρωπη!!Ελπιζω να το λυσουν συντομα!

Καλαμαρακι εστειλες μαιλ?Τι σου απαντησαν?

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι καλέ...

πω πω όλο βλακείες γραφω........

εννοούσα κολώνιες δεν στέλνει ελλάδα

όλα τα άλλα που θέλω κρέμες και το παιχνιδάκι μας(παίρνω και δευτερο για να εχω)

τα στέλνει απλά στη φάση με το τσεκ αουτ

μου λεει οτι τις κολώνιες που ειχα διαλέξει δεν μπορεί να μου τις στείλει

οχι καλέ...

πω πω όλο βλακείες γραφω........

εννοούσα κολώνιες δεν στέλνει ελλάδα

όλα τα άλλα που θέλω κρέμες και το παιχνιδάκι μας(παίρνω και δευτερο για να εχω)

τα στέλνει απλά στη φάση με το τσεκ αουτ

μου λεει οτι τις κολώνιες που ειχα διαλέξει δεν μπορεί να μου τις στείλει

Πω πω γρηγορη που εισαι!!!Περιμενω κι εγω να ερθει αυτο που παραγγειλα για την κουνια,να δουμε θα εχουμε αποτελεσμα!!Εχει καθυστερησει ομως λιγο αυτη τη φορα,φαινεται λογω Χριστουγεννων!!!

Πω πω γρηγορη που εισαι!!!Περιμενω κι εγω να ερθει αυτο που παραγγειλα για την κουνια,να δουμε θα εχουμε αποτελεσμα!!Εχει καθυστερησει ομως λιγο αυτη τη φορα,φαινεται λογω Χριστουγεννων!!!

να ναι καλά το τυφλο!!!!!!!!!;);););)

θα ρωτησω δυο πραγματακια...μηπως ξερετε που μπορω να αγορασω reductil πιο φθηνα???

η μηπως εχει καποια μανουλα και δε τα θελει πια να μου τα στειλει.......

Διαφημίσεις

Καλημερα ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ και πανεμορφα κοριτσια...

Εεεε με τόοοοοοσα καλλυντικά δεν μπορει....θα ειμαστε ομορφες...αφου ετσι μας θελουμε και μας θελουνε!!!!!!!!!

Λοιπόν εχει πάρει καποια, τιποτα απο εδω;;;http://www.fragrancedirect.co.uk/Fragrance/icat/fragrance

Το βρηκα ακομη πιο οικονμικό-σε κάποια- και απο το fragrance-x αλλά δεν ξερω την αξιοπιστία του...

Πληρώσατε μεταφορικά;;;

Παραλάβατε οτι παραγγείλατε;;;

thanks

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Εεεε με τόοοοοοσα καλλυντικά δεν μπορει....θα ειμαστε ομορφες...αφου ετσι μας θελουμε και μας θελουνε!!!!!!!!!

Λοιπόν εχει πάρει καποια, τιποτα απο εδω;;;http://www.fragrancedirect.co.uk/Fragrance/icat/fragrance

Το βρηκα ακομη πιο οικονμικό-σε κάποια- και απο το fragrance-x αλλά δεν ξερω την αξιοπιστία του...

Πληρώσατε μεταφορικά;;;

thanks

εχω παρει εγω αρκετα, ηρθαν σε 4 ημερες, σε κουτι δωρου που ζητησα με χρεωση 2? αν θυμαμαι καλα, πολυ φθηνα αν πετυχεις αυτο που θελεις, τα μεταφορικα πανε ανα κομματι που παιρνεις, το πρωτο αν θυμαμαι ηταν 3 λιρες και τα αλλα απο 2...θα δεις αν πατησεις χρεωση.

Το κοιταω πολυ συχνα γιατι συμφερει αν πετυχεις αυτο που θελεις

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Πληρώσατε μεταφορικά;;;

thanks

Έκανα 3 παραγγελίες κι είμαι πιο ευχαριστημένη από το fragrancex.Έρχονται πολύ πολύ γρήγορα με περίπου 2 ευρώ το τεμάχιο για μεταφορικά.να το επιλέξεις,ειδικά πρόλαβα ένα σετ miracle και ήρθε σε ένα καταπληκτικό χρυσό κουτί της lancome.Εδώ όύτε 60 ευρ'ω δε θα έκανε....

θα ρωτησω δυο πραγματακια...μηπως ξερετε που μπορω να αγορασω reductil πιο φθηνα???

η μηπως εχει καποια μανουλα και δε τα θελει πια να μου τα στειλει.......

Το εχει στο http://www.chemistdirect.co.uk αλλα ζηταει συνταγη απο γιατρο,τωρα πως γινεται...δεν ξερω.Στειλε αν θελεις μειλ,να μαθεις τι ακριβως ζητανε.

ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΛΙΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΔΩ Ε?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥΛΙΑ.

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΛΙΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΔΩ Ε?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥΛΙΑ.

Κάπου ψηλά δεξιά στις σελίδες υπάρχει δυνατότητα μετατροπής του νομίσματος σε ευρώ. Στο checkout ωστόσο τα δίνει μόνο σε λίρες.Όμως, ξέρεις από πριν πόσο κάνει καθετί.Εναλλακτικά, ψάξε για μετατροπέα νομισμάτων στο Google

Κάπου ψηλά δεξιά στις σελίδες υπάρχει δυνατότητα μετατροπής του νομίσματος σε ευρώ. Στο checkout ωστόσο τα δίνει μόνο σε λίρες.Όμως, ξέρεις από πριν πόσο κάνει καθετί.Εναλλακτικά, ψάξε για μετατροπέα νομισμάτων στο Google

κι ένας καλός μετατροπέας είναι εδώ:http://www.xe.com/

Κορίτσια να σας πω, έχω κάνει 3 παραγγελίες από fragranceX και είμαι κατευχαριστημένη!!!

Αλλά εκτός από το 1ο δέμα, στα υπόλοιπα 2 πλήρωσα 3,00 ευρώ τέλη τελωνίου. Σας έτυχε?

Μου είπε η κοπέλα πως μάλλον το 1ο δέμα ήρθε σαν συστημένο γι'αυτό δεν πλήρωσα τίποτα.

Δηλαδή θα πρέπει να τους στείλω e-mail και να τους ζητήσω να μου στέλνουν συστημένες τις παραγγελίες μου?

Εγώ απλά έβαλα το κουπόνι FREE, δεν τους έγραψα κάτι παραπάνω αλλά στο 1ο δέμα, οκ, δεν πλήρωσα τίποτα αλλά στα άλλα 2 πλήρωσα..:(:(:(

Σας έτυχε?

(Καλά και 3 ευρώ να δίνω στα ΕΛΤΑ κάθε φορά δεν πειράζει αλλά θέλω να ξέρω αν σας έτυχε και εσάς).

433965qzur0la2nd.gif

Κορίτσια να σας πω, έχω κάνει 3 παραγγελίες από fragranceX και είμαι κατευχαριστημένη!!!

Αλλά εκτός από το 1ο δέμα, στα υπόλοιπα 2 πλήρωσα 3,00 ευρώ τέλη τελωνίου. Σας έτυχε?

Μου είπε η κοπέλα πως μάλλον το 1ο δέμα ήρθε σαν συστημένο γι'αυτό δεν πλήρωσα τίποτα.

Δηλαδή θα πρέπει να τους στείλω e-mail και να τους ζητήσω να μου στέλνουν συστημένες τις παραγγελίες μου?

Εγώ απλά έβαλα το κουπόνι FREE, δεν τους έγραψα κάτι παραπάνω αλλά στο 1ο δέμα, οκ, δεν πλήρωσα τίποτα αλλά στα άλλα 2 πλήρωσα..:(:(:(

Σας έτυχε?

(Καλά και 3 ευρώ να δίνω στα ΕΛΤΑ κάθε φορά δεν πειράζει αλλά θέλω να ξέρω αν σας έτυχε και εσάς).

Ναι εμενα μου τυχε και στην Ελλαδα αλλα και εδω στη Σουηδια αρκετες φορες!

Διαφημίσεις

Σας έτυχε?

Εγώ 4 παραγγελίες και δεν πλήρωσα καθόλου μεταφορικά από fragrancex.Τι να πω; ¨ησουν η...τυχερή.Πάντως πάντα υπάρχει ο κινδυνος του τελωνείου εφόσον έρχονται από ΗΠΑ.γι αυτό τελευταία επιλέγω το fragrancedirect,μη μου ρθει καμιά λυπητερή από τελωνείο και ψάχνομαι....

Σας έτυχε?

Έχω παραγγείλει 6 φορές και δεν έχω πληρώσει κάτι, απλά δεν κάνω μεγάλες παραγγελίες... Πάντως, όσες φορές έχω πάρει παπούτσια αθλητικά τού άντρα μου από Αμερική κάτι πληρώνω, 3 ευρώ συνήθως, αλλά ήταν συστημένα. Θέλω να πω ότι το ποσό είναι μικρό συνήθως αν είναι. Συστημένο είναι χειρότερα νομίζω...

Κορίτσια για να κάνω μια επανάληψη για τον ευατό μου να δω αν κατάλαβα....

υπάρχουν αυτά

strawberrynet.

fragranceX

fragrancedirect

επειδή θέλω να παραγγείλω σήμερα δώρο για τους νονούς μας για πέιτε μου ποιο απο΄τα τρια σαιτ παραδίδει ποιο γρήγορα γιατί από χρόνο καιγομαι....

