Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Μην μου στεναχωρείτε την μπάμπι μου!!!!!

Έλα μωρε κούκλα μου, δεν πειράζει δεν έγινε και τίποτα.

Απλά έτυχε να μιλάμε για site καλλυντικών και όχι για εταιρίες τύπου oriflame.

Δημόσια συζήτηση είναι, ο καθένας μπορεί να λέει τις προτάσεις του.

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου ilonka. Αν ακουμπήσεις με το ποντίκι σου τη λέξη tester στο άρωμα που θέλεις, σου δίνει την περιγραφή. Ουσιαστικά λέει ότι είναι ακριβώς το ίδιο άρωμα αλλά μπορεί να μην έχει κουτί ή καπάκι επειδή προορίζεται για δείγμα. Έχω παραγγείλει tester από το fragrancex, μου ήρθε σε κουτί το οποίο όμως έγραφε for demonstration only και δεν είχε καπάκι. Αν το θέλεις για σένα, να παραγγείλεις tester, συνήθως έχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές.

Καλά ψώνια!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια γεια σας. εχω κανει προσφατη παραγγελια απο το φραουλονετ και μου ζηταει αντιγραφο λογαριασμου για την προπληρωμενη βιζα που θελω να χρεισιμοποιησω. εχουν ζητησει και απο εσας? ποια χρησημοποιει προπληρωμενη βιζα?

Τα σημαντικότερα πλάσματα για μας χρειάζονται το πιο πολυπόθητο αγαθό της ζωής μας.Το χρόνο μας.

http://www.facebook.com/home.php?

Φίλη μου έχουμε πει ότι δυστυχώς επιλεγεις ή έκπτωση ή δωρεάν μεταφορικά. Και συμφέρει καλύτερα να μην πληρώσεις μεταφορικά. Για να γίνει αυτό πρέπει να γράψεις τη λέξη FREE εκεί που λέει apply coupon.

Χθες ήρθε και η 4η παραγγελία μου, περιμένω την 5η και ετοιμάζομαι να κάνω την 6η...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!

Εγώ παρήγγειλα από fragrancex στις 16/11, φορτώθηκαν στις 18/11 και είναι από τις 23/11 στην Αθήνα. Πήρα χτες στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοινού των ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι έχει φτάσει στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου. Αυτά βέβαια επειδή΄είχε tracking number. Που δεν έχει πάντα, τον λόγο δεν τον ξέρω. Πήγα σήμερα περιχαρής να παραλάβω (δεν μου έχει έρθει χαρτί ακόμα αλλά ξέρω το νούμερο) αλλά στο ταχυδρομείο έκαναν αναβάθμιση συστήματος και θα αρχίσει η εξυπηρέτηση του κοινού μετά τις 09:30. Φτου!

Ανυπομονώ και να φανταστείτε ότι είναι και οι 3 κολώνιες για δώρα που έχω παραγγείλει.

Αυτή ήταν η 3η παραγγελία και σίγουρα θα ακολουθήσει και άλλη.

Μια συμβουλή: Εάν η παραγγελία σας είναι μεγάλη, δηλαδή 200-300 ευρώ, συμφέρει περισσότερο να ζητήσετε έκπτωση 10% μέσω του κουπονιού και να πληρώσετε μεταφορικά. Εάν είναι μικρή, φυσικά συμφέρει να ζητήσεις δωρέαν έξοδα αποστολής.

Διαφημίσεις

Λοιπόν σήμερα πήγα μια βόλτα σε SEPHORA και ΧΟΝΤΟ και οι κολώνιες που πήρα από FRAGRANCEX έκαναν 480,00 και εγώ τις πήτα 180,00!!!!!Είναι όλες αυθεντικότατες και τα δώρα των Χριστουγέννων θα ενθουσιάσουν τους παραλήπτες τους!

