Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Εγώ είμαι στην 17η εβδομάδα και έχω πάρει 4 κιλά σύνολο...

Προσπαθώ να μην τρώω πολύ, αλλά τι είναι αυτό το πράγμα που με πιάνει κάθε πρωί και θέλω να φάω τυρόπιτα (την οποιά και τρώω...)... Το βράδυ δεν πολυτρώω... φοβάμαι πάρα πολύ μην τυχον και βάλω πολλά κιλά...γιατί μετά δεν χάνονται εύκολα τα άτιμα. Όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη είχα λίγο παραπάνω βάρος για το ύψος μου (1,80 80κιλά..) αλλά δεν φαινόταν...ήμουν νορμάλ...Τώρα με αυτά τα 4 κιλά...νιώθω..κάπως...βέβαια πολλοί που με συναντούν δεν καταλαβαίνουν καν πως είμαι εγκυος...Η κοιλιά ακόμη είναι κανονική... Βέβαια είναι και η κατασκευή μου τέτοια...έχω ως επι το πλείστον περιφέρεια και ουδέποτε είχα κοιλιά και στήθος...Τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω δίαιτα..θα δούμε...θα το κουβεντιάσω με την γιατρό μου και είδομεν...

Προς θεού, μόνο με την συμβουλή του γιατρού. 4 κιλά για την 17η δεν είναι πολλά.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε τα πολλά, αλλά σίγουρα ούτε και τα λίγα κιλά κάνουν καλό. Οι γιατροί δεν λένε τυχαία 9-11 κιλά αν και όλοι ξέρουν ότι το τελικό νούμερο συνήθως φτάνει το 15. Προέχει η υγεία του νινιού (όχι του ηθοποιού :D ) πάνω από όλα. Εγώ μπαίνω στον 3ο και ευτυχώς δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα (μισό κιλάκι περίπου) αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά. Θα προσπαθήσω να αποφύγω τις υπερβολές γιατί το ζάχαρό μου δεν είναι και πολύ καλό και καλά θα ήτανε να αποφύγω την ινσουλίνη γιατί με τόσα τσιμπήματα που έχω κάνει ήδη για εξετάσεις έχω φρικάρει. Υπομονή κορίτσια, θα τα χάσουμε με υπομονή. Η Νόνη Δούνια που πήρε 25 κιλά δηλαδή πώς είναι πάλι συλφίδα?

Επειδή έγραψα και πριν λίγο καιρό στο θέμα αυτό λέω να σας πω που βρίσκομαι τώρα.... πριν γεννήσω είχα φτασει τα +20 κιλά, στον 9ο δηλαδή!

Βγαίνοντας απο την κλινικη και μέχρι σήμερα 2 εβδομάδες μετα τη γέννα έχω χάσει τα 11 κιλά!!

Θάρρος λοιπόν! Που θα μας πάει? Θα χάσουμε και τα άλλα! :?

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΟΥΝ ΤΑ 15 .

ΕΓΩ 20 ΚΙΛΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ)ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.

ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΕΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΒΟΥΛΗΜΙΚΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ!!

.png.png

:cry::cry::cry: Ενώ μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στα 2,5 κιλά πάνω μέσα σε μια εβδομάδα πήρα 3 ολόκληρα κιλά ! Το διανοήστε ? Μέσα σε 7 ημέρες ? Δεν μπορώ να πω ότι έφαγα πολύ περισσότερο ίσως πιο παχυντικά ! Τι θα κάνω ? Και μου αρέσει που χαιρόμουν ότι δεν έχω πάρει πολλά κιλά σε σχέση με τον γιο μου ! :cry:

Διαφημίσεις

:cry::cry::cry: Ενώ μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στα 2,5 κιλά πάνω μέσα σε μια εβδομάδα πήρα 3 ολόκληρα κιλά ! Το διανοήστε ? Μέσα σε 7 ημέρες ? Δεν μπορώ να πω ότι έφαγα πολύ περισσότερο ίσως πιο παχυντικά ! Τι θα κάνω ? Και μου αρέσει που χαιρόμουν ότι δεν έχω πάρει πολλά κιλά σε σχέση με τον γιο μου ! :cry:

