Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ειμαι μια απεριποιητη και απαισια....

Recommended Posts

marianna, το πιο σημαντικό είναι το ότι θέλεις να κάνεις κάτι για αυτό!

Η γνώμη μου είναι να μην πανικοβάλλεσαι και προσπαθείς να κάνεις πολλά μαζεμένα, οι αλλαγές δε γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη, ρισκάρεις να απογοητευτείς. Βάλε μικρούς, εφικτούς στόχους και προσπάθησε να τους τηρήσεις. Έχεις ήδη κάνει το πρώτο βήμα! Όσο θα εκπληρώνονται οι στόχοι σου τόσο θα βρίσκεις δύναμη και αισιοδοξία για να προχωράς στον επόμενο.

Τους στόχους θα τους θέσεις εσύ, αλλά είναι σημαντικό να είναι μικροί και εφικτοί. Π.χ. τον πρώτο μήνα μπορείς να θέσεις ως στόχο να χάσεις 3 ή 4 κιλά, να βάλεις ένα (έστω στο περίπου) πρόγραμμα περιποίησης (όχι κάτι δύσκολο για αρχή) π.χ. κάθε πότε θα πηγαίνεις στη φίλη σου για χτένισμα, μπορείς να δεσμευτείς στον εαυτό σου ότι δε θα βγαίνεις ποτέ απ'το σπίτι αν δεν είσαι τουλάχιστον "συμπαθητικά" ντυμένη, όπως επίσης να πετάξεις όλα τα παλιά ταλαιπωρημένα ρούχα που έχεις και να πας να ψωνίσεις 2-3 βασικά κομμάτια.

Το δεύτερο μήνα θα βάλεις ένα λίγο μεγαλύτερο στόχο, κ.ο.κ.

Άσε τα πολύ ψηλοτάκουνα για λίγο αργότερα, ξεκίνα με χαμηλό τακούνι :wink:

Όλα θα πάνε καλά, αλλά θέλει λίγο χρόνο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 128
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν από λίγο καιρό συμφώνησα με τον εαυτό μου ότι θέλω να είμαι πιο περιποιημένη. :D Την πρώτη μέρα πήγα στη δουλειά (αργοπορημένη) πολύ περιποιημένη. Τη δεύτερη πολύ περιποιημένη. Από την τρίτη και μετά, πήγαινα όπως ήμουνα και πριν. :-( Κατάλαβα ότι δε μπορούσα να ζητάω από τον εαυτό μου πολλά σε μια μέρα. :?

Άρχισα θέτοντας απλούς κανόνες για την καθημερινή περιποίηση, όπως ότι θα περιποιούμαι λίγο τα μαλλιά μου, δε θα φοράω συνέχεια τα ίδια ρούχα και θα φοράω ένα κόσμημα σχεδόν καθημερινά. (ενώ στην πρώτη απόπειρα είχα εντάξει στο πρόγραμμα και κόσμημα και αλλαγή τσάντας καθημερινά και μακιγιάζ και και... και τελικά δεν έκανα τίποτα). Επίσης πέταξα παλιά ρούχα για να μη μπαίνω στη διαδικασία να τα φορέσω.

Το επόμενο στάδιο θα είναι αγορά νέων ρούχων και ελαφρύ μακιγιάζ καθημερινά, τακτικό βγάλσιμο φρυδιών, κλπ. Για να δούμε...

Δύσκολο το να είσαι κοκέτα, ειδικά αν δεν το έχεις συνηθίσει... :lol:

Αχ, κορίτσια, σας καταλαβαίνω απόλυτα.

Εγώ δεν έχω γυρίσει ακόμα στη δουλειά και έχοντας λίγο πολύ κλειστεί μέσα, έτσι και κατέβω στην Πάτρα και βλέπω πώς ντυνονται και χτενίζονται και στολίζονται, θα με πιάσει κατάθλιψη. (θα έχετε δε ακούσει πώς ντύνονται οι Πατρινιές, ε, εγώ καμία σχέση.

Τι να σας πω;

Εχω κάποια κικλά παραπάνω, τα οποία όμως δεν είναι της εγκυμοσύνης...

Από 20 χρονών περίπου τα έχω, δεν μπορώ ν απω ότι δεν τρώω, δε λοιμικτονώ, αλλά μη φανταστείτε γλυκα, τηγανιτά κλπ. κομμένα για να συντη΄ρηθώ και σ' αυτά , γιατί αλλιώς θα πάρουν τόσο την ανιούσα, που δεν θα ξέρω που να κρυφτώ.

