Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αναζητηση νηπιαγωγου -baby sitter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αναζητούμε νηπιαγωγό ή βρεφονηπιοκόμο για τη φύλαξη της κόρης μας, ηλικίας 8 μηνών σήμερα, από τον Δεκέμβριο με ωράριο 8.00 με 16.00 στην Παιανία. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976701885, 6932443617

Ευχαριστούμε πολύ!

Β.Α.Γ.Γ.2009

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζητείται βρεφονηπιοκόμος ή baby sitter, μη καπνήστρια για κοριτσάκι 12 μηνών από Σεπτέμβρη. Περιοχή κηφισιάς, δίπλα στην εθνική οδό, με ωράριο Δευτ - Παρ 8.30 - 3.30.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ στείλτε μου π.μ

Ζητείται βρεφονηπιοκόμος ή baby sitter, μη καπνήστρια για κοριτσάκι 12 μηνών από Σεπτέμβρη. Περιοχή κηφισιάς, δίπλα στην εθνική οδό, με ωράριο Δευτ - Παρ 8.30 - 3.30.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ στείλτε μου π.μ

Kalipsera,eimai apofoiti nhpiagwgos kai menw sth nea kifisia, an endiafereste steilte m p.m Euxaristw.

Καλησπέρα σε όλες!

Αναζητώ κοπέλα ή κυρία για να προσέχει το μωράκι μου (9 μηνών σήμερα). Εμπειρία απαραίτητη σε μωρά. Περιοχή: Πειραιάς για ώρες 09:30-16:30 ή Υμηττό για ώρες 09:00-18:00.

Παρακαλώ στείλτε μου π.μ. ή e-mail: [email protected]

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας! Ενδιαφέρομαι να βρω μια κυρία - 35 μέχρι 50 ετών - με εμπειρία και παιδαγωγικές γνώσεις για τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση της κόρης μου - 12 μηνών - από αρχές Οκτωβρίου 2010. Πρωινές ώρες - το πιο πιθανό 10:30 έως 15:30 - καθημερινά, εκτός από Σ/Κ. Μένουμε Μοσχάτο. Θα προτιμηθεί κυρία που μένει κοντά. Ε mail επικοινωνίας [email protected]

Ψαχνω για νταντα για το νεογεννητο κοριτσακι μου απο Νοεμβριο για περιοχη Βουλας. Κατα προτιμηση Ελληνιδα, που να μενει κοντα για να υπαρχει ευελιξια, οχι καπνιστρια. Το ωραριο θα ειναι 9-3 καθε μερα και ισως να υπαρχει αναγκη και για καποια απογευματα ή σαββατοκυριακα για εξτρα ωρες. Θα ηθελα εαν υπαρχουν και συστασεις λογω της ηλικιας του μωρου. Λογω της εποχης μας θα εκτιμουσα ιδιατερα οι οικονομικες απαιτησεις της νταντας να μην ειναι υπερβολικες!!!!θα συζητουσα ασφαλιση στο ΙΚΑ αρκει να υπαρχει αποδειξη που να μπορουμε να δηλωσουμε στην εφορια (δεν ξερω ποια ειναι η διαδικασια αλλα ειμαι διατεθειμενη να την ακολουθησω εαν ζητηθει)

Ευχαριστω εκ των προτερων για τα μηνυματα που θα μου σταλουν

Ζωή

Ονομάζομαι Μαρία και είμαι 24 ετών!Νέα μητέρα έχω ένα μωράκι 3 μηνών,είμαι βρεφονηπιοκόμος και έχω κρατήσει πολλά παιδάκια,έχω εργαστεί και σε παιδότοπο και έχω κάνει κ πρακτική σε παιδικό σταθμό! Ενδιαφέρομαι να αναλάβω φύλαξη παιδιού απογευματινές ώρες μετά τις 14.00 και όσες πιο πολλές ώρες γίνεται!Μένω Νέο Ηράκλειο αλλά έχω και αυτοκίνητο! Λατρεύω τα παιδιά και μαζί τους γίνομαι κ εγώ παιδί!!!!!!!!! Μπορείτε να μιλήσετε και με τις άλλες μαμάδες που τους κράταγα τα παιδάκια τους!!!!!!!!!! όποια κυρία ενδιαφέρεται ας μου αφήσει ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί της!!!!!!!!!!!

ευχαριστώωωωωωωωω

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ 33ΧΡ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ 20ΗΜ.-5ΧΡ.ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6947134914

Kalispera onomazomai Xristina, eimai nhpiagwgos 23 etwn kai ta prwina douleuw se paidiko stathmo sth nea erythraia, endiaferomai gia apogeumatini fulaksi-meleth paidiwn meta tis 4 to apogeuma sta boreia proastia mono. Menw Nea Erythraia. Opoia mama endiaferetai na mou steile p.m

Euxaristw polu!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

ενδιαφέρομαι για νηπιαγωγό ή babysitter Ελληνίδα ηλικίας 30 - 50 ετών να κρατάει το γιό μου ηλικίας 1 έτους τώρα που θα γυρίσω στην δουλειά καθημερινά από το πρωί έως το απόγευμα. Περιοχή Άνω Πατήσια.

όποια κοπέλα ενδιαφέρεται παρακαλώ να μου στείλει πμ

Καλησπέρα Ντέμπορα.

Θα με ενδιέφερε η αγγελία σου, αν ισχύει ακόμα φυσικά. Είμαι απόφοιτη νηπιαγωγός, μένω κι εγώ στα Άνω Πατήσια και θα μπορούσα να αναλάβω υπεύθυνα τη δημιουργική απασχόληση του γιου σου.

