Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανάποδα παιδικά καθίσματα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 942
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To bank transfer έχει πάντα προμήθεια. Έκανα πρίν 4 ημέρες. Πάει με το πόσο που θέλεις να στείλεις και πρέπει να έχεις λογιαριασμό στην τράπεζα. Εγώ από Εθνική για 196,90 ευρώ πλήρωσα 8 ευρώ παραπάνω.

απο το ebanking της εμπορικης ειναι μονο 50 λεπτα!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Εννοείς στην τράπεζα για το bank transfer?

Αν θυμάμαι καλά γιατί παει κ καιρός,όχι...

To bank transfer έχει πάντα προμήθεια. Έκανα πρίν 4 ημέρες. Πάει με το πόσο που θέλεις να στείλεις και πρέπει να έχεις λογιαριασμό στην τράπεζα. Εγώ από Εθνική για 196,90 ευρώ πλήρωσα 8 ευρώ παραπάνω.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

εχω ψιλομπερδευτει....

θελω να πάρω rear facing κατηγορια 9-18 κιλά...

to isy combi kai to multitech που διαβαζω εδω ειναι κατηγορια 0-18 κιλά...

νομιζω οτι ο georef εγραψε οτι καλύτερο ειναι να μην αγοραζουμε δυο κατηγοριων καθισματάκι....

τελικα τι να κάνω???

Διαφημίσεις

Καιρος να αλλαξουμε καρεκλακι κι εμεις επιτελους, ολο το αναβαλλουμε....

Ποιο απο τα δυο προτεινετε? Εχει παρει καμμια το duologic 2? Γιατι αυτο μου προτεινε ο Hakan, ενω δεν το ειχα καθολου υποψη μου (πηγαινα κι εγω για το Be Safe, μετα απο μια γρηγορη αναγνωση του θεματος).

Να υποθεσω οτι η διαφορα τους, ειναι οτι το duologic δεν γυρναει και μπροστα?

Εχουμε Renault Scenic. Και θελουμε οπωσδηποτε να εχει Isofix.

Μάλλον το προτείνει αντί του Besafe easy combi X3 καθώς απ' ό,τι κοίταξα το site του δεν το εμπορεύεται πια.Αντίστοιχο φαίνεται πάντως.

Κι εμενα μου προτεινε το Duologic γιατι λεει ειναι φθηνοτερο κι εχει καλυτερη ανακλιση. Χμμμ....

Παντως το BeSafe εχει οντως τη δυνατοτητα να γυριζει και μπροστα. Δεν θελω να το κανω, αλλα αν ειναι πια το παιδι 3-4 ετων και ουρλιαζει επειδη ζαλιζεται σε μια μεγαλη διαδρομη, τί να κανεις? Για οσες το θελουν να αναφερω αφου δεν το φερνει πια οτι το εχω βρει και στα ΛΗΤΩ με 510 Ευρω, ακριβως οσο ερχεται αν το επαιρνα απο το carseat.se (455+55 μεταφορικα).

Απο την αλλη, με το Duologic κερδιζεις 135 Ευρω (320+55 μεταφορικα). Δεν ειναι και λιγα. Κι εχει την ιδια πιστοποιηση οπως ειδα.

Θελει σκεψη.

κοίτα και στο http://www.pramworld.co.uk/index.html

αν διάβασα καλά και το duologic γυρνά εμπρός αλλά πλέον το χρησιμοποιείς με ζώνη (διαβασε το κι εσύ μήπως κάνω λάθος)

Διαφημίσεις

κοίτα και στο http://www.pramworld.co.uk/index.html

αν διάβασα καλά και το duologic γυρνά εμπρός αλλά πλέον το χρησιμοποιείς με ζώνη (διαβασε το κι εσύ μήπως κάνω λάθος)

Μολις ειδα οτι στο manual λεει οτι η λειτουργια χωρις isofix, ισχυει μεχρι 10 κιλα...Δεν καταλαβαινω βεβαια το γιατι και πως. Τεσπα.