Βαριέμαι και να ντυθώ κάπως ιδιαίτερα, άσε που εγώ ανέκαθεν έκανα το γνωστό λάθος που ανάμεσα στα δυο νούμερα πάντα έπαιρνα το μικρότερο γιατί θα αδυνάτιζα... ναι, ξέρεις, οπότε τώρα τα πολύ μικρα δε μου έρχονται.

Στα περισσότερα μαγαζιά δεν μπαίνω καν στον κόπο να δοκιμάσω ρούχα, διότι το έξτρα λαρτζ, δεν.. άσε που και μπει κανα παντελόνι είναι τόσο χαμηλόμεσο, που βγαίνει όλος ο κ...ς έξω. Αντε με τέτοιο παντελόνι να σκύψεις να πάρεις το παιδί αγκαλιά.

Ετσι στα μαγαζιά που βρίσκω, τύπου ραξεφσκι, σαρα, ράνια, μορ εντ μορ, είναι σχετικά ακριβά. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν πάω ακόμα για δουλειά, βάλε και την οικονομική κρίση, προσπαθώ να μην πολυψωνίσω.

Έχω και πρόβλημα με τα νύχια των μεγάλων δακτύλων, κάτι μεταξύ μηκυτίασης, ψωρίασης, ας μου λέγαν και οι γιατροί τι είναι, ευχαριστημένη θα ήμουν. Οπότε παπουτσάκι φλατ. Που να βάλω κανα τακουνάκι, που ξέρεις, όσους πόντους κερδίζεις σε ύψος, τόσους χάνεις σε πλάτος.

Βάψιμο; Τι είναι αυτό;

Εντάξει πετάω πάνω μου ένα κραγιόν, γιατί είμαι πολύ άσπρη, αλλά αυτό.

Κι όσο θυμάμαι ότι κάποτε πήγαινα κάθε Σάββατο κομμωτήριο...

Τέλος πάντων το μόνο που προσπαθώ είναι τις περισσότερες φορές όταν λούζομαι να κάνω εκεί δυο βουρτσιές στα μπροστινά να παίρνουν κάποια φόρμα. Βλέπεις το μαλλί μου είναι το μόνο που ξέρω που δεν κατσαρώνει με αφρό έτσι όπως το κάνουνε οι περισσότερες και φτιάχνει.

Ααα, τα είπα και ξεθύμανα!!

Κορίτσια εγώ προσωπικά όσο καιρό ήμουν στο σπίτι με το μωρό δεν είχα καθόλου όρεξη να περιποιούμαι! Ένιωθα οτι η μοναδική μου απασχόληση ήταν η φροντίδα του μωρού, το νοικοκυριό, το φαγητό και ... ο ύπνος!!

Μόλις ξεκίνησα την δουλειά (μετά απο 4 μήνες) άλλαξα τελείως! Άρχισα να νιώθω οτι αυτές οι ώρες στη δουλειά μου ήταν για τον εαυτό μου, (παρόλο που είμαι μια απλή υπάλληλος) και έτσι άρχισα να περιποιούμαι.

Πιστεύω οτι αν δεν δούλευα θα συνέχιζα να είμαι μια απεριποίητη ξεμαλλιασμένη γυναικούλα.

Κοριτσια νομιζω οτι αν οχι ολες ,οι περισσοτερες μανουλες περασαμε απο αυτη τη φαση.Καποια μερα ομως μετα απο 1 μηνα, 1 χρονο η οσο χρειαζεται η καθεμια ξυπνας ενα πρωι και καταλαβαινεις οτι αυτη στον καθρεφτη δεν εισαι εσυ...και σκεφτεσαι:εχω χασει τον εαυτο μου και οπως παει θα χασω και τη σχεση με τον αντρα μου.Κοριτσια η ζωη ειναι μικρη κι εμεις εχουμε μαθει μονο να δινουμε.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.Μια επισκεψη σ ενα ινστιτουτο αισθητικης,μια αλλαγη στο μαλλι που παντοτε θελατε και ποτε δε τολμησατε,γυμναστηριο η οτιδηποτε αλλο πιστευετε οτι θα σας ευχαριστησει..Εγω αυτο εκανα και βρηκα τις ισορροπιες μου.

.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ προσωπικά όσο καιρό ήμουν στο σπίτι με το μωρό δεν είχα καθόλου όρεξη να περιποιούμαι! Ένιωθα οτι η μοναδική μου απασχόληση ήταν η φροντίδα του μωρού, το νοικοκυριό, το φαγητό και ... ο ύπνος!!

