Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

καλημερα! εγω κορίτισα ειμαι στο τελος της 36 εβδομαδας και εχω βαλει 5 κιλα! κουφο ε? το μωρο μου ειναι 3 κιλα. παντως η γιατρος μου τα βλεπει ολα φυσιολογικα. εντωμεταξυ τρωω κανονικοτατα δεν στερουμε τιποτα! :oops:

Να ξερεις οτι σε μισω!!!! και τζαμπα καις και το ονομα ακου Lacta με 5 κιλα :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ!!!! τι να πουμε κι εμεις που μας γνεφουν τα 14 κιλα απο παντου!!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!! :D:):D

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! εγω κορίτισα ειμαι στο τελος της 36 εβδομαδας και εχω βαλει 5 κιλα! κουφο ε? το μωρο μου ειναι 3 κιλα. παντως η γιατρος μου τα βλεπει ολα φυσιολογικα. εντωμεταξυ τρωω κανονικοτατα δεν στερουμε τιποτα! :oops:

Να ξερεις οτι σε μισω!!!! και τζαμπα καις και το ονομα ακου Lacta με 5 κιλα :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ!!!! τι να πουμε κι εμεις που μας γνεφουν τα 14 κιλα απο παντου!!!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!! :D:):D

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ LACTA κΑΙ ΒΑΛΕ ''ΑΕΡΑ'' :lol:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

εγω ειμαι +3,5 και μόλις μπήκα στον 3ο ...... :lol:

το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι το καλοκαίρι με τη ζέστη δε θα τρωω πολύ ...αλλιώς θα γίνω πολυ χοντρούλα μανούλα :lol:

0sb2p3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραια κανω τη διαφορα....21 κιλα και συνεχιζω!!!! Ο γιατρος μου ειπε οτι οσο ειναι πεντακαθαρες οι εξετασεις μου και η μπεμπα φυσιολογικη δεν εχω θεμα...αλλα αν συνεχισω ετσι θα γκρινιαζω μετα οποτε να κανω λιγο κρατη!!!! Ελα που οι λιγουρες του 8ου τελικα ειναι οι χειροτερες!!! :?:?

Μα το χω το κανταιφι στο στομα!!!! Να μη τους στειλω να μου παρουν??? :cool:

eirini dr και βεβαια να στειλεις να σου πα΄ρουν και κανταιφι και μπακλαβα και οτι αλλο θελει το μωρακι γιατι γιαυτο το κανεις εσυ δεν θελεις αυτο σε πιεζει να τα φας :P να ασ πουμε εμενα απο το πρωι ζητα προφιτερολ ετσι να το αφησω το παιδι :?:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

E οχι βεβαια..... Οπωσδηποτε πρεπει να φας προφιτερολ!!!!! Δε το συζηταω, και αν δεν σου φερει κανεις σημερα πες μου που μενεις να στο φερω εγω γιατι καταλαβαινω τον πονο της μανας!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Η lacta με ηρέμησε λίγο τώρα! Έχω βάλει 4 κιλά μέχρι τώρα και αναρρωτιόμουν αν είναι οκ. Αν και ο γιατρός μου μου έχει τονίσει ότι δεν έχει καμία σχέση το πόσο βάρος θα βάλει η μαμά, με το βάρος του μωρού.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Οχι βεβαια παιδι μου το παιδι οτι ειναι να παρει θα το παρει απο σενα don't worry! Αλοιμονο σ'εμας!!!!!!! Αλλα πρεπει σε καποιους να γκρινιαζουμε!!!!!!Απο το κακο μας που τεινουμε να γινουμε φαλενες!!!!!! :wink:

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια και εγώ έχω πατήσει τα 9 κιλά :?

Τί σκατά γίνετε????

Εντάξυ τρώω αλλά όχι και έτσι βρε παιδί μου, από τη μία λέω να κάνω προσέχω περισσότερο και από την άλλη λέω δε βαριέσαι.....

Τί να κάνω?

