Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

εγώ πήρα 14 κιλά, τα έχασα όλα μέσα σε 6 μήνες χωρίς καμία προσπάθεια, λόγω θηλασμού...

σίγουρα δεν είναι καλό να βάζει κάποια πολλά κιλά, αλλά μην αγχώνεστε, βρε κορίτσια, σίγουρα θα τα χάσετε... αν όχι όλα, σίγουρα τα περισσότερα...

απολαύστε τη πιο γλυκιά περίοδο της ζωής σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ πήρα 14 κιλά, τα έχασα όλα μέσα σε 6 μήνες χωρίς καμία προσπάθεια, λόγω θηλασμού...

σίγουρα δεν είναι καλό να βάζει κάποια πολλά κιλά, αλλά μην αγχώνεστε, βρε κορίτσια, σίγουρα θα τα χάσετε... αν όχι όλα, σίγουρα τα περισσότερα...

απολαύστε τη πιο γλυκιά περίοδο της ζωής σας!!!

Εγώ πάλι έβαλα 14 και μετά το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 4 και τώρα ... 2 εβδομάδες μετά έχω χάσει 7 αλλά η κοιλιά είναι σα να είμαι 5μηνών και βάλε. Πιο πολλά καλή λευτεριά άκουσα τώρα παρά όσο ήμουν έγκυος.

Στη 2η εγκυμοσύνη νομίζω φεύγουν πιο δύσκολα τα κιλά. Στην πρώτη από τα 14 μου είχαν μείνει 3 ... τώρα προβλέπω να μου μείνουν 6-7 ... κι αυτή η κοιλιά βρε κορίτσια? Πώς φεύγει????

azHYp2.png

vwuep3.png

Εγώ πάλι έβαλα 14 και μετά το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 4 και τώρα ... 2 εβδομάδες μετά έχω χάσει 7 αλλά η κοιλιά είναι σα να είμαι 5μηνών και βάλε. Πιο πολλά καλή λευτεριά άκουσα τώρα παρά όσο ήμουν έγκυος.

Στη 2η εγκυμοσύνη νομίζω φεύγουν πιο δύσκολα τα κιλά. Στην πρώτη από τα 14 μου είχαν μείνει 3 ... τώρα προβλέπω να μου μείνουν 6-7 ... κι αυτή η κοιλιά βρε κορίτσια? Πώς φεύγει????

ΒΕΡΑ και γω 3.5 κιλά από τα 15 που πήρα έχασα στον τοκετό και τα υπόλοιπα μέσα σε 3 μήνες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς υπερβολές στο φαγητό βέβαια. Θήλαζα αλλά είχαμε πρόβλημα με κολικούς και έπρεπε λίγο να προσέχω τα φαγητά μου, είμαι και χορτοφάγος, κρέας δεν έτρωγα, τα περισσότερα λαχανικά μου τα απέκλεισε ο παιδίατρος λόγω κολικών και έτρωγα τα ακόλουθα: ψάρι, ρύζι, μακαρόνια, τυριά, γιαούρτια γάλα, ψωμιά και γλυκά που έφτιαχνα εγώ για να μην τρώω πολλά έτοιμα. Προσπαθούσα να περπατώ λίγο με το μάρσιπο αλλά μη φανταστείς πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι αν τύχει 2η εγκυμοσύνη θα πλακώνομαι στα φαγητά χωρίς τύψεις αφού στην πρώτη τα έχασα εύκολα.

Τώρα για αυτό που γράφει η Mairoulitsa, οι γιατροί συνήθως είναι αυστηροί όχι τόσο για λόγους καλαισθησίας (σιγά μη σκάσουν γι'αυτό) αλλά για να μας προστατεύσουν από αυξημένη πίεση εγκυμοσύνης και βρεθούμε αντιμέτωπες με δυσάρεστες καταστάσεις και για να αποφύγουμε το διαβλητη κύησης.

Βρε κορίτσια αγχώθηκα... την πρώτη φορά έχασα και τα 12 κιλά σχεδόν βγαίνοντας από το μαιευτήριο (+4 ημέρες μετά που ζυγίστηκα)....