Μόλις ξεκίνησα την δουλειά (μετά απο 4 μήνες) άλλαξα τελείως! Άρχισα να νιώθω οτι αυτές οι ώρες στη δουλειά μου ήταν για τον εαυτό μου, (παρόλο που είμαι μια απλή υπάλληλος) και έτσι άρχισα να περιποιούμαι.

Πιστεύω οτι αν δεν δούλευα θα συνέχιζα να είμαι μια απεριποίητη ξεμαλλιασμένη γυναικούλα.

Και εγω το ιδιο ακριβως και ετσι αισθανομαι ομορφα και καθε πρωι λεω στον αντρα μου βαλε το μπουφαν του μικρου να βαφτω λιγο.(10 λεπτα κανω εγω να βαφτω και στο τελος εγω του το βαζω το μπουφαν).παντα ομως οταν μπαινουμε στο ανσασερ ειμαι οπως πρεπει και βλεπω και οτι του συζυγου του αρεσει αυτο που βλεπει.θελω ο αντρας μου και ο γιος μου να με βλεπουν ομορφη και οχι παραμελημενη.οσο για το μικρο ειναι μικρο ακομα και νομιζει οτι τα βραχιολια μου ειναι κουδουνιστρες και με κυνηγαει να τις παρει.και μην νομιζεται οτι εχω οικονομικη δυνατοτητα τρελη.οπως εσεις και εγω απλα προσπαθω καθε 3 με 4 μηνες να παω να κανω ανταυγιες τουλαχιστον ολα τα αλλα μονη μου.και τωρα πια εχω βαλει στο παιχνιδι και το συζυγο μου του λεω κρατα εσυ το μικρο να παω να λουστω και μετα τον ταιζω και τον κοιμιζω εγω.αααα δεν την ξαναπαταω που παλια τα τακτοποιουσα ολα και εκανα μπανιο 12 το βραδυ.

εμενα λειπει κιολας ο αντρας μου καποιες μερες ταξιδια αλλα μπορω αφου κοιμαται ο μικρος να κανω της δουλειες του σπιτιου και λιγο και εγω να γινω γυναικα.με λιγα λογια το εχω βαλει στο προγραμμα πλυσιμο,σιδερο,λουσιμο ή μπαλκονια,ξεσκονισμα,φρυδια.

αχ!!!!Εγω παντα ημουν πολυ απλος τυπος!αλλα παντα περιποιημενη!οχι βαψιματα ομως και τετοια!πολυ ελαφρια και απαρατηρητα.Απο τοτε που εκανα τον μικρο με επιασε τρελα να μην αφησω τον εαυτο μου τωρα που γεννησα και κυκλοφορουσα με ξυρισμενες γαμπες και βγαλμενα φτρυδια πιο καλα και απο πριν!!!

ΠΕρασα μια μικρη φαση ομως οπου ειχα κουραστει τοσο απο ολα που ημουν ενα ΧΑΛΙ μεσα στο σπιτι...αλλα τωρα παλι ειμαι οκ!Προσπαθω να μην φοραω απαισια ρουχα μεσα στο σπτι και φοραω μασκαρα κτλ ελαχιστα ετσι για να; νιωθω εγω καλα.

Γραφτηκα το καλοκαιρι σε γυμναστηριο για να χασω καποια κιλα αλλα και για να ξεφευγω 2 ωριτσες!

Τα μαλλια λογω κακων οικονομικων τα βαφω μονη μου.Καταλαθος πηρα μια μπογια απο σουπερ και βγηκε ΣΟΥΠΕΡ!!!!ολοι μα ολοι μου ειπανε οτι μου παει πολυ!!Αγορασα τις προαλες παλι και περιμενω να; τα βαψω Σ/Κ γιατι το κεφαλι μετα παραμενιει πορτοκαλι για μερικες μερες!!!!και κυκλοφορω μα καπελο!!!

Θελω τοσο πολυ να παρω χειμωνιατικα ρουχα!αλλα ΤΕΛΟΣ ολα αυτα τα ΖΙΒΑΓΚΟ μεχρι τα αυτια και τα φλατ μποτακια!

Φετος θα κανω αναναιωση!!!!!ΘΑ γινω λιγο σεξυ!!ΘΑ το προσπαθησω τουλαχιστον!!

Αχ κορίτσια μου εγώ είμαι μέσα στην ταλαιπωρία!!! Συνέχεια εμετούς και κρεβάτι γιατί με το που σηκώνομαι ζαλίζομαι..βέβαια και στο κρεβάτι ζαλίζομαι..αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία..όπως καταλαβαίνετε...που όρεξη για να φτιαχτώ..αισθάνομαι απαίσια και είμαι...για να πώ την αλήθεια..αλλά τί να κάνω...γύρισα και τα μαλλιά μου στο φυσικό τους για να μην τα βάφω και έχω πάθει.....!!!!

