Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αναζητηση νηπιαγωγου -baby sitter

Recommended Posts

Ναι έχεις δίκιο, ξέχασα να το αναφέρω. Εννοώ για τις πρωϊνές ώρες που εγώ και η μαμα της απουσιάζουμε λόγω δουλειάς.

Σαν ιδέα δεν την βρίσκω άσχημη... βέβαια αν θα πληρώνεις ΚΑΙ γυναίκα να σου κρατάει τη μικρή ίσως θα μπορούσες να συνδιάσεις και τα δύο! :wink:

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!

ΛΙΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...

ΕΧΩ ΕΝΑ 20 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΜΑΤΑ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ , ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ Κ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 16.00 ΚΛΕΙΝΟΥΝ Κ ΓΩ ΣΧΟΛΑΩ 17.00-18.00 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Κ ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΡΘΕΙ Κ ΡΕΨΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Κ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ..ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ Κ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ /ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ....

ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ/ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ SOS... ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...Κ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

ΕΙΡΗΝΗ

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια και αγόρια γειά σας.

Ψάχνω για baby-sitter για το Σωτήρη που είναι 14 μηνών. Θα ήθελα κάποια με εμπειρία στα παιδάκια και απαραιτήτως με συστάσεις. Το ωράριο που θα ήθελα να την απασχολώ είναι 8.00 - 17.00 πενθήμερο.

Μένω στο Χολαργό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα σας ήμουνα ευγνώμων.

Ευχαριστώ πολύ

Φιλικά

Ίρις

• 2 months later...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ?

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ BABY SITTER ΓΙΑ ΤΟ 11 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30-3.30 ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

1 ΜΗΝΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΖΗΤΑΩ ΚΥΡΙΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

kate and greg

• 5 εβδομάδες μετά...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ BABY SITTER ΓΙΑ ΤΟ 11 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30-3.30 ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

1 ΜΗΝΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

:?: καλησπερα και καλη χρονια

να ρωτήσω εαν βέβαια ισχύει ακόμα η προσφορα, σε ποιά περιοχή εισαι και τι χ΄ρματα δινονται?

Διαφημίσεις

Ψάχνουμε εδώ και καιρό μία κοπέλα ή κυρία ελληνίδα για ολιγόωρη φύλαξη του μικρού μας (6 μηνών), αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την χρειαζόμαστε μόνο για τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτ. Τετ. Παρ) και για 2 ή 3 ώρες (10.30-12.30/13.00).

Οι περισσότερες κοπέλες ενδιαφέρονται για πλήρες ωράριο και έτσι δεν βρίσκουμε τίποτα.

Μήπως έχετε κάτι υπόψη σας; Μένουμε Νεάπολη Εξαρχείων.

• 4 εβδομάδες μετά...

Αναζητώ baby sitter για τα δυο παιδιά μου: 28 μηνων (αγόρι) και 8 μηνών ( κορίτσι).

Προυποθέσεις :

ελληνίδα,

μη καπνίστρια,

μέχρι 55 χρονών,

τόπος διαμονης Νέα Σμυρνη ή γύρω περιοχές,

προηγουμενη εμπειρία ,

συστάσεις,

ωράριο πενθήμερο 8:30 - 15:30

με ΟΡΕΞΗ, ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ για τα παιδιά.

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE.ΑΝΑΖΗΤΩ ΝΕΑΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ Ή ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ!

ΖΗΤΑΩ ΚΥΡΙΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑ 57 ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ 6977744198

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 9,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΤΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!!

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΩΣ ΝΤΑΝΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ!????

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ!!!!!

Ζηταω καποιον για βοηθεια στο σπιτι και για να προσεχει το μωρο. Ωρες καθημερινα απο 8:30 μεχρι 4:30 και 3 ωρες το Σαββατο. Δουλευω προς το παρον απο το σπιτι και χρειαζομαι καποιον να με βοηθαει και με τις δουλειες αλλα και με το μωρο. Ο μικρος ειναι 4 μηνων και το σπιτι στα νοτια προαστεια.

Αμα γνωριζετε καποια και εχει συστατικες θα με βοηθουσατε πολυ.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια, έχω ένα αγοράκι 3μηνών και μου το κρατάει μια κοπέλα 4 φορές την εβδομάδα (Τριτη – Τετάρτη – Πέμπτη-Σάββατο) από τις 9:00 – 18:00 στις αρμοδιότητες της είναι και η καθαριότητα του σπιτιού. Τις δίνω 675 ευρώ το μήνα + δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα.

