Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλαστικές επεμβάσεις

Recommended Posts

Καλα απιστευτο λεμε!! Θελω χροοονια ολοκληρα να κανω ρινοπλαστικη κ ο βασικοτερος λογος που το αναβαλω ειναι τα σχολια στο γραφειο μετα! Απ τη μια το θεωρω πολυ σημαντικο τροχοπεδι κ απ την αλλη δεν φανταζομουν οτι μια τετοια "χαζη" σκεψη μου θα διαβαζα οτι την κανει κ καποιος αλλος σε αναλογη κατασταση γιατι σε οσους το εχω πει με κοροιδευουν κ με λενε κομπλεξικη! :-D

Ο άντρας μου λέει άμα θέλω να κάνω (αν και δεν συμφωνεί για την επέμβαση λέει μια χαρά είναι η μύτη σου ,μην την πειράζεις ,το ίδιο όμως έλεγε και όταν το στήθος μου έφτανε στο πάτωμα:rolleyes:)και να τους γράψω...ότι πούνε θα το πούνε από ζήλια..

Φόβάμαι όμως πολύ για το αποτέλεσμα ,άμα μετά δεν μου αρέσει ,δεν υπάρχει πίσω..

Θέλω μία μυτούλα σαν της Χάλι Μπέρυ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο πλαστικος κοιταει την μυτη και αναλογα με τα χαρακτηριστικα σου διορθωνει και την μυτουλα...εμενα μου ειπε,με βαση τις γωνιες που εχει ο καθε ανθρωπος και αν το πηγουνι ειναι πιο μεσα η πιο εξω πρατει αναλογα!το αφησα στην κριση του και βγηκε τελιααααααα

Latiatoula, απ' όσα έχω ρωτήσει κι εγώ για πλαστική στη μύτη, δε γίνεται για να ισιώσει αν γέρνει στο πλάι. Ίσως αν υπάρχει καμπουρίτσα και την αφαιρέσουν να δείχνει κάπως καλύτερα.

Όσο για το διάφραγμα, είναι μία εγχείριση που δεν επηρρεάζει το σχήμα της μύτης, όμως προσοχή! Από γνωστό μου ΩΡΥΛΑ έμαθα ότι θέλει πολύ καλό χειρούργο αλλιώς κινδυνεύει κανείς να μυρίζει η αναπνοή του για όλη του τη ζωή σα βόθρος, αν δε πετύχει.

Vassiliki μ'αρέσει που δε φοβήθηκες στο στήθος και φοβάσαι στη μύτη!!!

Άν ήξερες πως ήτανε ,δεν θα φοβόσουνα και εσύ...:lol:.

Άλλωστε στο στήθος αν κάτι δεν σου αρέσει ,μπορείς να το διορθώσεις ξανά και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα (μόνο η τσέπη σου).

Ενώ στη μύτη , αν κάτι δεν γίνει όπως το ήθελες/φανταζόσουνα για οποιουσδήποτε λόγους ,ακολουθείς την πορεία Μάικλ Τζάκσον ή πέφτεις σε κατάθλιψη ή το παίρνεις απόφαση και ζεις με το ότι η πλαστική μύτης σου απέτυχε.Η μύτη αλλάζει τρομερά την εμφάνισή του προσώπουκαι έχει κόκαλο που πρέπει να δουλευτεί.Δεν συγκρίνεται με το στήθος που είναι μόνο δέρμα.

Έχω δει πολλές μύτες που έχουνε φτιαχτεί και μπορώ να πω ότι στις περισσότερες φαίνεται ότι έχει πέσει νυστέρι (ή το μάτι μου κόβει πολύ).

Εμένα αυτό δεν μου αρέσει.

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω...έγώ προσέχω και παρατηρώ αυτές που έχουν κάνει μποτοξ να δω πως φαίνεται. Ποτέ δεν έχω καταλάβει μύτη φτιαγμένη...Εδώ κολλάει το όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!!!!

Κορίτσια κι εγώ θέλω να διορθώσω το στήθος μου.

Σε μένα συνέβη το εξής:

Πριν τις εγκυμοσύνες μου είχα ένα κανονικό μικρό (πολύ μικρό :P ) στήθος. 1 νούμερο.