Τί να κάνουμε...

Αχ κορίτσια μου εγώ είμαι μέσα στην ταλαιπωρία!!! Συνέχεια εμετούς και κρεβάτι γιατί με το που σηκώνομαι ζαλίζομαι..βέβαια και στο κρεβάτι ζαλίζομαι..αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία..όπως καταλαβαίνετε...που όρεξη για να φτιαχτώ..αισθάνομαι απαίσια και είμαι...για να πώ την αλήθεια..αλλά τί να κάνω...γύρισα και τα μαλλιά μου στο φυσικό τους για να μην τα βάφω και έχω πάθει.....!!!!

Τί να κάνουμε...

Δικαιολογημενη!ειναι σαν να περνας μια ιωση!!!!με τους εμετους κ ζαλαδες\!!!?Θα περασουν ομως και θα βρεις τον εαυτο σου και θα εισαι μια ομορφη εγκυουλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ στις εγυμοσύνες όπως έχω πει έχω μεγάλα χάλια, και στην πρώτη και στην τωρινή.

Να υποθεσω αγορακι παλι?:D

Η μαμα μου λεει οτι στα κοριτσια γλυκαινει η εγκυος και στα αγορια αγριευει. Και εχοντας 2 αγορια σε μενα ισχυε αλλα δεν ξερω αν ηταν τυχαιο :roll:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εγω παλι εχω παθει μια τεμπελιτιδα να το πω, μια βαρεμαρα...

Αν μπορουσα να ειμαι με φορμα ολη μερα.....

Δεν ξερω τι με εχει πιασει .

Μιαμερα μονο που βγηκαμε για κατι γεννεθλια ενος φιλου ειχα μια τρομερη διαθεση και στολιστοφτιαχτηκα.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

στολιστοφτιαχτηκα.
:lol::lol::lol: Φοβερή λέξη!!!

ΤΙΓΡΑΚΙ: "αααα δεν την ξαναπαταω που παλια τα τακτοποιουσα ολα και εκανα μπανιο 12 το βραδυ."

Δίκιο έχει η ΤΙΓΡΑΚΙ! Εγώ πώς τα κατάφερα πάλι κι ήμουνα χθες όλο το απόγευμα σπίτι και τελικά έμεινα άλουστη???

casperαki: "Θελω τοσο πολυ να παρω χειμωνιατικα ρουχα!αλλα ΤΕΛΟΣ ολα αυτα τα ΖΙΒΑΓΚΟ μεχρι τα αυτια και τα φλατ μποτακια! Φετος θα κανω αναναιωση!!!!!ΘΑ γινω λιγο σεξυ!!ΘΑ το προσπαθησω τουλαχιστον!! "

casperαki κι εγώ θέλω! Βουρ για ανανέωση! Δώσε μου λίγη έμπνευση please! Κι εγώ ήμουν πάντα του απλού (και αδιάφορου) και μερικές φορές ξωκοίλω προς την απεριποιησιά...

Η μαμα μου λεει οτι στα κοριτσια γλυκαινει η εγκυος και στα αγορια αγριευει. Και εχοντας 2 αγορια σε μενα ισχυε αλλα δεν ξερω αν ηταν τυχαιο :roll:

Τυχαίο ήταν, γιατί εγώ με τον γιο γλύκανα..και μου έλεγαν όλοι ότι μου πήγε η εγκμοσύνη!!

Παντως κορίτσια αυτό με την περιποίηση είναι όντως λίγο δύσκολο.

Όταν φεύγεις από το σπίτι πάντως ξεφεύγεις και προσπαθείς περισσότερο.

Όσο καιρό ήμουν σπίτι δεν έκανα πολλά πολλά..Τώρα που πάω δουλειά, κάτι γίνεται.

Θέλω κι εγώ να πάω για ψώνια, δεν έχω τίποτα για το χειμώνα- μόνο πουλόβερ χοντρά, τα οποία για το κρυο ειναι τέλεια, αλλά κι εγώ θέλω κάτι πιο sexy που λεει και το casperaki!!