Κάτι τέτοιο συνέβη και σε μένα! Ήμουν ταξιδάκι την προηγούμενη βδομάδα και με το που γύρισα να σου τα 2 κιλάκια!! :shock: Πάτησα τα 8, όπως έγραψα και σε άλλο post. Νευρίασα πολύ και αποφάσισα να σταματησω να αγχώνομαι. Γιατί ειχα σκιστεί όλο τον προηγούμενο μήνα να παραμείνω σταθερή κατα τη διάρκεια του πέμπτου και τσουπ! να τα τα δυό μαζί!!Οπότε αποφάσισα να παρατήσω καθε προσπάθεια..

Κορίτσια χαλαρώστε. Για να σας ενημερώσω για τη δική μου εξέλιξη, είμαι στο μήνα μου και έχω πάρει τελικά... 30 ΚΙΛΑ. Δεν είμαι βέβαια παράδειγμα προς μίμηση, αλλά την έχω ευχαριστηθεί την εγκυμοσύνη μου. Μιά ζωή στη στέρηση για να είμαι αδύνατη, λέω αφού θα είμαι που θα είμαι μπαλίτσα στην εγκυμοσύνη τουλάχιστον να το απολαύσω. Εντάξει, βέβαια θα μου βγεί η ψυχή μετά να τα χάσω, αλλά δε βαριέσαι, αφού μόνιμα σε δίαιτα είμαι ούτως ή άλλως.

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη ..ούσα αδύνατη, 50 κιλά. με 1.60 ύψος. Πρόσεχα πολύ την διατροφή μου, έτρωγα άφθονα φρούτα και λαχανικά, περπάταγα πολύ και μέχρι τον 8ο μήνα πήγαινα και γυμναστήριο. Μέχρι τον 6ο μήνα η εγκυμοσύνη δεν φαινόταν και ιδιαίτερα και ας είχα πάρει 8 κιλά. Τους επόμενους δύο μήνες ...πήρα 12 κιλά...δηλαδή όταν γέννησα ήμουν 70 κιλά!!Οκ τον τελευταίο μήνα ..πείναγα ...και άφησα την διατροφή στην άκρη...αλλά όχι σε τέτοιο σημείο που να δικαιολογούνται τα κιλά...αφού σκεφτόμουν ότι και με την αναπνοή...παίρνω γραμμάρια!Τώρα τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό...και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ή δίατα...μου έχουν μείνει 3 κιλά να χάσω!Δεν πίστευα πάντως ότι το σώμα έχει τέτοια προσαρμοστικότητα και ελαστικότητα...που να επανέρχεται τόσο σύντομα στα φυσιολογικά του επίπεδα...

Εγώ κορίτσια χθες ημουν στο γιατρό για την καθιερωμένη επίσκεψη.

Σε 5 μέρες μπαίνω στον 7Ο και έχω βάλει 5 κιλά και 300 γραμάρια.

Η μπέμπα μου είνια 770 γραμάρια.

Ο γιατρός μου είπε να προσέχω το βάρος μου αν και δεν ξεφύγαμε.

Με έχει πιάσει μια ψυλοψύχωση.

Χθες το βράδυ έφαγα μόνο μια ντομάτα και απορώ τι άλλο να κόψω για να μην βάλω κιλά.

Από το πρωι μέχρι τις 4 και μισή που είμαι στη δουλεία θα φάω μια τυρόπιτα ή ενα τοστ.

Οταν γυρίσω μια μερίδα από το φαγητό που έχω (χωρις ψωμί συνήθως) και τα περισσότερα βράδυα σχεδόν τίποτα δεν τρώω.

Από που τα παίρνω τα κιλά???

Τι να κόψω πια??

Α από ατασθαλίες τρώω ένα κομματάκι σοκολάτα κάθε δυο μέρες και μια πάστα σε 4 μέρες.

