Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Κι εγω αυτο διαβασα οτι αν το παιδι γεννετικα ειναι να παθει κατι φτου φτου μακρυα απο μας θα το εχουν και αυτα τα κυτταρα ειναι στο dna του... Και επισης διαβασα οτι δεν εχει να κανει με το αν ειναι δικα του ή οχι! Αν ποτε τα χρειαστει δε θα παρει αποκλειστικα τα δικα του αλλα οποιαδηποτε απο ολα αυτα που εχουν αποθηκευμενα! Και αν στα 10 παιδια χρειαστουν και τα 10 την ιδια περιοδο μονο 2 μπορουν να παρουν τα αλλα μενουν σε αναμονη! Ενημερωθηκα απο το υπουργειο Υγειας στο οποιο τυγχανει να δουλευει η Μητερα μου και ολες αυτες οι εταιρειες πρεπει να εχουν την εγγρηση του!

Πραγματικα ειμαι σε αδιεξοδο και δε ξερω τι να αποφασισω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πραγματικα ειμαι αισιοδοξη δεν μπορω να σκεφτω κατι κακο για το μικρο μου τον ζουζουνο οποτε αποφασιμε να τα δωρισουμε με τον αντρα μου , διοτι τα πετανε που ξερει μπορει καποιος σε αυτο τον κοσμο να τα χρειαζετε.

Κορίτσια μόλης είδα πως αναφερθήκατε στα βλαστοκύτταρα.

Εμείς τελικά, κάναμε το συμβόλαιο μιάς και δεν γνωρίζαμε και πολλά για το θέμα και είπαμε, να μας φυλάει ο Θεούλης να μην χρειαστούνε ποτέ!

Δεν είχα ιδέα ότι μπορείς να τα δωρίσεις για να σωθούνε και άλλα παιδάκια!

Μακάρι να μην χρειαστούνε ποτέ και σε κανένα παιδάκι!!!

7uEBp2.png M3GSp2.png

ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα , μακαρι να μην χρειαστουν σε κανεναν ανθρωπο και ποτε.... ο γιο σου ειναι ενα θαυμα γλυκας ... φτου φτου μην τον ματιαξω........

Διαφημίσεις

Koritsia εγω μπαινω σε λιγες μερες στον 7ο και εχω παρει 9 κιλα. Ημουνα 49 κιλα πριν και 1,64. Πολυ αδυνατη δηλαδη, και ο γιατρος μου με χει πριξει οτι εχω παρει πολλα, κ για οτι οτιδηποτε μου συμβαινει το ριχνει στα κιλα. ΕΛΕΟΣ!!! μου χει δημιουργησει ψυχωση. Ειναι υστερικος με τα κιλα, δεν μπορω να το καταλαβω γιατι κανει ετσι. Με το που γεννησσω δεν ξαναπαταω σε αυτον, τελος, ε..μα....τιποτα αλλο δεν εχει να μου πει.

Eγώ είμαι στα +5. Εχασα ένα κιλό από τα 6 που είχα πάρει, μιας και είμαι σε δίαιτα λόγω σακχάρου. :? Βέβαια έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας (μιας και την Πέμπτη μπαίνουμε στην 30η εβδομάδα) αλλά απ' την αρχή της εγκυμοσύνης έλπιζα να μην ξεπεράσω τα 8. Είχα από πριν βλεπετε, δε θέλω άλλα!

Λέτε να καταφέρω να χάσω καμιά εικοσαριά μετά τη γέννα? Πολύ θα το ήθελα και καλό θα μου εκανε... Φρούδες ελπίδες...

zouzounel ποσο βαρος εχει το μωρακι σου?

Διαφημίσεις

zouzounel!! τελιο !! το μπεμπακι σου πωπω!!! για πολλα φιλια!!!!! να προσεχεις ομως!! εχεις αλλες 8 βδομαδες....!!! και για την δικη σου υγεια λογο σακχαρου και του μπεμπε!!!

γεια σας κοριτσια , μολις γυρισα ειχα παει μια βολτα στην πολη και μετα σε μια φιλη μου γιατι κοντευα να σκασω μες στο σπιτι , με εχουν παρατεισει και ολοι και εχω βαρεθει και αντε να ερθει το μπεμπακι μου να δωσω χαρα στην ζωη μου. αυριο μαλλον θα βγουμε για μωρουδιακα ...

να δεις .... :( βροχερος ενα χαλι.... :? μακαρι αυριο να ειναι καλυτερος να μπορεσω να παω με τον αντρουλη μου για ψωνια ειδα και ενα καροτσακι πολυ ωραιο και θελω να δω ποσο κανει αν ειναι να το παρουμε. στην αθηνα τι καιρο εχει?

Διαφημίσεις

ειδες απο την βαρεμαδα μου ξεχασα να συνεχισω αυτα που ηθελα να γραψω λιγουλακι παρεα ηθελα να γραψω... μολις τελειωσα με τον κιμα για τα μακαρονια για αυριο... εσυ σημερα τι εφαγες δεσποινουλα?

ακουστε να γελασεται αχ σημερα τι παθαμε με τον γλυκο-παχουλουλη αντρακλα μου, οταν μπηκαμε να κανουμε τον υπερηχο και ρωταει ο αντρας μου η κοιλια ειναι μεγαλη η φυσιολογικη ? και του λεει ο γιατρος η κοιλια ειναι φυσιολογικη καποιου αλλου ειναι μεγαλη χιχιχι του την ειπε λιγουλακι αλλα πολυ γελιο ... αχ πρεπει να κανει διαιτα και ολο βλακειες κανει............. :D:lol::D:lol::D:lol::D:lol:

ελα μου .... χαλια καιρο εχει τωρα βγεικα λιγο και βρεχει πολυ δεν κανει κρυο αλλα βρεχη... να πας και αμα σου αρεση να το παρεις και εγω απο δευτερα ξεκιναω με το δωματιο του να βαζω επιπλακια!!!! το καροτσι θα μου το παρει μια θεια μου!! το εχω δειαλεξει κιολας... :lol::lol:

:lol::lol: ωραιος ο γιατρος!! απο σημερα εκανες βρε τα μακαρονια και το κιμα? :roll: εφαγα φτερουγιες κοτοπουλο με πουρε και σαλατα..και τωρα αυτο τρωω..εμεινε λιγο και ειπα να το τελειωσω!!! :lol::lol:

:lol::lol: ωραιος ο γιατρος!! απο σημερα εκανες βρε τα μακαρονια και το κιμα? :roll: εφαγα φτερουγιες κοτοπουλο με πουρε και σαλατα..και τωρα αυτο τρωω..εμεινε λιγο και ειπα να το τελειωσω!!! :lol::lol:

τον κιμα εκανα μονο σημερα γιατι φοβομουνα να μην χαλασει στο ψυγειο γιατι τον πηρα χθες και τον εβαλα στην συντηρηση και αυριο θα κανω τα μακαπονια και οταν γινουν θα τα βαλω σε ενα πυλινο και θα βαλω απο πανω τον κιμα και με τυρακι στο φουρνο ..... ελα στην ροδο να φας πουρε απο τα χερακια μου να τρελαθεις και φυσικα με φρεσκια πατατα. αχ εγω τους μονους συγγενεις που εχω εδω ειναι οι γονεις και καποιους του αντρα αλλα δεν του υπολογιζω για πολλα να ναι καλα οι ανθρωποι, απο την πεθερα μου περιμενω πολλα γιατι σε ολα τα εγγονια το παρακανει και εχει και δισεγγονο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...