Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ-ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ-ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

Recommended Posts

Ναι, το μωρό της Ρέας δεν φαίνεται να έχει δυσκοιλιότητα αλλά λόγω ιστορικού (και όχι μόνο) δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε με την αποχή π.χ. από την πατάτα να δούμε αν το μωρό ενεργείται πιο εύκολα.

Ρέα, επίσης το χαμομήλι είναι αλλεργιογόνο :wink: Αλήθεια, με το χέρι πώς πας;

Η πατάτα πήρε δρόμο. Ευτυχώς το Ηλεκτράκι δεν προβληματίστηκε επί τούτου και έφαγε σχετικά καλά (ακόμα είμαστε στη φάση που μετράμε κουταλιές). Τετάρτη θα βάλω και 1 μπάμια για δοκιμή. :cool:

Το χέρι τελικά πέρασε μόνο του σε 1 εβδομαδα. Όχι 100% αποκατάσταση αλλά νιώθω να πετάω μετά τη κουλαμάρα που με βρήκε :)

Μόνο ακτινογραφία έκανα - ήδη είχε αρχίσει η βελτίωση. Με είχε πειράξει πολύ που δεν μπορούσα να βουτάω το Ηλεκτράκι...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 164
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα κακα της κατσίκας ειναι μικροί σβόλοι, σφιχτοί και σκληροι (αλήθεια nouka δεν εχεις δει ποτε??? :) )

όσο για τις αλλεργίες...

στον γιο μου ειχαμε θεμα ατοπικής. ειχε και αιμα στα κακα όταν ήταν 2,5 μηνων και ειχα κοψει σχεδον τα παντα από τη δική μου διατροφή. οταν μπηκαμε στις στερεές ειχαμε θεμα με τα κακα, μπορεί να μην εκανε και για 3 μέρες. όταν τελικά εκανε, ήταν σαν πάστα.

στην κορη μου επισης εχουμε θεμα αλλεργίας (γεμισε κοκκινηλες μόλις δοκίμασε αβγο), τα κακα της ειναι το ίδιο, σαν παστα.

τα ανήψια μου δεν εχουν αλλεργίες, όταν ξεκινησαν τις στερεες, τις πρωτες μερες ειχαν και αυτά θεμα με τα κακα. μετά εστρωσαν.

αυτο που εχω δει εγω, σε παιδια αλλεργικά ή μη, ειναι ότι τον πρωτο καιρό με τις στερεές δυσκολεύονται λίγο με τα κακα, σφίγγονται, κοκκινιζουν... και μου φαινοταν λογικό, γιατί πλεον το εντεράκι ετοιμάζει -πώς να το πω τωρα ευγενικά- σκατουλίτσες σχηματισμένες, δεν ειναι πια νερουλά κακακια.

διαβαζοντας και το φορουμ, οι περισσότερες μαμαδες πάνω-κάτω τα ίδια αντιμετωπίζουμε. στο δεύτερο παιδί ειμαστε πιο ψυχραιμες, μιας και ξερουμε τι να περιμένουμε. :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Η πατάτα πήρε δρόμο. Ευτυχώς το Ηλεκτράκι δεν προβληματίστηκε επί τούτου και έφαγε σχετικά καλά (ακόμα είμαστε στη φάση που μετράμε κουταλιές). Τετάρτη θα βάλω και 1 μπάμια για δοκιμή. :cool:

Εγώ θα δοκίμαζα 1 εβδομάδα μόνο με την αφαίρεση της πατάτας. Έτσι, αν κάνει ευκολότερα τα κακά της, θα ξέρεις ότι έφταιγε η πατάτα. Μετά μπορείς να βάλεις και τη μπάμια που (αν δεν την πειράξει) είναι ένα επιπλέον λαχανικό.

Το χέρι τελικά πέρασε μόνο του σε 1 εβδομαδα. Όχι 100% αποκατάσταση αλλά νιώθω να πετάω μετά τη κουλαμάρα που με βρήκε :)

Μόνο ακτινογραφία έκανα - ήδη είχε αρχίσει η βελτίωση. Με είχε πειράξει πολύ που δεν μπορούσα να βουτάω το Ηλεκτράκι...

Πάλι καλά! Εύχομαι να μην σε ξαναπιάσει!

