Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στον γιο μου είχα κάνει την 32η εβδομάδα (μου είχε πει μεταξύ 30-34) στα δίδυμα έχω κάνει ένα ήδη στις 29η έχω ένα ακόμη τη δευτέρα (32+6) και έναν ακόμη (ελπίζω) μέχρι να γεννήσω.... τα λεφτά φεύγουν με το τσουβάλι...

λοιπον την τελευταια φορα που εκανα αιματος ηταν 31 . ο γιατρος οταν ειδε τις εξετασεις δεν μου ειπε να ξανακανω αιματος μονο ουρων μου ειπε αλλα εγω θα ξανακανω.... nat-left και εγω επερνα το legfer αλλα δεν το μπορουσα με τιποτα και το εκανα εμετο οποτε μου το σταματησα ηταν αθλιο....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι μου κανετε? Εγω ειμαι χαλια εχουν αρχισει τα πανυγηρια λοιπον ακουστε:

1.κραμπες στην κοιλια και στα ποδια

2.το κλασιμο (sorry για την εκφραση)

3.το ρεψιμο (σαν χοιρος κανω)

4.πριξιμο στα ποδια

5.αναγουλες

6.πονακια στην κοιλια

7.πονος στο στηθος

8.πιεση στα παντα

9.πονος στην μεση

αχ να περασουν αυτοι οι δυο μηνες αχ να κρατησω το μωρακι μου...

Nat-left εμενα μου εχει πει ο γιατρος οτι εχει γευση βατομουρο και δεν θα ειχα προβλημα, και το πηρα μια δυο φορες και μετα αρχισα να το κανω εμμετο ενα χαλι ηταν απαισιο και τωρα παιρνω το gyro-tardiferon αυτο ειναι σε μωρφη χαπιων και ειναι πιο καλο.

Εγώ έπηξα στις δουλειές το Σ/Κ και από εχθές με πονάει ο αχιλλειος τένοντας γμτ και έλεγα ότι θα τη γλύτωνα...

Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι κλείσαμε την κούνια μαζί με σιφινιέρα/αλλαξιέρα, με 40 μέρες παράδοσης ελπίζω να προλάβω να τα έχω σπίτι πριν έρθει ο μπέμπης! :roll:

Τέλος πάντων, ένα αγχος λιγότερο...

Τώρα μετράω μέρες σαν τους στρατιωτες μέχρι να σταματήσω απ' τη δουλειά... άντε 4 και σήμερα...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Εγώ έπηξα στις δουλειές το Σ/Κ και από εχθές με πονάει ο αχιλλειος τένοντας γμτ και έλεγα ότι θα τη γλύτωνα...

Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι κλείσαμε την κούνια μαζί με σιφινιέρα/αλλαξιέρα, με 40 μέρες παράδοσης ελπίζω να προλάβω να τα έχω σπίτι πριν έρθει ο μπέμπης! :roll:

Τέλος πάντων, ένα αγχος λιγότερο...

Τώρα μετράω μέρες σαν τους στρατιωτες μέχρι να σταματήσω απ' τη δουλειά... άντε 4 και σήμερα...

Καλορίζικα και καλό-χρησιμοποίητα!!! :D:D:D

Καλημέρα! Εγώ έκανα ταξιδάκι 450χλ το σαββατοκύριακο και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω!! :D

zouzounel μόνο 4 μερούλες ! Άντε μπράβο. το τράβιξες αρκετά ε; Εγώ έχω 2 βδομάδες που σταμάτησα. Δεν μπορούσα να πηγαινοέρχομαι άλλο!Αντε και καλή ξεκούραση!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

zouzounel με το καλο να ερθουν και να τα χαρεις. Εμενα επιτελους ηρθανε και θα μας τα φερουν να τα στησουν την Τεταρτη! Περιμενω πως και πως...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Γεια σας κοριτσια , τι κανετε?