Καμμιά ιδεα τι να αφαιρέσω απο τη διατροφή για να μην βάζω κιλά???

dhtZp3.png

εγώ απλά θα σου έλεγα να χαλαρώσεις...

και είμαι της άποψης ότι τρως πολύ λίγα...χρειάζεσαι και βιταμίνες που σημαίνει ότι πρέπει να τρως και φρούτα και λαχανικά κατά την διάρκεια της ημέρας...από το πρωί μέχρι της 4 είναι πολύ λίγο ένα τόστ ή μία τυρόπιτα...

βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά εγώ σου λέω την άποψή μου και δεν είναι καλά να παθαίνουμε ψύχωση...

Εγώ στον έβδομο είχα πάρει 7κιλά κι ο γιατρός μου το θεωρεί πολύ καλό...σήμερα πάω για ζύγισμα...κοντεύω να μπω στον 8ο...για να δούμε! :?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια χθες ημουν στο γιατρό για την καθιερωμένη επίσκεψη.

Σε 5 μέρες μπαίνω στον 7Ο και έχω βάλει 5 κιλά και 300 γραμάρια.

Η μπέμπα μου είνια 770 γραμάρια.

Ο γιατρός μου είπε να προσέχω το βάρος μου αν και δεν ξεφύγαμε.

Σιγά πια! Εγώ ήδη έχω 9 κοντά κ μόλις μπήκα στον 6 όπως βλέπετε!!Άσε που δεν τρως και τίποτα βρε κορίτσι μου...Τι να κόψεις δλδ?? Ώρες ώρες αυτοί οι γιατροί είναι πολύ υπερβολικοί.. Και μενα μου την είπε χθες, αλλα ο λόγος είναι προφανής..9 κιλά, ΗΔΗ. Η μπουμπού μου είναι 850 gr μόλις (ήλπιζα να είναι λίγο παραπάνω, μπας και γλυτώσω τις πολλές φωνές, αλλά.. :roll: )

Κορίτσια αυτό με τους γιατρούς δεν το καταλαβαίνω. Εμένα η δική μου γκαρίζει για το αντίθετο, τρώγε μου λέει τι είναι αυτά 10 κιλά στον 8ο. Πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 15. Τι να πεις. Καθένας με την τρέλα του.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

στην αρχη αρχη,ειδα οτι ειχα παρει 3 κιλα.

την περασμενη εβδομαδα,πηγα για ζυγισμα(σαν τις αγελαδες :lol: )

με εδειξε +3 κιλα.δεν ειναι δυαντον ελεγα και ξαναελεγα.αφου ζυγιζομουν στο σπιτι και ειχα μεινει σταθερη.πως πηρα 3 κιλα σε 10μερες?κοντεψα να παθω καρδιακο επεισοδιο.αφου η δικια μου με ειδε ετσι και με πηρε με το μαλακο.

γλυκα δεν τρωω(αντε μια μικρη γκοφρετα υγειας ιον δυο φορες την εβδομαδα),ζυμαρικα μονο λιγο φιδε κανενα βραδι και αυτος αναλατος.

απο εξω δεν τρωω τιποτα.

τι γινεται ρε γμτ?

μιλαω στο τηλεφωνο και παχαινω?6 κιλα φαινεται οτι εχω παρει,τα οποια μονο στην κοιλια.θα τρελλαθω στο τελος :shock:

Διαφημίσεις

στην αρχη αρχη,ειδα οτι ειχα παρει 3 κιλα.

την περασμενη εβδομαδα,πηγα για ζυγισμα(σαν τις αγελαδες :lol: )

με εδειξε +3 κιλα.δεν ειναι δυαντον ελεγα και ξαναελεγα.αφου ζυγιζομουν στο σπιτι και ειχα μεινει σταθερη.πως πηρα 3 κιλα σε 10μερες?κοντεψα να παθω καρδιακο επεισοδιο.αφου η δικια μου με ειδε ετσι και με πηρε με το μαλακο.

γλυκα δεν τρωω(αντε μια μικρη γκοφρετα υγειας ιον δυο φορες την εβδομαδα),ζυμαρικα μονο λιγο φιδε κανενα βραδι και αυτος αναλατος.

