Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ζητείται καλός παιδίατρος!!!

babette

Recommended Posts

Καλησπέρα και εμένα μου σύστησαν τον Σπυρίδη κάποιοι καλοί φίλοι είναι λίγο μεγάλος σε ηλικία αλλά πάρα πολύ καλός από ότι μου είπαν. Δυστυχώς εμένα μου πέφτει λίγο μακριά. Είμαι και εγώ σε ψάξιμο για παιδίατρο μήπως θα μπορούσαν οι ήδη μανούλες που το ζουν να μας πουν τα σημαντικότερα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε στην πρώτη επαφή με τον μέλλοντα παιδίατρο. Πχ εγώ σκέφτηκα

για αν είναι διαθέσιμος/διαθέσιμη για κατ'οίκον επίσκεψη,

τι ώρες μπορούμε να ενοχλούμε αν κάτι συμβει

αν είναι συμβεβλημένος με κάποια ταμεία ...

Σκεφτεστε κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λίλα γκούσια, νέο ηράκλειο. κορυφαία, νέα γυρω στα 40, γλυκητατη, παντα απαντα στα τηλ όποια ωρα και να παρεις, ερχεται σπιτι στις πρωτες επισκεψεις, μετα πας ιατρειο, στα ραντεβου της τυπικη, δεν περιμενεις με αλλα 800 παιδακια, δεχεται δημοσιο που εγω εχω στα μωρα δημοσιο, και ειναι και γιατρος στο ικα ν.ιωνιας, αρα εχει και αρκετη πειρα. αυτα. οποια θελει ας μου γραψει να της πω λεπτομερεις.

τωρα μολις ειδα το μυνημα

ο δικος μου είναι καταπληκτικός Σταυρος Κεχρής και πολυ καλος γιατρος και πολυ ωραίος ανθρωπος.

Δυστυχώς το ιατρείο του είναι στο Αιγάλεω όμως νομίζω πως δεχεται και στο Ιασω.

Αλλιώς δωστε μου λιγάκι χρόνο να ρωτήσω την κουμπαρα που μενει Βορεια και ειναι σουπερ ευχαριστημενη απο την δική της που ηταν και στο παιδων πεντελης

Διαφημίσεις

• 5 months later...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Είναι γλυκύτατος, και πάντα απαντάει στο τηλέφωνό του, και πάντα εξηγεί και επιπλέον θα σου πω το εξής...

...ο άνθρωπος έχει δουλέψει χρόνια στη Βοστώνη, (είναι κάτι σα ...wikipedia ιατρικής). Στο εξωτερικό ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ αυτό το στυλάκι "είμαι Super καθηγητούμπα και αδυνατώ να μιλήσω με κοινούς θνητούς..."!

Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την πλειοψηφία των ανθρώπων που φέρεουν τίτλους.

Σου στέλνω και πμ.

Σε παρακαλώ στείλε μου κι εμένα λεπτομέρειες για τον παιδίατρο αυτό!!! Δε με νοιάζει που είναι Ψυχικό ... σιγά ... Ιλίσια μένω ... απλά θέλω να μου γράψεις σε πμ κάποιες λεπτομέριες.΄΄Εχω αλλάξει 4-5 παιδιάτρους και πραγματικά έχω κουραστεί. Δε μπορώ να στεριώσω! Τον έναν δεν τον βρίσκεις, ο άλλος σε ειρωνεύεται, ο άλλος δίνει φάρμακα, ο άλλος δεν ξέρει τι του γίνεται ... έλεος !! Έχει φτάσει 2,5 η μικρή μου και δεν έχω έναν άνθρωπο να εμπιστευτώ!

azHYp2.png

vwuep3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Διάγνωση απο τηλεφώνου; Μέσα σε όλες τις τις "προβλέψεις" 100%... Εξαιρετική επικοινωνία με τα παιδιά, σωστή ενημέρωση γονέων... Κινητό ανοιχτό όλες τις ώρες. Ειδικότητα παιδίατρος - αλεργιολόγος. Κάποιες μέρες δουλεύει στο ΚΑΤ (πολλοί δεν ξέρουν ότι στο ΚΑΤ υπάρχει παιδιατρικό εξωτερικό ιατρείο και έχει πολύ λίγη κίνηση και ουρά...) όπου μπορείτε να την βρείτε στο 21006280268 - δεν έχω μαζί μου το κινητό της... Δυστυχώς το ιατρείο της είναι στο Καπανδρίτι (για μένα δυστυχώς που μένω στο Βύρωνα). Ωστόσο, δεν διστάζω να κάνω το ταξίδι (σχεδόν μιάμισι ώρα πήγαινε - ελα)... ΔΟκίμασα να αλλάξω παιδίατρο αλλά επέστρεψα σ' αυτήν δαγκωτό! Στο νοσοκομείο φυσικά δεν πληρώνετε παρά μόνο τα του νοσοκομείου (δηλαδή τίποτα). Πίνω νερό στο όνομά της.