Τώρα μου ζητάει και και κάποιο extra πόσο για να κολλήσει μόνη της ένσημα. Προβληματίζομαι πόσο τελικά πρέπει να της δίνω.

an1cCF1ag2B0010MzAwZG98NjQ0MTE2MTJqYXw.gif

Καλημέρα σας! είμαι νέα στο forum αν και το παρακολουθώ από τη στιγμή που έμεινα έγκυος. Το κοριτσάκι μου είναι τώρα ενός έτους. Ενδιαφέρομαι για κοπέλα που να φυλάει το μωρό κάποια Σ/Κ περίπου για τρεις ώρες το βράδυ (περίπου 10μμ-1πμ) στην περιοχή του Μοσχάτου. Γνωρίζετε κάποια και ποίες είναι συνήθως οι αμοιβές για φύλαξη παιδιών με την ώρα?

Ευχαριστώ

:lol:

• 4 εβδομάδες μετά...

Χρειαζομαι μια nanny εσωτερική για τα διδημα μου νεογενητα, προτειμω ασιάτισα...νά εχει εμπειρία και συστάσεις. Είμαστε καινούργια οικογένεια και μένουμε στα Νότια Προάστια, στην βούλα.

βρεφονηπιαγωγοί ειναι ΟΚ...

Προσωπικό δωμάτιο με TV και μπάνιο διαθέσιμο σε πολυ καλή περιοχή.

Ευχαριστώ

Χριστίνα

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

Αναζητώ baby sitter για απασχόληση απογευματινές ώρες από 1:30 για 5 με 6 ώρες και 5 ημέρες την εβδομάδα. Τα παιδιά είναι δύο, 5 και 3 χρονών. Το σπίτι είναι στη Γλυφάδα.

Το βασικό που με απασχολεί είναι η φύλαξη, αν τώρα μπορεί να τα παίρνει και απο τον παιδικό σταθμό/νηπιαγωγείο, ή/ και να κάνει δουλειές στο σπίτι το βλέπουμε...

Ευχαριστώ

• 2 months later...

Ειμαι 31 ετων και εχω 2 αγορακια, 20 και 2 μηνων:). Απο τον Σεπτεμβριο ξεκιναω δουλεια και ψαχνω μια κοπελα- γυναικα που κατα προτιμηση να εχει τελειωσει τα παιδαγωγικα για πληρη απασχοληση ( 5 μερες την εβδομαδα, 8 ωρες την ημερα)

Γεια σας! Ειμαι καινουρια στο forum:)

Ειμαι 31 ετων , μητερα ενος αγοριου 20 μηνων που σε 15 μερες θα αποκτησει αδερφακι! Τον Σεπτεμβριο ξεκιναω παλι την εργασια μου και ψαχνω μια κοπελα για τα αγγελουδια μου. Κατα προτιμηση να εχει τελειωσει παιδαγωγικα για πενθημερη εργασια 8ωρο την ημερα.

Αληθινα δεν ξερω απο που να αρχισω να ψαχνω...:oops:

Ξερετε αν υπαρχουν στην ευρυτερη περιοχη Αθηνων? Απο Σεπτεμβρη θα αρχισω να ψαχνω για δουλεια και θα ηθελα μια κοπελα να απασχολει των διχρονο γιο μου οταν θα πηγαινω σε συνεντευξεις. Στο σπιτι θα βρισκεται και μητερα μου με το μικρο μωρακι μας αλλα θα αισθανομουν περισσοτερη ασφαλεια με 2 ατομα για τα θηριακια μου. Δε θελω να γραψω των μεγαλο σε παιδικο σταθμο ουτε να βρω μια μονιμη babysitter μεχρι να βρω δουλεια..

• 1 month later...

Γεια σας, είμαι η Κλειω και μητέρα 2 κοριτσιών, 6 και 3 ετών. Η κοπέλα που είχαμε από την μέρα που γεννήθηκε η πρώτη κόρη σήμερα μας ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από την ερχόμενη Δευτέρα. Οπότε ψάχνουμε εναγωνίως να βρούμε μια καινούργια κοπέλα.

Η μια κόρη θα ξεκινήσει στο Δημοτικό στις 11/9 και η μικρή ξεκίνησε σήμερα στον παιδικό σταθμό. Θέλουμε κάποια κοπέλα -ελληνίδα εάν είναι δυνατόν - από τις 11:30-17:30, με την δυνατότητα να έρχεται από τις 09:30 κάποιες φορές που μπορεί οι μικρές να χρειαστεί να μείνουν σπίτι. Μένουμε Χαλάνδρι και μπορεί όποια ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει στο 6932258200.

Σας ευχαριστώ!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...