Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2008

Recommended Posts

Έκλεισα τελικά για το τραπέζι της Βάφτισης. Έκλεισα σε έναν φίλο που έχει Μεζεδοπωλείο με Ζωντανή Μουσική. Είναι κοντά στη Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο (για όποιον ξέρει).

Η τιμή πολύ καλή, σε σχέση με άλλα μαγαζιά που ρωτησα. Και αφού είναι και γνωστός με τη διακόσμηση και το φαγητό θα κάνω ότι θέλω!

Όποια ενδιαφέρετε για πληροφορίες, μπορώ να της στείλω στοιχεία με πμ.

Ουφ!!!! Τώρα μπορώ να ξεκινήσω από τα προσκλητήρια! Να κάνω μια αρχή βρε αδερφέ :lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκλεισα τελικά για το τραπέζι της Βάφτισης. Έκλεισα σε έναν φίλο που έχει Μεζεδοπωλείο με Ζωντανή Μουσική. Είναι κοντά στη Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο (για όποιον ξέρει).

Η τιμή πολύ καλή, σε σχέση με άλλα μαγαζιά που ρωτησα. Και αφού είναι και γνωστός με τη διακόσμηση και το φαγητό θα κάνω ότι θέλω!

Όποια ενδιαφέρετε για πληροφορίες, μπορώ να της στείλω στοιχεία με πμ.

Ουφ!!!! Τώρα μπορώ να ξεκινήσω από τα προσκλητήρια! Να κάνω μια αρχή βρε αδερφέ :lol::lol::lol:

μπράβοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!! ζήτωωωωωωωωωωωω!!!!!! καλή αρχήηηηηηηηη!!!!!! οτι θες εδω ειμαστεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! 8):D

ARTEMIS...STHN TIMH ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ?ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ?ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ?

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ Ή' ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ?

Κοίτα δεν ξέρω για ΦΠΑ και τέτοια. Μου είπε μια τιμή τηλεφωνικά αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Θα ρωτήσω πάντως και θα σου πω!

Ζωντανή μουσική έχει έτσι κι αλλιώς κάθε Κυριακή μεσημέρι.

Το γλυκό δεν είναι μέσα γιατί ούτως ή άλλως θα το έφτιαχνα σε "γνωστό μου" ζαχαροπλαστείο. Αλλά η τιμή είναι πολύ χαμηλή για να συμπεριλαμβανόταν και αυτό.

Γενικότερα και σαν απλός πελάτης αν πας να φας με τα πιό "ακριβά" του πιάτα, π.χ. παϊδάκια κλπ. μπορεί να φτάσει μέχρι και 22 ευρώ το άτομο. Δεν έχει ακριβές τιμές. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω στοιχεία με π.μ., πήγαινε μια μέρα να φας και αν σ' αρέσει θα σου πω και με ποιόν να μιλήσεις για λεπτομέρειες!

ΑΑΑΑΑ! Ο χώρος μέσα και έξω είναι ενιαίος, δηλαδή στον εξωτερικό χώρο έχει ξύλινη πέργκολα, η οποία έχει γύρω γύρω παράθυρα, που το χειμώνα κλείνουν και το καλοκαίρι παραμένουν ανοιχτά. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή, πως αλλιώς να το περιγράψω?????

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Για την διακόσμηση έχω μερικούς ενδοιασμούς.

Το μαγαζί έχει τραπέζια κλασικά, δηλαδή το τετράγωνο λευκό τραπέζι με ξύλινες καρέκλες με ψάθινο κάθισμα. Σαν αυτές που έχουν συνήθως τέτοιους είδους μαγαζιά. Δεν βάζουν τραπεζομάντηλα αλλά ατομικά σουπλά, χάρτινα με την φίρμα του μαγαζιού!

Να βάλω δικά μου τραπεζομάντηλα, ή να βάλω ένα σκέτο ραννερ :?::?: Το σίγουρο είναι ότι στο κέντρο του τραπεζιού θα έχω τσιγγινα κουβαδάκια με βασιλικούς!

Μπαλόνια θα βάλω σίγουρα και τι άλλο λέτε?????

Για βοηθήστε :?:?:?:?

7adb2868d6.png

Κορίτσια,

εγώ μένω Ν. Ηράκλειο και ψάχνω να βρω ένα κτήμα για τη βάφτιση της μπέμπας μου το Σεπτέμβριο. Με ενδιαφέρει όμως να εχει και εκκλησάκι μέσα και επιπλέον να μπορώ να κάνω τη βάφτιση εκεί !!!

