Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παρακολούθηση παιδιών από το σπίτι!

Recommended Posts

Όχι -γιατί το θέτεις έτσι όπως θέλεις εσύ να ακούγεται? Υπερβολικό!!

Εγώ άλλο λέω: Ενδιαφέρεστε πιο πολύ για μια "ιδέα"

παρά για την ουσία -το παιδί σας!!

Εσείς πάντως που είστε κατά της "παρακολούθησης της ασφάλειας του παιδιού σας"

(να το πω έτσι γιατί ίσως η λέξη "κάμερα" σας θυμίζει κάτι σε big brother)

1. Ή είστε τρομερά ρομαντικοί και ιδεαλιστές!

2. Ή είστε εκπαιδευτικοί!

Ένα απο τα δύο...δεν εξηγείται αλλιώς!!

Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε!!

το λες σαν να ειναι κατι κακο κ τα 2.εσυ εισαι η φυσιολογικη δηλ;ψαξε κ βρες ενα τετοιο σχολειο τοτε να καλυπτει τις αναγκες σου. προσωπικα το θεωρω αρρωστημενο. θα σε βοηθουσε να σκεφτεις λιγο μηπως το παρακανεις κ οτι δεν δειχνεις μ αυτο τον τροπο οτι εισαι καλη η καλυτερη μανα απο τις αλλες. η καχυποψια που υπαρχει δειχνει περισσοτερο τρομερη ανασφαλεια κ φοβια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 152
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το λες σαν να ειναι κατι κακο κ τα 2.εσυ εισαι η φυσιολογικη δηλ;

Έτσι εξηγούνται όλα! Έπεσα μέσα! Δεν λέω οτι είναι "κακό"! Προς Θεού!

Απλά προσπαθούσα να καταλάβω γιατί ή τόση επιμονή σας!

η καχυποψια που υπαρχει δειχνει περισσοτερο τρομερη ανασφαλεια κ φοβια

Δεν βρίσκω τρομερό και αρρωστημένο το να έχω φοβίες και ανασφάλειες για το παιδί μου το οποίο θα βρίσκεται μακριά μου!

Όχι απλά έχω φοβίες... τρέμω ολόκληρη!

Απο την όλη συζήτησή μας τελικά κατάλαβα

οτι εσύ τα πράγματα τα βλέπεις με τα "γυαλιά" της εκπαιδευτικού και μόνο!

Δεν μπορούσα στιγμή να πιστέψω οτι εγώ αγαπάω περισσότερο το παιδί μου ή οτι το νοιάζομαι πιο πολύ

απ ότι εσύ το δικό σου!

Έτσι εξηγούνται όλα! Έπεσα μέσα! Δεν λέω οτι είναι "κακό"! Προς Θεού!

Απλά προσπαθούσα να καταλάβω γιατί ή τόση επιμονή σας!

Δεν βρίσκω τρομερό και αρρωστημένο το να έχω φοβίες και ανασφάλειες για το παιδί μου το οποίο θα βρίσκεται μακριά μου!

Όχι απλά έχω φοβίες... τρέμω ολόκληρη!

Απο την όλη συζήτησή μας τελικά κατάλαβα

οτι εσύ τα πράγματα τα βλέπεις με τα "γυαλιά" της εκπαιδευτικού και μόνο!

Δεν μπορούσα στιγμή να πιστέψω οτι εγώ αγαπάω περισσότερο το παιδί μου ή οτι το νοιάζομαι πιο πολύ

απ ότι εσύ το δικό σου!

απο που καταλαβες οτι εσυ αγαπας περισσοτερο το παιδι σου απο οτι εγω το δικο μου; δεν μπορουσες στιγμη να το πιστεψεις;;με γνωρισες απο κοντα κ ειχες αλλη γνωμη κ τωρα αλλαξε;;

μηπως εγω τα βλεπω λιγο πιο φυσιολογικα τα πραγματα κ δεν τρεμω ολοκληρη οπως εσυ αρα εχω πιο αντικειμενικη κριση;το φωναζεις σε ολα τα μηνυματα ποσο τρεμεις λες κ ειναι κατορθωμα.εμενα αυτα τα ατομα με ανησυχουν περισσοτερο.

κ τι παει να πει καλα το καταλαβες;;κ εγω καλα το καταλαβα οτι μαλλον δεν εχεις πολυ ισορροπια μεσα σου αλλα δεν το φωναζω κιολας!δηλ επειδη δεν συμφωνω με τη χρηση της καμερας παει να πει οτι τα βλεπω απο αλλο πρισμα-λανθασμενο τα πραγματα;μονο το δικο σου παιδι κινδυνευει απουδηποτε;τα υπολοιπα;αν διαβασεις λιγο κ σε αλλο θεμα για καμερα στο σπιτι κ στην baby siter θα δεις οτι κ εκει ειμαι αρρνητικη αν η κοπελα δεν το γνωριζει. τωρα τι θα μου προσαψεις;οτι καλα το καταλαβες,οτι ειμαι ΚΑΙ baby siter;

αν ερχοσουν στο σχολειο κ εβλεπα ποσο αγχωμενη εισαι θα σε συμβουλευα να δεις καποιον ειδικο για να αντιμετωπισεις το αγχος του αποχωρισμου που προκειται να βιωσεις για να εισαι εσυ λιγο πιο ηρεμη οταν ερθει η στιγμη. κ πιστεψε με οι σπουδες μου κ των αλλων συναδελφων μας επιτρεπουν να παρατηρησουμε αποκλινουσες συμπεριφορες στο χωρο που μας αφορα

...

Εσείς πάντως που είστε κατά της "παρακολούθησης της ασφάλειας του παιδιού σας"

(να το πω έτσι γιατί ίσως η λέξη "κάμερα" σας θυμίζει κάτι σε big brother)

1. Ή είστε τρομερά ρομαντικοί και ιδεαλιστές!

2. Ή είστε εκπαιδευτικοί!

Ένα απο τα δύο...δεν εξηγείται αλλιώς!!

Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε!!

1. Δεν είναι θέμα ρομαντισμού, ρεαλισμού είναι.Αφού, εκ των πραγμάτων, δεν είναι δυνατό οι κάμερες να καλύπτουν όλους τους χώρους του σταθμού και όλα τα παιδιά ταυτόχρονα, κατά τη γνώμη μου δεν έχουν καμία αποτελεσματικότητα και αυτός που τις διαφημίζει ρίχνει στάχτη στα μάτια των ανασφαλών γονιών.

2. Αν κάνεις κλικ στο δημόσιο προφίλ μου θα δεις το επάγγελμά μου. :-)

αν ερχοσουν στο σχολειο κ εβλεπα ποσο αγχωμενη εισαι θα σε συμβουλευα να δεις καποιον ειδικο για να αντιμετωπισεις το αγχος του αποχωρισμου που προκειται να βιωσεις για να εισαι εσυ λιγο πιο ηρεμη οταν ερθει η στιγμη. κ πιστεψε με οι σπουδες μου κ των αλλων συναδελφων μας επιτρεπουν να παρατηρησουμε αποκλινουσες συμπεριφορες στο χωρο που μας αφορα

Sophie07 Θα συμφωνήσω με την katerinak και εντελώς φιλικά θα σου πω ότι και σε μένα δίνεις την εντύπωση ότι δεν είσαι έτοιμη να αποχωριστείς το παιδί σου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Katerinak επιμένω οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και οτι υπερισχύει μέσα σου η "εκπαιδευτική" πλευρά.

Και δεν είμαι η μόνη εδώ μέσα που είμαι υπέρ της κάμερας (παρóλο που επιτίθεσαι μόνο σε εμένα)

Και όσο για το τρέμουλο που έχω...

έχεις σκεφτεί ποτέ οτι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι λίγο πιό ευαίσθητος απο έναν άλλον...

