Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΩΣ ΝΑ "ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ" ΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΑ?

RRoulia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

στο χωριό μου το κάνουν Σταθούλα....αλλα κι εμένα δεν μου αρέσει....εκτος των παραπάνω δεν νομιζω οτι υπάρχει κάτι άλλο

Πάντως να επισημάνω ότι το Στέφη και το Σέβη παραπέμπουν σε άλλα ονόματα (Στεφανία και Σεβαστή) και ίσως τις δημιουργήσει πρόβλημα αργότερα στον κύκλο της, δηλαδή να πιστεύουν όλοι ότι είναι διαφορετικό το όνομά της, να μη γνωρίζουν να της ευχηθούν στη γιορτή της, κ.λπ.

Έχω μια φίλη που τη λένε Ευσταθία και τη φωνάζουμε Έφη και προσωπικά το θεωρώ πολύ εύηχο όνομα.

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Εσθήρ;

Άλλο όνομα είναι μεν, κοντά στο άκουσμα δε. Και είναι βιβλικό και μοιραίο...

Αντιγράφω από το εορτολόγιο:

ΕΣΘΗΡ (*) (Εσθήρ, Εσθηρ)

ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

Εορτάζονται την "Κυριακή των Προπατόρων" που είναι κινητή γιορτή. Η αρχή υπολογισμού είναι η 11η Δεκεμβρίου και πάντοτε Κυριακή. Αν η 11η Δεκεμβρίου τύχει καθημερινή τότε η εορτή μετατίθεται την επόμενη Κυριακή.

Vd4Sp3.png

αν δεν σου αρεσει δεν το βγαζεις με αυτο το ονομα,ας μην κανουμε τα πραγματα δυσκολα,το παιδι θα ζησει με αυτο δεν ειναι α του δινουμε ενα ονομα επειδη ειναι η γιαγια και ο παππους,τραγικο λαθος,θα ειναι κριμα να το βγαλεις ετσι και να μην σου αρεσει

eQMGp2.png

εχω και εγω ακριβως το ιδιο θεμα και ψαχνω μηπως το ταιριαξω με δευτερο ονομα αλλα δεν μπορω να βρω καμια βοηθεια γιατι εμενα την πεθερα μου τη φωναζουν σταθου (ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟ)

Διαφημίσεις

Σε σχεση με ολα τα υποκοριστικα το "Ευσταθια" ειναι το καλυτερο. Την κουμπαρουλα μου την λενε Σταθουλα και ειναι τοσο ομορφη και καλη που και το Σταθουλα με ξετρελαινει.

Το παιδι θα ομορφυνει το ονομα.

Τα παιδια μου ,ειναι η ζωη μου!

Μόνο μην το κάνεις Στείση που προτάθηκε πιο πριν. Όλη της τη ζωή θα ακούει σεξουαλικά υπονοούμενα για το ονομά της.

Πάντως το Ευσταθία έχει εύηχα σύμφωνα και δεν ακούγεται άσχημο

το Στέφη και το Σέβη παραπέμπουν σε άλλα ονόματα (Στεφανία και Σεβαστή)
Συμφωνώ. Επίσης το Στέισυ παραείναι ξενικό.

Νομίζω το Έφη είναι εύηχο και παραπέμπει και στο βαφτιστικό της.

Να σας ζήσει!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...