Μετά τις εγκυμοσύνες παρουσίασα έντονη ανισομαστία. Όπως μου είπε κι ο ακτινολόγος που μου έκανε τον υπέρηχο, όλες οι γυναίκες στον κόσμο έχουν μια ελαφριά ανισομαστία, μη ορατή στο μάτι, της τάξεως του 5% μάξιμουμ. Το δικό μου όπως το είδε μου είπε ότι είναι της τάξης του 30%.

Εμφανισιακά δε, έχουν διαφορά τουλάχιστον 1 νούμερο σουτιέν. Φυσικά πρώτα το έψαξα μήπως συμβαίνει κάτι παθολογικό, αλλά χαίρω άκρας υγείας ευτυχώς.:D

Αυτό που θέλω, είναι να τα φέρω στο ίδιο μήκος, ε, και να τους δώσω και λίγο ύψος;)

Έχω πληροφορηθεί, ότι σε τέτοια περίπτωση, το ΙΚΑ σου δικαιολογεί πλαστική στήθους.

Τη Δευτέρα θα πάρω στις παροχές του ΙΚΑ να ρωτήσω λεπτομέρειες.

Αναρωτιόμουν αν καμμιά σας γνωρίζει κάτι ανάλογο, ή έχει κάποια πληροφορία επ' αυτού.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Djccp2.png

67KIp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

γμτ εγω έχω σοβαρό πρόβλημα στην κοιλιά και μια θεραπεία με ραδιοσυχνότητες που έκανα (thermage) δεν έκανε τίποτα το σοβαρό :(

Το κακό είναι ότι η γυναικολόγος μου είναι πολύ κατά της κοιλιοπλαστικής γιατί κάνει λέει άσχημες χειλώδης ουλές (κάπως έτσι μου το είπε τελος πάντων). Ελεγα να κάνω και το δεύτερο και μετά από κανένα χρονο να έκανα αλλά με έχει τρομάξει γιατι από ποιότητα δέρματος άστα να πάνε!

• 1 month later...

κοριτσια θελω να κανω μποτοξ (εχει εμφανιστει το ποδι της χηνας και φοβαμαι οτι σε λιγο θα εμφανιστει και ολοκληρη η χηνα στο προσωπο μου), ξέρει καμια κανεναν καλο γιατρο, μου εχουν πει για τον Λύρα δημιουργει παρενεργειες,ποσο κοστιζει, τα αποτελεσματα ειναι ικανοποιητικα; miss piggy εαν θελεις γραψε μου πληροφοριες για το γιατρο που πηγες......

Διαφημίσεις

μια φίλη μου έκανε πριν 3-4 χρόνια λιποαναρρόφηση στον Λύρα και ομολογώ πως για τη φήμη του το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό...τώρα βέβαια άλλο το botox άλλο το νυστέρι...

• 1 month later...
γμτ εγω έχω σοβαρό πρόβλημα στην κοιλιά και μια θεραπεία με ραδιοσυχνότητες που έκανα (thermage) δεν έκανε τίποτα το σοβαρό :(

!

ΩΧ! καλά που μας το λες! Γαιτί εγώ το είχα για ότι καλύτερο για σώμα και πρόσωπο, αφού σκεφτόμουν να μαζέψω χρήματα να το κάνω στη φάτσα! Εσένα πόσο σου πήρε; Ξερω πως κάνεις μόνο μια επίσκεψη! Δεν είδες κανένα αποτέλεσμα;

• 3 εβδομάδες μετά...

Θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τον Κ. Μήτσου κι αν κάποια/ος έχει εμπειρία απο τη δουλειά του. Θέλω να κάνω κι εγώ ρινοπλαστική με υπνοχάλαση. Ο ίδιος με διαβεβαίωσε πως δεν θα καταλάβω τίποτα, ούτε θα πονέσω αλλα, δεν ξέρω το σκέφτομαι... Αν γνωρίζετε κάτι πείτε το. :-)

Το δικαίωμα να πεί τα πιο σκληρά λόγια για μένα, το έχει μόνο όποιος μου απέδειξε οτι πραγματικά νοιάζεται για μένα!

• 1 month later...

Σοβαρά; Εκπλήσσομαι. Έχω ακούσει τα καλύτερα από τουλάχιστον 3 γνωστές μου και μάλιστα οι 2 είχαν κάνει λιποαναρρόφηση στον Λύρα με super αποτελέσματα :shock:

Ίσως να ήταν άτυχη η δικιά σου. Το κακό είναι ότι στο θέμα των πλαστικών εγχειρήσεων δεν μπορείς να ρισκάρεις. Δεν επιτρέπονται τα λάθη.