Σε λίγο θα μας πεις οτι μου χρειάζεται και ειδικός για τους φόβους που έχω μήπως κάποιος χτυπήσει το παιδί μου!!! :shock:

τη στιγμή που εγώ δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι μου πάνω της (ούτε για αστείο!!!!!)

Δεν περίμενα να μου το πει αυτό μια μάνα...εκτός και εαν δεν είσαι μάνα και τότε θα σου έλεγα,

γίνε πρώτα και μετά τα λέμε!!!!!

Και επειδή βλέπω οτι οι διαθέσεις σου είναι να με βγάλεις "τρελή"

(δεν κάνω άλλο απο το να διαβάζω το πόσο παράλογη και αρρωστημένη είναι η ανησυχία μου!)

σταματάω εδώ την συζήτηση γιατί δεν θα ήθελα να απευθυνθώ στους συντονιστές...

Katerinak επιμένω οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και οτι υπερισχύει μέσα σου η "εκπαιδευτική" πλευρά.

Και δεν είμαι η μόνη εδώ μέσα που είμαι υπέρ της κάμερας (παρóλο που επιτίθεσαι μόνο σε εμένα)

Και όσο για το τρέμουλο που έχω...

έχεις σκεφτεί ποτέ οτι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι λίγο πιό ευαίσθητος απο έναν άλλον...

Σε λίγο θα μας πεις οτι μου χρειάζεται και ειδικός για τους φόβους που έχω μήπως κάποιος χτυπήσει το παιδί μου!!! :shock:

τη στιγμή που εγώ δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι μου πάνω της (ούτε για αστείο!!!!!)

Δεν περίμενα να μου το πει αυτό μια μάνα...εκτός και εαν δεν είσαι μάνα και τότε θα σου έλεγα,

γίνε πρώτα και μετά τα λέμε!!!!!

Και επειδή βλέπω οτι οι διαθέσεις σου είναι να με βγάλεις "τρελή"

(δεν κάνω άλλο απο το να διαβάζω το πόσο παράλογη και αρρωστημένη είναι η ανησυχία μου!)

σταματάω εδώ την συζήτηση γιατί δεν θα ήθελα να απευθυνθώ στους συντονιστές...

η αντικειμενικοτητα μου εχει να κανει με το οτι ειμαι ΚΑΙ εκπαιδευτικος ΚΑΙ μανα. αρ βλεπω και απο τις 2 πλευρες τα πραγματα κ ισως αυτο με κανει να ειμαι κ πιο ψυχραιμη. εσυ δουλευεις καπου;

η αντικειμενικοτητα μου εχει να κανει με το οτι ειμαι ΚΑΙ εκπαιδευτικος ΚΑΙ μανα. αρ βλεπω και απο τις 2 πλευρες τα πραγματα κ ισως αυτο με κανει να ειμαι κ πιο ψυχραιμη. εσυ δουλευεις καπου;

Δεν ήθελα να απαντήσω άλλο

αλλά για να μην σε αφήσω με την περιέργεια:

εαν ξανακοιτάξεις καλά τα προηγούμενα posts μου θα διαβάσεις κάπου που αναφέρω τι δουλειά κάνω.

Και για να μην σε κουράσω και ψάχνεις...

είμαι λογίστρια σε ναυτιλιακή εταιρεία, εδώ και πολλά χρόνια και δουλεύω 8-ωρα κάθε μέρα!

(Δεν έχω βλέπεις τα "προνόμια" ενός εκπαιδευτικού που δουλεύει 3-4 ώρες την ημέρα...)

Σ΄ευχαριστώ για την "εποικοδομητική" συζήτηση που είχαμε.

Να΄σαι καλά και να χαίρεσαι το/τα παιδί/παιδιά σου!

!

(Δεν έχω βλέπεις τα "προνόμια" ενός εκπαιδευτικού που δουλεύει 3-4 ώρες την ημέρα...)

!

το προνομια θα μπορουσε να τα εχεις κ εσυ αν επελεγες να το σπουδασει κ να γινεις εκπαιδευτικος.θα σε βοηθουσε κ με τα παιδια.βεβαια δεν ειναι 3-4 ωρες αλλα απο 8ωρο εστω κ αν στο 8ωρο πολλοι ειναι χαλαροι,σιγουρα καλυτερα ειναι

Διαφημίσεις

το προνομια θα μπορουσε να τα εχεις κ εσυ αν επελεγες να το σπουδασει κ να γινεις εκπαιδευτικος.θα σε βοηθουσε κ με τα παιδια.βεβαια δεν ειναι 3-4 ωρες αλλα απο 8ωρο εστω κ αν στο 8ωρο πολλοι ειναι χαλαροι,σιγουρα καλυτερα ειναι

Ευτυχώς που δεν επέλεξα να σπουδάσω εκπαιδευτικός

γιατί μπορεί να είχα να αντιμετωπίσω κάμερες!!!!!! :roll:

ευτυχως μεχρι τωρα για το καλο των παιδιων το κρατος δεν το σκεφτηκε.αν ησουν εκπαιδευτικος κ ειχες κ καμερες δεν θα ειχες κανενα προβλημα αφου σε βρισκει συμφωνη αυτη η ιδεα

Το πρόβλημά σου δεν είναι οι κάμερες. Είναι η εμπιστοσύνη που δεν δείχνεις στους εκπαιδευτικούς. Άνθρωποι είμαστε και έχουμε επιλέξει αυτό το επάγγελμα γιατί το αγαπάμε, όπως επέλεξες κι εσύ τη δουλειά σου.

1. Η δουλειά του εκπαιδευτικού, και ειδικά στις μικρές ηλικίες να ξέρεις ότι είναι από τις πιο δύσκολες δουλειές που υπάρχουν. Σύμφωνα με έρευνες 4 ώρες σχολείου= 10 ώρες γραφείου. Εσύ είσαι στο γραφείο σου, κάνεις τη δουλειά σου, κάνεις το διάλειμμά σου, μπορείς να χαλαρώσεις για λίγο, πίνεις τον καφέ σου. Εμείς ούτε τουαλέτα δεν μπορούμε να πάμε γιατί πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά.

2. Αλήθεια νομίζεις ότι οι εκπαιδευτικοί χτυπάνε τα παιδιά; Σε ποιο αιώνα ζεις, τότε που υπήρχε η βέργα; Έλεος πια. Και επιπλέον να ξέρεις ότι δεν είναι μόνο το ξύλο. Είναι όλη η συμπεριφορά του εκπαιδευτικου απέναντι σε ένα παιδί. Μπορεί να έχει κάμερες (στις οποίες μόνο βλέπεις) στις οποίες να σου δείχνει η εκπαιδευτικός αυτό που θέλεις να δεις αλλά να έχει απόμακρα το παιδί σου. Πρέπει να εμπιστευτείς τους εκπαιδευτικούς. Και οι δυο έχετε κοινό σημείο, το καλό του παιδιού. Δεν είστε αντίπαλοι. Εκτός κι αν έχεις προηγούμενα με τη δασκάλα του παιδιού σου.

3. Προσπάθησε να ελέγξεις το φόβο σου γιατί θα τον περάσεις στο παιδάκι σου- αν δεν τον έχεις περάσει ήδη- και θα του είναι πολύ δύσκολο το σχολείο. Είναι κρίμα.

Το πρόβλημά σου δεν είναι οι κάμερες. Είναι η εμπιστοσύνη που δεν δείχνεις στους εκπαιδευτικούς. Άνθρωποι είμαστε και έχουμε επιλέξει αυτό το επάγγελμα γιατί το αγαπάμε, όπως επέλεξες κι εσύ τη δουλειά σου.