απο εξω δεν τρωω τιποτα.

τι γινεται ρε γμτ?

μιλαω στο τηλεφωνο και παχαινω?6 κιλα φαινεται οτι εχω παρει,τα οποια μονο στην κοιλια.θα τρελλαθω στο τελος :shock:

Christie, την καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου. Κι εγώ με τη ζυγαριά παραμάσχαλα είμαι όλη την ώρα. Είχα πάρει 2 κιλά πριν 2 εβδομάδες αλλά με κάποιο περίεργο τρόπο τα έχασα και τώρα είμαι πάλι στα κιλά μου. Να συζητήσεις με τη γιατρό σου το θέμα του ζαχάρου, και των κατακρατήσεων, αν δεν τρως πολύ δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Καλύτερα να βρεις από τώρα τι φταίει γιατί είσαι ακόμα στην αρχή και με τις πείνες αργότερα θα είναι χειρότερα.

Θα τη βρεις την άκρη, μη στεναχωριέσαι

Κορίτσια αυτό με τους γιατρούς δεν το καταλαβαίνω. Εμένα η δική μου γκαρίζει για το αντίθετο, τρώγε μου λέει τι είναι αυτά 10 κιλά στον 8ο. Πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 15. Τι να πεις. Καθένας με την τρέλα του.

εσύ πάλι μην την ακούς...αυτή θα πρέπει να τα χάσει μετά τα κιλά;

Όσα βάλεις έβαλες...μιά χαρά είσαι.

Εγώ έχω 9κιλά και μπαίνω στον 8ο...δεν με φώναξε ποτέ ο γιατρός μου, αλλά εννοείται πως δεν μου είπε κιόλας να βάλω κιλά :shock:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Κορίτσια, ηρεμία!

Σίγουρα ο καθρέπτης και η ζυγαριά είναι οι χειρότεροί μας εχθροί αυτό το διάστημα, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να μας γίνουν εμμονή.

Έχω μπει στον 8ο, είμαι 33η βδομάδα και έχω ήδη πάρει 12 κιλά. Συγκριτικά με την 1η μου εγκυμοσύνη, έχω διαφορά 2 κιλών (προς τα πάνω φυσικά). Στην 1η εγκυμοσύνη πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου, ιδίως απ'τον 5ο και μετά.

Τους πρώτους 4,5 περίπου μήνες επειδή είχα συνέχεια καούρες και ανακατοσούρες, έτρωγα συνέχεια φρυγανιές, παξιμάδια, κριτσίνια με αποτέλεσμα να πάρω πολλά κιλά στην αρχή. Μετά όμως ηρέμησα και μπόρεσα να ελέγξω τη διατροφή μου κι έτσι στο σύνολο πήρα 14 κιλά. Έχασα τα 11 μέσα στους 5 πρώτους μήνες και τα επόμενα 3 τα έχασα πιο δύσκολα μέσα σε 3 μήνες. Εν ολίγης, μέσα σε 8 μήνες ήμουν όπως πριν. Και αν ζοριζόμουν λίγο περισσότερο θα τα έχανα πιο γρήγορα.

Σ'αυτή την εγκυμοσύνη όμως, δεν προσέχω σχεδόν καθόλου. Έχω απίστευτα αστείρευτη όρεξη για τα πάντα και τρώω σχεδόν συνέχεια. Και το 1ο τρίμηνο παρόλες τις καούρες και τις αναγούλες, πεινούσα συνέχεια! Το μόνο που προσπαθώ να προσέχω είναι να μην τρώω απ'έξω. Μια φορά το μήνα, το πολύ!

Είχα και ακόμα έχω λύσσα με το φαγητό και αν πιεστώ για να μη φάω, πέφτω σε μελαγχολία. Παρόλ'αυτά η διαφορά στα κιλά με την 1η εγκυμοσύνη, είναι μόνο 2 κιλά παραπάνω... Γι'αυτό κι έχω αποφασίσει ότι αφού μετά θα πρέπει να προσέχω λόγω θηλασμού και πιο μετά λόγω δίαιτας, προτιμώ τώρα να είμαι πιο χαλαρή. Δεν αντέχω να είμαι συνέχεια στη στέρηση.