τα κακα της κατσίκας ειναι μικροί σβόλοι, σφιχτοί και σκληροι (αλήθεια nouka δεν εχεις δει ποτε??? :) )

:-D εχω δει βρε απλα δεν μπορω να φανταστω ποσο σκληρα ειναι! της μπεμπας μου εχουν μεγεθος καρυδιου οπως ειπε και η Ρεα πιο πανω αλλα υφη πλαστελινης... στην πανα της δηλαδη δεν διαλυονται, απλα παστωνονται οπως η πλαστελινη.. ζοριζεται πολυ οταν τα κανει, σφιγγεται, καποιες φορες κλαιει κιολας... κανει καθε μερα 1 ή 2 καρυδια και ανα 4-5 μερες κανει κανονικα και πολλα (κανουμε θεραπεια με ντουφαλακ)...

απλα δεν ξερω αν ειναι πλεον δυσκοιλιοτητα ή αν ειναι φυσιολογικο αυτο... :confused:

F2ETp3.png

:-D εχω δει βρε απλα δεν μπορω να φανταστω ποσο σκληρα ειναι! της μπεμπας μου εχουν μεγεθος καρυδιου οπως ειπε και η Ρεα πιο πανω αλλα υφη πλαστελινης... στην πανα της δηλαδη δεν διαλυονται, απλα παστωνονται οπως η πλαστελινη.. ζοριζεται πολυ οταν τα κανει, σφιγγεται, καποιες φορες κλαιει κιολας... κανει καθε μερα 1 ή 2 καρυδια και ανα 4-5 μερες κανει κανονικα και πολλα (κανουμε θεραπεια με ντουφαλακ)...

απλα δεν ξερω αν ειναι πλεον δυσκοιλιοτητα ή αν ειναι φυσιολογικο αυτο... :confused:

Κάπως δυσκοίλιο το ακούω εγώ αυτό :lol: Ειδικά από τη στιγμή που το μωρό κλαίει, ζορίζεται, σφίγγεται, κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι αυτό το φυσιολογικό. Ψάξε να βρεις τι την πειράζει, δοκιμάζοντας λίγες τροφές (σε είδη, όχι ποσότητα) κάθε μέρα.

Το duphalac είναι ήπιο καθαρκτικό... Η συνεχής χρήση τέτοιων μέσων δημιουργεί χρόνιο πρόβλημα στο έντερο. Είναι νομίζω απαραίτητο να βρεις τι πειράζει το παιδί και να το αφαιρέσεις από το διαιτολόγιό του ή να το περιορίσεις σε ποσότητα.

Διαφημίσεις

Κάπως δυσκοίλιο το ακούω εγώ αυτό :lol: Ειδικά από τη στιγμή που το μωρό κλαίει, ζορίζεται, σφίγγεται, κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι αυτό το φυσιολογικό. Ψάξε να βρεις τι την πειράζει, δοκιμάζοντας λίγες τροφές (σε είδη, όχι ποσότητα) κάθε μέρα.

Το duphalac είναι ήπιο καθαρκτικό... Η συνεχής χρήση τέτοιων μέσων δημιουργεί χρόνιο πρόβλημα στο έντερο. Είναι νομίζω απαραίτητο να βρεις τι πειράζει το παιδί και να το αφαιρέσεις από το διαιτολόγιό του ή να το περιορίσεις σε ποσότητα.

το προβλημα ξεκινησε με το που αρχισαν οι στερεες(συγκεκριμενα μολις μπηκε η μπανανα, μα εφαγε μια και μοναδικη φορα και μετα ξανα ποτε) και δεν ξερω αν εχει σχεση με καποιο συγκεκριμενο φαγητο της, μιας και τα εκοψα ολα και ξαναρχισα απο την αρχη ενα ενα και το προβλημα παραμενει το ιδιο(δυσκοιλια σε ολα).. να την πειραζουν ολες οι τροφες υπαρχει περιπτωση??? και αρχισαμε για αυτο το λογο ακτινιδιο-πορτοκαλι μπας και βοηθαει αλλα τιποτα.. και φυσικα ουτε η δικη μου διατροφη εχει αλλαξει ωστε να την επηρεαζει μεσω του θηλασμου..

νερο πινει ελαχιστο..