μια φίλη μου έκανε πριν 3-4 χρόνια λιποαναρρόφηση στον Λύρα και ομολογώ πως για τη φήμη του το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό...τώρα βέβαια άλλο το botox άλλο το νυστέρι...

Αν σας έλεγαν την αλήθεια οι γιατροί δεν θα πάταγε κάνεις να κάνει επέμβαση,παρά μονάχα σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις όταν υπάρχει δυσλειτουργία η παραμόρφωση χαρακτηριστικών..

Πονάει αρκετά μετά την επέμβαση,και αν σου πειράξουν το κόκκαλο της μύτης γιατι το σπάνε με το σφυρί η με το ηλεκτρικό τροχό-πριονάκι χιλια τις εκατό θα έχεις μώλωπες για ένα μήνα το λιγότερο.

Μην ακούτε μπαρούφες οτι δεν θα πονέσεις,και δεν θα έχεις σημάδια, αυτό είναι μέγα ψέμα. Πολλά άτομα ενώ δεν είχαν αναπνευστικό πρόβλημα,μετά απο ρινοπλαστική τους εμφανίστηκε πρόβλημα στην αναπνοή και ξαναχρειάστηκε δεύτερο η και τρίτο χειρουργείο.

Γενικά το πότε και πως αναρρώνει κάνεις είναι άγνωστο,γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Η μια περίπτωση π.χ. θα νιώσει καλά στις δεκαπέντε με είκοσι μέρες,ενώ μια άλλη μπορεί να κρατήσει και τρείς μήνες,δλδ να αρχίσει να αναπνέει σώστα κλπ.

Διαφημίσεις

Ότι πονάς, πονάς, αλλά σημάδια δεν μένουν. Για τον πόνο δίνουν δυνατά παυσίπονα, ώστε να μετριάζεται.

Τόσες και τόσες πλαστικές εγχειρήσεις μύτης έχουν κάνει όλοι oi celebrities και στην Ελλάδα, κάτι θα βλέπαμε.

Αν σας έλεγαν την αλήθεια οι γιατροί δεν θα πάταγε κάνεις να κάνει επέμβαση,παρά μονάχα σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις όταν υπάρχει δυσλειτουργία η παραμόρφωση χαρακτηριστικών..

Πονάει αρκετά μετά την επέμβαση,και αν σου πειράξουν το κόκκαλο της μύτης γιατι το σπάνε με το σφυρί η με το ηλεκτρικό τροχό-πριονάκι χιλια τις εκατό θα έχεις μώλωπες για ένα μήνα το λιγότερο.

Μην ακούτε μπαρούφες οτι δεν θα πονέσεις,και δεν θα έχεις σημάδια, αυτό είναι μέγα ψέμα. Πολλά άτομα ενώ δεν είχαν αναπνευστικό πρόβλημα,μετά απο ρινοπλαστική τους εμφανίστηκε πρόβλημα στην αναπνοή και ξαναχρειάστηκε δεύτερο η και τρίτο χειρουργείο.

Γενικά το πότε και πως αναρρώνει κάνεις είναι άγνωστο,γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Η μια περίπτωση π.χ. θα νιώσει καλά στις δεκαπέντε με είκοσι μέρες,ενώ μια άλλη μπορεί να κρατήσει και τρείς μήνες,δλδ να αρχίσει να αναπνέει σώστα κλπ.

Οκ, ας μην υπερβάλλουμε τόσο

Έκανε η αδελφή μου: μώλωπες για 1 εβδομάδα, παυσίπονα δεν πήρε και μετά έβγαινε βόλτες γιατί είχε βγει και ο νάρθηκας και είχε μείνει μόνο μια μικρή γαζούλα και δεν την ένοιαζε που φαινόταν. Και μιλάμε για έτος 1988.