Υ.Γ. Sorry ξέχασα το όνομά της: Αθηνά Παπαδοπούλου

Έλεγα πως ΕΓΩ δεν θα κάνω λάθη... και δεν περνάει μέρα που να μην ανακαλύπτω κάποιο... Το να είσαι γονιός είναι εύκολο. Το να είσαι καλός γονιός είναι το θέμα...

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας!!!!

Εχουμε ενα κοριτσακι 7 μηνων και πριν λιγο καιρο ηρθαμε στη Κυπρο...Μηπως μπορει καποιος να μας συστησει ενα καλο παιδιατρο????????:confused:

Εχουμε παει σε δυο αλλα δεν ειμαστε καθολου ικανοποιημενοι!!Σας παρακαλω!!!

Εγώ ψάχνω κάποιον κοντά μας ,στον Κορυδάλλο, Αγ. βαρβάρα άντε Αιγάλεω.θα προτιμούσα να είναι και συμβεβλημένος με τον στρατό,έχω βρει κανά δυο που θελω να πάω να τους δω τώρα μες τη βδομάδα αλλά είναι άνδρες και δεν ξέρω αν έχουν γνώσεις κλπ σε σχέση με τον θηλασμό..Βρήκα και κάποιες γυναίκες αλλά δεν μπορώ να τις βρω με τίποτα στο τηλ στο ιατρείο τους. Έχετε κάποιον-α υπόψη σας?:confused:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

• 5 months later...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Είναι γλυκύτατος, και πάντα απαντάει στο τηλέφωνό του, και πάντα εξηγεί και επιπλέον θα σου πω το εξής...

...ο άνθρωπος έχει δουλέψει χρόνια στη Βοστώνη, (είναι κάτι σα ...wikipedia ιατρικής). Στο εξωτερικό ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ αυτό το στυλάκι "είμαι Super καθηγητούμπα και αδυνατώ να μιλήσω με κοινούς θνητούς..."!

Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την πλειοψηφία των ανθρώπων που φέρεουν τίτλους.

Σου στέλνω και πμ.

Εχω ακουσει και εγω για τον Φρετζαγια. Θα ηθελα λιγες παραπανω πληροφοριες. Ειναι στο Παιδων; Δεχεται βιβλιαρια του ΙΚΑ;(αυτο βεβαια ειναι το λιγοτερο). Ειναι υπερ του θηλασμου;Ειναι σχολαστικος; Μπορω να τον επισκεφτω πριν γεννησω να συζητησω μαζι του; Ο,τι πληροφορια επιπλεον μου δωσεις θα το εκτιμουσα πολυ ! Για μενα ο παιδιατρος ειναι πολυ σημαντικο να "καταλαβαινει τα παντα σχετικα με την γεια του παιδιου σου πριν απο σενα για σενα". Σχημα λογου αλλα πιστευς οτι καταλαβαινεις τι εννοω.

Ευχαριστω εκ των προταιρων για την συντομη απαντηση σου.

καλησπέρα κορίτσια, δεν έχω γεννήσει ακόμα αλλά είμαι πολύ αγχωμένη στο θέμα του παιδιάτρου γι' αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε έναν καλό παιδίατρο στο Μαρούσι. Δηλαδή να μπορεί να έρθει σπίτι αν χρειαστεί, να απαντά στο τηλέφωνο κ.λ.π. :roll:

καλημέρα σουζουκάκι εγώ μένω μαρούσι αλλά ο παιδίατρός-νεογνολόγος μου είναι χολαργό(το ιατρείο).

Άν σε ενδιαφέρει να σου πω πως τον έχω από την μεγάλη μου κόρη(5,5ετών)και τώρα με τα δυδιμάκια μου(4 μηνών)και ότι μου έχει πεί είναι ΑΥΤΟ.