Τώρα τελευταία κάνω και νύχια! Όχι βάψιμο με χρώμα γιατί με τις δουλειές δεν μένουν ούτε μία μέρα, αλλά περιποίηση, πετσάκια, αυτόκόλλητα διακοσμητικά πάνω κ γιαλυστικό και γίνονται πολύ ωραία.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Και εγω το ιδιο ακριβως και ετσι αισθανομαι ομορφα και καθε πρωι λεω στον αντρα μου βαλε το μπουφαν του μικρου να βαφτω λιγο.(10 λεπτα κανω εγω να βαφτω και στο τελος εγω του το βαζω το μπουφαν).παντα ομως οταν μπαινουμε στο ανσασερ ειμαι οπως πρεπει και βλεπω και οτι του συζυγου του αρεσει αυτο που βλεπει.θελω ο αντρας μου και ο γιος μου να με βλεπουν ομορφη και οχι παραμελημενη.οσο για το μικρο ειναι μικρο ακομα και νομιζει οτι τα βραχιολια μου ειναι κουδουνιστρες και με κυνηγαει να τις παρει.και μην νομιζεται οτι εχω οικονομικη δυνατοτητα τρελη.οπως εσεις και εγω απλα προσπαθω καθε 3 με 4 μηνες να παω να κανω ανταυγιες τουλαχιστον ολα τα αλλα μονη μου.και τωρα πια εχω βαλει στο παιχνιδι και το συζυγο μου του λεω κρατα εσυ το μικρο να παω να λουστω και μετα τον ταιζω και τον κοιμιζω εγω.αααα δεν την ξαναπαταω που παλια τα τακτοποιουσα ολα και εκανα μπανιο 12 το βραδυ.

εμενα λειπει κιολας ο αντρας μου καποιες μερες ταξιδια αλλα μπορω αφου κοιμαται ο μικρος να κανω της δουλειες του σπιτιου και λιγο και εγω να γινω γυναικα.με λιγα λογια το εχω βαλει στο προγραμμα πλυσιμο,σιδερο,λουσιμο ή μπαλκονια,ξεσκονισμα,φρυδια.

συμπεθερα μου!!εγραψες!!!!!

Διαφημίσεις

επιση εχω να προσθεσω οτι μετα απο δυο χρονια παντελους παραμελησης ειναι εδω και δυο μηνες περιπου που βγαινω λογω δουλειας εξω ,διχως τη μικρη και εχω φτασει το μεικ απ σχεδον στη μεση..και ποτε δεν ημουν φαν...οποτε ολες επανερχομαστε, λιγο νωριτερα λιγο αργοτερα βρισκουμε τον παλιο καλο μας εαυτο η ακομη και μια καλυτερη εκδοχη του,αφου τωρα ειμαστε και μανουλες!!

Τυχαίο ήταν, γιατί εγώ με τον γιο γλύκανα..και μου έλεγαν όλοι ότι μου πήγε η εγκμοσύνη!!

Παντως κορίτσια αυτό με την περιποίηση είναι όντως λίγο δύσκολο.

Όταν φεύγεις από το σπίτι πάντως ξεφεύγεις και προσπαθείς περισσότερο.

Όσο καιρό ήμουν σπίτι δεν έκανα πολλά πολλά..Τώρα που πάω δουλειά, κάτι γίνεται.

Θέλω κι εγώ να πάω για ψώνια, δεν έχω τίποτα για το χειμώνα- μόνο πουλόβερ χοντρά, τα οποία για το κρυο ειναι τέλεια, αλλά κι εγώ θέλω κάτι πιο sexy που λεει και το casperaki!!

Τώρα τελευταία κάνω και νύχια! Όχι βάψιμο με χρώμα γιατί με τις δουλειές δεν μένουν ούτε μία μέρα, αλλά περιποίηση, πετσάκια, αυτόκόλλητα διακοσμητικά πάνω κ γιαλυστικό και γίνονται πολύ ωραία.

Φίλη μου η οποία είναι τρελή με τη μόδα, μου είπε πως φέτος τα χοντρά πουλόβερ ειναι στη μόδα, μια ζωνη στη μεση, κολαν απο κατω και ψηλες μποτες (με τακουνι ή φλατ!):D

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

:lol::lol::lol: Φοβερή λέξη!!!

ΤΙΓΡΑΚΙ: "αααα δεν την ξαναπαταω που παλια τα τακτοποιουσα ολα και εκανα μπανιο 12 το βραδυ."