Δε θέλω με τίποτα να περάσω τα 20κιλά, θα τα καταφέρω????

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Εγώ ξεκίνησα από 57 κιλά. Το πρώτο τρίμηνο δεν έβαλα τίποτα παρόλο που ήταν καλοκαίρι και έτρωγα τα παγωτάκια μου... Στις 5/9/08 με ζυγίζει η γιατρός και ήμουν 57. Στις 10/10/08 είχα πάρει 4 κιλά!!! :shock: μέσα Νοεμβρίου άλλα 3!!! Τον Γεννάρη άλλαξα γιατρό και μου είπε ότι ναι μεν δεν τρώω πολύ, τρώω όμως μακαρόνια και αυτό είναι το κακό. Από τότε, έκοψα τα μακαρονάκια και λίγο τα γλυκάκια, και μέσα σε ένα μήνα έβαλα 700gr εκ των οποίων τα 550gr ήταν ο μπέμπης.

Στη φάση που είμαι έχω βάλει 11,5 κιλά και βλέπουμε. :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια, μπορεί κάποια να μου εξηγήσει αυτό με τα μακαρόνια που ακούω από όλες σας??γιατί τόσο πολύ ευθύνονται για την άυξηση του βάρους?μήπως πριν δεν τρώγαμε 1 φορα την εβδομάδα μακαρόνια? γιατί τώρα ειδικά τα μακαρόνια βλάπτουν?

Μαράκι αυτή την απορία είχα και έχω και εγώ. ΄Ισως κάποιες από τις κοπέλες θα ξέρει να μας πεί. Υποθέτω ότι έχουν πολύ άμυλο και αυτό είναι το κακό. Δεν ξέρω όμως. Η κουνιάδα μου όταν της ανέφερα για τα μακαρόνια μου είπε ότι εκείνη δεν έφαγε ούτε μια φορά στην εγκυμοσύνη της μακαρόνια :shock: . Εγώ έτρωγα τουλάχιστον 2!! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

ας μας πει μια κοπέλα, γιατί και εγώ επειδή φτιάχνω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για τη μικρή μου, κοφτό μακαρονάκι, ή ρυζάκι κλπ κλπ τρώμε και εμεις!

:lol::lol::lol: καλημερα κοριτσια!!! μην νομιζεται οτι ειμαι μια αδυνατουλα! απλα εχω υψος 1,80 και οταν εμεινα εγγυος ημουν 94 κιλα. απλα δεν μου φαινονται τα κιλα λογω υψους. τρωω τον αγλεορα απλα γενικα δεν ετρωγα ποτε μου ψωμια και γλυκα και απο τοτε που εμεινα εγγυος να εφαγα 3 φορες εξω μετα το εκοψα γιατι οταν ετρωγα εξω δεν μου καθοταν καλα το φαι! τρωω οτι μαγειρευει η μανουλα μου και η πεθερουλα μου! καποτε ειχα κανονικα κιλα(οταν ημουν 14χρονων και πηγαινα ηδη 8 χρονια κολυμβηση) καποια στιγμη πηγα γερμανια με τον πατερα μου (νταλικερης) εμεινα εκει στην θεια μου 3 μηνες και οταν ηρθα γυρισα τριπλασια και εβαζα κιλα.μηπως ηρθε η ωρα μου ...λεω...να τα χασω τα περριτα???ολοι με λεγαν οτι αμα μεινω εγγυος θα γινω διπλασια αλλα...ευτυχως επεσε και λιγο ο πισινος μου!!!!!! χααχχαχχ αν μπορεσω θα σας ανεβασω μια φωτο...μην απελπιζεσται να λετε αυτο που ελεγα παντα εγω......"σε οποιον αρεσουμε και στους αλλους δεν θα μπορεσουμε !!!!!!!!!!! καποια στιγμη ειχαν γυρισει και ειχαν πει καποιες φιλες μου (ευτυχως μπροστα μου) "μηπως να γινω και εγω σαν την ελενη(στα κιλα) μπας και βρω αντρα?....οτι να νε δηλαδη. για αυτο να εχεται αυτοπεποιθηση και να μην σας νοιαζει τι λενε οι αλλοι! φιλακιααα :oops::oops::oops:

dimos0kliniki045.jpg

το λακτακι μου!

