Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΝΑ "ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ" ΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΑ?

RRoulia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποστ 2 - δε σικουελ

το Σταθώ μ'αρέσει γιατί μοιάζει με το Σαπφώ και είναι εύηχο και πάρα πολύ σπάνιο

το Σταθού γιατί ..... άντε επιτέλους το βρήκα :D

η κατάληξη - ου σε γυναικείο όνομα είναι σπάνια και μου θυμίζει ωραία τραγούδια ( η μικρή Ραλλού, Μαριλού, Περιμπανού, Ανυφαντού, Παλικαρού... όπως βλέπεις έγιναν μεγάλα τραγούδια τέτοια ονόματα σε -ου, το Σταθού είναι λάιτ)

ε και στην τελική η προσωπικότητα κάνει ένα όνομα όμορφο που είπε και μια άλλη κοπέλα

Τία, Θία, Έστα...

Αλλά και εγώ πιστεύω ότι αν τελικά το επιλέξετε ως όνομα, αντί να προσπαθήσετε να το ομορφύνετε, είναι καλύτερο να το αφήσετε ατόφιο και να μπορέσει η κορούλα σας τελικά με τον δικό της αέρα να το "ντύσει" όμορφο όνομα!

Να σας ζήσει!

Διαφημίσεις

εχω και εγω ακριβως το ιδιο θεμα και ψαχνω μηπως το ταιριαξω με δευτερο ονομα αλλα δεν μπορω να βρω καμια βοηθεια γιατι εμενα την πεθερα μου τη φωναζουν σταθου (ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟ)

Με το Άννα μπορεί να γίνει : Σταθιάννα

Για σκέτο θα το έλεγα μάλλον Θένια.

Την αδερφή μου τη λένε Ευσταθία και από πολύ μικρή να φωνάζουμε Έφη - το οποίο της πήγε καλά. Αλλά όταν ήμαστε μικρές τη φώναζα : Τατία

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...