Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η βάπτιση του Αναστάση μου

Recommended Posts

:oops::oops::oops::oops: EeeeeEEEEeeeeεεεε!!!! Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω!!!

LOULOU σε υπέρ-ευχαριστώ! :oops:

Να είναι όλα τα παιδάκια καλά να χουμε υγεία οι γονείς να είμαστε κοντά τους!

Και πάλι ευχαριστώ! :P

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 130
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΒΙΚΑΚΙ μου! Να σου ζήσουν και πάλι τα παιδάκια σου και να σου πω ότι τις φωτο τις είδα (σφήνα) από άλλον υπολογιστή και είναι όλα πολύ όμορφα και εσύ ιδιαιτέρως κομψή! :oops: Τα παιδιά σου επίσης κουκλιά!

Τέλος να σε υπερ ευχαριστήσω για την σύσταση του φωτογράφου, ο οποίος βέβαια δεν ήρθε ο ίδιος, αλλά μια απίθανη και πολύ πολύ όμορφη κοπέλα, στην οποία ο γιος μου έκανε νάζια (εδώ της έκανε ο νονός :shock: ) και η οποία επειδή και ο Θάνος ήταν πολύ χαμογελαστός και ήρεμος δεν χόρταινε να τον τραβάει συνέχεια! :lol:

Το ανέφερα και στον ίδιο τον Τάσο ότι οι συνεργάτες του είναι άψογοι!

Να μην ξεχάσω να πω ότι από χθες έχει ήδη έτοιμα τα DVD και τα δείγματα από τις φωτογραφίες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθούμε να τα πάρω! Πιο γρήγορος από την σκιά του :lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

ολα υπεροχα... :shock: μπραβο... χαρηκα και τα αγορια σου.!!!..να σου ζησει ο κουκλος.!!! :P:P:P

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...