Τώρα έχω ήδη βάλει 4 και προβλέπεται συνέχεια! διαβάζω ότι χάσατε μόνο 4-5 κιλά με τη γέννα .........πο ποοοοο, αν μου μέινουν καμιά 7-8 κιλά , συν τα παραπανίσια μου, οοοοιιιιιιιιιιι

υγ. την κοιλιά δεν την έχασα ποτέ...

Κοριτσια καλημερα!!!32 εβδομαδων σημερα...+15 κιλα...!Μεχρι τις 38 υπολογιζω να φτασω 19-20!!!!Αχχχχχχχ!Στο πρωτο ειχα παρει 16,εφυγαν 8 στο μαιευτηριο και τα αλλα 8 σε 6 μηνες χαλαρα χωρις διαιτα(θηλαζα αποκλειστικα)!Ελπιζω να ειναι παλι το ιδιο ευκολο να φυγουν γιατι δεν θα μου κανουν τα ρουχα μου...

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Τελικά είναι μεγάλο προβλημα αυτα τα κιλα ... εγω προσπαθώ να κρατήσω κάποια επιπεδα φυσιολογικής διατροφής (προγραμματάκι στον τοιχο και τα σχετικά) αλλα δεν! ηδη ανυσυχώ πολυ γιατι ... κλεινω τον τριτο και ... εχω φτασει τα 5,5 επιπλεον ...- ο γιατρος μου είπε 9 με 12 κιλα σ όλη την εγκυμοσύνη και ναι ειναι φαντάζομαι αδυνατον να παρω μονο αλλα τόσα.. - προσοχή απ την αρχή για τους υπολυπους

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσια!βασανο τα κιλα..εγω στο 1ο τριμηνο ειχα αρκετους εμετους και δεν μπορουσα να φαω σχεδον τιποτα κι ομως πηρα 2,5 κιλα!τωρα μπηκα στον 5ο και ειμαι 63 απο 57,5 που ξεκινησα την εγκυμοσυνη..σας φαινονται πολλα?δεν μπορω να πω παντως οτι τρωω πολυ αλλα δεν στερουμε κιολας..

Viole απ' ότι έχω καταλάβει ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά στην κάθε εγκυμοσύνη. Γνώμη μου είναι να προσπαθείς να τρως σωστά και όχι πολλές βλακείες αλλά να μην αγχωθείς και υπερβολικά για τα κιλά. Εγώ πήρα απότομα κιλά στον 5ο μήνα. Τον 6ο όμως δεν πήρα καθόλου. Οπότε μην τρελαίνεσαι...

Εγώ πάντως τώρα μπήκα στον 8ο και με έχουν πιάσει κάτι τρελές πείνες. Συνέχεια θέλω να τρώω και φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά...

• 4 months later...

Εσεις ποσα κιλα βαλατε στην εγκυμοσυνη σας???? Με ποσα ξεκινησατε? Ειμαι 82 και θα πρεπει να χασω τουλαχιστον 10 κατα την γνωμη μου, πριν ξεκινησω(εχω ακομα καιρο)..;)

Καλημέρα Μαίρη. Με το καλό να έρθεις στο club!

Εγώ ξεκίνησα 60 περίπου και τα φάρμακα της εξωσωματικής πήρα περίπου 4-5 ακόμα (με τρελή διατροφή και γυμναστική αλλιώς θα είχα χτυπήσει 10αρα). Τώρα είμαι στον 5ο μήνα και έχω πάρει άλλα 5.

Εμένα η αδερφή μου που είχε πολλά κιλά και στα δύο παιδάκια της, απλά πρόσεξε πολύ περισσότερο και πήρε πολύ αυστηρά 10 κιλά.

Διαφημίσεις

Εγώ ξεκίνησα 60 περίπου και τα φάρμακα της εξωσωματικής πήρα περίπου 4-5 ακόμα (με τρελή διατροφή και γυμναστική αλλιώς θα είχα χτυπήσει 10αρα). Τώρα είμαι στον 5ο μήνα και έχω πάρει άλλα 5.

Εμένα η αδερφή μου που είχε πολλά κιλά και στα δύο παιδάκια της, απλά πρόσεξε πολύ περισσότερο και πήρε πολύ αυστηρά 10 κιλά.

Ευχαριστω Καλλιοπη μου, με το καλο το μωρακι !! Μολις σταθροποιηθουν καποια θεματακια, θα γινει !! Ανυπομονω!!! :D

καλημερα! και εγω εξωσωματικη και καποιου μηνες πριν ξεκινησω τα φαρμακα ξεκινησα να προσεχω καποιες τροφες και τις ωρες που ετρωγα και μεσα σε 5 μηνες καταφερα να χασω τα περιττα κιλα και να φτασω κοντα σε αυτο που ηταν το φυσιολογικο μου .δεν ηθελα να ξεκινησω τη διαδικασια με περιττα κιλα , γιατι ειχα ακουσει οτι τα φαρμακα της εξωσωματικης παχαινουν και λεω και εγω " βαλε τα περιττα , βαλε τα κιλα απο τα φαρμακα βαλε και τα κιλα της εγκυμοσυνης (αν πετυχει) θα γινω σαν βουβαλα " οποτε μια χαρα εχασα τα περιττα γιατι θα εβλεπα τα γλυκα μετα με το κυαλι.αλλα μου εμεινε ενα ακομη (δεν βαριεσαι)

τελικα η εξωσωματικη πετυχε :D. μολις χθες εκανα την πρωτη χοριακη μου και ηταν 534.99!!!

το θεμα ειναι οτι μαλλον ειναι διδυμα :o την πεμπτη που θα κανω τη δευτερη χοριακη θα ξερω σιγουρα

αλλα ξερω οτι σε μια γεννα με ενα μωρο το φυσιολογικο ειναι να βαλεις 10 και μετα χανονται ευκολα σε ενα χρονο αν θυλαζεις κιολλας

σε μια διπλη εγκυμοσυνη ποσα εινα το φυσιολογικο να βαλω???

KkgRp2.png

byzDp2.png

ξεκίνησα 60 και ενώ πήγαινα βάση προγράμματος τους 2 τελευταίους μήνες πήρα κάτι παραπάνω....έφτασα 78. 18 κιλά !!!!!!!!!!!! Στον μήνα επάνω έφτασα 70..........σήμερα 64 και έχω άλλα 4 για το καλοκαίρι...:( Καλό είναι να μην ξεφύγεις γιατί μετά δεν φεύγουν εύκολα !!! Με το καλό σου εύχομαι !!! Όποτε το αποφασίσετε !!!!!!!!!!!! Αν σκεφτείς ότι θα κάνεις 2-3 παιδιά ....λέμε τώρα... και σου μείνουν 4-5 απο κάθε εγκυμοσύνη....Άστα βράστα !!!!

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει πάνω από 30 κιλά, αλλά είχα κάνει μεγάλη κατακράτηση. Τα έχασα χωρίς ιδιαιτερο τρόπο και κοπο μέσα σε 9 μήνες, αλλά δεν έκανα διαιτα. Τώρα πήρα 15κιλά, έχασα ήδη τα 5 και πρέπει να χάσω οπωσδήποτε τα άλλα 10. Και η αλήθεια ειναι όπως έχω καταλάβει ότι όσο λιγότερα κιλά ξεκινάς τόσο το καλύτερο είναι για σενα μετά. Με το καλό!!!

didi&k, συγχαρητήρια και με το καλό να σου πάνε όλα. Εγώ τα κιλά απο την εξωσωματική δεν τα έχασα, αλλά πραγματικά δεν ήταν κιλά αλλά κατακράτηση. Να σου πω όμως κάτι...επειδή γράφω κατά καιρούς για τα κιλά μου και γενικά αισθάνομαι λίγο άσχημα με το σώμα μου και γενικά διαβάζω κάτι κουφά του στυλ...είμαι 6 μηνών και έχω πάρει 1 κιλό (συγνώμη πείτε με κακιά αλλά δεν τα πιστεύω), στην πραγματικότητα όσο και να "μουρμουράω" για το σώμα μου αλήθεια δεν με νοιάζει καθόλου. Ας πάρω και 20 κιλά αρκεί να γεννηθεί καλά το καρδουλάκι μου.

Στα λέω αυτά γιατί πέρυσι όλο γκρίνιαζα και μουρμούραγα γιατί είχα δίδυμα και είχα γίνει σαν πραγματικό μπαλόνι (4 μηνών - 10 κιλά) και στην 15η εβδομάδα ο Θεός αποφάσισε ότι αφού γκρινιάζω για τα κιλά μου καλό θα ήταν να με απαλάξει απο αυτά και απέβαλλα....Πραγματικά ότι και να γράφω περί κιλών στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο απο το να γεννηθεί καλά το μωράκι μου.

Val80, αν κατάλαβα έχεις γεννήσει. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το μαλακό...θα φύγουν και τα κιλά!

Διαφημίσεις

didi&k, συγχαρητήρια και με το καλό να σου πάνε όλα. Εγώ τα κιλά απο την εξωσωματική δεν τα έχασα, αλλά πραγματικά δεν ήταν κιλά αλλά κατακράτηση. Να σου πω όμως κάτι...επειδή γράφω κατά καιρούς για τα κιλά μου και γενικά αισθάνομαι λίγο άσχημα με το σώμα μου και γενικά διαβάζω κάτι κουφά του στυλ...είμαι 6 μηνών και έχω πάρει 1 κιλό (συγνώμη πείτε με κακιά αλλά δεν τα πιστεύω), στην πραγματικότητα όσο και να "μουρμουράω" για το σώμα μου αλήθεια δεν με νοιάζει καθόλου. Ας πάρω και 20 κιλά αρκεί να γεννηθεί καλά το καρδουλάκι μου.

Στα λέω αυτά γιατί πέρυσι όλο γκρίνιαζα και μουρμούραγα γιατί είχα δίδυμα και είχα γίνει σαν πραγματικό μπαλόνι (4 μηνών - 10 κιλά) και στην 15η εβδομάδα ο Θεός αποφάσισε ότι αφού γκρινιάζω για τα κιλά μου καλό θα ήταν να με απαλάξει απο αυτά και απέβαλλα....Πραγματικά ότι και να γράφω περί κιλών στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο απο το να γεννηθεί καλά το μωράκι μου.

Val80, αν κατάλαβα έχεις γεννήσει. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το μαλακό...θα φύγουν και τα κιλά!

πω πω χιλία συγνωμη δεν ηξερα....

εχεις απολυτο δικιο. το μονο που πρεπει να με νοιαζει ειναι τα μωρακια μου και να μην γκρινιαζω ουτε για τα κιλα ουτε για τα οικονομικα που αγχονομουν οτι τωρα θα πρεπει να τα αγοραζω ολα επι 2

δεν θα ξαναπω κουβεντα!

KkgRp2.png

byzDp2.png

Μαίρη κι εγώ ξεκίνησα με πολλά κιλά....1,76 ύψος και 87,6 κιλά. Μου είπε ο γιατρός να βάλω το πολύ 5 για να είμαι εντάξει. Είμαι 29 εβδομάδων και έχω βάλει μόλις 800 γραμμάρια! Και ο μπέμπης μας είναι κάτι παραπάνω από 1,5 κιλό!!! Χθές πήγα στον γιατρό και είχα χάσει και 1μιση περίπου κιλό από τον προηγούμενο μήνα. Και όπως έχω ξαναγράψει δεν προσέχω. Απλά τρέχω με τη δουλειά και μάλλον αυτό με έχει σώσει! Μη σε απασχολούν τα κιλά! Αν το πα=άρουμε απόφαση θα τα χάσουμε!

2sCXp3.png

Εγώ ξεκίνησα 44 κιλά και μέχρι τον 8ο όπου και γέννησα πρόωρα, έφτασα τα 58. Ο γιατρός μου μάλιστα μου την έλεγε γιατί τα έπαιρνα λέει γρήγορα και έπρεπε να συγκρατούμαι (έτρωγα ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ). Επειδή μετά θήλασα, μέσα σε 40 μέρες είχα φτάσει τα 50 και κανείς δεν πίστευε ότι είχα γεννήσει!!!

εγω δε ξερω

1)τι πρεπει να κρατησω απο κιλα και τι να μη κραταω κανοντας ηδη διατροφη.

2)ποια ειναι τα στανταρ κιλα (5 μηπως?) που δε θα αποφυγω μεχρι να γεννησω?

πριν λιγες μερες εκλεισα 4ο μηνα και εχω παρει 4(πριν καμια ωρα ζυγιστηκα κ περιμενα οτι ειμαι πιο λιγο). ξεκινησα με 2 κιλα πανω απο το κανονικο μου, οποτε φανταζομαι και κανενα να μην επαιρνα, περισσοτερο καλα θα ημουν. βεβαια αυξομειωνομαι 1-2 κιλα μεχρι στιγμης αναλογα, αν τρωω ή αν κανω σωστη διατροφη. και οπως προειπα εχω μπερδευτει γιατι δε μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κρατησω και τι να χασω γιανα μην παρω κιλα τζαμπα στο τελος! καμια εμπειρη απο τη πρωτη της γεννα ξερει να μας μιλησει εμας που ειναι η πρωτη μας φορα???

εχω αρκετα βαρυ σκελετο.στην πρωτη εγκυμοσυνη ξεκινησα 72 κιλα με υψος 1.72 και πηρα 12 κιλα. εμεινα εγκυος ξανα στους 6 μηνες και 77 κιλα. λογω διακοπης θηλασμου φορτωθηκα 3 κιλα ετσι για πλακα αρα υπολογιζω οτι ξεκινησα τη 2η εγκυμοσυνη με 80 κιλα. ειμαι στην 22η εβδομαδα και μετραω +3. μια χαρα!με εχουν σωσει τα βραδυνα φρουτα (καρπουζι και πεπονι) που βοηθουν να μη γινεται κατακρατηση( στην περιπτωση μου τουλαχιστον). θα ηθελα να παρω το πολυ 10 κιλα συνολο. δεν στερουμαι τιποτα..τρωω ή καλυτερα σαβουριαζω τα παντα!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Μαίρη κι εγώ ξεκίνησα με πολλά κιλά....1,76 ύψος και 87,6 κιλά. Μου είπε ο γιατρός να βάλω το πολύ 5 για να είμαι εντάξει. Είμαι 29 εβδομάδων και έχω βάλει μόλις 800 γραμμάρια! Και ο μπέμπης μας είναι κάτι παραπάνω από 1,5 κιλό!!! Χθές πήγα στον γιατρό και είχα χάσει και 1μιση περίπου κιλό από τον προηγούμενο μήνα. Και όπως έχω ξαναγράψει δεν προσέχω. Απλά τρέχω με τη δουλειά και μάλλον αυτό με έχει σώσει! Μη σε απασχολούν τα κιλά! Αν το πα=άρουμε απόφαση θα τα χάσουμε!

παλι πιο βαρυς ειναι ο δικος σου.:lol::lol: Εμενα σημερα ηταν 1200γρ 28w+5d...

Οσο για τα κιλα μου +5 απο το αρχικο μου βαρος. (ηδη υπερβαρη και εγω) εμενα μου εχει βαλει οριο τα 7. Σημερα που το συζητησα ειναι ευχαριστημενος ο γιατρος απο την επιδοση μου:):lol:

Όλα είναι μια ιδέα...

εχω αρκετα βαρυ σκελετο.στην πρωτη εγκυμοσυνη ξεκινησα 72 κιλα με υψος 1.72 και πηρα 12 κιλα. εμεινα εγκυος ξανα στους 6 μηνες και 77 κιλα. λογω διακοπης θηλασμου φορτωθηκα 3 κιλα ετσι για πλακα αρα υπολογιζω οτι ξεκινησα τη 2η εγκυμοσυνη με 80 κιλα. ειμαι στην 22η εβδομαδα και μετραω +3. μια χαρα!με εχουν σωσει τα βραδυνα φρουτα (καρπουζι και πεπονι) που βοηθουν να μη γινεται κατακρατηση( στην περιπτωση μου τουλαχιστον). θα ηθελα να παρω το πολυ 10 κιλα συνολο. δεν στερουμαι τιποτα..τρωω ή καλυτερα σαβουριαζω τα παντα!!

αν δηλαδη παρεις 10 κιλα συνολο ποσα ειναι τα κιλα τα στανταρ?εγω αυτο δε ξερω για να τρωω ή να μη τρωω ασυστολα καμια φορα. ακουσα επισης πως απο τον 4 μηνα ειναι νορμαλ να παιρνουμε 400γραμμαρια την εβδομαδα. ισχυει σαν κανονας επιβολης για καλη υγεια του μωρου ή το ειπαν σαν μαξιμουμ ποσο?

Εσεις ποσα κιλα βαλατε στην εγκυμοσυνη σας???? Με ποσα ξεκινησατε? Ειμαι 82 και θα πρεπει να χασω τουλαχιστον 10 κατα την γνωμη μου, πριν ξεκινησω(εχω ακομα καιρο)..;)

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ 76 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ................

αν δηλαδη παρεις 10 κιλα συνολο ποσα ειναι τα κιλα τα στανταρ?εγω αυτο δε ξερω για να τρωω ή να μη τρωω ασυστολα καμια φορα. ακουσα επισης πως απο τον 4 μηνα ειναι νορμαλ να παιρνουμε 400γραμμαρια την εβδομαδα. ισχυει σαν κανονας επιβολης για καλη υγεια του μωρου ή το ειπαν σαν μαξιμουμ ποσο?

δεν υπαρχουν στανταρ κιλα στην εγκυμοσυνη...τα πολλα κιλα δεν τα θελουν οι γιατροι γιατι φοβουνται για διαβητη κυησης. απλα τα πολλα κιλα θα δυσκολεψουν την εγκυο οχι το μωρο. το μωρο αν μεγαλωνει και αναπτυσσεται κανονικα τα κιλα της μαμας δεν παιζουν και που μεγαλο ρολο. βεβαια τον τελευταιο λογο τον εχει ο γιατρος μας! ακουω για μαμαδες που πηραν μονο 4-5 κιλα και αναρρωτιεμαι πως τα καταφεραν..:confused: υπολογισε οτι στο τελος το μωρο, υγρα, πλακουντας ζυγιζουν περιπου 5-6 κιλα

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Να πω και γω την ιστορία μου...

62 κιλα ξεκίνησα στην 1η εγυμοσύνη (1,65) και πήρα 11 μέχρι να μπω στον 9ο αλλα πριν γεννήσω απο το άγχος έχασα και 1 οπότε 10 κιλά σύνολο. κατακράτηση μηδεν! αναφέρω την κατακράτηση γιατί κάποια κοπέλα ρώτησε ποια είναι τα στάνταρ κιλά. θεωρώ πως δεν υπάρχουν. άλλες λόγο τρελής κατακράτησης χάνουν 10 με την γέννα και άλλες σαν εμένα ελάχιστα. έχασα στην κλινική 4 κιλά (ω ναι μόνο τόσα και ο μικρός μου ήταν 3400!τόσα έδειχνε η ζυγαριά με το που βγήκα) οπότε γυρνώ σπίτι 68 κιλά. στο σπίτι απο κούραση θηλασμό και αυπνία έριχνα ΤΡΕΛΟ φαι. τούρτες ολόκληρες! αποτέλεσμα? σε 3 μήνες έιχα πάρει 4 κιλά. ξανά 72! πέφτω στα 64 ενα χρόνο μετά τη γέννα και τα κρατάω μέχρι τον Αύγουστο του 11 οπου και μένω άνεργη. να μην τα πολυλογώ απο τον Αύγουστο μέχρι και τον Μάρτη που έμαθα για την εγκυμούνη μου εφτασα 76!!! τώρα μπαίνω στον 4ο και εχω χάσει 1 κιλό. τρώω προσεχτικά και όχι αργά το βράδυ. ανέφερε μια κοπέλα πως ειναι ανέφικτο να μην βάλεις μέχρι τον 5ο-6ο. αυτο γίνεται μεν αλλα με πολύ κόπο γιατί μπαίνεις σε διατροφή. ουσιαστικά υπο νορμαλ συνθήκες ο οργανισμός θα έχανε αλλα λόγο εγκυμοσύνης βλέπεις σταθερή την ζυγαριά και χάνονται μετά την γέννα. εχω κοντινό μου πρόσωπο που γέννησε με -5!! όλα γίνονται αλλα οι υπερβολές καλό ειναι να αποφεύγονται εκτός και αν υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος (παχυσαρκία- διαβήτης)

M6bap3.png

cik1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...