1. Η δουλειά του εκπαιδευτικού, και ειδικά στις μικρές ηλικίες να ξέρεις ότι είναι από τις πιο δύσκολες δουλειές που υπάρχουν. Σύμφωνα με έρευνες 4 ώρες σχολείου= 10 ώρες γραφείου. Εσύ είσαι στο γραφείο σου, κάνεις τη δουλειά σου, κάνεις το διάλειμμά σου, μπορείς να χαλαρώσεις για λίγο, πίνεις τον καφέ σου. Εμείς ούτε τουαλέτα δεν μπορούμε να πάμε γιατί πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά.

2. Αλήθεια νομίζεις ότι οι εκπαιδευτικοί χτυπάνε τα παιδιά; Σε ποιο αιώνα ζεις, τότε που υπήρχε η βέργα; Έλεος πια. Και επιπλέον να ξέρεις ότι δεν είναι μόνο το ξύλο. Είναι όλη η συμπεριφορά του εκπαιδευτικου απέναντι σε ένα παιδί. Μπορεί να έχει κάμερες (στις οποίες μόνο βλέπεις) στις οποίες να σου δείχνει η εκπαιδευτικός αυτό που θέλεις να δεις αλλά να έχει απόμακρα το παιδί σου. Πρέπει να εμπιστευτείς τους εκπαιδευτικούς. Και οι δυο έχετε κοινό σημείο, το καλό του παιδιού. Δεν είστε αντίπαλοι. Εκτός κι αν έχεις προηγούμενα με τη δασκάλα του παιδιού σου.

3. Προσπάθησε να ελέγξεις το φόβο σου γιατί θα τον περάσεις στο παιδάκι σου- αν δεν τον έχεις περάσει ήδη- και θα του είναι πολύ δύσκολο το σχολείο. Είναι κρίμα.

Σε εσένα θα απαντήσω

γιατί ούτε με προσβάλλεις ούτε μου επιτίθεσαι προσωπικά...

Έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις άδικο...

Η αλήθεια είναι οτι έχω μείνει λίγο στην δική μου εποχή (δεκαετία 80) που στο δημοτικό η δασκάλα μας έπιανε τα χέρια και μας χτύπαγε με την βέργα! (1ο Δημοτικό Νέου Φαλήρου-Πειραιά)

Ακόμα θυμάμαι τον πόνο αυτής της βέργας και τον φόβο που ένιωθα...

Και επειδή είμαι γενικότερα πολύ κατά του ξύλου και της βίας απέναντι στα παιδιά

(δεν θα έδινα στο παιδί μου ούτε ενα "απλό" χαστουκάκι-που λένε μερικοί γονείς)

φοβάμαι μήπως οι εκπαιδευτικοί σε ενα ζωηρό παιδί χάσουν την υπομονή τους!

Μαλλον αδικεις τους εκπαιδευτικους(αν και εγω λογιστρια ειμαι)

Εγω δεν θυμαμαι τετοια περιστατικα μια και ειμαστε και κοντα στην ηλικια.Επεσες φαινεται στην περίπτωση!!!!

Εγω δεν εχω δει εκπαιδευτικους ,ουτε τοτε ουτε τωρα, να χτυπανε παιδακια!!!Δεν χανει ενας εκπαιδευτικος ετσι απλα,σε ενα ζωηρο παιχνίδι οπως λες, την υπομονη του και χτυπάει !!!Αλίμονο!!!!

Εμενα η κορη μου περσυ πηγαινε παιδικο και δεν ημουν ευχαριστημενη.Παρολο που το παιδι δεν μιλουσε καλα ακομα καταλάβαινα απο την ολη συμπεριφορα οτι δεν περναει καλα και καταλαβα και τον λογο χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια!!!

Προκειμενου ο συγκεκριμενος παιδικος να δείξει ΄΄εργο΄΄ πιεζε υπερβολικα τα παιδια να μαθαίνουν διαφορα πραγματα (αρκει να σου πω οτι στη γιορτη που κανανε 3- 4 ετων παιδια τραγουδησαν την Χαιντι στα Αυστριακα!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:)

Φετος ειναι σε δημοσιο που τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα .

Η μικρη περσυ δεν ηθελε να παει με τιποτα...Φετος φτανουμε στην πορτα και τρεχει...δεν με χαιρεταει καν!!!!!!!!!!!!Και ειμαι πολυ χαρουμενη....

