Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Γραφω για να σας εμψυχωσω. Πριν την εγκυμοσυνη 49 κιλά 1,60 υψος. Χωρις να τρωω γλυκά με κανονικό φαγητό και επιπλέον 1,5 λιτρο γαλα τη μέρα εφτασα τη μέρα της γεννας τα 73,5, ευτυχως δεν γεμισα ραγάδες, αλλα δυσκολευομουν πολύ στο περπάτημα. Οταν βγηκα από το μαιευτηριο ημουν -5 κιλά (3150 το μωρό). Στο χρόνο πανω χωρίς καμία διαιτα παλι ημουν 49. Μη με ρωτατε πώς πηρα και πως εχασα τα κιλά. Δεν εχω ιδέα. όποτε μη σας παιρνει από κατω.
....

το καλο με εσενα ειναι οτι ξεκινησες χαμηλα...εγω ξεκινησα με +3 απο το φυσιολογικο μου ..ξεκινησα 60-61 κιλα με 1,65 υψος και τωρα ειμαι στα 65,5 ...

ελπιζω να το ληξω γυρω στα 75 κιλα :cool:

0sb2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν μεινω εγκυος ρωτουσα κοπελες που ειχαν μωρα για το ποσα κιλα ειχαν παρει και αν πεινουσαν!!!Κοριτσια ΟΛΕΣ μου ειπαν οτι πηραν 9 εως 12 κιλα και καμια δεν πεινουσε...!!!!!!!!!!!!Ετρωγε οπως και πριν...

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ????????????

Κ μαλιστα μια φορα ειχα φαει και ολοκληρη πιτσα...Ποτε στη ζωη μου δεν το χω ξανακανει!!!Ευτυχως βεβαια οι γουρουνιες που εκανα ηταν ελαχιστες...Αν αφηνα τελειως ελευθερο τον εαυτο μου απο θεμα ποσοτητας θα μουν +30 κιλα!!!

Η κατασταση ειναι ολιγον τραγικη!!!Ελπίζω μόνο να τα χασουμε...Ευτυχως που καποιες κοπελες μας λενε για πολλα κιλα που χαθηκαν και αναπτερωνουμε!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Πριν μεινω εγκυος ρωτουσα κοπελες που ειχαν μωρα για το ποσα κιλα ειχαν παρει και αν πεινουσαν!!!Κοριτσια ΟΛΕΣ μου ειπαν οτι πηραν 9 εως 12 κιλα και καμια δεν πεινουσε...!!!!!!!!!!!!Ετρωγε οπως και πριν...

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ????????????

Κ μαλιστα μια φορα ειχα φαει και ολοκληρη πιτσα...Ποτε στη ζωη μου δεν το χω ξανακανει!!!Ευτυχως βεβαια οι γουρουνιες που εκανα ηταν ελαχιστες...Αν αφηνα τελειως ελευθερο τον εαυτο μου απο θεμα ποσοτητας θα μουν +30 κιλα!!!

Η κατασταση ειναι ολιγον τραγικη!!!Ελπίζω μόνο να τα χασουμε...Ευτυχως που καποιες κοπελες μας λενε για πολλα κιλα που χαθηκαν και αναπτερωνουμε!!!

κι εγω μια απο τα ιδια... και δεν το ειχα ποτε πριν αυτο... ουτε στην 1η εγκυμοσυνη... και να πειναγα για φαι ή κατι με λιγες θερμιδες οκ... γιατι πειναω κυριως για γλυκα??????? :evil:

me and my men...

καλα το θεμα με τα γλυκα ειναι αλλη πονεμένη ιστορία!!!Καθε μερα θελω γλυκο και ολη την ωρα, αλλά πάντα ημουν γλυκατζου οπότε δεν μου φαινεται περιεργο!!!Αλλά μάλλον είναι και θεμα εγκυμοσυνης!!!Ο γιατρος μου μου πε οτι μερα παρα μερα χρειάζεται ενα γλυκάκι γιατι το μωρο τραβαει γλυκόζη, σακχαρο κατι τελος παντων δε θυμαμαι και γι αυτο εχουμε εντονη επιθυμια για γλυκά!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

το καλο ειναι οτι η καμπυλη ζακχαρου βγηκε μια χαρα... να φανταστεις οτι στη 2η μετρηση το αποτελεσμα ηταν κατω απο το οριο... :wink: αρα μπορω να τρωω ελευθερα σοκολατες! το κακο ειναι οτι μολις γεννησω φοβαμαι οτι το σωμα μου θα χαλαρωσει και θα κρεμασει απιστευτα... παντα ημουν αδυνατη και καμια φορα στη βαση της κλιμακας των κιλων που επρεπε να ειμαι βαση υψους... τωρα να δω τι θα γινει...

me and my men...

