Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

θα μας κοιτανε που θα ειναι και μικρουλιδες και θα λενε ποπο μια μπαλα ερχετε κατα πανω μου με την φωνη της μαμας μου :shock:

χεχε

δεν το είχα σκεφτεί έτσι!

:lol::lol::lol:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα μας κοιτανε που θα ειναι και μικρουλιδες και θα λενε ποπο μια μπαλα ερχετε κατα πανω μου με την φωνη της μαμας μου :shock:

χεχε

δεν το είχα σκεφτεί έτσι!

:lol::lol::lol:

xaxax :lol::lol::lol:

[quote name="mariapap82

Αχ πως τα καταφερνετε με 3 και 5 κιλα ΜΟΝΟ????? Ειμαι στα +7,5 οποτε αυτη τη στιγμη ειμαι 70 κιλα και 1,70 υψος και θελω να τρωω ΣΥΝΕΧΩΣ μα ΣΥΝΕΧΩΣ γλυκα! Εχω παρει ενα κουτι σοκολατακια Leonidas και τα τρωω μονη μου. Για καμπυλη ζακχαρου δεν εχω παει ακομα..... ισως αυριο :cry:[/quote]

καλα εσυ συνεχισε ετσι και θα σου βγει η καμπυλη στα κατακορυφα... εγω με τις σοκολατες προσπαθω να κανω κρατη....

Eγώ είμαι στα +5. Εχασα ένα κιλό από τα 6 που είχα πάρει, μιας και είμαι σε δίαιτα λόγω σακχάρου. :? Βέβαια έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας (μιας και την Πέμπτη μπαίνουμε στην 30η εβδομάδα) αλλά απ' την αρχή της εγκυμοσύνης έλπιζα να μην ξεπεράσω τα 8. Είχα από πριν βλεπετε, δε θέλω άλλα!

Λέτε να καταφέρω να χάσω καμιά εικοσαριά μετά τη γέννα? Πολύ θα το ήθελα και καλό θα μου εκανε... Φρούδες ελπίδες...

zouzounel ετοιμασου το καλοκαιρακι για διακοπες στην ροδο και θα σε στρωσω εγω ....

Διαφημίσεις

εγω πιστευω οτι αν σταματησω να τρωω εχω αρκετα κιλα και οτι χρειαζεται ο μπεμπης να παρει βαρος... λετε να σταματησω μπας και μου κοπει και η ορεξει??? οπως εκανα πριν την εγκυμοσυνη??? :?

εγω πιστευω οτι αν σταματησω να τρωω εχω αρκετα κιλα και οτι χρειαζεται ο μπεμπης να παρει βαρος... λετε να σταματησω μπας και μου κοπει και η ορεξει??? οπως εκανα πριν την εγκυμοσυνη??? :?

τι λες βρε ... με μετρο ολα....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 8 ΚΙΛΑ!!!ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 10 ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ!!!!

zouzounel ετοιμασου το καλοκαιρακι για διακοπες στην ροδο και θα σε στρωσω εγω ....

Πώς θα με στρώσεις βρεεε, εδώ ακούω ότι ο άντρας σου έχει ΤΙΣ μαγειρικές ικανότητες! Θα έρθω στη Ρόδο να πηδήξω απ' το λιμάνι, να δεις ένα τσουνάμι, θα γίνει το σπίτι σας παραλιακό! :lol:

Αντε μετά θα έρθετε στην Αίγινα, το σπίτι είναι σε βουνό (δεν κινδυνεύει και από τσουνάμι), θα αφήσουμε στην άκρη τα αυτοκίνητα, να δείτε πώς χάνονται τα κιλά! :D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 8 ΚΙΛΑ!!!ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 10 ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ!!!!

ελα ντε !!! τοσα στερουμαστε!!!!! εγω απο χτες θελω γαριδακια !!! τα μεγαλα ομως!!! :lol:

Διαφημίσεις

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!ΟΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ :D

Κοιτα, ακόμα και αν έχανες κιλά, ο μπέμπης σου το βάρος που είναι να πάρει, θα το πάρει. Υπάρχουν περιπτώσεις κι εδώ στο φόρουμ που απ' τους πολλούς συνεχιζόμενους σε όλη την εγκυμοσύνη εμετούς η κοπέλα έχασε 10-12 κιλά (και η μητέρα μου το ίδιο, στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον αδελφό μου). Ο γιατρός μου μου είχε πει ότι όσο λιγότερα πάρω, τόσο καλύτερα θα είναι για μένα, αφού το μωρό δεν επηρεάζεται.

Αφού προβλημα ιδιαίτερο με το βάρος σου δεν έχεις, κούκλα είσαι, μην ανησυχεις για τα κιλά, θα μας ζέψουν για τα καλά τα αγόρια μας μετά τη γέννα και θα τα χάσουμε στο άψε σβήσε! :D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Καλησπέρα και από μένα. Εγώ ξεκίνησα 57 και τώρα είμαι 67,5 στην 31η εβδομάδα. Από τις 5/01/09 που πήγα στη γιατρό μου και λιγάκι μου έβαλε χέρι, έκοψα τα γλυκάκια καιτα μακαρονάκια και δεν έβαλα ακόμα γραμμάριο. Ευτυχώς δεν μου φαίνονται. Κανένας δεν πιστεύει ότι έχω βάλει 10 κιλά.. :oops:

Ο μπέμπης στην τελευταία επίσκεψη ήταν 1370gr. Ελπίζω να βάλω μέχρι 14 για να μην τρέχω στο τέλος και δεν φτάνω.! :D

5Nstp3.png

vgDUp3.png

καλα ντε!! μην φωναζετε ολες μαζι, ετσι ειπα μπας και με τοσα κιλα εχανα και κατι... παω να παρω γαριδακια μου κολισαν τι να κανω?

δεν μου ελεγες εμενα να σου παρω τωρα που πηγα στο σουπερ μαρκετ... να στα φυλαξω για το καλοκαιρι?

Διαφημίσεις

καλα ντε!! μην φωναζετε ολες μαζι, ετσι ειπα μπας και με τοσα κιλα εχανα και κατι... παω να παρω γαριδακια μου κολισαν τι να κανω?

δεν μου ελεγες εμενα να σου παρω τωρα που πηγα στο σουπερ μαρκετ... να στα φυλαξω για το καλοκαιρι?

xaxaax :lol::lol: to kalokairi tha moy exeis freska !!!!!

Πώς θα με στρώσεις βρεεε, εδώ ακούω ότι ο άντρας σου έχει ΤΙΣ μαγειρικές ικανότητες! Θα έρθω στη Ρόδο να πηδήξω απ' το λιμάνι, να δεις ένα τσουνάμι, θα γίνει το σπίτι σας παραλιακό! :lol:

Αντε μετά θα έρθετε στην Αίγινα, το σπίτι είναι σε βουνό (δεν κινδυνεύει και από τσουνάμι), θα αφήσουμε στην άκρη τα αυτοκίνητα, να δείτε πώς χάνονται τα κιλά! :D

εεε τοτε θα ερθει ο τιφωνας στον βουνο να δεις .... αντε να ερθει το καλοκαιρακι να εχουμε και τα ζουζουνια μας να ερθεται και στην ροδο ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...