Να σκεφτείς όταν γέννησα τη μεγάλη ο γιατρός του θαλάμου που παρακολουθούσε το παιδί τον ενδιέφερε να δώσει την κάρτα του και δεν είδε ότι το παιδί είχε φύσημα το οποίο και άκουσε στην πρώτη επίσκεψη και με ακουστικό ο δικός μου(Γιάννης Καραματζάνης).Στο νοσοκομείο όταν πήγα για υπέρηχο έγχρωμο να δούμε τι γίνεται η παιδοκαρδιολόγος αναρωτήθηκε πως το άκουσε απλά με το στηθοσκόπειο μιας και ήταν πάρα πολύ μικρό,τόσο που άν δεν ήταν έγχρωμος ο υπέρηχος δεν θα φαινόταν καν.

Έρχεται σπίτι,είναι και στο ικα χολαργού.Οι τιμές δε;;;;;Καμία σχέση με αυτά που ακούω!!Είναι νέος 45 περίπου και εννοείται ακόμα και ανήμερα τα Χριστούγεννα τον πήρα τηλ.και απάντησε κανονικότατα.

Και επειδή είμαι ολίγον περίεργη και θέλω να μαθαίνω τί κάνει,τι γίνεται και με την πρώτη σαν νέα μανούλα τον είχα τρελλάνει στα τηλ.ούτε μια φορά δεν μου έδειξε ότι δυσανασχετεί.

Μακάρι όλοι οι παιδίατροι που συστήνουν τα κορίτσια να είναι καλοί και φιλικοί απέναντι στους γονείς και στα παιδιά, αλλά δυστυχώς σε αυτό το φόρουμ υπάρχει μονίμως η τάση να αμφισβητούμε τους παιδιάτρους -ειδικά όταν δεν είναι και τόσο υπέρ του θηλασμού- και να τους βγάζουμε σκάρτους. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έχω παρατηρήσει ότι αυτό γίνεται συστηματικά.

καλημερα μας ειμαι στην 33 εβδομαδα και εχω ξεκινησει να ψαχνω για παιδιατρο μου ειπαν καλα λογια για δυο καινουριες στην Κορινθο την Χαρης Κουβακλη και την Καλλιου Βικτωρια εχει καποια απο τις μανουλες του φορουμ συνεργαστει με καποια απο τις δυο;

O482p3.png?Djv6U3pu

Διαφημίσεις

καλημέρα σουζουκάκι εγώ μένω μαρούσι αλλά ο παιδίατρός-νεογνολόγος μου είναι χολαργό(το ιατρείο).

Άν σε ενδιαφέρει να σου πω πως τον έχω από την μεγάλη μου κόρη(5,5ετών)και τώρα με τα δυδιμάκια μου(4 μηνών)και ότι μου έχει πεί είναι ΑΥΤΟ.

Να σκεφτείς όταν γέννησα τη μεγάλη ο γιατρός του θαλάμου που παρακολουθούσε το παιδί τον ενδιέφερε να δώσει την κάρτα του και δεν είδε ότι το παιδί είχε φύσημα το οποίο και άκουσε στην πρώτη επίσκεψη και με ακουστικό ο δικός μου(Γιάννης Καραματζάνης).Στο νοσοκομείο όταν πήγα για υπέρηχο έγχρωμο να δούμε τι γίνεται η παιδοκαρδιολόγος αναρωτήθηκε πως το άκουσε απλά με το στηθοσκόπειο μιας και ήταν πάρα πολύ μικρό,τόσο που άν δεν ήταν έγχρωμος ο υπέρηχος δεν θα φαινόταν καν.

Έρχεται σπίτι,είναι και στο ικα χολαργού.Οι τιμές δε;;;;;Καμία σχέση με αυτά που ακούω!!Είναι νέος 45 περίπου και εννοείται ακόμα και ανήμερα τα Χριστούγεννα τον πήρα τηλ.και απάντησε κανονικότατα.