Δίκιο έχει η ΤΙΓΡΑΚΙ! Εγώ πώς τα κατάφερα πάλι κι ήμουνα χθες όλο το απόγευμα σπίτι και τελικά έμεινα άλουστη???

casperαki: "Θελω τοσο πολυ να παρω χειμωνιατικα ρουχα!αλλα ΤΕΛΟΣ ολα αυτα τα ΖΙΒΑΓΚΟ μεχρι τα αυτια και τα φλατ μποτακια! Φετος θα κανω αναναιωση!!!!!ΘΑ γινω λιγο σεξυ!!ΘΑ το προσπαθησω τουλαχιστον!! "

casperαki κι εγώ θέλω! Βουρ για ανανέωση! Δώσε μου λίγη έμπνευση please! Κι εγώ ήμουν πάντα του απλού (και αδιάφορου) και μερικές φορές ξωκοίλω προς την απεριποιησιά...

Ακομα δεν εχω ψωνιασει αλλα σκεφτομαι οτι θα αγορασω ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ μποτες με τακουνι.Παντα επερνα φλατ.γιατι βολευαν.Αλλα θα ξεβολευτω φετος.Μετα λεω να αγορασω ενα ζευγαρι μαυρες γοβες για να φοραω με μαλλινα φορεματα το χειμωνα.Οχι χοντρα μαλλινα,τα ψιλα.ΠΑντα φοραγα μπαλαρινες...θελω γοβες αλλα οχι εχτριμ κατι που να φοριετε και στην ημερα!ΑΛΑΓΗ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ!τα μαρκς κ σπενσερ εχουν πολυ ωραια εσωρουχα και καλη ποιοτητα!Αλλιως απο τα ΜΕΝΤ αλλα ειναι μικρα για εμενα.

Μετα θα παρω μπλουζες αλλα με ντεκολτε.ΟΧΙ ΞΕ)(*(%ΛΕ!!!αλλα λιγο ντεκολτε.!!ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ ΗΜΟΥΝ.ΘΑ παρω και ενα κιανουργιο τζιν .Που θα το φοραω με τις γοβες και τις μποτες!!!!ΘΑ παρω ζακετακι κοντο μπολερο σκεφτομαι σε ΕΝΤΟΝΟ χρωμα(ΟΛΟ ΜΑΥΡΑ ΕΧΩ)...γενικοτερα θελω να μην κυκλοφορω μονιμως με ζιβαγκο.

ΘΑ παρω και ενα κολαν (εχω αλλα θελω και αλλο.) με μακρια μπλουζα με ωραια χρωματα.

ΘΕΛΩ αλλες τσαντες ...θελω ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ...να βαφομαι θελω...σκιες και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ Ν Α ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΓΙΟΝ.Ελεγα παντα οτι τζαμπα κοπος επειδη καπνιζω κ φευγει καθε 3 κ λιγο.ΑΛΛΑ φετος θα παρω, αλλαζει πολυ το προσωπο!

Θελω και ενα μαυρο φορεμα γιατι ΣΩΖΕΙ οταν καποιες μερες δεν εχεις τιποτα να βαλεις.ΑΛΛΑ βασικο για μενα ειναι Τα εσωρουχα, τα παπυτσια θα αποκτησουν ΥΨΟΣ...

Α και ενα κομμωτιριο το χρειαζομαι για την ψαλιδα(το χρωμα το κανω μονη)

ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ>ΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΦΤΕΙΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΣΕ ΧΑΛΙΑ.ΟΠΟΤε προσεξε αυτοειναι βασικο.

Αν σκεφτω κατι αλλο θα γραψω!

μου έμεινε και η κοιλιά... δεν είναι μόνο τα κιλά σε μένα. Είναι και η κοιλιά που προσπαθώ να κρύψω και δεν κρύβεται. Θα αρχίσω να την προβάλω κιόλας σε λίγο και να απολαμβάνω τα σχόλια του τύπου" πότε με το καλό το τρίτο?" ...σίγουρα ένα βήμα την φορά είναι καλά, αλλά εγώ νομίζω πως δεν μπορώ ούτε μισό. Είμαι φοβερά στενοχωρημένη που θα αφήσω το μικρό μου , 13 μηνών , σε παιδικό που έφτασα να κοιμάμαι από τις 9 . Άσε που από προϊόντα ομορφιάς και τρόπους για να φαίνομαι ομορφότερη , καθαρότερη , νεότερη ...μηδέν. Πιο εύκολα διαλέγω λάστιχα για το αυτοκίνητο μου, παρά μια μάσκαρα της προκοπής( 6 έχω και καμία δεν είναι καλή) . Στο καλό μου, στην άλλη ζωή θα τα καταφέρω;..

Χαίρομαι πάντως για την δόση ζωντάνιας και την αισιοδοξία που διέκρινα σε σας κορίτσια. Ποιος ξέρει; ίσως να τα καταφέρω και γω στο σενάριο σπίτι-δουλειά- σύζυγος- μητέρα -φίλη-κόρη και ότι άλλο καλούμαι να παίξω...

