Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ασφάλεια Στρατού και εξετάσεις (στρατιωτική ασφάλεια)

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ,ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ!Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ.ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....

Διαφημίσεις

Και εμένα ο άνδρας μου είναι στρατιωτικός βέβαια εγώ δεν έχω δικό μου βιβλιάριο γιατί έχω βιβλιάριο ικα αλλά από ότι βλέπω στα βιβλιάρια των παιδιών που τους έχουμε βιβλιάριο στρατού πάμε σε εξωτερικό γιατρό(πχ εσύ σε γυναικολόγο) γράφει τις εξετάσεις και πάμε σε νοσοκομείο ή ιδιωτικό ιατρείο ή ιδιωτικό νοσοκομείο και αφού κάνουμε τις εξετάσεις υπογράφουν και σφραγίζουν στο λευκό έντυπο του βιβλιαρίου και βάζουμε και την απόδειξη και μετά συμπληρώνει και άνδρας μου τα στοιχεία του αρ.μητρώου κλπ και το δίνει στην επιμελητία του καραβιού μιας και ανήκει στο ναυτικό και είναι σε καράβι.Μετά από λίγο καιρό τον καλούνε και του δίνουν ένα μέρος από τα χρήματα που έχουμε δώσει πχ για τον παιδιάτρο δικαιολογεί 40? την φορά,στα εμβόλια τα καλύπτει εξολοκλήρου.Τώρα όσο αφορά τα έξοδα του τοκετού ισχύει ότι ισχύει και αν ο συζυγος ήταν ασφαλισμένος στο ικα παίρνει ένα επίδομα τοκετού.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΔΛΔ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΕΓΩ ΔΛΔ ΠΧ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 150 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ?

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ή ΟΧΙ.ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 40% ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ )ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΑΠΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΠΧ ΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ

επιεδη γενναω συντομως , και ο αντρας μου ειναι στο ΠΝ ...θα βαλουμε το μωρο στο βιβλιαριο του ( εχω ΙΚΑ) ...συζητησαμε με ενα φιλο και μας ειπε οτι καλυπτει εξολοκληρου επισκεψεις και εξετασεις ...

τα 40 ευρω που αναφερεις ειναι το στανταρ ποσο ..ή αν ο γιατρος σου κοψει αποδειξη , και χρεωνει παραπανω τα περνεις??

και εξετασεις ιδιωτικα τα περνεις ολα?

δηλαδη αυτα του μαιευτηριου που αφορουν το παιδι να κανουμε προσπαθεια να τα παρουμε??

0sb2p3.png

Διαφημίσεις

ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ 60? ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΥΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΗΤΗΡΙ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ )ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑΣ (ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑ) ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ή ΑΠΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΝ.

καλησπερα κοριτσια κι εμενα ειναι στρατιωτικος πεζικου ομως!!εγω τον πρωτο τον γεννησα σε νοσοκομειο,μου εγραφε ο γιατρος κανονικα τις εξετασεις πηγαινε ο αντρας μου το θεωρουσε και μετα πηγαινα σε συμβεβλημενο μικροβιολογο και τις εκανα.αυτος κρατουσε το αποκομα κι εγω πληρωνα απλα την συμμετοχη.οταν γεννησα ειχα δωσει στο νοσοκομειο 170 ευρω εκανε τα χαρτια που χρειαζοταν ο συζυγος και πηραμε πισω το στανταρ ποσο των 750ευρω.στον μικρο που τον εκανα σε κλινικη ο γιατρος μου δεν ηταν συμβεβλημενος ,αλλα τις εξετασεις τις εκανα οπως και πριν(οποιοςδηποτε γιατρος μπορει να μου γραψει φαρμακα και εξετασεις)τις επισκεψεις σε αυτον τις πληρωνα κανονικα αλλα μου εκοβε αποδειξη ,εγραφε και στο βιβλιαριο και μετα εκανε δαπανη ο συζυγος και περναμε καποιο ποσο πισω.οταν γεννησα πληρωσα γυρω στα 2000 ευρω ,αλλα παλι 750 πηραμε πισω!αυτο το ποσο ειναι στανταρ.