Και επειδή είμαι ολίγον περίεργη και θέλω να μαθαίνω τί κάνει,τι γίνεται και με την πρώτη σαν νέα μανούλα τον είχα τρελλάνει στα τηλ.ούτε μια φορά δεν μου έδειξε ότι δυσανασχετεί.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.........να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να είναι πάντα γερά και τυχερά και εσύ να είσαι γερή και δυνατή να τα μεγαλώσεις!!:-P

Κορίτσια γεια σας!Είμαι φρέσκια στην παρέα.έχω εναν γιατρό για τα παιδιά μου καλούτσικο-δε λέω-(αν και δαγκωνει στις τιμές και ψηλοαγενής μερικές φορές).Χθες μια γνωστή μου, μου ανέφερε για τον γιατρό της, στους Αμπελόκηπους.Λέγεται Κομματάς και έχει και ιστοσελίδα. Μπήκα και έπαθα σοκ.Εκτός από τα φοβερά ιατρικά σχόλια για τα πάντα έχει και ένα πολύ ανθρώπινο προφίλ .Και το καλυτερο είναι πως κάνει άγρια κριτική στους γιατρούς,που τσακίζει κόκκαλα. Μπείτε απο περιέργια και δε θα χάσετε τον χρόνο σας στο http://www.opediatrosmou.gr. Οπωσδήποτε θα πάω να τον βρώ μετά το Πάσχα.

Γεια σας κορίτσια. Η anna941 μίλησε προχθές για τον Κομματά και την ιστοσελίδα του http://www.opediatrosmou.gr. Τον Κώστα Κομματά τον ξέρω αρκετούς μήνες , αλλά δε γνώριζα πως ετοίμασε και σελίδα. Η σελίδα του πραγματικά είναι πολύ δυνατή. Αγνοούσα τις διαλέξεις που δίνει παντού και την ανθρωπιστική του συμπεριφορά.

Πάντως κορίτσια είναι φοβερός! Πριν πήγαινα σε άλλον παιδίατρο και επειδή το παιδί μου είχε συχνές βρογχιολίτιδες, ο προηγούμενος γιατρός με είχε τρελάνει με άσκοπες αντιβιώσεις και για ψύλλου πήδημα με ''ξεφορτωνόταν στο νοσοκομείο''. Με τον Κομματά μπήκαμε σε μια σειρά με ψύχραιμες κινήσεις. Το ιατρείο του είναι πολύ μεγάλο και όμορφο, με ξεχωριστούς χώρους για τα βρέφη, ξεχωριστό παιδότοπο και έχει για γραμματέα μια εξαιρετική κυρία- τη γυναίκα του.

Συνεχίζω μαζί του! Κάναμε τα εμβόλια που μου τα γράφει δωρεάν και η αμοιβή του είναι πολύ λογική. Ξέχασα να σας πω και κάτι πολύ σημαντικό. όταν το παιδί αρρωσταίνει , ακόμα και από ένα συνάχι, η γραμματέας του μου τηλεφωνεί στο κινητό για να μάθει την πρόοδο της υγείας του.

Στην αρχή νόμιζα πως το κάνει μόνο σε μένα ,λόγο της βρογχιολίτιδας, αλλά μιλώντας και με άλλες μαμάδες κατάλαβα πως είναι σταθερή τακτική για όλους τους πελάτες του.

Πρέπει anna941 να τον γνωρίσεις το γρηγορότερο. Είναι εύκολο άλλωστε αφου είναι κάθε μέρα πρωί βράδυ στο γραφείο του και σηκώνει πάντα το τηλέφωνό του.

Κορίτσια καλησπέρα,

Είμαι στον 8 μήνα της εγκυμοσύνης μου, είναι το πρώτο μου παιδί και ψάχνω για παιδίατρο στην περιοχή της Νίκαιας. Με ενδιαφέρει πέρα του να είναι καλός, με εμπειρία και οικονομικός, να είναι επίσης και εύκολα διαθέσιμος όλο το 24ωρο, είμαι νέα μανούλα και πιστεύω θα έχω μεγάλο άγχος με τον μπέμπη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;

Σας ευχαριστώ

Γειά σε όλες! Μπήκα πρόσφατα στο parents, από περιέργεια περισσότερο, ακούγοντας σχόλια από φίλες.Αν και τα δικά μου παιδιά μεγάλωσαν και πάνε γυμνάσιο νομίζω οτι είναι κάτι καλό και χρήσιμο για νέους γονείς.