Το λέω γιατί σε κάποιο κτήμα που βρήκα και είχε εκκλησάκι μέσα, μου είπαν ότι θα πρέπει να κανονίσω εγώ να βρω παπά κτλ κτλ, πράγμα λιγάκι δύσκολο γιατί έχουν απαγορευτεί τα μυστήρια σε τέτοιους χώρους.

Any ideas ???

kTB4p3.png

N9Mep2.png

• 8 months later...
Λοιπον εχω νεα...

- Το κτήμα που έλεγα λέγεται Ποταμίδα και η τιμή που μας ειπε οτι ειναι ανακοινωσιμη (εννοω δεν ξερω αν μπορει κανεις να διαπραγματευτει κλπ) για βάπτιση είναι 1.500 ευρώ για τον χώρο μαζί με τον DJ, μέχρι 100 ατομα. Θα πω μονο τι ξερω εγω... Ο χώρος είναι πολύ όμορφος με πισινούλα, γκαζόν, λίμνη με ψαρακια κλπ κλπ Ειναι ζεστος, σαν να εισαι στον κηπο του σπιτιου σου... Το μειον που ειχε για εμενα, είναι ότι ήταν η πισινα χωρις καποιο προστατευτικο (δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο). Ο DJ καταπληκτικός !!! Γενικά είναι όμορφο... Απο εκεί και πέρα ειναι θεμα το κετερινγκ...

- Άλλη μια ιδεα που τωρα θυμήθηκα είναι ο πολυχωρος kwaba που σας το εχω ξαναπεί, και μπορείτε να δείτε εδώ http://www.kwaba.gr αν και ειναι πολυ παραμελλημένο το site. Τιμές δεν ξερω αλλα σε μια αναπαράσταση γαμου που ειμασταν καλεσμενοι, ηταν πολυ ομορφα.

- Τελος υπαρχει ενα ωραιο κεντρο, αλλα στυλ ταβερνας μαλλον, που θυμηθηκα πριν λιγο και μαλλον θα παμε σημερα να φαμε και θα σας πω νεα... αυτο που μου εχει κινησει την περιεργεια να το δω ειναι οτι εχει μεσα παιδοτοπο !!!

Ελπιζω να βοηθησα λιγακι !!!

γεια σου μαριλενα, θα ηθελα να σε ρωτησω για το κτημα ποταμιδα 1500 με φαγητο;

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
Λοιπον εχω νεα...

- Το κτήμα που έλεγα λέγεται Ποταμίδα και η τιμή που μας ειπε οτι ειναι ανακοινωσιμη (εννοω δεν ξερω αν μπορει κανεις να διαπραγματευτει κλπ) για βάπτιση είναι 1.500 ευρώ για τον χώρο μαζί με τον DJ, μέχρι 100 ατομα. Θα πω μονο τι ξερω εγω... Ο χώρος είναι πολύ όμορφος με πισινούλα, γκαζόν, λίμνη με ψαρακια κλπ κλπ Ειναι ζεστος, σαν να εισαι στον κηπο του σπιτιου σου... Το μειον που ειχε για εμενα, είναι ότι ήταν η πισινα χωρις καποιο προστατευτικο (δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο). Ο DJ καταπληκτικός !!! Γενικά είναι όμορφο... Απο εκεί και πέρα ειναι θεμα το κετερινγκ...

- Άλλη μια ιδεα που τωρα θυμήθηκα είναι ο πολυχωρος kwaba που σας το εχω ξαναπεί, και μπορείτε να δείτε εδώ http://www.kwaba.gr αν και ειναι πολυ παραμελλημένο το site. Τιμές δεν ξερω αλλα σε μια αναπαράσταση γαμου που ειμασταν καλεσμενοι, ηταν πολυ ομορφα.

- Τελος υπαρχει ενα ωραιο κεντρο, αλλα στυλ ταβερνας μαλλον, που θυμηθηκα πριν λιγο και μαλλον θα παμε σημερα να φαμε και θα σας πω νεα... αυτο που μου εχει κινησει την περιεργεια να το δω ειναι οτι εχει μεσα παιδοτοπο !!!

Ελπιζω να βοηθησα λιγακι !!!

γεια σου μαριλενα, θα ηθελα να σε ρωτησω για το κτημα ποταμιδα 1500 με φαγητο;

Καλημέρα κι απο εμένα :)

Τελικά 1500 ειναι μαζί με το φαγητο? (απιστευτο μου φαινεται αλλα ετσι για να σιγουρευτούμε)

Ευχαριστώ !

Να χαιρεσαι την οικογένειά σου :)

db0ip3.png

• 2 months later...