Θελω να πω οτι στα σχολεια και στους παιδικους υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα διαφορα προβληματα (εξαρταται βεβαια και απο τους γονεις...σκεψου οτι αλλες μανες αυτον τον παιδικο που σου ειπα τον θεωρουν κορυφαιο και τρελενονται που τα τριχρονα παπαγαλισαν Αυστριακα!!!)

Αυτο δεν σημαινει οτι θα παρακολουθουμε τα παιδια σε καθε τους βημα!!!!Πρεπει να τα αφηνουμε και λιγο χωρο..ακομα και απο αυτες τις τρυφερες ηλικιες, γιατι τα παιδια καταλαβαινουν!!!

Το σημαντικο ειναι να αφουγκραζόμαστε.ΝΟμιζω Σοφια εχεις τρομοκρατηθει χωρις λόγο και αγχωνεσαι υπερβολικα!!!!

Και τέλος, εγω σαν εργαζομενη λογιστρια και συναδελφος σου σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να με παρακολουθει ο εργοδοτης μου με καμερα.!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

;)

Μαλλον αδικεις τους εκπαιδευτικους(αν και εγω λογιστρια ειμαι)

Εγω δεν θυμαμαι τετοια περιστατικα μια και ειμαστε και κοντα στην ηλικια.Επεσες φαινεται στην περίπτωση!!!!

Εγω δεν εχω δει εκπαιδευτικους ,ουτε τοτε ουτε τωρα, να χτυπανε παιδακια!!!Δεν χανει ενας εκπαιδευτικος ετσι απλα,σε ενα ζωηρο παιχνίδι οπως λες, την υπομονη του και χτυπάει !!!Αλίμονο!!!!.....................

...Αυτο δεν σημαινει οτι θα παρακολουθουμε τα παιδια σε καθε τους βημα!!!!Πρεπει να τα αφηνουμε και λιγο χωρο..ακομα και απο αυτες τις τρυφερες ηλικιες, γιατι τα παιδια καταλαβαινουν!!!

Το σημαντικο ειναι να αφουγκραζόμαστε.ΝΟμιζω Σοφια εχεις τρομοκρατηθει χωρις λόγο και αγχωνεσαι υπερβολικα!!!!

Και τέλος, εγω σαν εργαζομενη λογιστρια και συναδελφος σου σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να με παρακολουθει ο εργοδοτης μου με καμερα.!!!

Αλλο ένα που θυμήθηκα απο την συγκεκριμένη δασκάλα:

Ήμουν δ΄δημοτικού την ώρα του διαλείματος (ακόμα βλέπω το σκηνικό αυτό σαν να το έζησα προχθες)

και είχα πάρει μαζί μου στο σχολείο μια "μελόντικα" (τις θυμάσαι αυτές που χρησιμοποιούσαμε τότε για τα κάλαντα?)

και τότε χτύπησε το κουδούνι για να μπούμε στις τάξεις μας, κι εγώ συνέχιζα να παίζω με αυτή την μελόντικα -μιας και δεν είχε μπει ακόμα η δασκάλα μου στην τάξη μου,

Τότε ξαφνικά ένιωσα κάποιον να με τραβάει απο το αυτί, (τόσο άγρια που κόντευε να μου το ξεριζώσει)...

Ηταν η "καλή" μου η δασκάλα που είχε μπεί στην τάξη και δεν την είχα δει, γιατί η πόρτα ήταν απο πίσω μας, και κρατώντας με πάντα απο το αυτί, μου φώναζε δυνατά μέσα στο πρόσωπο, κουνόντας με πέρα δώθε και λέγοντάς μου οτι ενώ είχε χτυπήσει το κουδούνι εγώ συνέχιζα να παίζω την μελόντικα!!! :shock:

Και φυσικά για τιμωρία με πέταξε έξω απο την τάξη (σέρνοντας με πάντα απο το αυτί!)

