Stellinula Δημοσιεύτηκαν 18 Φεβρουαρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 18 Φεβρουαρίου,2011 ΣΤΕΦΗ με 10000000000000000000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioanna.gr Δημοσιεύτηκαν 18 Φεβρουαρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 18 Φεβρουαρίου,2011 ποστ 2 - δε σικουελ το Σταθώ μ'αρέσει γιατί μοιάζει με το Σαπφώ και είναι εύηχο και πάρα πολύ σπάνιο το Σταθού γιατί ..... άντε επιτέλους το βρήκα η κατάληξη - ου σε γυναικείο όνομα είναι σπάνια και μου θυμίζει ωραία τραγούδια ( η μικρή Ραλλού, Μαριλού, Περιμπανού, Ανυφαντού, Παλικαρού... όπως βλέπεις έγιναν μεγάλα τραγούδια τέτοια ονόματα σε -ου, το Σταθού είναι λάιτ) ε και στην τελική η προσωπικότητα κάνει ένα όνομα όμορφο που είπε και μια άλλη κοπέλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARNIKOL Δημοσιεύτηκαν 22 Φεβρουαρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Φεβρουαρίου,2011 Μια γνωστή μου τη φωνάζουν Έστα από το Ευσταθία. Καλό το θεωρώ... Mother of 4 Χρήστος - 22/3/2008 Μιχάλης - 30/11/2009 Δημήτρης - 3/4/2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erica Δημοσιεύτηκαν 22 Φεβρουαρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Φεβρουαρίου,2011 Τία, Θία, Έστα... Αλλά και εγώ πιστεύω ότι αν τελικά το επιλέξετε ως όνομα, αντί να προσπαθήσετε να το ομορφύνετε, είναι καλύτερο να το αφήσετε ατόφιο και να μπορέσει η κορούλα σας τελικά με τον δικό της αέρα να το "ντύσει" όμορφο όνομα! Να σας ζήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinak Δημοσιεύτηκαν 22 Φεβρουαρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Φεβρουαρίου,2011 θενια Link to comment Share on other sites More sharing options...
epang Δημοσιεύτηκαν 22 Φεβρουαρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Φεβρουαρίου,2011 εχω και εγω ακριβως το ιδιο θεμα και ψαχνω μηπως το ταιριαξω με δευτερο ονομα αλλα δεν μπορω να βρω καμια βοηθεια γιατι εμενα την πεθερα μου τη φωναζουν σταθου (ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟ) Με το Άννα μπορεί να γίνει : Σταθιάννα Για σκέτο θα το έλεγα μάλλον Θένια. Την αδερφή μου τη λένε Ευσταθία και από πολύ μικρή να φωνάζουμε Έφη - το οποίο της πήγε καλά. Αλλά όταν ήμαστε μικρές τη φώναζα : Τατία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts