Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Εχω ενα πρόβλημα: δεν μπορώ με τιποτα να ενδιαφερθω για τα κιλα μου! Μιλάμε για απολυτη αδιαφορία, εχω να ανέβω στη ζυγαριά 1 μηνα και δε θυμαμαι ουτε ποσο ελεγε τοτε, ουτε ξέρω με ακριβεια πόσο ημουν πριν την εγκυμοσυνη! Γυρω στα 54 κιλα υποθετω...τώρα ποσο να ειμαι, 57-58? Μαλλον μια μερα θα ξυπνησω τοφαλος και δεν θα εχω καταλαβει πώς εγινε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω μεχρι τον 6ο ημουν στα 5 και στον 9ο 7,5 τελικα...και μετα τη γεννα μειωθηκαν και μου εμειναν 3!!!!τα οποια ακομα κρατουν ε!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

κοριτσια ηρεμηστε με τα κιλα και μην σας παινει αγχος,να σας πω εγω τα δικα μου για να δειτε οτι εσεις δεν βαλατε τιποτε............στην κορη μου εφτασα τα 25 κιλα και στον γιο μου 2 εβδομαδες πριν γεννησω ειχα φτασει τα28 κιλα μετα δεν ξαναζυγστικα φοβομουνα να ανεβω.........:roll::roll:

Μετα τα κιλα βεβαια τα εχασα τους πρωτους 3 μηνες αλλα στα ρουχα μου ξαναμπηκα μετα απο αρκετο καιρο γιατι εκτος απο τα κιλα το θεμα ειναι να μπορεσεις να ¨ξαναμαζεψεις¨ κιολας.Τωρα ειδικα μετα απο τοσο καιρο και το τρεξιμο που ριχνω, ειμαι στα κιλα που ειμουν πριν κανω το πρωτο μου παιδι..

γερα παιδια πανω απ¨ολα και τα κιλα με λιγο θεληση χανονται.:wink:

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγώ μέχρι τον 6ο έβαλα 8 κιλά και τώρα είμαι στα 10-11 στον 7ο!:evil:

Να δω που θα φτάσω. Και να φανταστείτε ότι τα γλυκα τα έχω κόψει, όχι ότι έτρωγα και ιδιαίτερα βέβαια.

PkDAp3.png

Καλημέρα σας, είμαι στα μέσα του 5ου και έχω πάρει 4 κιλά...

ανησυχώ όμως γιατί την τελευταία εβδομάδα η όρεξή μου έχει ανοίξει επικίνδυνα!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Εγω ειμαι 5,5 μηνών και ειμαι στα + 6,700........οπως βλεπετε μετράω μέχρι και τα γραμμάρια..!

Ειναι πολλα για το μηνα που ειμαι το ξερω, αλλα ολοι λενε οτι δε μου φαινεται και οτι απορουν που εχουν πάει αυτα τα κιλα.Μαλιστα εχθες ενας κυριος στη ΔΕΗ με ρωτησε εαν ειμαι εγκυος γιατι ειμαι πολυ αδυνατη..xaxaxa οχι απο τις μπυρες ειναι η κοιλιά μου καλε! Απο δω και μπρος προσεχω 10 φορες παραπανω απο οτι προσεχα τους προηγουμενους μηνες γιατι ολες λενε οτι στο γ΄τριμηνο μπαινουν τα πολλά κιλα.

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

εμένα μάλλον δεν θα με κάνετε παρέα.........

εγω είχα πάρει 16 κιλα μεχρι τον 6ο χωρις να τρωω δεν μπορούσα άλλωστε γιατι έκανα εμετους απο τον 3ο-9ο μέχρι πριν μπω στο χειρουργείο βέβαια απο τον 6ο μεχρι τον 9ο έχανα κιλα συνολικά μεχρι τελος πηρα 10 κιλα και απο τότε που γέννησα αφου έχασα τα 10κιλα στις 40 μερες δεν εχω πάρει γραμμάριο......χανω συνέχεια κιλά και τρωω οσο ποτε.... παλιότερα όλο διαιτες έκανα τωρα δεν ξερω τι θα πει διαιτα

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!εγω μολις μπηκα στον 7 και εχω παρει 13 κιλα!!!!!!να δω πως θα τα χασω!!!!!!!

θα τα χάσεις.....αν δεν τρως για 2 και μετα την γέννα θα τα χάσεις...........μέχρι στιγμης να ξερεις 3-4 κιλά ειναι τα υγρα μέχρι 4 κιλα υπολογίζουν το όριο για το μωρο να΄τα τα 8 κιλάκια.........ε τι έχεις πάρει...................?απλά μην κάνεις υπερβολες στο τέλος.....μην αφεθεις στον 9ο........λένε οτι όσα πάρεις τοτε δεν τα χανεις......

1129643tvsq1yiqpw.gif

Εγω ειμαι 5,5 μηνών και ειμαι στα + 6,700........οπως βλεπετε μετράω μέχρι και τα γραμμάρια..!