Καλησπέρα. Έχω έναν γιο 5 ετών και είμαι 7 μηνών έγκυος, εν αναμονή της κόρης μου. Ο σύζυγός μου έχει πολύ απαιτητικό ωράριο εργασίας και δεν έχουμε συγγενείς, που μπορούν να μας βοηθήσουν. Αναζητούμε κάποια κυρία ή δεσποινίδα "εμπιστοσύνης", για πενθήμερη 12ωρη εργασία ή εσωτερική. Μένουμε στα Βόρεια Προάστια, Μαρούσι προς Μελίσσια. Το τηλέφωνο μου είναι 6944911641. :?

Καλημέρα! μένουμε στο Χαλάνδρι, Λ. Πεντέλης, και θα χρειαστούμε μια κοπέλα/κυρία, μη καπνίστρια, για τη φύλαξη του μπέμπη μας, 8,5 μηνών. Ωράριο 08.00 - 17.00. Συστάσεις απαραίτητες.

Παρακαλώ όποια ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μήνυμα

Ευχαριστώ!

καλησπέρα!

ψάχνουμε ελληνίδα νηπιαγωγό ή βρεφοκόμο (απόφοιτη ΑΕΙ ή ΤΕΙ), μη καπνίστρια για το 15 μηνών αγοράκι μας.Θέλουμε μια κοπέλα με εμπειρία, όρεξη και γνώσεις για δημιουργική απασχόληση.Το ωράριο είναι 8:30-17:00 για 3-4 μέρες την εβδομάδα.Απαραίτητες συστάσεις.Μένουμε στο Χολαργό, πολύ κοντά στο μετρό.Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο 6973403737.

ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Μένω στην περιοχή της Άνω Ν. Σμύρνης και ενδιαφέρομαι για baby-sitter από 15/06/2010 αλλά χωρίς διακοπή το καλοκαίρι' date=' ο μπέμπης θα είναι τότε 8 μηνών. Το ανακοινώνω πιο νωρίς γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια διαθέσιμη κοπέλα που θα τελειώνει τότε τις υποχρεώσεις της. Θα ήθελα να είναι ελληνίδα, μη καπνίστρια και το ωράριο περίπου 7:30-15:30. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote']

an sas endiaferei akoma gia baby sitter steilte mou pm.Euxaristw

• 2 εβδομάδες μετά...

Ψάχνουμε full time baby sitter, μη καπνίζουσα,με συστάσεις, για το 10 μηνών αγοράκι μας, απαραίτητο να μιλάει/ καταλαβαίνει Αγγλικά ή Ρωσικά. Περιοχή Χαλάνδρι. Εαν ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε email στο: [email protected]

η επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6936897312

Καλημέρα! μένουμε στο Χαλάνδρι, Λ. Πεντέλης, και θα χρειαστούμε μια κοπέλα/κυρία, μη καπνίστρια, για τη φύλαξη του μπέμπη μας, 8,5 μηνών. Ωράριο 08.00 - 17.00. Συστάσεις απαραίτητες.

Παρακαλώ όποια ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μήνυμα

Ευχαριστώ!

καλημερα...σας εστειλα προσωπικο μηνυμα...ευχαριστω για την ανταποκριση...

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κι από μένα!

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κυρία μη καπνίστρια, με αγάπη στα μωρά κι όρεξη για να ασχοληθεί μαζί τους για το μπεμπούλη μου που είναι 11,5 μηνών. Το σπίτι μας είναι στα σύνορα Υμηττό-Παγκράτι και οι ώρες που θέλω είναι 9:00-18:00. Προϋπηρεσία σε αυτή την ηλικία απαραίτητη, όπως και οι συστάσεις. Παρακαλώ πολύ, όποια ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ. ή να μου στείλει e-mail στο [email protected]

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Καλημέρα κι από μένα!

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κυρία μη καπνίστρια, με αγάπη στα μωρά κι όρεξη για να ασχοληθεί μαζί τους για το μπεμπούλη μου που είναι 11,5 μηνών. Το σπίτι μας είναι στα σύνορα Υμηττό-Παγκράτι και οι ώρες που θέλω είναι 9:00-18:00. Προϋπηρεσία σε αυτή την ηλικία απαραίτητη, όπως και οι συστάσεις. Παρακαλώ πολύ, όποια ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ. ή να μου στείλει e-mail στο [email protected]

καλημερα...σας εστειλα προσωπικο μηνυμα.

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΣΧΟΛΗΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ 5 ΜΗΝΩΝ!!:P:p:p

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ!! ΕΧΩ Ι.Χ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ...:P ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ (ΑΘΗΝΑΙΣ.ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΑΚΙΑ!

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ...;)

glitterfy0001856T528D30.gif [sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 εβδομάδες μετά...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΣΧΟΛΗΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ 5 ΜΗΝΩΝ!!:P:p:p

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ!! ΕΧΩ Ι.Χ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ...:P ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ (ΑΘΗΝΑΙΣ.ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΑΚΙΑ!

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ...;)

αναλαμβανω και φυλαξη βρεφων και στο δικο μου σπιτι!!!

ισχυει ακομα!:rolleyes:

glitterfy0001856T528D30.gif [sIGPIC][/sIGPIC]

μανουλεσ εργαζομενεσ,εαν χρειαστειτε την βοηθεια μου στο οχταωρο τησ εργασιασ για το παιδακι σασ μπορειτε να επικοινωνησετε στο τηλ.6975928294 περιοχεσ μαρκοπουλο κορωπι πορτο ραφτη καλυβια παιανια ευχαριστω

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...