Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Νένα μην με τρελαίνεις και δενκοιμηθώ ολη νύχτα!!!

:shock::shock: τι ενοείς "πρόλαβα να βάλω 4"??!

δηλαδή είναι πολλά?? μη σαλτάρω....!

είμαι 1.67 και ήμουν 53 κιλά...μιά χαρα ανθρωπος...και τώρα είμαι 57...μιά χαρά βουβάλα....θέλω να καταφέρω να πάρω συνολικά μέχρι 11.....πως θα γινει αυτό δεν ξέρω...που προσέχω πολύ και ομως τα άτιμα....ότι τρώμε΄μα όοοτι και αν τρώμε μπαίνουν σε κιλα!!! :shock::shock:

1.67 και 53 κιλα εσυ πρεπει να ησουν πετσι και κοκκαλο βαλε κανε κιλακι τωρα να το χαρεις...............

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kαλά ποιος μιλάει.... έτσι όπως σε βλεπω, κι εσύ μόνο κοιλιά έχεις

και πράγματι είναι πολύ φουσκωτή η κοιλίτσα σου, την κοίταζα και δεν το πίστευα... και είμαστε με λίγες μέρες διαφορά... :D

αντε με το καλό να έρθει το μωρακι σου!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ευχαριστω και σενα ... οντως μονο την κοιλια εχω ... αλλα τωρα τελευταια νιωθω τα ποδια μου πρισμενα .... παντως μια κοπελα που εχουμε πολυ μικρη διαφορα δεν με πιστευε οτι ειμαι σαν και εκεινη μου ελεγε οτι ειμαι πιο πολυ , επειδη εκεινη δεν εχει βαλει πολλα κιλα μονοπ 4 αλλα τα ειχε τα κιλακια της και ειναι και ψηλη και εχει και κορη και δεν εχει τετοια κοιλιτσα.... αντε βαλε και εσυ φωτο να σε καμαροσουμε.............. :D

Μόλις γήρισα από το κομμωτήριο και είδα μία πολύ γλυκιά κοιλίτσα! Πολύ καλή η κοιλίτσα σου Πελαγία μου, να τη χαίρεσαι και να βγάζεις πολλές φωτό για να τη θυμάσαι! Αντε με το καλό και το μωράκι σου!

Από αγορές εγώ στον 6 μήνα, πήρα κρεββατάκι της Bebe jou και αλλαξιέρα, καροτσάκι της bebe comfort πανίτσες και 2 κουβερτούλες αγγαλιάς, καθως και μερικα μινερβάκια και 6 φορμίτσες (0-3μηνών).

Ότι μου φέρνουνε, το αλλάζω και παίρνω μεγαλύτερα. Γέννησα πολύ ξαφνικά, οπότε με βοήθησε το ότι τα είχα όλα έτοιμα από τον 8 μήνα. Κυρίως τη δική μου βαλιτσούλα.

7uEBp2.png M3GSp2.png

Κυρίως τη δική μου βαλιτσούλα. Iωαννα μου σε ευχαριστω παρα πολυ........ και εγω σιγα σιγα θα αρχισω να τα παιρνω γιατι μην γεννησω ξααφνικα και δεν θα ξερουμε που πανε τα 4

Διαφημίσεις

Pelagia μου η κοιλίτσα σου είναι πολύ γλυκιά!!!αχ μωρε την στρογγύλεψε πολύ το πιτσιρίκι σου και φαίνεται πολύ εντονα! :):) μπράβο κορίτσι μου με υγεία να φέρεις το μωρακι σου στον κόσμο!

Όσον αφορά εμένα που ναι μεν ήμουν πετσί και κόκκαλο,αλλά γυμναζόμουν και λόγω μπαλέτου τα κιλά αυτά μου ήταν οκ στο σώμα μου.

Αλλά ξέρεις όταν έχεις μάθει στο κλασσικό μπαλέτο και ξαφνικα βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει,να φουσκώνει,να πρίζονται τα πόδια και να κάνεις ψωμάκια,σε πιάνει ένα "αμαααννν δεν θα ξαναέρθω σε φόρμα ποτέ πιά".Δεν λεω ότι πήρα πολλά κιλά ,αλλά δεν ξέρω πως θα γίνω όταν πάρω άλλα 7!ωωωωωωρεεε μανα μουυυ!βάρκα με πανιά θα γίνω! :shock::shock::shock:

κοριτσια ειχα παει να δω λιγο tv και σηκωθηκα για να φαω μια γαβαθα !!! μπροκολο!!! ετσι μου ρθε? :roll: νιωθω σαν κατσικα αγγελαδα προβατο?? ολα πρασιναδες θελω!! χαχαχ !!! τι κανετε τετοια ωρα βρε! αντε ολες οι γκαστρουσες για νανι!! πως μαθενετε τα μωρα απο τωρα στα ξενυχτια απαπαπαπαπ :lol::lol::lol:

μπαααααα!δεν κολάει ύπνος με τίποτε!δίνει και μικρά πολύ ελαφριάααα χτυπήματα ΤΑΚ ΤΑΚ στο κέντρο της κοιλιάς το ζουζούνι μου και θελω να το απολαυσω οσο μπορώ!δεν το χορταίνω και ας το νιώθω ακόμα ανεπαίσθητα! :)

Διαφημίσεις

ntinti μου εγω εχω φαει κατι ξεγυρισμενες κλωτσιες τωρα! Αλλα το ματι γαριδα....οι τελευταιοι μηνες καλυτερα και απο κεφε μου φαινεται! Το πρωι ειμαι κομματια ομως!!! :roll:

Έχεις δίκιο η αλήθεια είναι ότι τώρα το αναζητάω να το νιώσω αλλά αργοτερα,θα παρακαλάω να με αφήσει να κοιμηθώ!!!κι όμως ρε συ δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με κοιλιά που θα φτάσει ως απέναντι και πως θα είναι η αίσθηση να κλωτσάει και να κουνιέται όοοολη η κοιλιά δεξια-αριστερά!μόνο αν το ζησεις το πιστεύεις μάλλον :lol::lol:

Α καλα κι εγω ετσι ελεγα αλλα δεν εχει μεγαλωσει και τοσο η κοιλια μου.... Παντως οταν γυρναει εχει πολυ πλακα το πως κανει σε καποια σημεια η κοιλια σου....Που να απλωνει τις ποδαρες του το μπεμπουλακι σου και να φαινεται το εξωγκομα!!!! Ολα τα λεφτα ....απολαυσε τα οσο μπορεις γιατι θα ερθουν οι νυχτες σα τις δικιες μου...Ροχαλιζει ο μπαμπας μας μεσα ατο αυτι μου λες και εχει βαλει τερμα το vollume, κατουριεμαι συνεχως και κλωτσαει και η μπεμπα!!! Δε σου λεω τιποτα.... :lol:

πωπωπω λες και βλέπω εμένα σε 2μήνες....!!μπέμπα έχω και εγώ,ο άντρας μου είναι πτώμα συνήθως και ροχαλίζει,και εγώ έχω ύπνο πεταλούδας...οπότε ..είναι σαν να μην κοιμάμαι!!εεεερεεε τι με περιμένει! :D:D:D

Pelagia μου η κοιλίτσα σου είναι πολύ γλυκιά!!!αχ μωρε την στρογγύλεψε πολύ το πιτσιρίκι σου και φαίνεται πολύ εντονα! :):) μπράβο κορίτσι μου με υγεία να φέρεις το μωρακι σου στον κόσμο!

Όσον αφορά εμένα που ναι μεν ήμουν πετσί και κόκκαλο,αλλά γυμναζόμουν και λόγω μπαλέτου τα κιλά αυτά μου ήταν οκ στο σώμα μου.

Αλλά ξέρεις όταν έχεις μάθει στο κλασσικό μπαλέτο και ξαφνικα βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει,να φουσκώνει,να πρίζονται τα πόδια και να κάνεις ψωμάκια,σε πιάνει ένα "αμαααννν δεν θα ξαναέρθω σε φόρμα ποτέ πιά".Δεν λεω ότι πήρα πολλά κιλά ,αλλά δεν ξέρω πως θα γίνω όταν πάρω άλλα 7!ωωωωωωρεεε μανα μουυυ!βάρκα με πανιά θα γίνω! :shock::shock::shock:

α για αυτο και ετσι το σωμα απο μπαλετο... εσυ αμα δεν παρεις πολλα κιλακια θα γεννησεις πολυ ευκολα, και μετα θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο να ξαναβρεις την φορμα σου. ευχαριστω για τα καλα σου λογια και σενα σου ευχομαι τα καλυτερα... α και ξερεις το καλοκαιρακι περιμενω τις μαμαδοφιλες μου απο το forum στην ροδο για διακοπες..........