την αλλη βδομαδα κλεισαμε ραντεβου σε παιδογαστρεντερολογο... μεχρι τοτε τι να κανω?? να κοψω μηπως τις στερεες και να μεινουμε μονο στον θηλασμο?? μηπως επρεπε κιολας αυτο να το κανω νωριτερα??

F2ETp3.png

το προβλημα ξεκινησε με το που αρχισαν οι στερεες(συγκεκριμενα μολις μπηκε η μπανανα, μα εφαγε μια και μοναδικη φορα και μετα ξανα ποτε) και δεν ξερω αν εχει σχεση με καποιο συγκεκριμενο φαγητο της, μιας και τα εκοψα ολα και ξαναρχισα απο την αρχη ενα ενα και το προβλημα παραμενει το ιδιο(δυσκοιλια σε ολα).. να την πειραζουν ολες οι τροφες υπαρχει περιπτωση??? και αρχισαμε για αυτο το λογο ακτινιδιο-πορτοκαλι μπας και βοηθαει αλλα τιποτα.. και φυσικα ουτε η δικη μου διατροφη εχει αλλαξει ωστε να την επηρεαζει μεσω του θηλασμου..

νερο πινει ελαχιστο..

την αλλη βδομαδα κλεισαμε ραντεβου σε παιδογαστρεντερολογο... μεχρι τοτε τι να κανω?? να κοψω μηπως τις στερεες και να μεινουμε μονο στον θηλασμο?? μηπως επρεπε κιολας αυτο να το κανω νωριτερα??

Μήπως έχει περιορίσει πολύ τους θηλασμούς; Μήπως δηλαδή είναι θέμα ελλειπούς πρόσληψης υγρών;

Αφού θα πας σε γαστρεντερολόγο πιστεύω θα την βρείτε την άκρη!

Μήπως έχει περιορίσει πολύ τους θηλασμούς; Μήπως δηλαδή είναι θέμα ελλειπούς πρόσληψης υγρών;

Αφού θα πας σε γαστρεντερολόγο πιστεύω θα την βρείτε την άκρη!

σε ευχαριστω για την απαντηση! ναι εχεις και δικιο δεν το ειχα σκεφτει αυτο! σιγουρα θα την βρουμε την ακρη αλλα επειδη το ραντεβου ειναι την αλλη βδομαδα ελεγα μεχρι τοτε μηπως την βρω μονη μου,...

οι θηλασμοι της ημερας δεν μειωθηκαν, θηλαζει αρκετα! μα μειωθηκαν της νυχτας!! ενω θηλαζε τουλαχιστον 5-6 φορες την νυχτα, τωρα θηλαζει απο καθολου εως 2...

θα δουμε...

F2ETp3.png

Τελικά εμείς μετά 4 μέρες χωρίς κακά βάλαμε 2 μέρες στο πρωινό φρούτο λίγο ακτινίδιο. Τη 2η μέρα έγινε το θαύμα και το Ηλεκτράκι ανακουφίστηκε (άδειασε ένα βουνό κακά)

Σήμερα που έφαγε χωρίς πατάτα και καρότο (η πατάτα εχει αντικατασταθεί από γλυκοπατάτα που είναι πιο ινώδης) αλλά και χωρίς ακτινίδιο φαίνεται ότι πήγαμε καλά. Ίδωμεν.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 1 χρόνο μετά...

Καλημερα! Η μπεμπα μου θα κλεισει τους εξι μηνες στις 4 φεβρουαριου. Τρωει κρεμα βανιλια το απογευμα και φρουτο αχλαδι μηλο το πρωι για δεκατιανο. Και θηλαζουμε. Το θεμα μας ειναι οτι με το ρυζαλευρο εγινε δυσκοιλια. Χθεσ καναμε το πρωτο κλυσματακι ενω ζοριζοτΑν για δυο ημερες καιμοι κενωσεις της ηταν πολυ σκληρες τελικα. Με τι μπορω να αντικαταστησω αυτο το γευμα?

Διαφημίσεις

Καλημερα! Η μπεμπα μου θα κλεισει τους εξι μηνες στις 4 φεβρουαριου. Τρωει κρεμα βανιλια το απογευμα και φρουτο αχλαδι μηλο το πρωι για δεκατιανο. Και θηλαζουμε. Το θεμα μας ειναι οτι με το ρυζαλευρο εγινε δυσκοιλια. Χθεσ καναμε το πρωτο κλυσματακι ενω ζοριζοτΑν για δυο ημερες καιμοι κενωσεις της ηταν πολυ σκληρες τελικα. Με τι μπορω να αντικαταστησω αυτο το γευμα?