Διαφημίσεις

Εγω τωρα εκανα καμπυλη και περιμενω αποτελεσματα!!!Το σακχαρο μου ηταν χαμηλο αλλα μονη μου πηρα την αποφαση για καμπυλη, προληπτικα λόγω πολλων γλυκων!!!Μακαρι και μενα να ναι χαμηλο να συνεχισω τα γλυκά!!Δε θα αντεξω αλλιως... Θα παθω στερηση!!Κατι σα ναρκωτικο ειναι για μενα!!!

Το θεμα μας δεν ειναι μονο μην κρεμασει η κοιλιά!!!Είναι και οι ραγαδες, ειναι το πεσμενο στηθος, ειναι τα κιλα!!!Πω πω όσο τα σκεφτομαι.... πανικός!!!

Μας ευχομαι παντως να γινουμε ξανα ΚΟΡΜΑΡΕΣ!!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

στην 1η γεννα το σωμα μου -δεν θυμαμαι μετα απο ποσο καιρο- εγινε οπως πριν... ουτε κρεμασα, ουτε ραγαδες... κανα δυο εμειναν καφετι στον γοφο κι αυτες μαλλον επειδη ειμαι αμελης με την κρεμα... και δεν εκανα ουτε διαιτα, ουτε ειχα θηλασει, ουτε γυμναστικη... τι να πω... μακαρι να συμβει και στο 2ο... βεβαια πανω απ'ολα λεμε καλα να ειναι ολα με την εγκυμοσυνη, τη γεννα, το μωρο κτλ και το παχος ερχεται τελευταιο, απλα μεσα σ'ολα τα αγχη μας ειναι κι αυτες οι αλλαγες στο σωμα που μας φρικαρουν...

me and my men...

Επειδή κάποια κοπέλα ρώτησε πόσα κιλά ξεκινήσαμε όσες έχουμε πάρει 4-5 κιλά, να πω πως εγώ ξεκίνησα ήδη υπέρβαρη βάσει δείκτη μάζας σώματος. Ήμουν 62 με 1,55 ύψος. Ε, τώρα 12 μέρες πριν μπω στο μήνα μου είμαι 66,5

Τρώω κανονικότατα και στάνταρ κάτι γλυκό κάθε μέρα, τρώω και το βράδυ κανονικό φαγητό και όχι σαλάτες, έχω λιγούρες αλλά όχι τρομερά πράγματα. Ίσως αν δεν τα είχα στο ντουλάπι να μην τα έτρωγα. Ούτε στερούμαι, ούτε υπερβάλλω. Έτυχε να μην πάρω πολλά κιλά.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κορίτσια, κλείνω τον 5ο μήνα κι έχω πάρει, περίπου, 5 κιλά.

Είναι καλά;

Ισχύει ότι τα πολλά μπαίνουν από τον 7ο και μετά;

Ξεκίνησα με 3-4 κιλά πάνω από το κανονικό, δηλ. ήμουν 74 κιλά με 1.82 ύψος και τώρα...... 79..... :shock::shock::shock::shock:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κλείνω τον 5ο μήνα κι έχω πάρει, περίπου, 5 κιλά.

Είναι καλά;

Ισχύει ότι τα πολλά μπαίνουν από τον 7ο και μετά;

Ξεκίνησα με 3-4 κιλά πάνω από το κανονικό, δηλ. ήμουν 74 κιλά με 1.82 ύψος και τώρα...... 79..... :shock::shock::shock::shock:

Και εγω μεχρι τον 5 μηνα ειχα +6 πολυ καλα τοτε !! στον 6 εβαλα +4 επαθε τρελα ο γιατρος !!! ουτε που ξερω πως εγινε??? βεβαια μετα τον 6 ειχα προβλημα ξαπλα και ανεβασα παρα πολλα!! μεχρι σημερα ειμαι +26 απο 60 κιλα που ξεκινησα και 1,78 ειμαι 86 τωρα... :( ναι οντως μπαινουν πολλα προσπαθησε να εισαι οσο μπορεις σε κινηση αφου σου παει καλα .. επειδη ολοι θα σου πουνε ''ελα μωρε εισαι ψηλη εσυ'' μην τους ακους.. εμενα με βαρενουν απιστευτα !!! :shock: με ποναει η μεση μου και εχω φουσκωση σαν μπαλονι!!! πολυ θα ταλαιπωρηθω να φυγουν μετα ... :(

κανε κρατη !!!!

Εγω για την ώρα εχω πάρει 10 κιλά, και τον τελευταίο μήνα κάνω και διατροφή λόγω ζαχάρου και ινσουλίνης..

Κορίτσια μην ανησυχείται για τα παραπάνω κιλά! Εγώ στο πρώτο μου παιδί, γέννησα την 37η εβδομάδα και συνολικά είχα πάρει 21 κιλά!!Ποιά έπεσε απο την καρέκλα της?? :shock:

Πρίν μείνω τότε έγκυος ήμουνα λεπτή και γενικά πάντα κυμαίνομαι στα ίδια κιλά.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν στερήθηκα τίποτα, έτρωγα όσο ήθελα και ότι ήθελα. Εκτός αυτού όμως, είχα και πάρα πολύ υγρό στο σάκο (κάτι που έπρεπε τακτικά κάθε μήνα να αφαιρείται αλλά ο γιατρός μου χαμπάρι :twisted: ). Γέννησα που λέτε με το καλό, και ακριβώς στις 40 μέρες που πήγα στην εκκλησία το μπέμπη, είχα χάσει τα 17 και ξαναμπήκα στο αγαπημένο μου jean!