Μια χαρά είσαι. Και 1,80!! Εγώ είμαι 1,65 :( . Έπειδή δεν κατάλαβα, είσαι τώρα έγκυος ή έχεις γεννήσει; Πάντως εμένα τα μακαρόνια καπούτ!! :cry:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

κοριτσια νομιζω οτι δεν επιτρεπονται τα μακαρονια λογω οτι ανεβαινει το σακχαρο

Ίσως να είναι αυτό. Εγώ δεν είχα βάβαια πρόβλημα με το σάκχαρο. Ίσα ίσα είχα χαμηλό.Πρέπει απλά να μην τρώμε πολλά γιατί ναι μεν έχουν υδατάνθρακες που χρειάζονται αλλά η μεγάλη κατανάλωση δεν κάνει καλό!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

:lol::lol::lol: καλημερα κοριτσια!!! μην νομιζεται οτι ειμαι μια αδυνατουλα! απλα εχω υψος 1,80 και οταν εμεινα εγγυος ημουν 94 κιλα. απλα δεν μου φαινονται τα κιλα λογω υψους. τρωω τον αγλεορα απλα γενικα δεν ετρωγα ποτε μου ψωμια και γλυκα και απο τοτε που εμεινα εγγυος να εφαγα 3 φορες εξω μετα το εκοψα γιατι οταν ετρωγα εξω δεν μου καθοταν καλα το φαι! τρωω οτι μαγειρευει η μανουλα μου και η πεθερουλα μου! καποτε ειχα κανονικα κιλα(οταν ημουν 14χρονων και πηγαινα ηδη 8 χρονια κολυμβηση) καποια στιγμη πηγα γερμανια με τον πατερα μου (νταλικερης) εμεινα εκει στην θεια μου 3 μηνες και οταν ηρθα γυρισα τριπλασια και εβαζα κιλα.μηπως ηρθε η ωρα μου ...λεω...να τα χασω τα περριτα???ολοι με λεγαν οτι αμα μεινω εγγυος θα γινω διπλασια αλλα...ευτυχως επεσε και λιγο ο πισινος μου!!!!!! χααχχαχχ αν μπορεσω θα σας ανεβασω μια φωτο...μην απελπιζεσται να λετε αυτο που ελεγα παντα εγω......"σε οποιον αρεσουμε και στους αλλους δεν θα μπορεσουμε !!!!!!!!!!! καποια στιγμη ειχαν γυρισει και ειχαν πει καποιες φιλες μου (ευτυχως μπροστα μου) "μηπως να γινω και εγω σαν την ελενη(στα κιλα) μπας και βρω αντρα?....οτι να νε δηλαδη. για αυτο να εχεται αυτοπεποιθηση και να μην σας νοιαζει τι λενε οι αλλοι! φιλακιααα :oops::oops::oops:

Καλε τρελη εισαι που με νοιαζει τι λένε οι αλλοι! :D:):) αν δεν τους αρεσω τη βολτα τους!!!!!!Ο μονος που με ενδιαφερει ειναι ο καθρευτης μου!!!! και αυτος τα λεει και τσεκουρατα! :):D

Κατερινακι και εγω 1,65 ειμαιστο υψος!!!!!και σε λιγο θα γινω και στο πλατος!!!!! Αλλα δεν με νοιαζει! Α μα πια!!!!Θα με νοιαζει απο Μαιο και μετα!!!! εχω ακομα 3 μήνες χαρα! :wink:

p.s. Lacta δεν φενεται να εισαι 90 παντως!!!!!!Μια χαρα Super σε βρισκω!!

ejdnoznx2qfczs7i.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...