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω και κάτι άλλο.Όταν παρέλαβα την παραγγελία μου σας έκανα παράπονα για συσκευασίες χωρίς ζελατίνα και μάλιστα τους έστειλα και e-mail.Οι κολώνιες χωρίς ζελατίνα ήταν οι εξής:Cool Water γυναικείο και αντρικό και το HUGO.Και στο SEPHORA και στο ΧΟΝΤΟ οι συγκεκριμένες κολώνιες πωλούνται χωρίς ζελατίνα άρα δεν ήταν σφάλμα της FRAGRANCEX...

Καληνύχτα σας και φιλάκια...

βρε κοριτσια γεια σας. εχω κανει προσφατη παραγγελια απο το φραουλονετ και μου ζηταει αντιγραφο λογαριασμου για την προπληρωμενη βιζα που θελω να χρεισιμοποιησω. εχουν ζητησει και απο εσας? ποια χρησημοποιει προπληρωμενη βιζα?

Έχω κάνει αρκετές φορές παραγγελία απο Strawberrynet με προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας Κύπρου. Ποτέ δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο!

κοριτσια καλησπερα, νακανω καποιες ερωτησεις? τα καλληντικα αυτα απο που ερχονται απο κινα? γιατι ετσι νομιζω πωσ ειπε μια κοπελα? αρα ειστε σιγουρες οτι ειναι γνησια? εννοω οτι κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι απο γαλλια τα αρωματα ιταλια?και σε τι διαφερουν αυτα που αγοραζετε απο τα σαιτ που αναφερατε με αυτα που πωλουντε στους δρομους και φερουν την γνησια ονομασια,συσκευασια,περιτυλιγμα ταινια κουτι και οσμη?α και κατι ακομη εχουν εγγυηση επιστροφης χρηματων η εγγυηση επιστροφης προιοντος? σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας.[/QU

Το Strawberrynet, σαν εταιρία, έχει έδρα την Κίνα. Πριν μερικά χρόνια όλες οι παραγγελίες ερχότανε απο εκεί. Εδώ και 3 χρόνια έχει "υποκαταστήματα" και στην Αμερική και Σουηδία. Έτσι τώρα πια τα αρώματα έρχονται απο Αμερική ή Σουηδία. Ίσως και απο αλλού. Τα καλλυντικά έρχονται απο Κίνα. Μπορείς να το διαπιστώσεις και απο το track number. Γράφει HK (δηλ. Hong Kong), SE (απο Σουηδία έρχεται το άρωμα που παρήγγειλα χθές) κ.τ.λ. Αυτό δεν σημαίνει οτι τα καλλύντικά που πουλάει είναι Κινέζικα. Τα εισάγει απο τις αντίστοιχες χώρες. Ό,τι έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι γνήσιο. Έχεις δικαίωμα επιστροφής των καλλυντικών (τα αρώματα δεν επιστρέφονται), δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες μέρες. Τα αρώματα που πουλάνε στους δρόμους έχω ακούσει ότι δεν είναι γνήσια. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αρκετά! Αν θέλεις κάτι άλλο, εδω είμαι!

κοριτσια καλησπερα, νακανω καποιες ερωτησεις? τα καλληντικα αυτα απο που ερχονται απο κινα? γιατι ετσι νομιζω πωσ ειπε μια κοπελα? αρα ειστε σιγουρες οτι ειναι γνησια? εννοω οτι κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι απο γαλλια τα αρωματα ιταλια?και σε τι διαφερουν αυτα που αγοραζετε απο τα σαιτ που αναφερατε με αυτα που πωλουντε στους δρομους και φερουν την γνησια ονομασια,συσκευασια,περιτυλιγμα ταινια κουτι και οσμη?α και κατι ακομη εχουν εγγυηση επιστροφης χρηματων η εγγυηση επιστροφης προιοντος? σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας.

Κάποια στιγμή είχα επιστρέψει μια κρέμα της μητέρας μου (είχανε στείλει κάτα λάθος την ελαφριά έκδοση της Capture R6080 του Dior) και πλήρωσα 6 ευρώ για συστημένο (για να είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει στον προορισμό του). Νομίζω οτι δεν είναι πολλά με τις τιμές που έχουν - ασε που δεν μου ξανατυχε κάτι τέτοιο.