στα παιδια τωρα παμε σε συμβεβλημενο παιδιατρο δεν πληρωνουμε ποτε επισκεψη,απλα κοβει αυτος χαρτι απο το βιβλιαριο και τα εμβολια μας τα γραφει και τα παιρνουμε ολα δωρεαν εκτος απο καποιες εξαιρεσεις!αυτα ελπιζω να βοηθησα

Μεγάλη η βοηθειά σας κορίτσια!!!! Να είστε καλά!!! Και εμένα ο άντρας μου στο ΠΝ είναι και τώρα περιμένω το πρώτο μας παιδάκι και ημουν λίγο πελαγωμένη με αυτό. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, όταν με το καλό γεννήσω και πάει ο άντρας μου και κάνει τα χαρτιά να βάλει το παιδί στο δικό του ταμείο, πόσο καιρό κάνουν να στα ετοιμάσουν; Εμένα που ήθελα να μου βγάλουν μια ταυτότητα για να μπορώ να μπαίνω στο ΝΝΑ (έχω ΤΑΤΤΑ) μου έκανα 2 μήνες +. Ευχαριστώ πολύ.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑ.

• 3 χρόνια μετά...

καλησπέρα σας!!!!πάνε χρόνια από τότε που έχει να γράψει κάποιος σε αυτό το θέμα!αλλά δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω και εγώ....ο σύζυγός μου είναι στο ΠΝ κ είμαι ασφαλισμένη στον ίδιο..μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει τι γίνεται με τη γέννα σε ιδιωτικό νοσοκομείο???πληρώνουμε κ παίρνουμε λεφτά πίσω???ή γίνεται αυτόματα κάποια αφαίρεση από πριν όπως με τον εοππυ??θα με βοηθούσε πάρα πολύ αν κάποια μπορεί να με κατατοπίσει...!!!ευχαριστώ!!!!!

Qsshp3.png

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Και εμένα μου τα γράφουν πάνω στο βιβλιάριο και δεν πληρώνω τίποτα. Αφού ακόμα και τον προγεννητικό τον κάνω δωρεάν στο 401. Ξέρω όσον αφορά τη γέννα ότι πλέον δνε πάιρνουμε πίσω τα 750 ευρώ αλλά τα αφαιρούν από τη γέννα. Καλύτερα έτσι

5o64p3.png

CQZ6p3.png

Βασιλική καλησπέρα. Κι εγώ έχω στρατιωτική ασφάλεια. Ισχύει ό,τι ακριβώς ισχύει και με τον ΕΟΠΥΥ. Βασικά πλέον είμαστε ΕΟΠΥΥ κι εμείς. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουμε πιο άμεσα ραντεβού στα στρατιωτικά νοσοκομεία, όταν είμαστε μέλος και ο συγγενής είναι εν ενεργεία (και ότι μπορούμε να μπούμε με το αμάξι μέσα στο νοσοκομείο :P ). Στο 251 της Αεροπορίας τουλάχιστον έτσι γίνεται.

Μιράντα δεν πληρώνεις τίποτα εννοείς σε επίσκεψη στο γυναικολόγο;;; Εγώ πλέον σε όποιο γιατρό και να πάω μου λένε ότι δε θέλουν βιβλιάριο πια και όλα γίνονται ηλεκτρονικά και μου ζητάνε μόνο το ΑΜΚΑ. Ξέρω πάντως ότι το ΓΝΑ έχει γυναικολόγο, αλλά όχι γυναικολογική κλινική. Τώρα τι να σας πω, δεν τον έχω επισκεφτεί ποτέ. Σε ιδιώτες και διαγνωστικά κέντρα, πληρώνω μόνο τη συμμετοχή.

Με το ΝΝΑ, το Νίμιτς και το 401 τι γίνεται; Κλείνεις κι εκεί ραντεβού και σε παίρνουν μετά από 3 μήνες; Όχι τίποτα άλλο, λένε ότι κάποια νοσοκομεία των ενόπλων δυνάμεων θα ενωθούν και σκέφτομαι να αρχίσω από τώρα, για κάποιες τυπικές εξετάσεις να επισκέπτομαι το 401.

Εμένα έτσι μου λένε όπου πάω (ιδιώτες γιατρούς/διαγνωστικά κέντρα). Συγκεκριμένα πήγα στο Ιατρόπολις στο Χαλάνδρι και μου είπαν ότι θα πληρώσω μόνο τη συνδρομή του ΕΟΠΥΥ, γιατί πλέον όλες οι ασφάλειες ίδιες είναι.

Οχι αν έχεις ταμειο εθνηικής άμυνας δεν είναι ΕΟΠΥΥ και δεν υπάρχει συμμετοχή σε έμμεσα ασφαλισμένους (πάντοτε αν έχουν σύμβαση με το ταμείο). Απλά αυτό που κάνουν κάποια κέντρα ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες είναι να σου ζητούν συμμετοχή ΕΟΠΥΥ, αλλά όχι την πραγματική αλλά την έκπτωση και καλά από την κανονική ιδιωτική τιμή τους. Στο λέω σίγουρα επειδή εργάζομαι σε νοσοκομειακό χώρο και έχω τα παιδιά με βιβλιάριο εθνικής αμύνης.