Έχει και λίγο κουτσομπολιό και μου αρέσει κάτι τέτοιο. Χάζευα από εδώ και από εκεί και κάποια στιγμή διάβασα τα σχόλια για το σάιτ του Κομματά στην Δυτική Θεσσαλονίκη (www.opediatrosmou.gr). Μπήκα από περιέργεια αλλά μου φάνηκε πολύ παράξενο,''αλλιώτικο''κάπως.

Υπάρχουν ασφαλώς πολλά ιατρικά θέματα , αλλά κάπου αλλού ''γέρνει'' το σκεπτικό και η φιλοσοφία αυτού του παιδιάτρου. Το βιογραφικό του είναι ''πολύ βαρύ'', πολλές διαλέξεις σε όλη την Ελλάδα, συνεργασία με την τηλεόραση, μπήκε στους κορυφαίους της Ελλάδας συμφωνα με το βιβλίο αλλά και πολύ κοινωνικό-κριτικός μου μοιάζει.

Στα σχόλιά του για τους γιατρούς και το ''σύστημα'' πολύ σκληρός μου φάνηκε. Βρε κορίτσια μπας και θα πάει για βουλευτής;;

Τι να σας πώ!! Εμένα μου αρέσει ο γιατρός να είναι μόνο γιατρός.Τίποτε άλλο!

Ούτε φωτογραφίες από τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, ούτε επαναστατικά ταξίδια στην Νότια Αμερική.

Δε μου αρέσουν οι ''Σταυροφόροι''. Δεν τους πιστεύω! Τέλος πάντων! Ο Κομματάς μου βγάζει με όλο τον τρόπο του το '' δε σου μοιάζω και καλά κάνω''.

Σαν γιατρός με τα ντοκτορά του και τα 20 χρόνια πείρας πρέπει να είναι πολύ δυνατός, αλλά το είπαμε εμένα μου βγάζει κατι επιθετικό, μιαν αμφισβήτηση.

Ο Βουτσάς στην διαφίμηση του καφέ-Λουμίδη τι λέει;; Έκαστος στο είδος του... Γι αυτό λέω εγώ ο Κομματάς να μην τρέχει στους τσιγγάνους ή στα κανάλια και να γιατρεύει τους πελάτες του.

Γειά σε όλες! Μπήκα πρόσφατα στο parents, από περιέργεια περισσότερο, ακούγοντας σχόλια από φίλες.Αν και τα δικά μου παιδιά μεγάλωσαν και πάνε γυμνάσιο νομίζω οτι είναι κάτι καλό και χρήσιμο για νέους γονείς.

Έχει και λίγο κουτσομπολιό και μου αρέσει κάτι τέτοιο. Χάζευα από εδώ και από εκεί και κάποια στιγμή διάβασα τα σχόλια για το σάιτ του Κομματά στην Δυτική Θεσσαλονίκη (www.opediatrosmou.gr). Μπήκα από περιέργεια αλλά μου φάνηκε πολύ παράξενο,''αλλιώτικο''κάπως.

Υπάρχουν ασφαλώς πολλά ιατρικά θέματα , αλλά κάπου αλλού ''γέρνει'' το σκεπτικό και η φιλοσοφία αυτού του παιδιάτρου. Το βιογραφικό του είναι ''πολύ βαρύ'', πολλές διαλέξεις σε όλη την Ελλάδα, συνεργασία με την τηλεόραση, μπήκε στους κορυφαίους της Ελλάδας συμφωνα με το βιβλίο αλλά και πολύ κοινωνικό-κριτικός μου μοιάζει.

Στα σχόλιά του για τους γιατρούς και το ''σύστημα'' πολύ σκληρός μου φάνηκε. Βρε κορίτσια μπας και θα πάει για βουλευτής;;

Τι να σας πώ!! Εμένα μου αρέσει ο γιατρός να είναι μόνο γιατρός.Τίποτε άλλο!

Ούτε φωτογραφίες από τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, ούτε επαναστατικά ταξίδια στην Νότια Αμερική.

Δε μου αρέσουν οι ''Σταυροφόροι''. Δεν τους πιστεύω! Τέλος πάντων! Ο Κομματάς μου βγάζει με όλο τον τρόπο του το '' δε σου μοιάζω και καλά κάνω''.

Σαν γιατρός με τα ντοκτορά του και τα 20 χρόνια πείρας πρέπει να είναι πολύ δυνατός, αλλά το είπαμε εμένα μου βγάζει κατι επιθετικό, μιαν αμφισβήτηση.