Αναλαμβάνει βαπτίσεις ο "χορός των γεύσεων" στην Αργυρούπολη. Εγώ το τραπέζι για τη βάφτιση του μωρού το έκανα στον "Πράσινο Λόφο" στην Αργυρούπολη, που είναι σε πολύ ωραίο χώρο μέσα στο πράσινο και είχε πολύ νόστιμο φαγητό.

• 8 months later...

είδα αυτό το KWABA στην έκθεση του 2010 και μου φάνηκε ωραίο από φαγητό όμως και ποιότητα τι λέει εσείς που κάνατε εκεί γιατί ψάχνω για το καλοκαίρι για τον δέυτερο μπεμπάκο μου και θα ήθελα να το δώ αλλιώς στο γνωστό κ΄τημα που έκανα την πρώτη βάφτιση.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ψάχνω για ένα πολυχώρο συγκεκριμένα είναι κάπου Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή το οποίο είναι σαν κτημα με παιδότοπο μαζί. Το είχα δει σε κάποιο περιοδικό. Αλλά η χαζή δεν το μνημόνευσα. Μήπως έχει καμία σας κάποια ιδέα?? το ψάχνω απεγνωσμένα.

• 11 months later...
είδα αυτό το KWABA στην έκθεση του 2010 και μου φάνηκε ωραίο από φαγητό όμως και ποιότητα τι λέει εσείς που κάνατε εκεί γιατί ψάχνω για το καλοκαίρι για τον δέυτερο μπεμπάκο μου και θα ήθελα να το δώ αλλιώς στο γνωστό κ΄τημα που έκανα την πρώτη βάφτιση.

Μελίνα…εγώ έκανα τη βάφτιση του μικρού στο Kwaba το 2009 και έμεινα πολύ ευχαριστημένη…ο τύπος μπορεί να φαίνεται λίγο χύμα στο κύμα…αλλά στο τέλος παραδίδει ότι έχει υποσχεθεί…το φαγητό είναι καλό και σε ποιότητα και σε ποσότητα…

Οι τιμές ήταν πολύ καλές…και για μένα το βασικότερο είναι ότι τα πιτσιρίκια (γιατί είχα και πολλά) ξέδωσαν και οι γονείς χαλάρωσαν λίγο…να πω ότι είχα κλείσει πίσω στον παιδότοπο και όχι μπροστά στην πισίνα…καθώς έχει 2 χώρους για τραπέζι…

Τώρα που ψάχνω για τη βάφτιση της μικρής προσπαθώ να βρω κάτι παρόμοιο…αλλά με τίποτα…και έχω απογοητευτεί...

Κορίτσια, ψάχνω για ένα πολυχώρο συγκεκριμένα είναι κάπου Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή το οποίο είναι σαν κτημα με παιδότοπο μαζί. Το είχα δει σε κάποιο περιοδικό. Αλλά η χαζή δεν το μνημόνευσα. Μήπως έχει καμία σας κάποια ιδέα?? το ψάχνω απεγνωσμένα.

Μήπως εννοείς το Μουτζουρόπυργο…γιατί κάτι άλλο δεν ξέρω να υπάρχει…

Καλησπέρα κι από εμένα! διαβάζω καιρό το φόρουμ και με έχετε βοηθήσει πολύ σε αναζήτηση χώρου για τη βάφτιση του μικρού μου...όμως κορίτσια λίγο βοήθεια ακόμα γιατι έχω αγχωθεί..Θέλουμε να πάμε στις "Αμαδρυάδες" στο Πικέρμι, και έχω διαβάσει θετικά σχόλια..υπάρχει καμία με πρόσφατη εμπειρία από μεσημεριανή δεξίωση στον εξωτερικό χώρο; μας αρέσει πολύ, το μενού και οι τιμές είναι ικανοποιητικά, αλλά έχω μεγάλη αμφιβολία για τον πιθανό θόρυβο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα...αν γνωρίζεται κάτι παραπάνω δώστε τα φώτα σας!! :?

...ο κόσμος των μεγάλων γίνεται πολύ πιο ωραίος όταν ανακατεύεται με τον κόσμο των παιδιών...

Καλημέρα κι απο εμένα :)

Τελικά 1500 ειναι μαζί με το φαγητο? (απιστευτο μου φαινεται αλλα ετσι για να σιγουρευτούμε)

Ευχαριστώ !

Να χαιρεσαι την οικογένειά σου :)

1500 είναι μόνο η ενοικίαση του κτήματος...

Μετά πάει το catering... και χωριστά η τιμή για τις ομπρέλες...καθώς είναι ανοιχτό παντού...

το είχα δει...δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...