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

αγοράκια και εγώ!!!!! Και εγώ σαν το τρόλ!!! :-( χωρίς υπερβολή! Εν τω μεταξύ είχα πάντα έντονα χαρακτηριστικά, είμαι και ψηλή και τώρα που έχω παχύνει και έχω αγριέψει είμαι σαν ... τον Μαύρο Πητ!!(Φαντάζομαι τον ξέρετε τον εχθρό του Μίκι Μάους!). Ανυπομονώ να γννήσω να ξαναγίνω άνθρωπος!

σ'εμενα παλι δεν εγινε κατι τετοιο κι εχω τρεις γιους. και στις τρεις εγκυμοσυνες ειχα ομορφυνει ειχα μια ηρεμια μια γλυκα... ε ελατε να με δειτε τωρα...εχω ξεχασει ποτε εβγαλα τα φρυδια μου... η ριζα στο μαλλι ειναι μια πιθαμη (κι εχω και αντρα κομμωτη) εχω να βαφτω αιωνες...

ευτυχως που εχουμε τη βαφτιση το αλλο Σαββατο και θα νιωσω λιγο γυναικα!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

μου έμεινε και η κοιλιά... δεν είναι μόνο τα κιλά σε μένα. Είναι και η κοιλιά που προσπαθώ να κρύψω και δεν κρύβεται. Θα αρχίσω να την προβάλω κιόλας σε λίγο και να απολαμβάνω τα σχόλια του τύπου" πότε με το καλό το τρίτο?" ...σίγουρα ένα βήμα την φορά είναι καλά, αλλά εγώ νομίζω πως δεν μπορώ ούτε μισό. Είμαι φοβερά στενοχωρημένη που θα αφήσω το μικρό μου , 13 μηνών , σε παιδικό που έφτασα να κοιμάμαι από τις 9 . Άσε που από προϊόντα ομορφιάς και τρόπους για να φαίνομαι ομορφότερη , καθαρότερη , νεότερη ...μηδέν. Πιο εύκολα διαλέγω λάστιχα για το αυτοκίνητο μου, παρά μια μάσκαρα της προκοπής( 6 έχω και καμία δεν είναι καλή) . Στο καλό μου, στην άλλη ζωή θα τα καταφέρω;..

Χαίρομαι πάντως για την δόση ζωντάνιας και την αισιοδοξία που διέκρινα σε σας κορίτσια. Ποιος ξέρει; ίσως να τα καταφέρω και γω στο σενάριο σπίτι-δουλειά- σύζυγος- μητέρα -φίλη-κόρη και ότι άλλο καλούμαι να παίξω...

ΟΟΟΟΠΠΠΠ!!!Εσυ αυτο που εχεις να αλλαξεις ειναι τον τροπο που βλεπεις τον εαυτο σου!!!!ΘΑ τα καταφερεις σε αυτην την ζωη αμα θελεις!!!ειναι δυσκολο αλλα οταν συνηθισεις ολα θα πανε ρολοι!!!

ΘΑ εισα ικαι μαμα , και συζηγος και εργαζομενη και ολα αλλα αν εισαι πρωτα η Μαριαννα (υποθετω ετσι σε λενε) και εισαι καλα τοτε ολοι οι αλλοι ρολοι μας θα τους εκπληρωνουμε πολυ πιο καλα και αποτελεσματικα!!!!

Απλα θελει ενα μικρο προγραμμα.Πχ πως εχουμε μερικες προγραμμα για τις δουλιες του σπιτιου?ε καπως ετσι.

Πρωτον να σου πωοτι ειδα στο Σκαι μια εκπομπη how to look good naked πριν κανενα μηνα περιπου.Ηταν μια κοπελα νεα , που ηταν παχια.Οχι μονο κοιλια.ΑΛλα παχια.Ε λοιπον την γδυσανε την βαψανε και το μαλλι φτιαξανε και ειχε μονο ενα σεντονουφασματακι που καλυπτε τα επιμαχα σημεια αλλα ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΑ!!!!ναι δεν ηταν ενα απο τα μοντελα της βικτωρια αλλα ηταν κουκλα κ ΣΕΞΥ~~!~αλλα νομιζω προερχοταν απο μεσα της αυτο.ΝΟμιζω.