Ο Βουτσάς στην διαφίμηση του καφέ-Λουμίδη τι λέει;; Έκαστος στο είδος του... Γι αυτό λέω εγώ ο Κομματάς να μην τρέχει στους τσιγγάνους ή στα κανάλια και να γιατρεύει τους πελάτες του.

Κοπελιά πας καλά;; Σκέφτεσαι καλά αυτα που γράφεις; Τί ζητάς δηλαδή; Ο γιατρός να είναι στην αναζήτηση μόνο ''της κονόμας''; Με τις μίζες, τα πάρε-δώσε με τους χειρούργους για τα δήθεν ''κρεατάκια'' και τις δήθεν μεγάλες αμυγδαλές;

Έλεος! Την Ελλάδα την κατέστρεψαν ''οι ειδικοί'', ''οι πολιτικοί'', και οι όσοι άλλοι μπορούσαν τότε να αλλάξουν αλλά χάιδευαν τα μουστάκια τους και τα αφτιά των πελατών ή των ψηφοφόρων τους.

Καλά κάνει ο Κομματάς και τα χώνει στους ''δήθεν'' μάγους της ιατρικής ή στις μανούλες που δεν τολμούν να πάνε κόντρα στις πεθερές.

Το site του είναι μοναδικό όχι μόνο γιατί είναι το καλύτερο αλλά γιατι είναι αλλιώτικο από τα άλλα

Τελεία και παύλα!!

Κορίτσια μιας και μιλάτε για τον Κομματά τον παιδίατρο ,από τους Αμπελόκηπους Θεσ/νίκης, θα σας πω και εγω την εμπειρία μου.Βέβαια πριν σας μιλήσω -μην το ξεχάσω- μπείτε στη σελίδα του www.opediatrosmou.gr οπωσδήποτε!!

όταν το παιδί μου ήταν μικρότερο το θήλαζα. Στην αρχή είχα έναν νεαρό παιδίατρο με πολύ καλό βιογραφικό, σπουδές στην Αγγλία, πολύ διαβασμένο αλλά... ''ψιλοσαδιστή''.

Εννοώ πως ενώ όλοι μας θέλαμε να θηλάσω , ο πρώην γιατρός μου -ενώ είχε αγνές προθέσεις- ήταν κουραστικός και ''σπαστικός''. Μου ζητούσε να είμαι σενεχώς με το... ''στήθος στο χέρι''. Έτσι ακριβώς το είπε! Και όταν τόλμησα κάτι να του πώ σχεδόν με πρόσβαλε λέγοντάς μου πως αυτός είναι ο ρόλος μου από εδώ και πέρα.

Από κάποια διάλεξη στον Εύοσμο είχα ακούσει και για τον Κομματά. Ήρθε στο σπίτι μας.Μίλησε και αυτός για τα καλά του θηλασμού αλλά πώς να το πω... ήρεμα , χωρίς άσκοπο φανατισμό. Μπήκα μαζί του σιγά σιγά σε μία τάξη και σταμάτησα να κλαίω από τις ενοχές που με έιχε γεμίσει ο άλλος.

Ο Κομματάς ζύγιζε τακτικά το μωρό μου και όταν γκρίνιαζα, έλεγε πως ο δικαστής δηλαδή η ζυγαριά λέει ΟΚ.

Καλά το φοβερό ( :Ρ) ήταν πως πήρε ''ανάποδες'' την πρώτη φορά στο σπίτι και τα ''έχωσε'' άγρια στην πολύξερη αδερφή μου ,που με είχε πρήξει με τα δικά της παιδιά. Τελικά η αδερφούλα μου σταμάτησε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Τι πιστεύω;; Δεν φτάνει να είναι κάποιος υπερ του θηλασμού. Και οι δυο γιατροί ήταν υπέρ, αλλά ο Κομματάς μου άρεσε γιατι μου είπε γλυκά αλλά αποφασιστικά πως δεν θέλει μόνο κόπο, αλλά θέλει και τρόπο.

Και το βασικότερο.Δεν ήταν ''φανατίλας'' και ''ξερόλας'' σαν τους άλλους. Αργότερα, συνειδητοποίησα (μιλώντας με πολλές από τις φίλες μου) πως πολλοί ''φανατίλες'' υπερ του θηλασμού το κάνουν σκόπιμα και από συμφέρον.

