Φιλιώ και Ασημένια

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  626
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον Φιλιώ και Ασημένια

 • Rank
  Νέος Χρήστης
 1. Φιλιώ και Ασημένια

  tutus και όχι μόνο...

  Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας σχόλια , χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ όταν βλέπω πως υπάρχουν μαμάδες εκεί έξω που ενθουσιάζονται με τα ίδια μικροπράγματα που ενθουσιάζομαι και εγώ!
 2. Φιλιώ και Ασημένια

  tutus και όχι μόνο...

  xexe...σιγα καλέ μην ανησυχείς.... θα σου στείλω πμ

 3. Διαφημίσεις


 4. Φιλιώ και Ασημένια

  tutus και όχι μόνο...

  Την είχα και εγώ αυτή την απορία...και μετά !!! ριξε μια ματια εδώ... http://theartfairy.blogspot.com/search/label/tutus
 5. Φιλιώ και Ασημένια

  tutus και όχι μόνο...

  Καλημέρα κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σχόλια! Εγώ για φούστα σε κοριτσάκι 3 ετών είχα 5 μέτρα τούλι... και έγινε πυκνό. Αν ενδιαφέρεσαι και εγώ φτιάχνω και στέλνω... ότι θες να με ρωτήσεις στείλε μου μήνυμα ..ακόμα και τηλεφωνικά αν θες σου δίνω οδηγίες βήμα βήμα και θα τα καταφέρεις!
 6. Φιλιώ και Ασημένια

  Φωτογραφίες..

  !!!
 7. Φιλιώ και Ασημένια

  Φωτογραφίες..

  Κορίτσια ευχαριστώ πολύ πολύ ...!
 8. Φιλιώ και Ασημένια

  Η καλλιτεχνική μας φύση!!

  Καλοκαιρινές συνθέσεις με κοχύλια, λουλούδια, ξυλάκια κτλ Καρπουζάκι σε παγωμένο μπολ ... Βάζεις πρώτα λίγο νερό μέχρι τη μέση σε μια λεκάνη ή μπολ και τοποθετείς τα λουλουδάκια μέσα ,από πάνω βάζεις ένα μικρότερο μπολ και με λίγο βάρος το βουλιάζεις μέχρι τη μέση ...στη κατάψυξη και έτοιμο... για να ξεκολλήσουν τα μπολάκια μεταξύ τους λίγο ζεστό νερό.. Αν είχα βράσει πρώτα το νερό και μετά έβαζα τα λουλούδια θα ήταν πιο καθαρό σαν γυαλί!
 9. Φιλιώ και Ασημένια

  Φωτογραφίες..

  Κορίτσια όλα καταπληκτικά!!!!Μπράβο ! Να κεράσω και εγώ κάτι;; Λοιπόν κοτοπουλάκι με πατατούλες από τον κήπο μας (τις ξέθαψα και τις καθάρισα μια μια...άσε εκτίμησα τη πατάτα σου λέω!!) Σαλατούλα χωριάτικη με λιαστή ντομάτα, κρουτόν και πίκλες. Καρπουζάκι σε παγωμένο μπολ ... Βάζεις πρώτα λίγο νερό μέχρι τη μέση σε μια λεκάνη ή μπολ και τοποθετείς τα λουλουδάκια μέσα ,από πάνω βάζεις ένα μικρότερο μπολ και με λίγο βάρος το βουλιάζεις μέχρι τη μέση ...στη κατάψυξη και έτοιμο... για να ξεκολλήσουν τα μπολάκια μεταξύ τους λίγο ζεστό νερό.. Αν είχα βράσει πρώτα το νερό και μετά έβαζα τα λουλούδια θα ήταν πιο καθαρό σαν γυαλί!
 10. Φιλιώ και Ασημένια

  Το party μιας μικρούλας νεραιδούλας...

  Κάνεις ένα άλμπουμ στο photobuket μετά ανεβάζεις εκεί τις φωτο σου ( upload) και αντιγράφεις το κωδικό (img) στο κείμενό σου στο πάρεντς... Να κάνεις το άλμπουμ σου ιδιωτικό (account opitions)
 11. Φιλιώ και Ασημένια

  Το party μιας μικρούλας νεραιδούλας...

  Καλές δημιουργίες..!!!Περιμένω φωτο!
 12. Φιλιώ και Ασημένια

  Το party μιας μικρούλας νεραιδούλας...

  Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά είχα πρόβλημα στη σύνδεση... λοιπόν τα μπισκοτάκια τα έκοψα με το μαχαίρι σε σχήμα κορόνας κτλ Φωτογραφίες έχω πολλές μέσα στο φόρουμ από βάφτιση, ρουχάκια, δωμάτιο κτλ τι σε ενδιαφέρει;