μπορεις να δωσεις παλι φρουτα..λαχανικα κ κρεας ποτε σου ειπε ο γιατρος να δωσεις??μπορεις να μην δινεις κ καθολου ρυζαλευρο εφοσον ενοχλει το μωρο..δεν του προσφερει πια κ τπτ το ιδιαιτερο..αργοτερα μπορεις εαν θελεις να δωσεις βρωμη κ αλλα δημητριακα

Xc60p3.png ghL0p3.png

Για λαχανικ και κρεας δεν μου εει πει ακομη. Υποθετω μεσα στον εβδομο θα αρχισουμε λαχανικα. Βρωμη σε τι μορφη? και απο ποια ηλικια?

βρωμη νομιζω οτι απο τον 8ο μηνα μπορεις να δωσεις..θα μιλησεις βεβαια κ με τον γιατρο..υπαρχει της holle ετοιμη βρωμη η' αλλιως κ του εμποριου θα την βρεις στα σουπερ μαρκετ..εγω βραζω λιγο να χυλωσει κ την δινω με αχλαδι κ μηλο..αλλες φορες βαζω κ αβοκαντο,το οποιο βοηθαει παρα πολυ στην δυσκιλιοτητα..οσο θα μεγαλωνει το μωρακι σου θα υπαρχουν περιισοτερες επιλογες για απογευματινο..οι ετοιμες κρεμες δεν ειναι κ το καλυτερο

Xc60p3.png ghL0p3.png

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Θυμαμαι οταν γεννησα το πρωο μου παιδακι ακουγα για τι ντινκελ και το κεχρι. Ειναι καταλληλα για αυτη την ηλικια? που τα βρισκουμε? η τιμη τους? ελπιζω η παιδιατρος να αποδειχτει για αλλη μια φορα ανοιχτομυαλη και να μου δωσει λυση. Τι αβοκαντο το εχω υποψιν! Θα παρω τη γνωμη της και για αυτο, αν και δεν φανταζομαι να ειναι αρνητικη.

Επεξεργάστηκαν by rnt
Ορθογραφικα στην πληκτρολογηση

Πως ξέρεις ότι είναι από το ρυζάλευρο και όχι από το μήλο?Και ο δικός μου είχε μεγάλο πρόβλημα στην αρχή των στερεών. Η παιδ μου είχε πει να κάνω εγώ διατροφή σαν να έχω εγώ δυσκοιλιότητα,έπινα πολύ χαμομήλι που φαινότανε να τον βοηθάει.Δυστυχώς κάποια στιγμή σταμάτησε να τρώει και τα φρούτα και η παιδ μου είχε πει να του δίνω με το ζόρι & να βάλω μπισκότο μέσα κάτι που φυσικά δεν έκανα. Απλώς το ξεπέρασε μόνος του..Αυτό που μου είχε πει η σύμβουλος είναι ότι πρέπει να γίνεται πολύ σταδιακή εισαγωγή. Αν πχ είναι να του εισάγεις κάτι νέο καλύτερα να το φας εσύ πρώτα για 2-3 μέρες έτσι ώστε να το πάρει μέσα από το γάλα..Τωρα για τις κρέμες εμείς δεν δώσαμε καθόλου οπότε δεν ξέρω τι να σου πω..Κεχρί μπορείς να βρεις σε κατάστημα με βιολογικά ,είναι φθηνό,του έφτιαχνα και εγώ αντί για πατάτα με τα λαχανικά ή το κρέας.Επίσης εμάς μας είχε πει & ακτινίδιο να δώσουμε πολύ νωρίς,από το 3ο φρούτο κιόλας λόγω της δυσκοιλ.Και πορτοκάλι αλλά είναι θέμα παιδ και αυτό.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Η δυσκοιλιοτητα μας ξεκινησε πριν εισαγαγω το μηλο. Οποτε υποθετω οτι ευθυνεται το ρυζαλευρο. Εχουμε και μια υποψια οτι εχει μια ταση για αλλεργιες. Δυο τρεις φορες ειχαμε λιγο αιματακι στις κενωσεις τους πρωτους μηνες.