Όχι βέβαια για να τα αρπάξουν απο τα γάλατα αλλά για να πλασαριστούν στην πιάτσα σαν πιο ''ήθικοί'' , μοντέρνοι και αλλιώτικοι από τους άλλους.

Τελικά ο Κομματάς αποδείχτηκε σταθερή αξία- εγγλέζικη λίρα (που λέει και η μάνα μου)

Μιας και ανοίξαμε κουβέντα για τον Κομματά από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης θα σας πώ και για την γνωριμία του ανηψιού μου, που είναι 7 χρονών τώρα, μαζί του.

Η κουνιάδα μου είχε μια άλλη γιατρό που της την είχαν συστήσει στην κλινική που είχε γεννήσει. Όλα μια χαρά πήγαιναν. Εμβόλια και πότε-πότε χαζο-ιώσεις. Όλα άνετα και όμορφα, μαζί με τα 50άρια ευρώ την επίσκεψη.

Πρίν 2 χρόνια ο ανηψιός μου άρχισε παιδικό. Άρχισαν τα μπουκώματα στη μύτη, τα ροχαλητά. Η παιδίατρος άρχισε τις αντιβιώσεις. Ασφαλώς το παιδί βελτιωνόταν γρήγορα αλλά πολύ σύντομα , μια από τα ίδια.

Μάλιστα το παιδί άρχισε να γίνεται ''εκνευρισμένο'' και αδιάφορο. Η παιδίατρος- που ρωτήθηκε- μίλησε για ζήλια στο άλλο μωρό που μόλις είχε γεννηθεί.

Είχα παέι μια φορά επίσκεψη στο σπίτι τους και διαπίστωσα και η ίδια πώς ενώ το φώναζα να έρθει στο σαλόνι, αυτό αδιαφορούσε.

Τότε ψιλοπονηρεύτηκα. Το είπα και στην κουνιάδα μου και με αποπήρε.Μου είπε πως ''φαντάζομαι προβλήματα'' μιας και την προηγούμενη μέρα ήταν για εμβόλιο στη γιατρό της.

Ο αδερφός μου το άκουσε και έδωσε βάση στα λόγια μου. Μετα από 2 εβδομάδες , μαζί με τον αδερφό μου, εγώ (εν αγνοία της κουνιάδας μου) πήγαμε στον δικό μου παιδίατρο τον Κομματά.

Κορίτσια, ήταν τόσο φανερό. Το παιδί μπορεί μεν να ζήλευε αλλά το πραγματικό του πρόβλημα ήταν το ότι δεν άκουγε!!!

Είχε- είπε ο Κομματάς- υγρό στα αυτιά. Κάτι πολύ συνηθισμένο στα παιδιά του σχολείου. Τα περιγράφει πολύ όμορφα στο σάιτ του www.opediatrosmou.gr ,για να μην σας πολυλογώ.

Με ένα σιρόπι, για εβδομάδες, ένα ''αστείο μπαλόνι'' που το φούσκωνε το παιδί με τη μύτη, σε 3 μήνες το υγρό απορροφήθηκε. Α και κάτι άλλο. Όταν είπε ο Κομματάς για το υγρό στα αυτιά , η κουνίαδα μου τρομαγμένη πήγε και σε ΩΡΛ. Αυτός ασφαλώς συμφώνησε με τον Κομματά αλλά -μαντέψτε το- μίλησε για χειρουργείο!

Προφανώς ο αδερφός μου πίστεψε τον Κομματά, το αναβάλλαμε για καιρό και τελικά το αποφύγαμε για πάντα.

Γιατρέ, ξέχασες να αλλάξεις τη γραμματοσειρά

Χρόνια Πολλά yioulipa και Χριστός Ανέστη!

Νομίζω πως σου αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες και βασικά οι ''θεωρείες συνομοσίας''.

Φάνηκε από το τωρινό σχόλιό σου, όσο και από εκείνα που έγραψες παλαιότερα στο forum για τον τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα και τη δήθεν φιλανθρωπική του δράση.

Νομίζω πως σου αρέσει να κάνεις ''σκοποβολή'' στους επιτυχημένους. Μπορεί να έχεις αγνές προθέσεις, να είσαι ευθύς και έντιμος χαρακτήρας, αλλά νομίζω πως η καχυποψία σου πολύ συχνά ακυρώνει τον τελικό σου σκοπό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...