αμέλησα να τα παραγγείλω νωρίτερα...

kalamaraki μου εμενα παντως η παραγγελια απο το fragrancex εκανε 16 εργασιμες μερες να μου ερθει οποτε αν τα θες για τωρα καλυτερα να μην παρεις απο εκει..:rolleyes:

Ασχετο..παρηγγειλα σημερα κανονικα απο το chemist direct τα πραγματακια που ηθελα, νομιζω οτι και εσυ εχεις παραγγειλει, σε ποσες μερες σου ηρθαν???

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

kalamaraki μου εμενα παντως η παραγγελια απο το fragrancex εκανε 16 εργασιμες μερες να μου ερθει οποτε αν τα θες για τωρα καλυτερα να μην παρεις απο εκει..:rolleyes:

Ασχετο..παρηγγειλα σημερα κανονικα απο το chemist direct τα πραγματακια που ηθελα, νομιζω οτι και εσυ εχεις παραγγειλει, σε ποσες μερες σου ηρθαν???

ααα καλά που μου το είπες!

Λέω να πάρω από το fragrancedirect που είναι και αγγλία μπας και το σώσω και στείλω τα δώρα πριν την πρωτοχρονιά....Μάλλον είμαι πολύ αισιόδοξη ε?

Αλλά το σώζω ως του Αι Γιαννιού ε????

Την πάτησα άσχημα...ξεχάστηκα..!

Δηλαδη παρήγγειλες κολώνιες από το κεμιστ???

εγώ ήθελα κάτι σουντοκριμ για την μικρή ενα παιχνιδάκι και τις κολωνιες για τους νονούς μας και μου λεει οτι τις κολωνιες δεν μου τις στέλνει στο ελλάντα.. και έμεινα έτσι!

Η Φλόρα έχει πάρει πολλές φορές και μας το σύστησε αυτο το σαιτ!

α...δεν παρηγγειλες τελικα?? δεν παρηγγειλα κολωνιες αλλα κρεμουλες και διαφορα ειδη για τον μικρο και για το σκυλακι που εχω..απλα ελπιζω να μου ερθουν συντομα γιατι ξεμειναμε κλασσικα..:rolleyes:

ελπιζω να προλαβεις τα δωρακια σου..αληθεια αυτο το σαιτ που λες εχει πολυ καλες τιμες..καλα ψωνια!! ..και μια απορια..οταν το θες για δωρο απλα μετα εσυ κανεις εδω τη συσκευασια με δικα σου υλικα??

α...δεν παρηγγειλες τελικα?? δεν παρηγγειλα κολωνιες αλλα κρεμουλες και διαφορα ειδη για τον μικρο και για το σκυλακι που εχω..απλα ελπιζω να μου ερθουν συντομα γιατι ξεμειναμε κλασσικα..:rolleyes:

ελπιζω να προλαβεις τα δωρακια σου..αληθεια αυτο το σαιτ που λες εχει πολυ καλες τιμες..καλα ψωνια!! ..και μια απορια..οταν το θες για δωρο απλα μετα εσυ κανεις εδω τη συσκευασια με δικα σου υλικα??

οχι δεν παρήγγειλα γιατί κόλλησα με τις κολώνιες ντε!!!

τώρα όμως έχω κοιμήσει σύζηγο και μπέμπα

είμαι ορεξάτη, έχω το sex and the city να παίζει και θα κα΄νω τα ψώνια μου!!

Και να μετά θα τα τυλίξω μόνη μου καλε σιγά το πράμα!

οχι δεν παρήγγειλα γιατί κόλλησα με τις κολώνιες ντε!!!

τώρα όμως έχω κοιμήσει σύζηγο και μπέμπα

είμαι ορεξάτη, έχω το sex and the city να παίζει και θα κα΄νω τα ψώνια μου!!

Και να μετά θα τα τυλίξω μόνη μου καλε σιγά το πράμα!

αντε καλα ψωνια λοιπον (τυχεροι νονοι!!!):lol:

[quote=fragola;Έχω παραγγείλει 6 φορές και δεν έχω πληρώσει κάτι, απλά δεν κάνω μεγάλες παραγγελίες... Πάντως, όσες φορές έχω πάρει παπούτσια αθλητικά τού άντρα μου από Αμερική κάτι πληρώνω, 3 ευρώ συνήθως, αλλά ήταν συστημένα. Θέλω να πω ότι το ποσό είναι μικρό συνήθως αν είναι. Συστημένο είναι χειρότερα νομίζω...

Σε ποιο site παραγγελνεις? Μηπως ξερεις και timperland κανενα site?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...