μετα τον 8ο μηνα νομιζω οτι μπορεις να δωσεις δημητριακα τυπου βρωμη,κεχρι κτλ..ειναι πολυ θρεπτικα κ βοηθανε στην δυσκοιλιοτητα..μπορεις να τα βρεις στα φαρμακεια η' αλλιως κ σε βιολογικα καταστηματα..δεν ειναι πολυ ακριβα..δλδ η βρωμη εμποριου εχει περιπου 2 ευρω,αντε στα βιολογικα να εχει 5 αλλα ειναι αρκετη η ποσοτητα κ θελει πολυ λιγο..εγω ας πουμε βαζω 2κσ!!!

Xc60p3.png ghL0p3.png

Η δυσκοιλιοτητα μας ξεκινησε πριν εισαγαγω το μηλο. Οποτε υποθετω οτι ευθυνεται το ρυζαλευρο. Εχουμε και μια υποψια οτι εχει μια ταση για αλλεργιες. Δυο τρεις φορες ειχαμε λιγο αιματακι στις κενωσεις τους πρωτους μηνες.

καλημερα!πιστευω οτι μολις ξεκινησετε τα λαχανικα η μικρη σου θα ανακουφιστει παρα πολυ!στο λεω γιατι:ο γιος μου στις 16/2 θα γινει 6 μηνων!μεχρι κ στον 4ο εκανε μια φορα την μερα κακια του ή μερα παρα μερα!ξεκινησαμε ρυζαλευρο στα μεσα του 4ου μηνα φρουτα (μηλο-αχλαδι-μπανανα-αποξηραμενα βερυκοκα κ δαμασκηνα) κ λαχανικα στον 5ο...απο τοτε εχω τρελλαθει να τον αλλαζω πανες γιατι κανει 3-4 φορες την μερα!

καλημερα!πιστευω οτι μολις ξεκινησετε τα λαχανικα η μικρη σου θα ανακουφιστει παρα πολυ!στο λεω γιατι:ο γιος μου στις 16/2 θα γινει 6 μηνων!μεχρι κ στον 4ο εκανε μια φορα την μερα κακια του ή μερα παρα μερα!ξεκινησαμε ρυζαλευρο στα μεσα του 4ου μηνα φρουτα (μηλο-αχλαδι-μπανανα-αποξηραμενα βερυκοκα κ δαμασκηνα) κ λαχανικα στον 5ο...απο τοτε εχω τρελλαθει να τον αλλαζω πανες γιατι κανει 3-4 φορες την μερα!

Είναι θέμα παιδιού. Εμείς όσο θηλάζαμε κάναμε 2-3 φορέσ τη βδομάδα κακά αλλά οκ αυτό δεν θεωρείται δυσκοιλιότητα.Μετά με τα φρούτα αποτελειώθηκε εντελώς..για αρκετό καιρό του έκοψα εντελώς μήλο-μπανάνα και καρότο.Δυστυχώς την πατάτα δεν μπορούσα γιατί τι θα έτρωγε?Το πράγμα έφτιαξε μόνο του μετά από αρκετό καιρό.Απλώς ακολουθήστε το ένστικτό σας:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα σε ολες,

Ηρθε ο καιρος μας να γραψουμε και σε αυτην την ενοτητα. Η μπεμπουλα ειναι 6,5 μηνων και ξεκινησαμε στερεες εδω και 2 βδομαδες. Ξεκινησαμε με λαχανικα, βαζοντας τα ενα ενα και μοσχαρακι. Ετσι καταληξαμε σε καροτο- κολοκυθα- πατατα-κρεας. Με το που μπηκε η πατατα αρχισε φοβερη δυσκοιλιοτητα. Ζοριζεται πολυ και βογγαει και βγαζει ενα μπαλακι που μενει στον κωλαρακο, τοσο λιγο. Συγγνωμη και για την περιγραφη. Εδω και 2 μερες εβγαλα την πατατα αλλα καμια βελτιωση!!

Εντωνεταξυ σημερα ηταν να ξεκινησουμε και φρουτα κι ετσι εδωσα λιγο βρασμενο αχλαδακι.

Εχετε καμια ιδεα; Μηπως να μη βαλουμε φρουτα ακομη; Αγχωνομαι πολυ με το θεμα! Δε θελω να καταληξουμε σε κανενα κλισμα!