Ζουζουνελ και εγω επιξα στις δουλεις το Σ/Κ ευτυχως που εχω και τον αντρουλη μου τον κακομοιρη που τα κανει ολα. Αντε με το καλο να ερθουν και τα πραγματακια σου να τα χαρεις, εμεις το βαφουμε το σπιτι για να βαλουμε τα επιπλα ....

Κατερινακι μια χαρα εσυ ταξιδακι ....

Γειά σου Πελαγία!! Είσαι καλά; πράγματι εγώ έκανα το ταξιδάκι μου και μου άρεσε πάρα πολύ!!!Από δουλειές όμως... :? τεμπελιάζω...!!!

και εγω απο δουλειες τεμπελιαζω αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα ερθει το μωρο και δεν θα εχουμε που να το βαλουμε να κοιμηθει τρελενομαι... οσο πλησιαζει ο καιρος δεν ξερω με πιανει πανικος

Καλημέρα! Εγώ έκανα ταξιδάκι 450χλ το σαββατοκύριακο και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω!! :D

zouzounel μόνο 4 μερούλες ! Άντε μπράβο. το τράβιξες αρκετά ε; Εγώ έχω 2 βδομάδες που σταμάτησα. Δεν μπορούσα να πηγαινοέρχομαι άλλο!Αντε και καλή ξεκούραση!!

Το τράβηξα απ' τα μαλλιά, στην κυριολεξία! Αν μπορούσα, ας έκανα κι αλλιώς... Τώρα απλά κάνω υπομονή...

Ταξιδάκι οδικώς πήγες? Πώς το είδες, σε κούρασε?

Κι εγώ θέλω να πάω στα πεθερικά μου και το σκέφτομαι...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

και εγω απο δουλειες τεμπελιαζω αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα ερθει το μωρο και δεν θα εχουμε που να το βαλουμε να κοιμηθει τρελενομαι... οσο πλησιαζει ο καιρος δεν ξερω με πιανει πανικος

Έλα καλέ, χαλάρωσε, λες και θα έρθει ο επιθεωρητής να ελέγξει αν όλα είναι στη θέση τους! :D Σάμπως τις πρώτες μέρες στο δωμάτιό του θα κοιμάται το πιτσιρίκι? Δίπλα σου δε θα το έχεις? Κι εγώ έχω να μετακομίσω έπιπλα, βιβλιοθήκες, κρεββάτια, μιας και λεμε να μεταφέρουμε την κρεββατοκάμαρά μας στο διπλανό δωμάτιο και εκεί που κοιμόμαστε τώρα να κάνουμε το παιδικό, θέλω να βάψω και τοιχους, να βάλω ταπετσαρία στις ντουλάπες... ε, έχουμε καιρό ακόμα... :D

(έχουμε άραγες? :roll: )

Τεσπα δεν αγχώνομαι.... όλα θα γίνουν!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Το τράβηξα απ' τα μαλλιά, στην κυριολεξία! Αν μπορούσα, ας έκανα κι αλλιώς... Τώρα απλά κάνω υπομονή...

Ταξιδάκι οδικώς πήγες? Πώς το είδες, σε κούρασε?

Κι εγώ θέλω να πάω στα πεθερικά μου και το σκέφτομαι...

Ναι οδικώς! Πηγαίνοντας κάναμε στάση στη Λάρισα για καμια ώρα, οπότε δεν κουράστηκα καθόλου. Επιστρέφοντας το πήραμε σερι, και μπορώ να πώ ότι λιγάκι κουράστηκα. Έπεσα για ύπνο για 2 ωρίτσες και μετά ήμουν μια χαρά!! :D Εγώ σου λέω να το κάνεις το ταξιδάκι σου ανεπιφύλακτα!!

Πελαγία εμείς να σκεφτείς ότι θα γεννηθεί το μωράκι μας και μετά θα πούμε στο σπίτι μας...Έχει καθυστερίσει πολύ!! Οπότε εσυ΄μην αγχώνεσαι! Θα τα προλάβεις μια χαρά.!!!