Παιδιά, ανάλογα και με πόση δουλειά έχει να κάνει ο γιατρός σε κάθε μύτη αλλά πάντως στην αδελφή μου έσπασε το κόκκαλο που έκανε "καμπουρίτσα" από πάνω. Τα σημάδια δεν υπάρχουν στη ρινοπλαστική, ράμματα μόνο μέσα στη μύτη.Αυτά.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Οκ, ας μην υπερβάλλουμε τόσο

Έκανε η αδελφή μου: μώλωπες για 1 εβδομάδα, παυσίπονα δεν πήρε και μετά έβγαινε βόλτες γιατί είχε βγει και ο νάρθηκας και είχε μείνει μόνο μια μικρή γαζούλα και δεν την ένοιαζε που φαινόταν. Και μιλάμε για έτος 1988.

Καλά τα λες newmom2010. Ας μην υπερβάλουμε. Αυτές είναι επεμβάσεις ρουτίνας που πλέον δεν ταλαιπωρούν (πολύ) τον ασθενή.

Διαβάζω εδώ περί Ρινοπλαστικής "Ο/η ασθενής μετά την εγχείρηση ίσως χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο για μια μέρα ή ανάλογα με το πώς αισθάνεται μπορεί να επιστρέψει σπίτι του μετά από μερικές ώρες. Θα πρέπει να φοράει τον ειδικό νάρθηκα για μια εβδομάδα περίπου και τα ράμματα θα πρέπει να κοπούν μετά από 20 ημέρες. Ο/η ασθενής θα πρέπει να επισκέπτεται συχνά τον πλαστικό χειρουργό του/της κατά τη διάρκεια ενός χρόνου μετά την εγχείρηση."

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο θέμα για μένα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποια ξέρει να μου πει, αν γίνεται αποτρίχωση λειζερ στο ανω χείλος αν έχεις το ιο του έρπη. Δε λέω αν είναι ενεργοποιημένος εκείνη τη στιγμή, απλά έχω βγάλει στη ζωή μου 5-6 φορές ερπη, φοβάμαι όμως να κάνω αποτρίχωση μην ενεργοποιηθεί ξανά! Γνωρίζει κάποια κάτι;

Καλά τα λες newmom2010. Ας μην υπερβάλουμε. Αυτές είναι επεμβάσεις ρουτίνας που πλέον δεν ταλαιπωρούν (πολύ) τον ασθενή.

Διαβάζω εδώ περί Ρινοπλαστικής "Ο/η ασθενής μετά την εγχείρηση ίσως χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο για μια μέρα ή ανάλογα με το πώς αισθάνεται μπορεί να επιστρέψει σπίτι του μετά από μερικές ώρες. Θα πρέπει να φοράει τον ειδικό νάρθηκα για μια εβδομάδα περίπου και τα ράμματα θα πρέπει να κοπούν μετά από 20 ημέρες. Ο/η ασθενής θα πρέπει να επισκέπτεται συχνά τον πλαστικό χειρουργό του/της κατά τη διάρκεια ενός χρόνου μετά την εγχείρηση."

Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο θέμα για μένα.

Ετσι που τα γραφουν δελεαστικα, και γω θελω να παω και ας μην εχω προβλημα αισθητικο :-D Περιπτωσεις που εχω δει με τα ματια μου και οχι το 1988 αλλα το 2008 δεν εχει αλλαξει ο τροπος που γινεται η επεμβαση,θελετε να μπουμε σε λεπτομέρειες? 1 ημέρα παραμονής είναι παραμύθι. Τις 2 πρωτες μερες για να μην πω μια εβδομαδα δεν αναπνευεις απο την μυτη αλλα απο το στομα και με δυσκολια. Οι περισσοτεροι χρειαζονται οξυγονο και συνεχη 24ωρη παρακολουθηση απο νοσοκομα η καποιο δικο τους ατομο να τους βρεχει τα χειλη με ξυλακι ειδικο και βαμβακι.. Επειδη σε πλακωνουν σε παυσιπονες ενεσεις και χαπια και φορας ορους θελεις βοηθεια να σηκωθεις η σου φερνουν παπια. Ο ασθενης ειναι κομματια κυριολεκτικα γιατι δεν μπορει να κοιμηθει και να αναπνευσει για αυτο υποφερει...(μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος να μου πειτε)..Ασθενη να καθεται μια ημερα δεν εχω ακουσει. Μιλαμε για εξαίρεση σπανια, και οχι για τον κανονα..

Ότι πονάς, πονάς, αλλά σημάδια δεν μένουν. Για τον πόνο δίνουν δυνατά παυσίπονα, ώστε να μετριάζεται.