Οποτε μαλλον στο αλλο παμε, γιατι αν τελικα το παιδι αρνειται να μπει στο καρεκλακι σε μεγαλη ηλικια επειδη ειναι αναποδα, θα πρεπει να παρουμε αλλο και αποκλειεται να κανει μονο 135 ευρω.

• 2 εβδομάδες μετά...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια που κατά καιρούς έχετε γράψει στο παρόν τόπικ. Νιώθω πραγματικά πολύ "γεμάτος" που κατάφερα να προβληματίσω κάποιους γονείς για την ασφάλεια των παιδιών στο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, βλέποντας το τραγικό χθεσινό δυστύχημα στα Τρίκαλα, με 7 νεκρούς μεταξύ των οποίων δύο νήπια 18 μηνών και 4,5 ετών, φαίνεται ότι στη χώρα μας πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ πιο σκληρά για να μειώσουμε τον πόνο από τις απώλειες των τροχαίων ατυχημάτων.

Ξεκινώ εκ νέου την προσπάθεια βγάζοντας στον αέρα το blog:

http://anapodakathismata.blogspot.com/

με την ελπίδα ότι θα ευαισθητοποιηθούν ακόμα περισσότεροι.

Και πάλι ευχαριστώ και περιμένω τα σχόλια και την ενεργητική σας συμμετοχή στο νέο blog και στο facebook.

http://www.facebook.com/pages/Anapoda-Paidika-kathismata/150355695001317?v=wall&ref=ts

rearfacing:the way forward!

georef συγχαρητήρια για το blog σου! πολύ χρήσιμο!

Εμείς τελικά πήραμε το britax hiway και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το ίδιο και το μωρό μας!

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμβουλές!

gwggp2.png ISWTp2.png

Εμείς τελικά πήραμε το britax hiway και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το ίδιο και το μωρό μας!

Να ρωτήσω κάτι για το hiway? Αγοράσατε και έξτρα μαξιλαράκι για καλύτερη στήριξη του κεφαλιού ή δεν είναι απαραίτητο για μεγάλα μωρά? Εμείς είμαστε 13 μηνών ήδη και θα το παραγγείλω σήμερα.

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι για το hiway? Αγοράσατε και έξτρα μαξιλαράκι για καλύτερη στήριξη του κεφαλιού ή δεν είναι απαραίτητο για μεγάλα μωρά? Εμείς είμαστε 13 μηνών ήδη και θα το παραγγείλω σήμερα.

όχι μια χαρά είναι και σκέτο!

μαζί πήραμε και καθρέφτη και προστατευτικό για την πλάτη του πίσω καθίσματος και ενα κλιπ για να μην βγαζει τα χέρια του από τις ζωνες (που το έκανε πολύ στο προηγούμενο)

gwggp2.png ISWTp2.png

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Κι εγώ θα πάρω το προστατευτικό καθίσματος. Αυτό με το κλιπ θα το κοιτάξω, εμάς δεν μπορεί να το κάνει γιατί του είναι τσίτα τα λουριά στο τωρινό κάθισμα!

5k3tp2.png

Αν μπορεί κάποιος να μπει στον κόπο να μου απαντήσει:

1) Θεωρείται καλύτερη η θέση του συνοδηγού για τα παιδιά τελικά ή στο πίσω κάθισμα;

2) Καθισματάκι (ανάποδο φυσικά) με ανάκλιση, για 9-25Kg, χωρίς isofix και με δυνατότητα να γυρίσει και μπροστά, ποιό μοντέλο πιστεύεται ότι τα διαθέτει;

Απ' όσα διάβασα νομίζω το two-way της Britax??

Συγχαρητηρια και απο εμενα.

Αγνοουσα παντελως αυτο το θεμα και νοιωθω τυχερος που δεν μας ετυχε ακομα τιποτα. Καλη αρχη, και καλυτερη συνεχεια με το blog!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Κι εγώ θα πάρω το προστατευτικό καθίσματος. Αυτό με το κλιπ θα το κοιτάξω, εμάς δεν μπορεί να το κάνει γιατί του είναι τσίτα τα λουριά στο τωρινό κάθισμα!