5Nstp3.png

vgDUp3.png

zouzounel επειδη το σπιτι μας ειναι καπως μικρο μαζι μου θα το εχω για πολυ καιρο το μωρο... ο χρονος κυλαει και μεις δεν το καταλαβενουμε ασε απο χρονο αλλο τιποτα δεν εχουμε καθολου οχι οτι δεν προλαβενουμε απλα εχουμε υποχρεωσεις πολλες , και εγω μονη μου δεν μπορω να κανω και πολλα ..

Πελαγια μια και σε βρηκα απο εδω(το αλλο τοπικ κλειδωσε) να σου πω οτι φυσικα και εκανες την καλυτερη επιλογη που κρατησες το παιδακι σου και μπραβο σου που σκεφτηκες τοσο ωριμα... Για τις δουλειες μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν. Κι εγω εκει στην 30η εβδομαδα αρχισα σιγα σιγα να φτιαχνω και τωρα μεχρι το σ/κ πιστευω οτι θα εχω τελειωσει και σκεφτομαι τι θα κανω μετα...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

καλησπέρα εγω διανυω την 19 εβδομαδα και εχω παρει 8 κιλά , ειναι παρα πολλα αλλα δεν μου φαινονται .Εχω κανει πολυ μεγαλο στηθος φαντασου απο 75 D εχω παει 85 F .Προσπαθω να μη τρωω το βραδυ αν και δεν τρωω μεγάλες ποσότητες αλλα καταναλώνω βλακειες :oops: (παρασυρομαι απο τον γιο μου) .Στην πρώτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 17 κιλά και τα εχασα μεσα σε 2 μήνες περιπου.Εχετε καμμια ιδεα τι μπορω να κανω απο εδω και πέρα; :cry:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

ειμαι στον 3ο και δεν ξερω ακομα ποσα εχω βαλει. το βραδυ δεν εχω ορεξη να φαω σχεδον τιποτα αλλα κατα την διαρκεια της ημερας ειμαι με βλακειες σοκολατακια κουλουρακια κεικακια κλπ κλπ :(

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

κ εγω μια απο τα ιδια εχω παρει 9κιλα κ ειμαι στην 25 εβδομαδα, κ να φανταστεις οτι στην πρωτη ειχα παρει πολυ πιο λιγα,κ υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειμαι πιο εγκρατεις.

με βλεπω να τερματιζω με 20κιλα+

βρε κοτιτσια μην αγχωνεστε με τα κιλα!!!!εγω ειχα παρει στη μικρη μου 22-23 κιλα και τα χασα με το που σαραντησα!!!και φανταστητε οτι δεν ετρωγα κιολας!!!!αν ετρωγα θα χα παρει 123!!!!!μεχρι τον 6 μηνα ειχα παρει 16......αστε!!!απολαυστε τωρα που μπορειτε και μετα θα τα χασετε!!!λιγο μετρο μονο!!μη το παρακανετε κιολας!!!!!απολαυστε οσο μπορειτε τωρα που μπορειτε.....ουτως η αλλως δικαιολογειστε!!!!!!και λιγα εχετε παρει μεχρι τωρα!!!!!!

μου κανει εντυπωση οτι ακουω απο διαφορες αλλες μελλουσες μαμαδες οτι τουλαχιστον στον μηνα που ειμαι εγω εχουν παρει πολυ λιγοτερα κιλα και με βαση τα λογια του ιατρου μου ο οποιος υποστηριζει οτι πρεπει να παιρνω 1 το πολυ 1 1/2 κιλο το μηνα δεν βγαινουν τοσα ....εχω παρει πολυ περισσοτερα και ακομα εχω 5 μηνες μπροστα μου μαμα μου :cry: !!!!!!

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...