Επισης, και κατι αλλο ασχετο. Ενω δειχνει να της αρεσει το φαγακι θελει συνεχεια να κραταει το κουταλι και δε μαφηνει να την ταισω. Εχετε καμια ιδεα και για αυτο;

lvpPp3.png

Καλησπερα σε ολες,

Ηρθε ο καιρος μας να γραψουμε και σε αυτην την ενοτητα. Η μπεμπουλα ειναι 6,5 μηνων και ξεκινησαμε στερεες εδω και 2 βδομαδες. Ξεκινησαμε με λαχανικα, βαζοντας τα ενα ενα και μοσχαρακι. Ετσι καταληξαμε σε καροτο- κολοκυθα- πατατα-κρεας. Με το που μπηκε η πατατα αρχισε φοβερη δυσκοιλιοτητα. Ζοριζεται πολυ και βογγαει και βγαζει ενα μπαλακι που μενει στον κωλαρακο, τοσο λιγο. Συγγνωμη και για την περιγραφη. Εδω και 2 μερες εβγαλα την πατατα αλλα καμια βελτιωση!!

Εντωνεταξυ σημερα ηταν να ξεκινησουμε και φρουτα κι ετσι εδωσα λιγο βρασμενο αχλαδακι.

Εχετε καμια ιδεα; Μηπως να μη βαλουμε φρουτα ακομη; Αγχωνομαι πολυ με το θεμα! Δε θελω να καταληξουμε σε κανενα κλισμα!

Επισης, και κατι αλλο ασχετο. Ενω δειχνει να της αρεσει το φαγακι θελει συνεχεια να κραταει το κουταλι και δε μαφηνει να την ταισω. Εχετε καμια ιδεα και για αυτο;

Καλά έκανες και έβγαλες την πατάτα. Δοκίμασε να βάλεις κρεμμύδι και κολοκύθι μαζί με το καρότο. Τα φρούτα βοηθάνε νομίζω, ειδικά το αχλάδι, καλά έκανες και έδωσες. Νερό πίνει καθόλου?

Για το κουτάλι δίνε της ένα κουτάλι δικό της να κρατάει και τάιζε την με άλλο..μπορεί να γίνετε λίγο χάλια βέβαια αλλά αξίζει :-P

Καλά έκανες και έβγαλες την πατάτα. Δοκίμασε να βάλεις κρεμμύδι και κολοκύθι μαζί με το καρότο. Τα φρούτα βοηθάνε νομίζω, ειδικά το αχλάδι, καλά έκανες και έδωσες. Νερό πίνει καθόλου?

Για το κουτάλι δίνε της ένα κουτάλι δικό της να κρατάει και τάιζε την με άλλο..μπορεί να γίνετε λίγο χάλια βέβαια αλλά αξίζει :-P

Αχ σε ευχαριστω πολυ! Το κρεμμυδι δεν το ειχα σκεφτει! Εντωμεταξυ της τα δινω αλεσμενα μεν αλλα πολυ πηχτα. Μηπως να τα αραιωσω λιγο;

Νερο δεν πινει πολυ. Πιο πολυ παιζει. Γυρω στα 30ml πινει. Θηλασμους μειωσαμε λιγο αλλα απο κει που θηλαζαμε γυρω στις 12 φορες θηλαζουμε 10. Υπαρχει περιπτωση να μην παιρνει πολλα υγρα; Τσισα εχει πολλα!

Σημερα εκλαιγε η καημενουλα μου!! Σφιχτηκε η καρδια μου!

Το αχλαδι δεν της αρεσε! Εβαλα και μια φετουλα ακτινιδιο και μονο που δε μου το φερε στο κεφαλι. Να βαλω και λιγο γαλα μου μηπως;

Πιστευα οτι ειχα μελετησει το θεμα στερεες αλλα απι οτι φαινεται η πραξη απεχει απο τη θεωρια!

Αυτο με το κουταλι το καναμε! Πολυ γελιο γιατι ηθελε συνεχεια αυτο που την ταιζα και ημασταν στο εναλλαξ!!!

lvpPp3.png

Αχ σε ευχαριστω πολυ! Το κρεμμυδι δεν το ειχα σκεφτει! Εντωμεταξυ της τα δινω αλεσμενα μεν αλλα πολυ πηχτα. Μηπως να τα αραιωσω λιγο;

Νερο δεν πινει πολυ. Πιο πολυ παιζει. Γυρω στα 30ml πινει. Θηλασμους μειωσαμε λιγο αλλα απο κει που θηλαζαμε γυρω στις 12 φορες θηλαζουμε 10. Υπαρχει περιπτωση να μην παιρνει πολλα υγρα; Τσισα εχει πολλα!

