Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα τα ποδια σας αχ ολη μερα τρωμε που θα καταντησουμε αχχχχχχχχχχχχχ :shock::oops: εγω θα φαω φρουτοσαλατα..

Εγω παντος την γλυκια κρεπα την προτιμω με σοκολατα και μπανανα η με ασπρη σοκολατα και σαντιγη ενω αλμυρη την θελω γαλοπουλα,τυρι,μανιταρια,ντοματα και πιπερια........ :D:D:D

ναι, ναι αυτό θα πώ στον ενδοκρινολόγο αύριο αν το σάκχαρο έχει παει στα ύψη! θα πω "γιατρέ μου δε φταίω, αυτές οι κοκόνες στο φόρουμ με σκανδαλίζουν και μου βάζουν ιδέες!" :lol:

πλάκα-πλάκα μου ανέβασε και πάλι την ινσουλινη (από 18 στα 24), οπότε το πήρα απόφαση ότι αυτή θα ειναι η τελευταία μου ατασθαλία!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

δεσποινακι καληνυχτα τα λεμε .......... εμεις οι αλλες συνεχιζουμε το φαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............................................ :D:D:D

Διαφημίσεις

Δεν ντρεπεστε λιγακι λεω εγω αντε μπραβο συμορφωθητε λιγακι..... εγω παντως κρεπα δεν εφαγα :cry: ..... τελος παντων.... Εγω την φασολαδα την απεχθανομαι αν και προσπαθησα να φαω αφου την εφτιαξα εγω με τον τροπο μου αλλα παλι δεν μπορουσα και τον λαγο τον λυπαμαι δεν ξερω αλλα ειναι τοσο χαριτομενο αυτο το ζωακι που δεν μπορω να το φαω. Εγω μακαρονια με κιμα και μπολικη σαλατα λαχανο που τρελενομαι... :D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ... τι κανετε σημερα? εγω νιωθω χαλια και μαλλον θα παω στον γιατρο, ειχα και τις κραμπες το βραδυ αφηστε χοιροτερα δεν γινεται....

Δεσποινακι ο γιος κουκλος ειναι αντε με το καλο και εσυ , και μετα να ερθεις Ροδο με το νινακι να σε παχυνω και αλλο.

καλημερααα!!! αρχισανε τα δυσκολα πελαγιτσα ε?? :? και εγω με κοπο κοιμαμαι ... ντεντονετε ο μπεμπης και ποναει η κοιλια μου :shock:

και φυσικα μετα την γεννα θα ερθουμε να παρουμε πολλα κιλα στην δορο!!! :lol::lol: αχ! να κανουμε και μπανακια :cool: τι καλα :P πρωτα ο θεος .... :!:

καλημερααα!!! αρχισανε τα δυσκολα πελαγιτσα ε?? :? και εγω με κοπο κοιμαμαι ... ντεντονετε ο μπεμπης και ποναει η κοιλια μου :shock:

και φυσικα μετα την γεννα θα ερθουμε να παρουμε πολλα κιλα στην Ρορο!!! :lol::lol: αχ! να κανουμε και μπανακια :cool: τι καλα :P πρωτα ο θεος .... :!:

αντε να ερθει το καλοκαιρι πρωτα ο θεος να περασουμε ομορφα....

Δεν ξέρω..εγώ αν και πιστεύω νωρίς...έχω αρχίσει να έχω κάτι ψευτοζαλάδες....σαν να μου λέει ότι πέφτει σιγα σιγά ο σίδηρος...μια χαρά ηταν το 37 του αιματοκρίτη ως τώρα... :roll:

Εγώ είμαι πανευτυχής!

Τον Δεκέμβριο είχα αιματοκρίτη 32,5 και την προηγουμενη βδομάδα που έκανα εξετασεις μου έδειξε 32,9! Όχι ότι είναι φοβερή αλλαγή, αλλά τουλάχιστον δεν έπεσε άλλο, μέχρι τώρα είχε πάρει τον κατήφορο και είχε αναπτύξει και ταχύτητα μπορώ να πω!

:D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Εγώ είμαι πανευτυχής!

Τον Δεκέμβριο είχα αιματοκρίτη 32,5 και την προηγουμενη βδομάδα που έκανα εξετασεις μου έδειξε 32,9! Όχι ότι είναι φοβερή αλλαγή, αλλά τουλάχιστον δεν έπεσε άλλο, μέχρι τώρα είχε πάρει τον κατήφορο και είχε αναπτύξει και ταχύτητα μπορώ να πω!

:D

εμένα πάντως μου ελάττωσε τα 3 χαπάκια σε δύο μιας και το σίδηρο έφτασε 110 και ο αιματοκρίτης 38 από 32

α μια χαρα εισται εσεις εγω να δω τι θα κανω.... παντως θα παω για εξετασεις στις 14 του μηνος λετε νε παω πιο νωρις και μετα να ξαναπαω ετσι να ελενχω την καταστασει μην πεσει και αλλο γιατι περνω και 2 φορες την ημερα τα χαπια μου.

α μια χαρα εισται εσεις εγω να δω τι θα κανω.... παντως θα παω για εξετασεις στις 14 του μηνος λετε νε παω πιο νωρις και μετα να ξαναπαω ετσι να ελενχω την καταστασει μην πεσει και αλλο γιατι περνω και 2 φορες την ημερα τα χαπια μου.

αν δείτε με τη γιατρό ότι δεν σου κάνουν δουλειά να τα αλλάξεις μέχρι να βρείτε ποια σου ταιριάζουν, εγώ στην αρχή πήρα legofer, μετά resoferon και μου ταίριαξε το ferrum fol kausman και είναι μασώμενα με γεύση σοκολάτας (κάνουν τα δόντια για λίγα λεπτά πορτοκαλί αλλά έχει πλάκα) και ο γιατρός φοβόταν με το πτωτικό ρυθμό που είχε ο αιματοκρίτης λόγω των διδύμων που θα φτάναμε αλλά ευτυχώς το προλάβαμε...

εμένα πάντως μου ελάττωσε τα 3 χαπάκια σε δύο μιας και το σίδηρο έφτασε 110 και ο αιματοκρίτης 38 από 32

Ελα, είσαι θηρίο! Με 38 αιματοκρίτη και δίδυμα, ούτε του παπά μην το πεις, που λένε!!! :D

Πελαγία μην αγχώνεσαι πολύ, κάνε τις εξετάσεις σου τότε που σου είπε ό γιατρός σου. Κι εγώ δυο φορες την ημέρα παίρνω σίδηρο, απ' την αρχή της εγκυμοσύνης, ξεκίνησα με 38 και έπεφτε-έπεφτε... μου το είχε πει όμως ο γιατρός ότι προς τον 8ο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

Πόσο αιματοκρίτη εχεις?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...