Που θέλω να καταλήξω?? Αυτό αναφέρεται στις φρέσκιες μαμαδες (γιατί οι άλλες ξέρουν). Το πρώτο περίπου τρίμηνο, η γυμναστική που σου κάνει το μωρό είναι το κάτι άλλο!!!Όσα γλέντια μέχρι πρωίας έχεις περάσει, και όσα επίσης ημεροβραδιάσματα με κρασοκατάνυξει έχετε ζήσει με τον σύζηγο, πιστέψτε με.....ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Και εγω μεχρι τον 5 μηνα ειχα +6 πολυ καλα τοτε !! στον 6 εβαλα +4 επαθε τρελα ο γιατρος !!! ουτε που ξερω πως εγινε??? βεβαια μετα τον 6 ειχα προβλημα ξαπλα και ανεβασα παρα πολλα!! μεχρι σημερα ειμαι +26 απο 60 κιλα που ξεκινησα και 1,78 ειμαι 86 τωρα... :( ναι οντως μπαινουν πολλα προσπαθησε να εισαι οσο μπορεις σε κινηση αφου σου παει καλα .. επειδη ολοι θα σου πουνε ''ελα μωρε εισαι ψηλη εσυ'' μην τους ακους.. εμενα με βαρενουν απιστευτα !!! :shock: με ποναει η μεση μου και εχω φουσκωση σαν μπαλονι!!! πολυ θα ταλαιπωρηθω να φυγουν μετα ... :(

κανε κρατη !!!!

Απ' ό,τι βλέπω σε λίγες μέρες μπαίνεις στο μήνα σου...!!!!

Πώς πέρασε ο καιρός......!!!!

Όταν είναι ψηλή η γυναίκα, τα κιλά φαίνονται περισσότερο, δυστυχώς..

Όσο για τη μέση, έχω μεγάλο πρόβλημα, κάθε φορά, που μπαίνω στο μπάνιο για αποτρίχωση.... κάνω το σταυρό μου πρώτα.....!!!

Πώς είναι το μωράκι σου...?

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Πώς είναι το μωράκι σου...?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! ΠΩ ΠΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ 21 ΒΔΟΜΑΔΕΣ :shock:

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ :D ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ :D

ΠΕΛΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ !!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΕ ??? ΧΑΘΗΚΕΣ !! Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΚΑΛΑ ? ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ? ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ?

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ... ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΗ..ΑΡΑ ΜΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ... :(

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ μπήκα στην 14η εβδομάδα και έχω πάρει 4 ολόκληρα κιλά. :oops::oops:

Αλλά δεν μπορώ να πώ....τρώω ...τρώω και ξανατρώω :oops: .

Νιώθω βέβαια λίγο άβολα γιατί ξεκίνησα αρκετά αδύνατη (1,72 ύψος και 55 κιλά), αλλά θα το ξεπεράσω.

JR7vp2.pngh5zip2.png

Νιώθω βέβαια λίγο άβολα γιατί ξεκίνησα αρκετά αδύνατη (1,72 ύψος και 55 κιλά), αλλά θα το ξεπεράσω.

JR7vp2.pngh5zip2.png

Εγώ είμαι στον 7ο και είμαι +10 κιλά! Η πλάκα είναι ότι τρώω όλο φρούτα, γιαούρτια και όχι πολλά ζυμαρικά και ψωμιά και πολύ λίγα γλυκά :roll: !! Πάντως δεν μου πολυφαίνονται :D ! Κορίτσια επειδή μια γνωστή μου έχει ξεπεράσει τα 20 κιλά στον 8ο και φοράει ζώνη από τον 5ο για την μέση, σας λέω όσο μπορείτε να προσέχετε!! Το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίζεται στη μέση που καταπονείται πολύ, μετά ακολουθεί η κούραση και οι αυστηρές δίαιτες.

QZ9ep3.png

..εσυ κουκλα εισαι πολυ αδυνατη ..και μαλλον χρειαζοταν ο οργανισμος σου να βαλεις αυτα τα κιλα :!: μην αγχωνεσαι ..και εγω στη 14 ειχα παρει τεσσερα και μεχρι τωρα 15 πεντε κιλα συνολο ....δεν ειναι πολλα

0sb2p3.png

Μπήκα στο 5ο και είμαι στα +2.Το παλεύω όσο μπορώ το χω ράψει όμως.Ήδη πονάει η μέση και η πλάτη και είναι νωπές οι μνήμες από την 20αδα που είχα πάρει στη πρώτη εγκυμοσύνη και υπέφερα πραγματικά!!!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...