Σημερα εκλαιγε η καημενουλα μου!! Σφιχτηκε η καρδια μου!

Το αχλαδι δεν της αρεσε! Εβαλα και μια φετουλα ακτινιδιο και μονο που δε μου το φερε στο κεφαλι. Να βαλω και λιγο γαλα μου μηπως;

Πιστευα οτι ειχα μελετησει το θεμα στερεες αλλα απι οτι φαινεται η πραξη απεχει απο τη θεωρια!

Αυτο με το κουταλι το καναμε! Πολυ γελιο γιατι ηθελε συνεχεια αυτο που την ταιζα και ημασταν στο εναλλαξ!!!

Ναι δεν χρειάζεται να είναι πολύ πηχτά, ανάλογα και τι προτιμάει η μπέμπα βέβαια. 30 μλ νερό μια χαρά μου φαίνεται αφού θηλάζει και τόσο.

Τι να σου πω τώρα για τα φρούτα, εγώ έβαζα από την αρχή μισό αχλάδι, μισό μήλο, μισή μπανάνα, μισό πορτοκάλι και όσο φαει..και δεν έκανε δυσκοιλιότητα. Είχα δοκιμάσει και γω ακτινίδιο αλλα δεν του άρεσε. Επίσης μας έσωσε το κουάκερ, ακόμα βάζω μια-δυο κουταλίες βρασμένο κουάκερ στην φρουτόκρεμα, δεν ρωτάς τον παιδίατρο αν μπορείς να δώσεις από τώρα?

Έκλαιγε αλλά έκανε κακά? Αν κάνει κάθε μέρα κάτι είναι κι αυτό, σε μια φίλη μου κάνει κάθε 3 μέρες!

Ναι δεν χρειάζεται να είναι πολύ πηχτά, ανάλογα και τι προτιμάει η μπέμπα βέβαια. 30 μλ νερό μια χαρά μου φαίνεται αφού θηλάζει και τόσο.

Τι να σου πω τώρα για τα φρούτα, εγώ έβαζα από την αρχή μισό αχλάδι, μισό μήλο, μισή μπανάνα, μισό πορτοκάλι και όσο φαει..και δεν έκανε δυσκοιλιότητα. Είχα δοκιμάσει και γω ακτινίδιο αλλα δεν του άρεσε. Επίσης μας έσωσε το κουάκερ, ακόμα βάζω μια-δυο κουταλίες βρασμένο κουάκερ στην φρουτόκρεμα, δεν ρωτάς τον παιδίατρο αν μπορείς να δώσεις από τώρα?

Έκλαιγε αλλά έκανε κακά? Αν κάνει κάθε μέρα κάτι είναι κι αυτό, σε μια φίλη μου κάνει κάθε 3 μέρες!

Ζοριζεται, σφιγγεται κλαιει και κανει 1 μπαλακι! Αυτο 3 φορες τη μερα!

Χθες της εδωσα κρεας, κολοκυθακι, καροτο και εβαλα λιγο κρεμμυδι αλλα τα ιδια!

Θα παρω και το γιατρο να τον ρωτησω για κουακερ!

Σημερα εδωσα αχλαδι- πορτοκαλικαι καπως καλυτερα! Δεν ξερω τι να κανω με τις στερεες! Μηπως πρεπει να τις σταματησω για καμια βδομαδα;

lvpPp3.png

Γιατί να τις κόψεις, τι διαφορά μπορεί να κάνει μια βδομάδα..απλώς πρέπει να βρεις τροφές-αναλογίες που την βοηθάνε. Μισό κρεμμύδι έβαζα εγώ, γλυκίζει και το φαϊ.

Ρώτα για το κουάκερ και κάνε λίγη υπομονή, σε λίγο που θα μπουν κι άλλες τροφές, όσπρια κτλ θα στρώσει το πράγμα, θα μπορείς πχ να βάζεις και λίγα φασόλια στην κρεατόσουπα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...