Απο που το παιρνουμε αυτο το κλιπ?

Κι εμενα μου προτεινε το Duologic γιατι λεει ειναι φθηνοτερο κι εχει καλυτερη ανακλιση. Χμμμ....

Παντως το BeSafe εχει οντως τη δυνατοτητα να γυριζει και μπροστα. Δεν θελω να το κανω, αλλα αν ειναι πια το παιδι 3-4 ετων και ουρλιαζει επειδη ζαλιζεται σε μια μεγαλη διαδρομη, τί να κανεις? Για οσες το θελουν να αναφερω αφου δεν το φερνει πια οτι το εχω βρει και στα ΛΗΤΩ με 510 Ευρω, ακριβως οσο ερχεται αν το επαιρνα απο το carseat.se (455+55 μεταφορικα).

Απο την αλλη, με το Duologic κερδιζεις 135 Ευρω (320+55 μεταφορικα). Δεν ειναι και λιγα. Κι εχει την ιδια πιστοποιηση οπως ειδα.

Θελει σκεψη.

Τελικα πηραμε το BeSafe και σε ενα πολυ ομορφο χρωματακι, ειμαι ικανοποιημενη. Μονο η ανακλιση δεν λεει πολλα πραγματα, να ξερετε, αλλα εχει καλη στηριξη δεξια-αριστερα και κοιμαται ανετα πιστευω.

Ευχαριστω οσες μας βοηθησαν!

Αν μπορεί κάποιος να μπει στον κόπο να μου απαντήσει:

1) Θεωρείται καλύτερη η θέση του συνοδηγού για τα παιδιά τελικά ή στο πίσω κάθισμα;

2) Καθισματάκι (ανάποδο φυσικά) με ανάκλιση, για 9-25Kg, χωρίς isofix και με δυνατότητα να γυρίσει και μπροστά, ποιό μοντέλο πιστεύεται ότι τα διαθέτει;

Απ' όσα διάβασα νομίζω το two-way της Britax??

καλησπέρα, ειχα και εγω τις ιδιες ερωτησεις και μου απαντηθηκαν ως εξης απο ανθρωπο που γνωριζει!

1.Η θεση του συνοδηγου θεωρειται ιδανικη, και ειδικα αν μεσα στο αυτοκινητο βρισκονται μονο ο οδηγος και το παιδι. Βασικη προυποθεση βεβαια η απενεργοποιηση του αεροσακου του συνοδηγου. (Στο δικο μας δυστυχως δεν ειναι εφικτο).

2. εμεις πηραμε το BeSafe iZi Combi X3 χωρις isofix αλλα ειναι για 0-18 RF ή 9-18 FF.

Ειναι super και η μικρη το λατρευει καθως ειναι ψηλο και μπορει να βλεπει ανετα εξω.

Ελπιζω να βοηθησα.

καλησπέρα, ειχα και εγω τις ιδιες ερωτησεις και μου απαντηθηκαν ως εξης απο ανθρωπο που γνωριζει!

1.Η θεση του συνοδηγου θεωρειται ιδανικη, και ειδικα αν μεσα στο αυτοκινητο βρισκονται μονο ο οδηγος και το παιδι. Βασικη προυποθεση βεβαια η απενεργοποιηση του αεροσακου του συνοδηγου. (Στο δικο μας δυστυχως δεν ειναι εφικτο).

2. εμεις πηραμε το BeSafe iZi Combi X3 χωρις isofix αλλα ειναι για 0-18 RF ή 9-18 FF.

Ειναι super και η μικρη το λατρευει καθως ειναι ψηλο και μπορει να βλεπει ανετα εξω.

Ελπιζω να βοηθησα.

Ευχαριστώ Chris! Αν θες πες μου από πού το πήρατε και αν έχει και ανάκλιση;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...