Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμμ..εγω μηλουσα το πρωι και καμια δεν απαντουσε... ειχα παει μια βολτιτσα .. :P ναι με τον σκατοκαιρο τι να κανω? :? τι νεα?? πελαγια το dvd που εκανα εξω ειχε 55 ευρω. δεν εκανα εξετασει γιαυτο... εναν ελεχνο εκανε στο μωρο αν ολα ειναι καλα και περισσοτερο για dvd μου το εκανε.. :P

πελαγια το dvd που εκανα εξω ειχε 55 ευρω. δεν εκανα εξετασει γιαυτο... εναν ελεχνο εκανε στο μωρο αν ολα ειναι καλα και περισσοτερο για dvd μου το εκανε.. :P

Α δηλαδη εγω ειμαι απο τις τυχερες, εμενα τον ρωτησα ποσο κανει και επειδη ειναι γειτονας μου και ο γυναικολογος μου, μου ειπε μονο 20Ε . Θα ηθελα να με ξεγγενησει αυτος αλλα δυστηχως ειναι στην ιδιοτικη κλινικη και δεν εχουμε τα λεφτα να παμε εκει οποτε διαλεξαμε το Γενικο Νοσοκομειο της Ροδου αλλα και παλι εχω ακουσει καλυτερα λογια για το δημοσιο νοσοκομειο. :D εσυ ολα καλα ? τι εφαγες σημερα?

ολα καλα θα πανε οπου και να γεννησεις...!! :wink: το μπεμπεκι σου και συ να ειστε καλα και μην σε νοιαζει.. πελαγιτσα μου παω να ξαπλωσω γιατι εχω πονακια, θα τα πουμε αυριο! να εχουμε καλη βδομαδα!! :cool::cool: σε φιλω καλο βραδυ.. :lol:

Διαφημίσεις

ολα καλα...! λιγα πονακια μονο αλλα ενταξει.. κοκοροσουπα ,εφαγα γλυκακια,σοκολατακια δηδ.. και τετοια ...εσυ ολα καλα? ο καλος σου

ολα καλα θα πανε οπου και να γεννησεις...!! το μπεμπεκι σου και συ να ειστε καλα και μην σε νοιαζει.. πελαγιτσα μου παω να ξαπλωσω γιατι εχω πονακια, θα τα πουμε αυριο! να εχουμε καλη βδομαδα!! σε φιλω καλο βραδυ..

με λιγη ξεκουρασει ολα θα ειναι καλα. και εγω ολα καλα και ο αντρουλης μου. αυτο σκεφτομαι και εω φετικη σκεψη σε ολα . αντε κοπελα μου να ξαπλωσεις και θα τα πουμε αυριο . καληνυχτα και ονειρα γλυκα και απο αυριο μια καινουργια ευδομαδα ερχεται.. Καλη ευδομαδα σε ολους. φιλουφκια.... αχ να σου πω τον πριγκιπακο σου θα τον βγαλεις Βαγγελη-Νεκταριο τελικα? αν ναι ο γιο σου θα εχει γιορτη και εγω γενεθλια την ιδια μερα....

καλημερααααααα!!! και καλη βδομαδα!!! ολες καλα? τα νινακια? τα κιλακια? εγω σηκωθηκα απο τις 8 και εκανα ενα κεικ!! :P το εβλεπα στον υπνο μου!! :lol::lol::lol: τι καλο θα μαγειρεψετε σημερα??? :roll:

Καλημέρα dovisdepi! Πρωινή σήμερα ε; Ωραίο το κέικ; Εγώ σήμερα θα κάνω φακές γιατί εχθές έφαγα έξω(τηγανιτά, γλυκά κτλ)και λέω να συμμαζευτώ σήμερα!! Θέλω να κάνω και δουλειές αλλά βαριέμαι...!!! :oops:

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Κροκετες μπακαλιαρο με χορτα για τον αντρα του σπιτιου ενω εγω και η μπεμπα μαλλον κατι σε ζυμαρικο!!! χτες και προχτες εφαγα φακες...λεω να το ριξω εξω σημερα! εχω παρει και κατι μπουκιτσες ραβανι μουρλια! :lol:

Διαφημίσεις

Κατερίνα βλέπω αρκετά προχωρημένη είσαι... :lol:

πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα? σε βλέπω ανήσυχη :lol::lol:

ποιόοοςςς μιλάει τώρα...... :cool::cool::cool::cool:

Αισίως...11!!! :D Πως με βρίσκεις??

5Nstp3.png

vgDUp3.png

γεια σας κοριτσια μου τι μου κανετε? να μολις γυρισα στο σπιτι .. εγω σημερα δεν μαγειρεψα γιατι πηγα στο σπιτι μιας φιλης μου και εκει ειχε ολα τα καλα του κοσμου και εφαγα λιγουλακι και μετα ηρθα με τα ποδια στο σπιτι και στο δρομο συναντησα ενα ζαχαροπλαστιο και πηρα λιγα γλυκακια.... αχ αμαρτιες. Εσεις ολα καλα?

Διαφημίσεις

ολα καλα και ομορφα... :P σημερα το μεσημερι κοιμηθηκα λιγο ..επιτελους !!! ο μπεμπεκος μου χτες με ξενυχτισε παλι 5 εφτασε για να κοιμηθουμε και 8 στο ποδι παλι!! :shock: εσυ πελαγιτσα μου ολα καλα?

δεσποινακι μου σημερα λιγο μουντη ειμαι αλλα μαλλον γιαιτι ο καιρος ειναι λιγο χαλια... και μαλλον θα παω να κοιμηθω λιγουλακι γιατι το χρειαζομαι........

Διάβασα ότι δεν είχες διάθεση σήμερα. !! Τώρα είσαι καλύτερα; :D

καπως καλυτερα τωρα που κοιμιθηκα ... :D:D:D παω σουπερ μαρκετ θες κανενα γλυκακι? ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...