Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Βρε κορίτσια πριν ένα μήνα η Σίσσυ που ήταν στον 5ο είχε πει ότι είχε πάρει μέχρι τότε 14 κιλα! Και το αστείο είναι ότι την προσέχει διαιτολόγος, γιατρός κτλ. Αλλά μου είχε κάνει εντύπωση ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης της (έχουμε διαφορά το πολύ ένα μηνα) είχε πει ότι είχε δύσκολη εγκυμοσύνη (εμετούς κλτ) και τον τέταρτο είχε πάρει 6-7 κιλά.Και σκεφτόμουν...πως γίνεται να έχει ανακατωσούρες, εμετούς και να έχει πάρει και τόσα κιλα; Εγώ είχα χάσει κιόλας και δεν μπορούσα να φάω καθόλου. Μυστήριοι μερικοί οργανισμοί πάντως....

Αλήθεια για το φύλο έχετε μάθει; Πρέπει να το έχει δει και να μην το λέει...

Λαθος εκανα πριν. :? Τι γνωμη εχετε για το φυλο του μωρου της Σισσυ?Ειχα δει μια συνεντευξη της οτι προτιμαει κοριτσακι αλλα εχω την εντυπωση απο κατι φωτογραφιες που την ειδα οτι μαλλον για αγορακι την εχω να κανει..Μακαρι βεβαια να εχει αυτο που θελει περισσοτερο αλλα..και συνηθως δεν πεφτω εξω..Για να δουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι22 εβδομάδων. Έχω βάλει 6 κιλά. Είναι πολλά?

:oops::oops::oops:

Ο γιατρός σου τί σου λέει για τα 6κιλά;;;

Εγώ θα σου έλεγα λιγάκι προσοχή :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι μου είχε πει απο την αρχή να προσέχω και ότι όσο πιο λίγα κιλά βάλω θα είναι καλύτερα και για το μωρό και για μένα.

Δεν μπορώ να πω ότι τρώω παραπάνω αλλά όχι ότι προσέχω κιόλας.

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να προσέχω λιγάκι. Ευχαριστώ για την συμβουλή!!!!!

Επ τι έγινε τελικά sardelaki είσαι καλύτερα τώρα? Για τους πόνους λέω? Τα αποτελέσματα τα πήρες?

xOSvp3.png

Το απόγευμα ίσως έχω νεότερα για τα αποτελέσματα...μέχρι τότε μόνο υπομονή.

Πονάω πολύ η καψερή :cry:

Ναι λίγο προσοχή κοριτσάκι...κι όλα καλά θα σου πάνε. Ε, και κανένα κιλό παραπάνω αν είναι, τί να κάνουμε; Είμαστε και έγκυες :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

...... :wink:

ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ τι πόνους είχες??? μην μου πάθεις τίποτα γιατι θα κλαίω.... :oops::cry::cry::cry::cry:

Aphrodite_k

...... :wink:

ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ τι πόνους είχες??? μην μου πάθεις τίποτα γιατι θα κλαίω.... :oops::cry::cry::cry::cry:

ααααααααααααχ καρδούλα μου...που να στα λέω;;;

Μπες στο Πόνοι και Τραβήγματα να διαβάσεις...

Μέχρι τον 6ο είχα πάρει 6 κιλά.Έλεγα εντάξει αν πάμε μήνα και κιλό καλά είναι,άντε και 2 κιλά το μήνα,μέσα στα όρια..

Στον 7ο..10 κιλά!!!Πήρα 4 κιλά σε 1 μήνα!!!Ίσως που ήμουν 2 εβδομάδες στο κρεβάτι,ίσως που τσάκισα παγωτίνια από τη στεναχώρια μου,ίσως και τα δύο μαζί..δεν ξέρω!

Απογοήτευση..τώρα θέλει πολύ προσοχή..

Αμάν μια ζωή με τα κιλά βαρέθηκα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!!!

Με έχει πάρει σήμερα πάρα πολύ από κάτω και ο λόγος είναι ο εξής:

Μέχρι την 19η εβδομάδα ζυγιζόμουν κάθε πρωί και έλεγχα τα κιλά μου. Εν συνεχεία, έμεινε απο μπαταρία αυτό το μαραφέτι και μέχρι να βρούμε αυτές που παίρνει..έμεινα αζύγιστη. Τελικά βρήκαμε την Μ. Παρασκευή οπότε και ζυγίστικα. Ήμουν 86 κιλά. "Πάλι καλά" σκέφτηκα.... Έκτοτε και λόγω των αλλεπάλληλων φαγοποτιών δεν μπηκα στην διαδικασία ζυγίσματος μέχρι σήμερα το πρωί οπότε και μόλις έβαλα και τα 2 ποδαράκια επάνω στην πλάστιγκα με έδειξε 90,5!!!!!!! Έχω πάθε σοκ! Μαύρη απελπισία! Δεν ξέρω τι να κάνω... Εϊμαι στην 22η εβδομάδα και όταν έμεινα έγκυος ήμουν 81κιλά (1,80 ύψος).... Τι με συμβουλεύεται; Αν κάνω είμαι ισοροπημένη διατροφή/ δίαιτα έχω ελπίδες για απώλεια βάρους ή είναι πλέον αργά και λόγω εγκυμοσύνης δεν θα μπορώ να χάσω δράμι; Είναι εφικτό στις εγκύους η απώλεια βάρους;;;; Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!! Δεν θέλω να πάρω τόσαααα κιλά!!! Θα πάθω κατάθλιψη!!!!