Διαφημίσεις

Μαρία σε ευχαριστώ. Όντως σε κάποια ιδιωτικά κέντρα πληρώνουμε κάποια ελάχιστη συμμετοχή και η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ από το να τρέχω στο ΓΝΑ. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στην Αθήνα είναι ότι στους γιατρούς πληρώνουμε. Όταν ήμασταν με μετάθεση στη Λάρισα, πηγαίναμε με το βιβλιάριό μας στους γιατρούς και δεν πληρώναμε ΤΙΠΟΤΑ (εκτός από γυναικολόγο και οδοντίατρο)! Τελικά σε αυτή τη χώρα όλα αυθαίρετα είναι!

Δεν είναι τίποτα αυθαίρετο , σε ό,τι αφορά την ασφάλεια στρατιωτικών και μελών..Όλα προβλέπονται από κανονισμούς και διαταγές,απλά υπάρχει άγνοια εκ μέρους μας..Τα πράγματα είναι απλά,Εν ενεργεία στρατιωτικοί εξετάζονται δωρεάν σε στρατωτικά νοσοκομεία,ενώ αν επιλέξουν να επισκεφθούν ιδιώτη γιατρό,πληρώνουν κανονικά.Τα μέλη εξετάζονται δωρεάν σε στρατιωτικά νοσοκομεία ,ενώ αν πηγαίνουν σε ιδιώτες ,δύο είναι τα τινά.Αν ο ιδιώτης γιατρός είναι συμβεβλημένος με τον στρατό , κόββεται το απόκομμα του βιβλιαρίου και δεν πληρώνουμε τίποτα.Αν δεν είναι συμβεβλημένος ,πληρώνουμε κανονικά και με την απόδειξη συνημμένη και με έκθεση γενομένης δαπάνης ο άμεσα ασφαλισμένος (δηλ ο στρατιωτικός) κάνει δαπάνη κα αιτείται με αναφορά του τμήμα του ποσού που πλήρωσε.Τώρα το αν κάποιοι ιδιώτες γιατροί(ακόμοι και αν είναι στρατιωτικοί γιατροί σε ό,τι αφορά πάντα το ιδιωτικό τους ιατρείο) είναι συμβεβλημένοι ή όχι με τον στρατό , αυτό έιναι δική τους επιλογή .

white angel τα ξέρω αυτά που μου λες, αλλά μερικά πράγματα είναι όσο αυθαίρετα και η ατάκα "Στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ δεν πληρώνουν τα πρώτα 100 άτομα που θα πάνε" και περιέργως πάντα έχουν συμπληρωθεί. Αυτό που λες με το απόκομμα του βιβλιαρίου ίσχυε στη Λάρισα, εδώ και σε συμβεβλημένο γιατρό που έχω πάει (γιατί έχω μία λίστα από το ΓΕΑ), πάλι πλήρωσα. Βέβαια, αυτό που λες ότι οι στρατιωτικοί εξετάζονται στα στρατιωτικά νοσοκομεία και πληρώνουν στους ιδιώτες ισχύει 100% και το βρίσκω απόλυτα απαράδεκτο, γιατί από την κάθε μονάδα στο πουθενά που έχουμε υπηρετήσει είναι αδύνατον να τρέχουμε στο ΓΝΑ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση :oops:

• 1 month later...

κοριτσια καλημέρα!:D θα ηθελα οι Σαλαμινιωτισες να με ενημερωσετε για παιδιατρους στη Σαλαμινα που ειναι συμβεβλημενοι με την ασφαλεια του πν:confused: διοτι ουτε απο ΣΑλαμινα ειμαι ουτε ξερω τι γινετε με αυτη την ασφαλεια:shock:...

• 4 χρόνια μετά...

καλησπερα!! ειναι καποια κοπελα ασφαλισμενη σε στρατιωτικη ασφαλεια συζυγου, ωστε να με ενημερωσει για τα δικαιωματα της εγκυου, καθως και πως γινεται η διαδικασια επισκεψεων σε συμβεβλημενο γυναικολογο( πληρωνω κατι και μας τα επιστρεφουν μετα ή δεν πληρωνω τιποτα;) εγω εχω ασφαλεια ΙΚΑ και σκεφτομαστε να με ασφαλισει στην στρατιωτικη. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...