Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κήλη στην εγκυμοσύνη / μετά την εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Γεια σας! Μετά από την πρώτη μου εγκυμοσύνη σε αρκετά μικρή ηλικία, έκανα ομφαλοκήλη. Αφού γέννησα και παρατήρησα κάτι να προεξέχει στην κοιλιά μου, πήγα στην γυναικολόγο μου, που με είχε ξεγεννήσει κιόλας και την ρώτησα τι είναι αυτό το πράγμα, και μου είπε κήλη και ότι είναι πολύ μικρή και να μην την βγάλω ακόμη αν σκοπεύω να κάνω και άλλα παιδιά, εκτός και αν με ενοχλεί αισθητικά, μου είπε και τα γνωστά να μην σηκώνω βάρη, αλλά με μωρό παιδί και χωρίς καμία βοήθεια δεν γινόταν να μην σηκώνω βάρη. Πέρασε ο καιρός και ξανά έμεινα έγκυος το δεύτερο παιδάκι μου, και απ ότι μου είπαν οι γιατροί η κήλη μου μεγάλωσε κι άλλο,το βλέπω κιόλας. Το καλοκαίρι πέτυχα μια γνωστή μου που είχε και αυτή κήλη και μου είπε τα χειρότερα και φρίκαρα τελείως, π.χ. μου είπε ότι μπορεί να ανοίξει η κοιλιά μου και να πεταχτούν τα έντερα μου έξω και τότε μου είπε ότι δεν με σώζει τίποτα, και η απορία μου είναι αν είναι αλήθεια αυτό το πράγμα, μπορεί να συμβεί??????? help!!:confused:

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

κι εγω έκανα ομφαλοκοίλη.....είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα μην φοβάσαι. Θέλει νυστέρι...και καλά αν ειναι μονο κήλη φεύγει ίσως και λαπαροσκοπηκά εγω εχω γενικο πρόβλημα και θέλω κοιλιοπλαστική :(

κι εγω έκανα ομφαλοκοίλη.....είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα μην φοβάσαι. Θέλει νυστέρι...και καλά αν ειναι μονο κήλη φεύγει ίσως και λαπαροσκοπηκά εγω εχω γενικο πρόβλημα και θέλω κοιλιοπλαστική :(

:-(

Δηλαδή ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να διορθώσει και την δική μου κήλη που είναι μικρή??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...