Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!!

casperαki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ?ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΙΑ SITEΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ!ΒΟΗΘΕΙΑ...

Στο site που σίγουρα δεν πληρώνεις έξοδα αποστολής είναι το fragrancex,κι αυτό μόνο αν όταν επιλέξεις τα προιόντα που θέλεις , γράψεις μέσα στο κουτάκι που γράφει: Have a coupon or gift certificate?

την λέξη"FREE"

Επειδή όμως είναι απο Αμερική ,μην κάνεις παραγγελία πάνω απο 150$ (γύρω στα 100 ευρώ) για να μην έχεις πρόβλημα με το τελωνείο..

Αφού τα μεταφορικά είναι δωρεάν,σπάσε την παραγγελία σε μικρά ποσα.;)

Ελπίζω να βοήθησα..

τελικά παρήγγειλα κι εγώ από το Hellascosmetics το αρωμά μου!το D&G the one, ta 50 ml 47? και 6 ? εξοδα αποστολής!στα χοντος εχει 84!!θα το στείλουν με acs!ελπίζω μόνο να μην είναι μαϊμου!ειδωμεν!!!!

θα σας ενημερώσω!

Διαφημίσεις

Μου εγραφε οτι θα παραδοθούν σε 10-15 εργάσιμες!αν ειναι να γλιτώσω 30? δε με χαλάει να περιμένω!για το μόνο που ανυσηχώ είναι να μην είναι μαιμού!εσύ εχεις ξαναπαραγγείλει?

τελικά παρήγγειλα κι εγώ από το Hellascosmetics το αρωμά μου!το D&G the one, ta 50 ml 47? και 6 ? εξοδα αποστολής!στα χοντος εχει 84!!θα το στείλουν με acs!ελπίζω μόνο να μην είναι μαϊμου!ειδωμεν!!!!

θα σας ενημερώσω!

Συγγνώμη που επεμβαίνω,αλλα στο fragrancex τα 50ml τα έχει μόνο 33,20,και δωρεάν μεταφορικά! κοίτα τιμές.. http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_T-am-pid_61199W__products.html

Για επόμενες σου αγορές..

Κι εγώ το ανακάλυψα πρόσφατα και τρελάθηκα!:D

Συγγνώμη που επεμβαίνω,αλλα στο fragrancex τα 50ml τα έχει μόνο 33,20,και δωρεάν μεταφορικά! κοίτα τιμές.. http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_T-am-pid_61199W__products.html

Λοιπόν, το ξερω οτι εχει πιο φθηνα, ΑΛΛΑ δεν ξέρω αγγλικά γρι!:oops: οποτε φοβήθηκα μην κάνω καμια βλακεία, επιπλέον δεν εχει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή!με πιστωτικες και καρτες γενικά δεν τα πάω καθόλου καλά!

Έχει αγοράσει καμία κοπέλα απο αυτή τη σελίδα; Είναι γνήσια τα αρώματα; Ή θα είναι σκέτο οινόπνευμα;;;;

Βρε κορίτσια γιατί δεν διαβάζετε λιιιιγο παραπίσω? Οι περισσότερες έχουμε αγοράσει από αυτή τη σελίδα, τα αρώματα είναι πολύ φθηνά και είναι εντελώς μα εντελώς γνήσια.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Μου ήρθε το πολυπόθητο χαρτάκι!!!!!

Θα σας πω το απόγευμα εντυπώσεις από τα προϊόντα!

Μακάρι να αξίζουν και να είναι τα γνήσια!

Να σας πω, μου ήρθε σε φωτοτυπία το δελτίο και όχι εκείνο το κλασσικό πράσινο χαρτάκι από ΕΛΤΑ αλλά έχει τα στοιχεία της εταιρίας πάνω οπότε μάλλον είναι οκ.

Δείτε γύρω στην 11η σελίδα για οδηγίες πως να ψωνίσετε.

Εγώ έβγαλα χρεωστική κάρτα.

433965qzur0la2nd.gif

Μόλις παρέλαβα από fragranceX,μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου.Όλα καλά αλλά 3 από τις κολώνιες είναι χωρίς ζελατίνα αλλά γεμάτο μπουκάλι.Δεν είχα παραγγείλει tester.Συγκεκριμένα ειναι οι εξής:cool water γυναικεία και αντρική και η HUGO.Όλα τα άλλα είναι μια χαρά με τις ζελατινούλες τους.Τι να κάνω τώρα που τις παρήγγειλα για δώρο και ντρέπομαι να τις δώσω έτσι;

Θα στείλω e-mail να ρωτήσω γιατί μου τα έστειλαν έτσι.Πάντως ήταν πολύ φτηνά,μήπως τα συγκεκριμένα είναι μούφα?