'Εμεινα έγκυος για 2η φορά, μόλις ακριβώς έχασα τα κιλά της 1ης εγκυμοσύνης. Ήμουν σε στέρηση για 17 μήνες πριν και θα είμαι για άλλους 8-10 μετά. Τουλάχιστον αυτούς τους 9, ας τους χαρώ λιγάκι!

Δεν χρειάζονται υπερβολές ούτε προς τα πάνω αλλά ούτε και προς τα κάτω...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Εγώ πάντως δεν έκανα καμπύλη ζαχάρου ούτε τώρα ούτε στην πρώτη. ?

ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΛΥΚΟΖΥΜΙΚΗΣ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΠΥΛΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑ (ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ) ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ.

pBpMp3.png

Εμενα παλι δεν λεει κουβέντα ο γιατρος μου για το βάρος μου και όταν ακουσε τον προηγούμενο μήνα τον άντρα μου να μου λέει ..τιιι? εβαλες 8 κιλά? (για πλακα το έλεγε) του απάντησε σιγά εσυ αυστηρέ... μια χαρούλα είναι. Παντως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη οταν έβαλα 3 κιλα σε ένα μήνα ειχε γκρινιάξει. Σε αυτη ευτυχώς δεν βάζω πανω απο 2 το μήνα και δεν μιλάει ..χαχααχαχ.

σε λιγο καιρο μπαινω στον 8ο και εχω βαλει 10.. καλη 14αρα το λιγοτερο με βλέπω...

pBpMp3.png

ρε παιδια η κοκκινου που ακουσα σημερα ειναι στον 7ο και εχει παρει μονο 6 κιλα!!!!!!

εμεις γιατι?????????????????????????

αυτή στάνταρ ακολουθεί διατροφή στην εγκυμοσύνη και μάλιστα αυστηρή όπως άλλωστε κάνουνε κι οι περισσότερες σταρ!

Ναι αλλα η Χρηστίδου που διανύει τωρα τον έκτο είπε οτι έχει πάρει πολλά κιλά..δεν είπε πόσα..και έχει σταματήσει να ζυγίζεται.. απλα τελευταία φορά που ζυγίστηκε είχε πάρει 13 κίλά.(δεν ανέφερε σε ποιόν μήνα )

οπότε δεν ειναι και απόλυτο αυτό με την διατροφή των σταρ.Ολοι εχουν την αίσθηση της πείνας και της λαιμαργίας.. :lol::lol:

pBpMp3.png

Σήμερα μπηκα στον 7ο και εχω παρει 5 κιλά. Ο γιατρος μου ειχε πει απο την αρχη να μην παρω πολλα κιλα και να πω την αληθεια σε αυτο με βοηθαει πολυ το οτι δεν εχω την "ορεξη" που ειχα πριν μείνω εγκυος, αλλιως.............. !!! :lol:

Καλημερα εγω μεχρι τον 5ο ειχα παρει μισο κιλο (δεν εκανα εμετο ουτε μια φορα σε ολη την εγκυμοσυνη ουτε ειχα αναγουλες ειχα) και κατεληξα να γεννησω με 12 κιλα, τους τελευταιους μηνες τα εβαλα ολα χωρις να τρωω το μωρο μου γεννηθηκε 4 κιλα.Μεχρι να γινει το μωρο τριων μηνων τα ειχα χασει ολα.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Καλημερα εγω μεχρι τον 5ο ειχα παρει μισο κιλο (δεν εκανα εμετο ουτε μια φορα σε ολη την εγκυμοσυνη ουτε ειχα αναγουλες ειχα) και κατεληξα να γεννησω με 12 κιλα, τους τελευταιους μηνες τα εβαλα ολα χωρις να τρωω το μωρο μου γεννηθηκε 4 κιλα.Μεχρι να γινει το μωρο τριων μηνων τα ειχα χασει ολα.

τέλεια :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...