Σας φιλώ,

Candy

καλημερα κουκλα και καλη συνεχεια εγκυμοσυνης . Πρωτα απο ολα μην αγχωνεσαι , εισαι πολυ ψηλη κοπελα και τα κιλα που πηρες δεν θα φαινονται καν , επειτα εγκυος εισαι δεν πειραζει και να παρεις μερικα κιλα παραπανω θα τα χασεις μετα .Τωρα αμα δεν θελεις να παρεις πολλα ακομα φροντισε να κοψεις εντελως τα γλυκα ( ουτε ενα για τη πλακα ) , τα τηγανιτα , τα λιπαρα , τα παχυντικα φαγητα στυλ πιτσες , πιτες , παστιτσια , μουσακαδες κτλ κτλ , γαλακτομικα να πινεις πολλα σε χαμηλα λιπαρα , κρεας πολυ αλλα σκετο με σαλατα οχι με απο διπλα και να περιορισεις το βραδυνο σου και φυσικα εφοσον το επιτρεπει ο γιατρος πολυ περπατημα και κινηση γενικως . Δεν υπαρχει λογος να παθεις καταθλιψη , κιλα ειναι χανονται δεν θα μεινουνε για παντα , σημασια εχει τωρα να εισαι υγιεις εσυ και το μικρακι σου

Σε ευχαριστώ πολύ grafistria, αλλά έχω πάθει κρίση.... Θα ήθελα να ξέρω, αν κόψω τα "ανθυγιεινά" και τα περιττά, θα μπορέσω να χάσω κανένα γραμμάριο;;;; ΔΕΝ μπορώ ψυχολογικά να βλέπω αυτόν τον αριθμό στην ζυγαριά μου....(λέτε να την πετάξω;;;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ 5ο ΠΗΡΕ 8 ΚΙΛΑ!!!!ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΤΗΓΑΝΙΤΑ, ΓΛΥΚΑ... ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΗΣ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ 20 ΚΑΙ 25 ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΠΛΗΡΩΣ.. :D

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ grafistria, αλλά έχω πάθει κρίση.... Θα ήθελα να ξέρω, αν κόψω τα "ανθυγιεινά" και τα περιττά, θα μπορέσω να χάσω κανένα γραμμάριο;;;; ΔΕΝ μπορώ ψυχολογικά να βλέπω αυτόν τον αριθμό στην ζυγαριά μου....(λέτε να την πετάξω;;;)

μπορεί τελικά η καλύτερη λύση να είναι το πέταγμα της ζυγαριάς :lol: πλάκα κάνω.

Αν κάνεις όλα αυτά που σου είπε η γερακίνα δεν θα βάλεις άλλο πολλά κιλά. Τώρα αν οπωσδήποτε σε καίει να χάσεις πέστο στον γιατρό σου κι αυτός είναι ο καταλληλότερος στο να σου πει τι έχεις να κάνεις.

Νομίζω όμως πως αν ακολουθήσεις μία διατροφή θα είσαι ΟΚ. :wink:

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι γίνεται; Είναι που εργάζομαι και έχω κάθε μέρα να διανύσω και περίπου 1 χιλ. μέχρι να φτάσω στο γραφείο μου οπότε δεν θέλω να παραβαρύνω και να μην μπορώ να κάνω βήμα... Είναι το γραφείο και στον 3ο όροφο (χωρίς ασανσέρ) οπότε πρέπει να κατορθώσω να είμαι ευκίνητη....

Επίσης, με τα πολλά κιλά το καλοκαίρι θα υποφέρω...γενικά όλα αυτά σκέφτομαι ... τους πρακτικούς δηλαδή λόγους, όχι τους αισθητικούς... και έχω πάθει πλάκα... Μέχρι τώρα έχω φάει μια ψιλή φετούλα τσουρεκάκι και έχω πιει ένα λίτρο νερό... Πιο αργά θα φάω ένα αυγουλάκι και όταν γυρίσω σπίτι κατά τις 17:00 θα φάω μπάμιες (έδωσα παραγγελία στην μαμά μου).... Για το βράδυ ελπίζω να μπορέσω να την βγάλω με κανένα γιαουρτάκι!!! Θα ξεκινήσω να σημειώνω τι τρώω και να μετράω τις θερμίδες μου! Δεν βλέπω άλλη λύση... Ο δε άντρας μου μου λέει: Μην στεναχωριέσαι μωράκι μου, γέννησε με το καλό και μετά θα σε στείλω στο Swan!!! ixiixixiixι... γιατί όλο του γκρινιάζω... Βέβαια, τα κιλά δεν φαίνονται λόγω ύψους τόσααα πολλά.... καλά καλά δεν φαίνεται οτι είμαι έγκυος... αλλά σημασία έχει η ζυγαριά τι λέει και τα κουράγια μου...