Εεπιδη λες για την κοιλιτσα σου!!!Εγω εκανα πολλες ραγαδες στην κοιλια που δεν ειχα καμια πριν.Ειχα φρικαρει.Εκανα μπανιο και δεν κοιταγα και φυσικα δεν την ακουμπυσα.Αλλα μετα που ειδα την εκπομπη αλλαξα γνωμη!Ειναι καμπυλες μου και εφοσον ακομα δεν εχω χασει τα κιλα που επιθυμω δεν θα παθω καταθλιψη!Θα τα χασω αργα η γρηγορα για να νιωθω πιο ανετα εγω αλλα μεχρι τοτε θα τα αναδυκνυω με τον καλυτερο τροπο~~~~!!!

Μην σε περνει απο κατω ειλικρινα.

Λες για το βαψιμο.αν δεν κανεις ολοκληρωμενο μακιγιαζ (με κονσιλερ μεικ απ 2 στρωσεις πουδρες κτλ...) το πολυ να θελεις 5 λεπτα να βαφτεις...λιγο ΧΡΩΜΑ κανει ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!χρωματακι!στα ματια στα χειλη και ετοιμη!

Φρυδια βγαλσιμο οταν κανεις μπανιο οπως και αποτριχωση.θελεις 30 λεπτα και πολυ εβαλα μια φορα την εβδομαδα για αυτα μαζι με το μπανακι σου!δεν ειναι ΤΙΠΟΤα...Δεν υπαρχει δικαιολογια δεν εχω χρονο..!Να τον βρεις!μιση ωριτσα για τον εαυτο σου το αξιζει η καθεμια αυτο με τον αγωνα πυο δινουμε καθημερινα να κραταμε τα πραγματα σε μια ισσοροπια!

σ'εμενα παλι δεν εγινε κατι τετοιο κι εχω τρεις γιους. και στις τρεις εγκυμοσυνες ειχα ομορφυνει ειχα μια ηρεμια μια γλυκα... ε ελατε να με δειτε τωρα...εχω ξεχασει ποτε εβγαλα τα φρυδια μου... η ριζα στο μαλλι ειναι μια πιθαμη (κι εχω και αντρα κομμωτη) εχω να βαφτω αιωνες...

ευτυχως που εχουμε τη βαφτιση το αλλο Σαββατο και θα νιωσω λιγο γυναικα!!!

αχ μανουλίτσα μου... δε μιλάμε για περιποίηση, μιλάμε για μετάλλαξη :-(. Χόντρυνε μέχρι και η μύτη μου...τα μαλιά μου έιναι σαν της τρελής λόγω των ορμονών...έβγαλα κάτι μικρές ελίτσες στο πρόσωπό μου, που στην πρώτη εγκυμοσύνη έφυγαν τρεις ημέρες μετά που γέννησα...το μόνο που δεν έχω βγάλει για να αρκουδοποιηθώ είναι τρίχες, αλλά επιφυλάσσομαι γιατί έχω 1.5 μήνα ακόμη!:?

casperaki. ευχαριστώ. Έτσι κι αλλιώς οι μέρες που θα πάω στην δουλειά πλησιάζουν οπότε θέλω δεν θέλω θα το αντιμετωπίσω και θα τα καταφέρω. Ίσως να αντιδρώ καλύτερα κάτω από πίεση. Αλέκα μην στενοχωριέσαι... Όλα περνάν και δεν θυμάσαι τίποτε...Πρόσεχε την υγεία σου και την διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

εγω παλι ειμαι του πολυ σπορ τυπου , ποτε δεν πηγα κομμωτηρια και δεν εκανα καπου τα νυχια μου , αμα ηθελα τα περιποιηομουνα μονη μου , εγω ειχα και εχω μεγαλη τρελλα με τα επωνυμα τζινς και α3εσουαρ , για αυτο εχασα και το βαρος κυριως για να χωραω στα ρουχα μου . Δεν θεωρω κακο τις μαμαδες και τις γυναικες που θελουν να δειχνουνε κοκετες , καλα κανουνε , βασικα ειναι οτι μας κανει να αισθανομαστε καλα τον καθενα . Εγω δεν ειμαι καθολου κοκετα , μαλλον για φοιτητρια με περνας στο δρομο παρα για μαμα 2 παιδιων , βαψιμο ? παλια βαφομουνα καθε μερα για τη δουλεια μου και για τα ποτα μου το βραδυ τωρα εχω να βαφτω απο τα βαφτησια της μικρης μου (2 αυγουστου) και ειμαι ενθουσιασμενη που δεν χρειαζεται να βαφομαι πλεον . Στον αντρα μου αρεζα ακομα και 90 κιλα παχουλη που ημουνα μετα τη γεννα του Ντινου μας . Οπως και μενα θα μου αρεσι ακομα και 150 κιλα να γινει καποια μερα .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...