Τα παρήγγειλα 4/11 και παρέλαβα σήμερα!

Μόλις παρέλαβα από fragranceX,μου τα έφερε ο ταχυδρόμος στην πόρτα μου.Όλα καλά αλλά 3 από τις κολώνιες είναι χωρίς ζελατίνα αλλά γεμάτο μπουκάλι.Δεν είχα παραγγείλει tester.Συγκεκριμένα ειναι οι εξής:cool water γυναικεία και αντρική και η HUGO.Όλα τα άλλα είναι μια χαρά με τις ζελατινούλες τους.Τι να κάνω τώρα που τις παρήγγειλα για δώρο και ντρέπομαι να τις δώσω έτσι;

Θα στείλω e-mail να ρωτήσω γιατί μου τα έστειλαν έτσι.Πάντως ήταν πολύ φτηνά,μήπως τα συγκεκριμένα είναι μούφα?

Τα παρήγγειλα 4/11 και παρέλαβα σήμερα!

Να τους ρωτήσεις βέβαια!!! Δεν πιστεύω ότι ένα "μαγαζί" μπορεί να έχει κάποια μούφα και κάποια αυθεντικά, ή είναι όλα αυθεντικά ή όλα μούφα! Πάντως, στο 2ο άρωμα που πήρα ήταν η ζελατίνα λίγο σκισμένη (κι εγώ την έχω για δώρο:oops:), αλλά φαίνεται ότι είναι συσκευασμένο. Ίσως σε κάποια με τις μεταφορές, αποθηκεύσεις, κλπ να ταλαιπωρείται - σκίζεται η ζελατίνα και να την πετάνε, αλλά δεν είναι σωστό...

Περιμένουμε την aggeloudia και την christy28 να μας που αν είχαν κάποιο νέο...

Αχ κορίτσια πήγα χθες το απόγευμα και τις πήρα και είναι τέλειες!!!!!!

Μοσχομύριζα όλο το βράδυ!

Παρήγγειλα 4 κολώνιες, οι 2 ήταν με ζελατίνη και οι άλλες όχι.

Αυτό με παραξένεψε αλλά όταν τις μύρισα ήταν οι γνησιότατες!

Μπορεί στην Αμερική να μην βάζουν σε μερικές ζελατίνη.

Το make-up της cliniqe δεν έχει Ελληνικά πάνω οπότε οκ.

Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σας πω εντυπώσεις.

Δεν έχω πάει κάπου να το δω ή να δω την υφή του για να συγκρίνω οπότε αν θα είναι μούφα, θα βγάλω αμέσως σπυριά!

433965qzur0la2nd.gif

Λοιπον σχετκά με το κρεμικό εχω να πω ...

Το κουτι μου φανικε Κινεζιά...εδω να πω πως εχω πολύ καιρό να πάρω Lancome και εχω "χασει" την εξελιξη των κουτιών της και της ποιοτητας...

Η ζελατίνα καλή αλλά αυτό που μου τράβιξε την προσοχή ειναι πως σε μια πλευρά του κουτιου οι οδηγίες ειναι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...Δεν σας κάνει εντυπωση;;;

Μεσα δεν ειχε το σπατουλάκι που εχουν ολες οι κρεμες σε βαζα...Αυτά πως σας ακουγονται;;;

΄

Πάντως επειδή τώρα πρόσφατα αγόρασα μάσκαρα της lancome από τα hondos στη μια πλευρά της συσκευασίας είχε ελληνική επεξήγηση του προιόντος. Σημειωτέον ότι αυτό μου έχει ξανασυμβεί απλά δε θυμάμαι αν είναι σε προιον της συγκεκριμένης εταιρέιας.

Σκεφτομαι να κάνω μια παραγγελία κρέμα ημέρας, όταν θα την παραλάβω θα σας πω!;)

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Πάντως , κορίτσια , εγώ που παρήγγειλα 4 διαφορετικές κολώνιες σε 4 διαφορετικές αποστολές και η μία ήταν και tester και ΟΛΕΣ είχαν ζελατίνα...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Μια φίλη παρέλαβε χτες κούτα από fragrancex με πολλές κολώνιες και κρέμες. Η αξία ήταν πάνω από 300 ευρώ και δεν πλήρωσε τίποτα παραπάνω, ούτε τελωνείο, ούτε στο ταχυδρομείο. Έτυχε? Τί να πω?

Σήμερα έλαβα και τη 2η παραγγελία που από fragranex και ήταν και πάλι με ζελατίνα. Κανονικότατα. Περιμένω και την 3η από εβδομάδα και νομίζω σήμερα θα στείλω ακόμα μια με τα χριστουγεννιάτικα δωράκια μου.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λοιπον..καλημερα...1000 συγνωμη για την καθυστέρηση αλλά απο την Παρασκευή 13-11 ψηνόμαστε στον πυρετο τα 3/4 της οικογένειας ...