Μπορεί να μην με χτύπησε με την βέργα (όπως συνήθως έκανε) αλλά μόνο και απο τον τρόπο που με τράβαγε (μου είχε μπήξει τα νύχια της στο αυτί για να με πονέσει) ένιωσα για τα καλά την κακία που είχε μέσα της για τα παιδιά!

Δεν είμαι υπερβολική...άτυχη μπορεί... και προηγουμένως ανέφερα σε πιο σχολείο πήγαινα και συνέβαιναν αυτά (όποιος πήγαινε εκεί θα έχει καταλάβει για ποιά δασκάλα μιλάω γιατί ήταν πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο!)

Τέλος να διευκρινίσω:

Την κάμερα δεν θα την ήθελα για να παρακολουθώ το παιδί μου

(το οποίο το ξέρω τι κάνει και πως συμπεριφέρετε-αλοίμονο!) αλλά

θα την ήθελα για να παρακολουθήσω την δασκάλα την οποία δεν γνωρίζω καθόλου!

Το ξέρω οτι μπορεί να αδικώ πάρα πολλούς εκπαιδευτικούς οι οποίοι μπορεί να είναι πραγματικά ΑΞΙΟΙ

αλλά μέσω της κάμερας θα μου έδιναν την ευκαιρία να τους γνωρίσω και να τους αγαπήσω!!

Και όσο γιαυτό που είπες RENAH μου, (είσαι και συνάδερφος ;))

όσο δεν με ήξερε ο εργοδότης μου,

δεν θα με ενοχλούσε να μου έβαζε μια κάμερα -μιας και τα λογιστικά έχουν να κάνουν με άτομα εμπιστοσύνης!

Αλλά εαν μου την έβαζε τώρα, ύστερα απο 12 χρόνια που δουλεύω σε αυτόν,

έ, τότε να΄σαι σίγουρη οτι θα δήλωνα παραίτηση! :twisted:

;)

η! :twisted:

αν κ δεν ηθελα να απαντησω γιατι ..παραεγινε προσωπικο πριν..δεν γινεται να μας παρακολουθει στην κυριολξια καθε γονιος καθε χρονο ολα τα χρονια μεχρι να μας γνωρισει-εαγαπησει-εμπιστευτει.καθε χρονο ειναι διαφορετικοι γονεις.αυτο δεν θα τελειωνε ποτε!

;)

Τέλος να διευκρινίσω:

Kαλημέρα.

Ναι το καταλαβα οτι θελεις να παρακολουθεις εκπαιδευτικο(τοσες σελιδες γι αυτο μιλαμε).Μονο που παρακολουθεις και το παιδι σου;;;Αυτο πως θα αισθάνεται ,που η μαμα του το βλεπει συνεχως ;;;;(εχτω κι αν δεν ειναι το παιδι ο στοχος....το αποτελεσμα μετραει ομως).

Μεσα σε ενα παιδικο-σχολειο υπαρχουν πολλα ατομα ,πολλα παιδιακια μα κυριως το ιδιο μας το παιδι.Εγω θα φρικαρα παντως αν στα σχολικα μου χρονια υπηρχε καμερα στην ταξη και ηξερα οτι με βλεπουν οι γονεις μου!!!!!Πολυ όμως!!!!!:evil::evil::evil:

QJZup3.png

bxuCp3.png

Και, επειδή δεν υπάρχουν κάμερες στα ελληνικά σχολεία, όσοι γονείς θέλουν οπωσδήποτε να παρακολουθούν τους δασκάλους, μπορούν μέχρι τότε να στείλουν τα παιδιά τους σε σχολείο της Κορέας!

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=11&artID=190604

5f27b8bd0c.png

Και, επειδή δεν υπάρχουν κάμερες στα ελληνικά σχολεία, όσοι γονείς θέλουν οπωσδήποτε να παρακολουθούν τους δασκάλους, μπορούν μέχρι τότε να στείλουν τα παιδιά τους σε σχολείο της Κορέας!

πολυ καλο!