Ειναι πολλα για το μηνα που ειμαι το ξερω, αλλα ολοι λενε οτι δε μου φαινεται και οτι απορουν που εχουν πάει αυτα τα κιλα.Μαλιστα εχθες ενας κυριος στη ΔΕΗ με ρωτησε εαν ειμαι εγκυος γιατι ειμαι πολυ αδυνατη..xaxaxa οχι απο τις μπυρες ειναι η κοιλιά μου καλε! Απο δω και μπρος προσεχω 10 φορες παραπανω απο οτι προσεχα τους προηγουμενους μηνες γιατι ολες λενε οτι στο γ΄τριμηνο μπαινουν τα πολλά κιλα.

μια χαρα είσαι............δεν έχεις πάρει πολλά κιλα......

1129643tvsq1yiqpw.gif

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εγώ μέχρι το τέλος του 6ου είχα βάλει 11-12 κιλά και ο γιατρός μου για να με τρομάξει, επειδή είχα αρκετά κιλάκια και πριν ξεκινήσει η εγκυμοσύνη, μου είπε πως έτσι όπως πάω θα ξεπεράσω τα 20! Τελικά όταν γέννησα ήμουνα +17 όμως τις πρώτες 10 μέρες έφυγαν τα 10 και τώρα που η μπέμπα είναι 8 εβδομάδων μου μένουν άλλα 4 κιλά! Νομίζω ότι είναι απλά θέμα ψυχολογίας και να μην το έχεις στο μυαλό σου (και πιστέψτε με το θέμα των κιλών με απασχολεί εδώ και αρκετά χρόνια!)

Άνοιξη έχει η καρδιά εσένα σαν κοιτά...

η αληθεια ειναι πως τα πολλα τα κιλα τα βαζουμε μετα τον 7ο και αυτο ειναι που με ανησυχει!!! ειναι και το αλλο... τελευταια τρωω σαν.... :( πειναω συνεχως ! λιχουδιες κυριως!! μ'αρεσει να τσιμπολογαω που λενε :)

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν... είμαι στην 18εβδ. και έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι τώρα. Μετά το Πάσχα ( που έφαγα , παραέφαγα θα έλεγα) όλο και ανέβαιναν τα γραμμάρια.

Τις 2 τελευταίες μέρες έχω χάσει 300γραμ:D.

Εεεε και εγώ επειδή έχω πάθει ένα σοκ με τα γραμμάρια που ανεβαίνουν επικύνδυνα , έκλεισα τη Δευτέρα ραντεβού με διατροφολόγο μπας και κρατήσω τουλάχιστον ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής.

JR7vp2.pngh5zip2.png

Εγώ είμαι στην 10η εβδομάδα και έχω πάρει 2 κιλά.. :( Η αλήθεια είναι οτι μου έχει ανοίξει η όρεξη πολύ και δεν αν εξαιρέσεις την νύστα και την κούραση άλλα συμπτώματα δεν έχω.. Αφού η κακομοίρα παρακαλούσα για κανέναν εμετούλη.. :P αλλά αυτός δεν έρχεται.. Τώρα προσπαθώ να κρατήσω το στοματάκι μου κλειστό. Ξεκίνησα 58 κιλά και είμαι ήδη 60.. Δηλαδη ξεκίνησα ήδη 2-3 κιλα παραπάνω.. Άτιμο φαγητό!!!

Γεια σας κορίτσια! Είμαι κι εγώ λίγο στενοχωρημένη με τα κιλά μου.Ενώ μέχρι και πριν ένα μήνα είχα πάρει μόνο 4 κιλά- είχα μπει στον 6 μήνα- τώρα που μπήκα στον 7 μήνα πήρα άλλα 3. Μέσα σε ένα μήνα 3 κιλά είναι πολλά δε συμφωνείτε;

Γεια σας κορίτσια! Είμαι κι εγώ λίγο στενοχωρημένη με τα κιλά μου.Ενώ μέχρι και πριν ένα μήνα είχα πάρει μόνο 4 κιλά- είχα μπει στον 6 μήνα- τώρα που μπήκα στον 7 μήνα πήρα άλλα 3. Μέσα σε ένα μήνα 3 κιλά είναι πολλά δε συμφωνείτε;

αν εισαι εσυ καλα και το μωρω τοτε ειναι μια χαρα,μακαρι να πανε ολα καλα και ας παρεις αλλα τοσα και αλλα τοσα.................

Αχ αυτό το θέμα με τα κιλά....εγώ είμαι στον 8ο και έχω πάρει 10 κιλά.Ήμουν 53 και έχω φτάσει 63.Δεν ξέρω είναι πολλά-λίγα....και το θέμα είναι πόσα θα πάρω ακόμα..γιατι το παιδί αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς τώρα,και το σώμα ότι και αν τρώω το κρατάει..:shock:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...