Είμαι υπερ αυτού...είναι χίλιες φορές καλύτερα να μην βάζουμε πολλά κιλά για να είμαστε ευκίνητες, το προτιμώ κι εγώ αυτό! :wink:

Να μιλήσεις με τον γιατρό σου πάντως για την διατροφή...μην παίρνεις μόνη σου τέτοιες πρωτοβουλίες γιατι κάποιες βιταμίνες χρειάζεται το σώμα σου οπωσδήποτε.

Σ΄αυτά που είπες να προσθέσεις και κανά δυο φρούτα την ημέρα και μπόλικη σαλάτα, πολύ βασικό!

ναι το βράδυ να τρως ελαφριά...κανα γιαουρτάκι...κάποιο φρούτο κι όλα μιά χαρά...μόνο μην αγχώνεσαι τόσο...δεν σου κάνει καλό :lol:

Μετά την γέννα θα πάμε όλες να γίνουμε κύκνοι :lol::lol:8)8)

Καλημέρα κορίτσια και εγώ σήμερα ζυγίστηκα . Έχω βάλει συνολικά 3 κιλά Είμαι στην 18η εβδομάδα. Ξεκίνησα 60 κιλά με ύψος 1.67 και τώρα είμαι 64 κιλά. Πως τα βλέπετε τα πράγματα; Πάντως το βράδυ πεινάω πιο πολύ από ότι το μεσημέρι σε σημείο να πονάει το στομάχι μου αν δεν φάω κάτι σε στερεό. Πριν την εγκυμοσύνη τα βράδια σπάνια έτρωγα και συνήθως με ένα γιαούρτι βολευόμουν. Τώρα είναι αδύνατον να συμβιβαστώ με το γιαούρτι.

.png

Καλημέρα κορίτσια και εγώ σήμερα ζυγίστηκα . Έχω βάλει συνολικά 3 κιλά Είμαι στην 18η εβδομάδα. Ξεκίνησα 60 κιλά με ύψος 1.67 και τώρα είμαι 64 κιλά. Πως τα βλέπετε τα πράγματα; Πάντως το βράδυ πεινάω πιο πολύ από ότι το μεσημέρι σε σημείο να πονάει το στομάχι μου αν δεν φάω κάτι σε στερεό. Πριν την εγκυμοσύνη τα βράδια σπάνια έτρωγα και συνήθως με ένα γιαούρτι βολευόμουν. Τώρα είναι αδύνατον να συμβιβαστώ με το γιαούρτι.

no stress και no άγχος...μην τρελλαθούμε κιόλας ρε κορίτσια. Εντάξει λίγη προσοχή θέλει για να μην ξεφύγουμε γιατι πάλι εμείς θα παλεύουμε να τα χάσουμε, αλλά να μην μας πιάνει και κρίση!

Μια χαρά σε βρίσκω με τα τρεία σου κιλάκια :wink:

Aπο οταν με εκραξε ο γιατρος για τα κιλα (4,5 στην 9η εβδομαδα δεν ειχα παρει ουτε ενα κιλο). Κρατιομουνα. Τωρα το Πασχα που δεν ειχα ζυγαρια , πηγα και στην εξοχη και πειναγα ολη την ωρα (τι ηταν αυτο) πηρα 2 :shock::shock::cry: .

Δλδ ειμαι στην 12η εβδομαδα και εχω ηδη 6,5 κιλα. Εχω πανικοβληθει. Εντωμεταξυ να φαρδαινα στην κοιλια θα ηταν οκ. Ολα ειναι κολος :oops: και περιφερεια. Ντρεπομαι να βγω εξω. Με ρωτανε ποσο μηνων εισαι και ντρεπομαι να λεω 3. :cry:

Ασχετο. Σημερα παω για την αυχενικη και τρεμωωωω. Θελω μια σοκολατα ή ενα τσιγαρο για να ηρεμησω αλλα... κανενα απο τα 2 δεν κανει

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Να σας ρωτήσω κάτι... Εσάς ο γιατρός σας σας ζυγίζει; Εμένα δεν με έχει ζυγίσει καθόλου!!! Και η αλήθεια είναι πως μου έχει κάνει εντύπωση αυτό... Λογικά, δεν θα έπρεπε να παρακολουθεί το βάρος μου; Ό,τι κάνω η κακομοίρα απο μόνη μου....

φυσικά και θα έπρεπε να παρακολουθεί το βάρος σου...

εμένα με ζυγίζει από την πρώτη επίσκεψη!

Θα της το πω την επόμενη φορά που θα πάω (την ερχόμενη εβδομάδα) για να μπω και σε μια σειρά... διότι λειτουργεί και κατασταλτικά ξέρετε... αν γνωρίζεις πως θα βρεθείς υπόλογος για το βάρος σου στην κάθε επίσκεψη.. όσο να' ναι το ράβεις λιγουλάκι... βέβαια... έτσι είναι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...