Ανατρίχιασα στην ιδέα να βρίσκεται ένας άνθρωπος υπό διαρκή και απόλυτη παρακολούθηση στα υπέροχα τρυφερά χρόνια της παιδικής ηλικίας...

Ανατρίχιασα στην ιδέα να βρίσκεται ένας άνθρωπος υπό διαρκή και απόλυτη παρακολούθηση στα υπέροχα τρυφερά χρόνια της παιδικής ηλικίας...

...οποτε οταν ενηλικιωθουν δεν θα σντιδρασουν κιολας στο big brother! ..πολυ βολικο για να εχουν τους πολιτες απο κατω

...οποτε οταν ενηλικιωθουν δεν θα σντιδρασουν κιολας στο big brother! ..πολυ βολικο για να εχουν τους πολιτες απο κατω

...κάτι που είχα υποστηρίξει κι εγώ άλλωστε, πριν από μήνες, όταν άνοιξα το τόπικ...

και χλευάστηκα!...

ότι τα μωρά δεν εθίζονται.

Δεν περίμενα να πάρει τέτοιες διαστάσεις το θέμα.

Και να ξεσκεπάσει το χάλι μας...

Με κάποιες απαντήσεις μένω άφωνη.

Δεν είμαι εκπαιδευτικός.

Μπορεί να είμαι ρομαντική, όπως λέει ειρωνικά η sophie07.

Μου φαίνεται ακόμα αδιανόητο να παρακολουθείται κάποιος στη δουλειά του... όποια κι αν είναι αυτή.

Κατάντια.

Δεν πιστεύω ότι η κάμερα προστατεύει από κάτι.

Αν κάποιος θέλει να κάνει κακό θα το κάνει. Θα βρει τρόπο.

Το κριτήριό μου είναι η αντίδραση του παιδιού μου όταν φτάνει στο χώρο του παιδικού,

όταν είναι μαζί με τις δασκάλες.

Αλλά βέβαια πόσο κακό να πάθει ένα παιδάκι από τις κάμερες, όταν στο ίδιο του το σπίτι διδάσκεται ότι το να καταπατάς τα δικαιώματα του άλλου δεν είναι κακό... Ίσα ίσα, αν σε βολεύει, επιβάλλεται.

Αυριανοί πολίτες του κόσμου.

Ελεύθεροι πολίτες.

(ας γελάσω...)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Στο αντίστοιχο θεμα με τις baby sitter ειχα πει οτι ειμαι υπερ στην τοποθετηση καμερας.Ας μη ξαναπιασουμε αυτο το θεμα γιατι αν θυμαμαι καλα παλι σε διαμαχες ειχαμε καταληξει.

Αναφορικα με τους παιδικους σταθμους το θεωρω υπερβολη να μπουν καμερες μεσω των οποιων οι γονεις θα παρακολουθουν τι γινεται στον παιδικο σταθμο.

Νομιζω ολες καταλαβαινουμε οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα σε σταθμο και baby sitter.

Ομοιως θεωρω υπερβολικους τους γονεις οι οποιοι θελουν να παρακολουθουν τα παιδια τους ανα πασα στιγμη..αυτο δε γινεται.

Αλλα το να υπαρχουν καμερες μεσα στους σταθμους(χωρις ομως να μπορουν οι γονεις να παρακολουθουν)...ενταξει δε το θεωρω και τοσο τραγικο...ας μη βιαζομαστε να μιλησουμε για καταπατηση δικαιωματων.Πλεον σε ολες τις εταιριες υπαρχουν καμερες.Προσωπικα στην εταιρια μου με το που μπηκαν καμερες σταματησε και ενα κυμα μικροκλοπων που ειχε αρχισει...οποτε μαλλον καλο μας εκαναν.Και φυσικα δεν εννοω να υπαρχει καμερα που θα παρακολουθει τον καθε εργαζομενο προσωπικα ολη την ωρα.Σε καμερες ασφαλειας αναφερομαι που απλα ελεγχουν το χωρο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...