Διαφημίσεις

Α καλα κι εγω ετσι ελεγα αλλα δεν εχει μεγαλωσει και τοσο η κοιλια μου.... Παντως οταν γυρναει εχει πολυ πλακα το πως κανει σε καποια σημεια η κοιλια σου....Που να απλωνει τις ποδαρες του το μπεμπουλακι σου και να φαινεται το εξωγκομα!!!! Ολα τα λεφτα ....απολαυσε τα οσο μπορεις γιατι θα ερθουν οι νυχτες σα τις δικιες μου...Ροχαλιζει ο μπαμπας μας μεσα ατο αυτι μου λες και εχει βαλει τερμα το vollume, κατουριεμαι συνεχως και κλωτσαει και η μπεμπα!!! Δε σου λεω τιποτα.... :lol:

αχ ειρηνακι μου πως σε καταλαβενω μια απο τα ιδια και λιγο χοιροτερα... εχουμε φουλ ζεστη στο σπιτι και το βραδυ ο αντρας μου να με σκεπαζει και να του λεω δεν μπορω και αυτος να μου λεει σε παρακαλω σκεπασου να μην κρυωσεις...........

κοριτσια ειχα παει να δω λιγο tv και σηκωθηκα για να φαω μια γαβαθα !!! μπροκολο!!! ετσι μου ρθε? :roll: νιωθω σαν κατσικα αγγελαδα προβατο?? ολα πρασιναδες θελω!! χαχαχ !!! τι κανετε τετοια ωρα βρε! αντε ολες οι γκαστρουσες για νανι!! πως μαθενετε τα μωρα απο τωρα στα ξενυχτια απαπαπαπαπ :lol::lol::lol:

αχ θα σε κυνηγαω εσενα να σε δειρω που ολο τρως................ :D

οχι βρε εγω λεω οτι δεν εχει σημασια τι ζωδιο ειναι το μωρο αλλα πως θα μεγαλωσει ενα μωρο........

Καλημέρα pelagia. Και εγώ αστιεύομαι. Όταν λέω "τη συμπεριφορά θα δείξει ο νέος ", εννοώ να δούμε πότε θα γεννηθεί, δηλ αν βγεί κριαράκι. Δεν ασχολούμαι με ζώδια. Έτσι, για να περνά η ώρα!

:D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Μπαααα Pelagia μου μην ορκίζεσαι πως θα επανέλθω γρήγορα,όλα εξαρτόνται από την ποιότητα του δέρματος συν το γεγονός ότι έχω σταματήσει το ενεργό μπαλέτο εδω και 2 χρόνια και ψευτογυμναζόμουν.Κάποιος που γυμνάζεται αρκετα και τρωει γιατι καίει...όταν σταματησει να γυμνάζεται αλλά συνεχίσει να τρώει μόνο που...δεν καιει..!! :shock: ξέρεις τι γίνεται με το δέρμα??έλα να δεις τους γοφούς μου και θα καταλάβεις :D όλα ειναι σχετικά...γιαυτό θέλει προσοχή γενικά,για να μην σαλτάρουμε μετά!

Μακάαααρι να ερχόμουν ρόοοοδοοο!και έχω να έρθω απο την 5ήμερη,αλλά θα γεννήσω τέλη ιουνιου οπότε δεν θα μπορούσα ούτως η άλλως! θα σου μιλάμε από εδώ με την ζουζούνα μου :P

Ντιντι είναι πολύ καλά τα κιλά σου, νομίζω ότι όταν έχεις πιο λίγα κιλά μπαίνουν πιο γρήγορα μόνα τους στην εγκυμοσύνη ακόμα κι αν δεν τρως πολύ. Αυτό συνέβηκε σε μένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που ξεκίνησα απο 56 κιλά. Μπορείς και τώρα όμως να ψευτογυμνάζεσαι για να μην βάλεις πολύ βάρος. Εγώ αυτό κάνω τουλάχιστον, προσπαθώ όταν μπορώ να γυμνάζομαι (με ειδική γυμναστική για εγκυους) για να καίω αυτά που τρώω. Εχω ήδη παραπάνω κιλά οπότε δεν θέλω κι άλλα.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ...ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΗΜΟΥΝ +2 ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΙΑΖΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ +10..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ;;;;

dev200prs__.png

Βρε μήπως εσύ το βλέπεις έτσι; Ίσως έχεις κατακράτηση υγρών και νιώθεις πρησμένη!! :D

ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΗΣΜΕΝΟ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ.ΣΚΕΨΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΑΓΕΛΑΔΑ :wink:

dev200prs__.png

Κοπέλες μπορεί να χεις πάρει μόνο 2 αλλά αυτά τα 2 να είναι λίπος, ή μπορεί να είναι μόνο απο κατακράτηση και να μην φαίνονται πάνω σου. Αν θέλουμε να ξέρουμε που βρισκόμαστε ας μετριομαστε καμμιά φορά με τη μεζούρα στον ποπό και στα πόδια για να καταλαβαίνουμε αν βάζουμε λίπος.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...