Όσο για τα αρώματα, αναφέρω παραπάνω οτι δεν γίνονται αλλαγές γιατί στην χθεσινή παραγγελία μου, υπήρχε σχετική επισήμανση. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο σε παλιότερες παραγγελίες. Αν κάποια κοπέλα ξέρει κάτι σχετικά, ας μας δώσει τα φώτα της please!

• 2 εβδομάδες μετά...

Όπως σας είχα γράψει παρήγγειλα στις 20-11 μία κρεμούλα από το fragrances , μου στείλαν μείλ στις 25-11 και μου έγραψαν ότι έστειλαν το πακετάκι μου. Από τοτε κάθε μέρα κοιτάω το γραμματοκιβωτιο μου μήπως και ερθει κάνα ειδοποιητήριο αλλά τζίφος. Τα λεφτά τα έβαλα σε χρεωστική και τραβηχτηκαν φυσικά κανονικά με την αποστολή του δέματος. Χθες είπα να τους στείλω ένα μείλ μήπως και υπάρχει περιπτωση να επέστρεψε πίσω ή αν μπορεί ακόμη και να χάθηκε το δεματάκι μου. Υπάρχει περίπτωση από τις 25-11 να μην έχει φτάσει ακόμη Ελλάδα???

Μου φαίνεται ότι πάει τζαμπα το 50 αρικο γαμώτο...:-(

Έχει συμβεί σε άλλη κοπέλα τέτοια καθυστέρηση??

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Όπως σας είχα γράψει παρήγγειλα στις 20-11 μία κρεμούλα από το fragrances , μου στείλαν μείλ στις 25-11 και μου έγραψαν ότι έστειλαν το πακετάκι μου. Από τοτε κάθε μέρα κοιτάω το γραμματοκιβωτιο μου μήπως και ερθει κάνα ειδοποιητήριο αλλά τζίφος. Τα λεφτά τα έβαλα σε χρεωστική και τραβηχτηκαν φυσικά κανονικά με την αποστολή του δέματος. Χθες είπα να τους στείλω ένα μείλ μήπως και υπάρχει περιπτωση να επέστρεψε πίσω ή αν μπορεί ακόμη και να χάθηκε το δεματάκι μου. Υπάρχει περίπτωση από τις 25-11 να μην έχει φτάσει ακόμη Ελλάδα???

Μου φαίνεται ότι πάει τζαμπα το 50 αρικο γαμώτο...:-(

Έχει συμβεί σε άλλη κοπέλα τέτοια καθυστέρηση??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΖΗ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 25/11 ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΙΛ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Αχ βρε lioula ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλά μου φάνηκαν πολλές οι ημέρες από την ημέρα απόστολής και ανησύχησα....άντε καλώς τα δέχτηκες τα πραγματάκια σου, θα περιμένω και γω με ανυπομονησία, ίσως φτάσουν και μενα αυτες τις ημέρες!!!

ΠΕΖΗ το δέμα κάνει 7-14 εργάσιμες για να έρθει στα χέρια σου. Από τις 25 που το έστειλαν έχουν περάσει 13 μέρες. Επομένως φυσιολογικά Δευτέρα-Τρίτη θα σου έρθει ειδοποιητήριο.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

rav μου το ξέρω ότι κάνει τόσο απλά επειδή διάβασα προηγουμενα ποστ όπως και δικό σου νομίζω που ήταν πιο σύντομες οι παραδόσεις γι αυτό και θορυβήθηκα. Άσε που λέω από μέσα μου από τις 25 τόσες μέρες κάνουν τα ταχυδρομεία??? Αν και με Αμερική δεν εχω καναεπικοινωνήσει.Αντε να μου έρθει η κρέμα γιατί όχι τίποτε άλλον έχω ξεμείνει με ένα δείγμα και την παλέυω δεν την παλευω λίγες μέρες ακομη:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...