Την Δευτέρα κρεβατώθηκα και εγω...ειμαι ομως καααααπως καλυτερα και σας γράφω...

Λοιπο εχουμε και λεμε...

Ζελατινι δεν ειχε κανενα γιατι ηταν οοοολα tester...(ειρωνεια...αρώματα που χρησοπλήρωνα χρονια στους Αφους Χοντο τα βρηκα οοολα σε tester με 12-16 ευρω το μπουκάλι των 100 ml...αρα τα τσιμπισα ολα..) αυτά ηρθαν τελεια συσκευασμένα μεσα σε αφρώδες υλικό σε μεγάλο κουτι και το καθενα σε λευκό κουτι και με τα καπάκια τους να λείπουν, πραμα το οποιο και γνώριζα...(σιγά τα οα!!)

Τα αρώματα ειναι πιο αυθεντικά και απο αυθεντικά...καμια αμφιβολία περι τουτου-τα χρησιμοποιω πολλά χρονια εναλάξ...

Παω να ανοιξω την κρεμα και βλέπω τα Ελληνικά και εκει αρχιζουν τα πρωτα καμπανάκια να βαρουν...

Ολοκληρη Αμερική και μας υπολογίζει βάζοντας πρωτη μουρη τα Ελληνικά μετά Αγγλικά και μετά Γαλλικά σε κάθε πλευρά;;;Μου φάνηκε λίγο κάπως...το θεμα ειναι πως ειναι η 1 φορά που αγοράζω την συγκεκριμένη κρεμα και αρα δεν μπορω να καταλάβω τα περι μουφας...

Ανοιγω την ζελατινα και ανοιγω το κουτι και μετά το καπάκι...απο μεσα στα βαζα εχει και ενα αλλο πλαστικό που το τραβάς απο ενα γλωσσάκι...ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ....

Παρατήρησα πως λιγη ποσοτητα κρέμας ειχε βγει απο το πλαστικό-προστατευτικο καπάκι εξω σαν να ειχε ξεχειλίσει

και 3 ελειπε το σπατουλάκι που εχουν οοολες οι κρεμες σε βαζα για να μην μεταφερουμε μικροβια στην κρεμα βαζοντας τα δακτυλα στο βαζο...Αυτά...πως σας φαινονται;;;

Παντως δεν με σταναχωρησε και πολύ γιατι οι κρεμες δεν με πολυαφορουν...παιρνω και απο το φαρμακειο και καποιες πιο φθηνες απο τον Χοντο οπως clarains η bioderm αλλά εκει που θα εκαγα ηαν αν τα αρωματα ηταν μουφα αλλά ευτυχώς οχι απλώς δεν ηταν αλλά οπως εχω ξαναγράψει βάζω και λιγο πιο πολύ (δεν το τσιγκουνεύομαι...13 ευρω τα 125 ml...!!!)και μεχουν σταματισει να με ρωτησουν για το αρωμα γιατι εμενα δεν κρατανε...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Ήρθε το πολυπόθητο χαρτάκι. Αύριο παραλαμβάνω τη 2η παραγγελία μου. Θέλω να πιστελυω ότι τα αρώματα είναι γνήσια.H αλήθεια είναι ότι την 1η φορά παρήγγειλα για την αδερφή μου την eternity και για μένα μια της J Lo και ρε κορίτσια δε μένει πάνω μας, δεν τις μυρίζουμε καθόλου. Βέβαια, δεν τις έχουμε ξαναχρησιμοποιήσιε για να μπορούμε να πιστοποιήσουμε την αυθεντικότητα τους. Η Anais της μαμάς μου,όμως, μυρίζει ακόμη πάνω στην μπλούζα μου 3 μέρες αφότου ψεκάστηκα. Αυριο περιμένω και κραγιόν, για να δούμε....

Όσο πάει γίνεται και πιο γρήγορα η παράδοση! 3η παραγγελία, ένα τέστερ κι ένα κανονικό στη ζελατίνα του ήρθε σήμερα, ενώ η αποστολή έγινε 12/11! Μια χαρά! Με τις κρέμες τελικά τί γίνεται? Αλλά είναι δυνατόν να είνα τα αρώματα αυθεντικά και οι κρέμες όχι? Ποιά είναι τότε η αξιοπιστία της εταιρείας?

Το άρωμα ήρθε μέσα ση ζελατίνα άθικτο. Το ίδιο και το κραγιόν στη γνωστή συσκευασία. Τι να πω;Εύχομαι να είναι γνήσια.Πάντως απόδειξη δε στέλνουν...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...