Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αναζητηση νηπιαγωγου -baby sitter

Recommended Posts

Γειά σας,

Μένουμε στην περιοχή του Γκύζη και ψάχνουμε νταντά για το αγοράκι μας που είναι 11 μηνών. οι ώρες απασχόλησης είναι περίπου 10:00 με 16:00 Δευτέρα έως Παρασκεύη.

Ευχαριστούμε

[email protected]

Εχεις πμ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Ψάχνουμε κοπέλα για φύλαξη - απασχόληση της τετράμηνης κορούλας μας. Ωραριο καθημερινά 08.00-18.00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974800882 (Κική), περιοχή Άνοιξη

Διαφημίσεις

Γειά σας!

ονομάζομαι Δέσποινα Ευαγγελοπούλου και κατοικώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι Ελληνίδα, 44 ετών, μητέρα 2 αγοριών. Είμαι υπεύθυνη και σοβαρή κυρία, μη καπνίστρια, με πολύ αγάπη για τα παιδιά και πολύ όρεξη για παιχνίδι.

θα χαρώ να έχω νέα σας.

Ευχαριστώ!!

:-P:razz::-P

Ζητάω ελληνίδα βρεφονηπιοκόμο ή κυρία με εμπειρία στη φύλαξη βρεφών για την περιοχή της Ν. Μάκρης από τον Απρίλιο του 2011 για 2 παιδάκια ηλικίας 2,5 χρονών και 11 μηνών.

Εργάσιμες μέρες απασχόλησης και ωράριο 10-4.

Επιθυμητές συστάσεις.

Παρακαλώ η όποια επικοινωνία να γίνει μέσω πμ.

Ψάχνω ελληνίδα με εμπειρία στη φύλαξη παιδιών για ένα παιδάκι ηλικίας 3,5 χρονών για την χρονική περίοδο από Μάιο έως Σεπτέμβριο 2011 στην Σαντορίνη.

Επικοινωνία στο τηλέφωνο 6977077662

Kορίτσια γεια σας κι από μένα!

Εγώ μετά από πολλές απογοητεύσεις από Ελληνίδες ψάχνω για Φιλιππινέζα που να μιλάει ελληνικά όμως με πείρα και συστάσεις απαραίτητες. Το ωράριο είναι 9:00-18:00 από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο. Θα έχει τη φύλαξη και απασχόληση του 16μηνου μωρού μου και όταν θα έχει ελεύθερο χρόνο θα κάνει μαγείρεμα και το σπίτι.

Όποια γνωρίζει , περιμένω την απάντηση σας.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

Ζητείται babysitter για την κορούλα μας. (10 μηνών) Περιοχή Λαγονήσι. Αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται παρακαλώ να μας στείλει μήνυμα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα Κatrine! Είμαι 22 χρονων, φοιτήτρια του παιδαγωγικού της Αθήνας στο πτυχίο και μένω Λαγονήσι. Μπορώ να αναλάβω τη φύλαξη της κορούλας σου αν ακόμα ψάχνεις για babysitter. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου email στη διεύθυνση [email protected]

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (ΚΑΤΟΧΟΣ PROFICIENCY). ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεια σου marianta,

λέγομαι Βέρα, μένω Γαλάτσι και ενδιαφέρομαι για την αγγελία σου!

Έχω εργαστεί σε παιδικό σταθμό και ως baby sitter αρκετές φορές!

Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ επικοινώνησε μαζί μου!

Ευχαριστώ πολύ! :-D

1ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΔΟΜΗ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ.ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΧΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6934875838...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (PART TIME) ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΒ/ΚΑ.

ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΔΩ: [email protected]

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Φοιτήτρια παιδαγωγικών τμήματοσ προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησησ ελληνίδα μη καπνίστρια με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τα μικρά παιδιά , με εμπειρία πρακτικής σε παιδικό σταθμό.

αναλαμβάνει υπεύθυνα την φύλαξη παιδιών και την ψυχαγωγία τους με δημιουργικές δραστηριότητες , όπως ανάγνωση βιβλίων , μουσική προπαιδεία , ζωγραφική, καθώς και πολλά ενδιαφέροντα παιδικά παιχνιδια.

περιοχή : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

e-mail: ( [email protected] )

σας ευχαριστώ πολυ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Αναζητουμε για τη φυλαξη του γιου μας (12 μηνων) baby sitter μη καπνιστρια, με εμπειρια και συστασεις, για εργασια Δευτ-Παρ. και ωρες 8.30-2.30 στον Αγ. Δημητριο.

τηλ. επικοιν. 6973714114

Καλησπέρα και από μένα Teolina. Ονομάζομαι Ελένη είμαι 27 χρονών απόφοιτη προσχολικής αγωγής δημοσίου ΙΕΚ, και έχω εργαστεί σε δυο παιδικούς σταθμούς για 6 χρόνια και έχω κάνει babysitting σε παιδάκια ηλικίας 1 και 3 χρόνων για ένα χρόνο. Μένω Άλιμο και έχω δικό μου αυτοκίνητο. Αν ενδιαφέρεσαι περιμένω σύντομα μήνυμα σου. Σε ευχαριστώ πολύ

αναζητουμε baby sitter απο τον Μαιο για τον 5 μηνων τότε αγοράκι μας ,στην περιοχή του Νεου Κόσμου ,πλησιον μετρό Συγγρου -Φιξ .

ωραριο 7πμ -3μμ καθημερινες Δευτέρα με Παρασκευή ή τριήμερο Δευτέρα-Τριτη-Παρασκευη + καποια extra μέρα που ισως χρειαστεί .

μπορειτε να επικοινωνήσετε μαζι μου μεσω Pm

ευχαριστω πολύ :D

Καλησπέρα,

χρειαζόμαστε κοπέλα για τα δίχρονα αγοράκια μας. Μένουμε στην Νέα Πέραμο Αττικής και ψάχνουμε κοπέλα για την φύλαξή τους από Δευτέρα εως Παρασκευή και ώρες 7.30 μεχρι 4.30. Ίσως κάποιες φορές χρειάζεται και για Σαββατοκύριακα.

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια χαρά αγαπημένοι γονείς! Λέγομαι Χαριτίνη (ή αλλιώς Τίτη, όπως με φωνάζει ο Τασούλης που πρόσεχα μέχρι πρόσφατα). Είμαι 27 ετών, εργαζόμουν 5 χρόνια στο Χαμόγελο του Παιδιού ενώ τον τελευταίο χρόνο ήμουν πιο "σπιτική" με τον Τάσο. Ο Τάσος μας όμως (απ' τη μαμά του οποίου έχω και συστατικές) έγινε ολόκληρος άντρας και φέτος πάει στο σταθμό, οπότε και είμαι σε αναζήτηση νέου μωρού- παιδιού, τις πρωινες ωρες στις περιοχες που αναφερονται παρακατω. Διαθεσιμοτητα ως τις 15.00! Εχω τελειώσει ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τώρα φοιτώ στο δεύτερο μου πτυχίο (Ψυχοθεραπεία) και έχω κάνει πολλά σεμινάρια δημιουργικής απασχόλησης λόγω και θέσης μου στο Χαμόγελο. Εχω λατρεία

στα παιδάκια και πολλή πολλή όρεξη να εργοδοτούμαι από μπομπιράκια! Τι πιο όμορφο άλλωστε να δουλέυεις με μυρουδιές και χαμόγελα μωρών; Διαθέτω και ΙΧ. Περιοχές που με βολεύουν καλύτερα: Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Παλλήνη, Παιανία, Γέρακας. Για επικοινωνία, το τηλ μου είναι 6998420770.

Συστάσεις διαθέσιμες. Ευχαριστώ.

Ζητάω ελληνίδα βρεφονηπιοκόμο ή κυρία με εμπειρία στη φύλαξη βρεφών για την περιοχή της Ν. Μάκρης από τον Απρίλιο του 2011 για 2 παιδάκια ηλικίας 2,5 χρονών και 11 μηνών.

Εργάσιμες μέρες απασχόλησης και ωράριο 10-4.

Επιθυμητές συστάσεις.

Παρακαλώ η όποια επικοινωνία να γίνει μέσω πμ.

Το επιθυμητό ωράριο είναι 8-5!

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας.Είμαι απόφοιτη Φιλοσοφικής σχολής και έχω μεγάλη εργασιακή πείρα με νήπια, παιδιά και εφήβους.Εργάζομαι απο το 2004 σε παιδικές κατασκηνώσεις και από το 2005 ασχολούμαι με τη φύλαξη, δημιουργική απασχόληση και μελέτη παιδιών. Ενδιαφέρομαι να εργαστώ και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.Παρέχεται πλήρες βιογραφικό και συστάσεις.Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε με πμ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...