Τόσες και τόσες πλαστικές εγχειρήσεις μύτης έχουν κάνει όλοι oi celebrities και στην Ελλάδα, κάτι θα βλέπαμε.

οταν λεω σημαδια οχι μόνιμα (που και αυτα εχουν υπάρξει) ειναι δυνατον να πιστευετε οτι δεν θα υπαρξουν μολωπες πληγες και ξεραμενα αιματα η κακαδια? η επεμβαση γινεται εσωτερικα αφηνει ομως σημαδια...για πολλες μερες η και μηνες. Εδω ενα χτυπημα κανεις στο ποδι τυχαια οταν κανεις δουλειες και περναει μετα 10 μερες,μην θεωρειτε την αληθεια υπερβολη.

Και ολες οι celebrities εχουν ταλαιπωρηθει, φυσικα λογω της δουλειας τους,αυτο δεν λεει κατι.....εσυ βλεπεις το τελικο αποτελεσμα και λες α τι ωραια θελω και γω! Η διαδικασια ειναι επιπονη και αν τους ρωτουσες προσωπικα τον καθενα απο αυτους τι τους ελεγαν οι γιατροι και τι τελικα εγινε στην πορεια και ποσο ψεμα τους φορτωσαν θα καταλαβεις:wink:

alphae φόλα το thermage για τα λεφτά που δίνεις. Εγω το έκανα στην κοιλιά και να είδα ένα 40-50% βελτίωση είναι ζήτημα....γιατί θα μπορούσε να είχε μαζέψει και το δέρμα από μόνο του σε τόσο διάστημα. Έδωσα 2.000+400 ευρώ για ένα μικρό επαναληπτικό στο μήνα. Ένα άλλο κέντρο μου ζητούσε 4500!

• 2 months later...
Θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τον Κ. Μήτσου κι αν κάποια/ος έχει εμπειρία απο τη δουλειά του. Θέλω να κάνω κι εγώ ρινοπλαστική με υπνοχάλαση. Ο ίδιος με διαβεβαίωσε πως δεν θα καταλάβω τίποτα, ούτε θα πονέσω αλλα, δεν ξέρω το σκέφτομαι... Αν γνωρίζετε κάτι πείτε το. :-)

Γεια σας. Είμαι καινούργια στο φόρουμ και επισκέφθηκα και γω πρόσφατα τον Μήτσου στο υγεία για ρινοπλαστική. Μου έκανε καλή εντύπωση και επίσης είναι ο μόνος που βρήκα που δε χρέωσε επίσκεψη. Το αποτέλεσμα της προσομοίωσης όμως στις φωτογραφίες δε μου άρεσε καθόλου. Έκοψε παραπάνω από όσο ήθελα και φαινόταν άσχημη διαφορά.

Γνωρίζει κάποιος άλλος οτιδήποτε γι αυτόν?

Και εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το θέμα...Και αν είχα αρκετά χρήματα ,χμ..θα έπινα κάθε μέρα καφέ με την πλαστικό μου:lol:.Δεν είναι το ότι δεν θέλω να γερνάω...απλά θέλω να γερνάω... όμορφα:lol:.

Αυτό που γράφεις ότι με το μπότοξ ανέβηκε λίγο το βλέφαρο ,μου άρεσε.Και πρέπει να είναι πολύ μάστορας ο γιατρός για να κάνει το αποτέλεσμα να μην φαίνεται ψεύτικο.Έτσι από περιέργια ,αν θές στείλε μου με πμ το όνομά του!

vasiliki και miss piggy η όποια κοπελιά γνωρίζει,επειδη ενδιαφέρομαι κι εγω για μποτοξ και/ή μεσοθεραπεία αλλα δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον που να μπορώ να εμπιστευτώ μήπως ειναι εύκολο please να μου στείλετε κι εμένα με ενα πμακι το όνομα των γιατρών σας?ειμαι πολυ καιρο προς αναζήτηση αλλα δεν εχω καταφέρει ακομα να βγάλει κάποια ακρη:confused: καλή πρωτοχρονιά σε όλα τα καριτσια του φόρουμ:-)

• 1 month later...

Γειά σας,

μεταφέρθηκε εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2275539#post2275539 ποστ παρακίνησης αποστολής πμ

Παρακαλούμε συνεχίστε λαμβάνοντας υπόψη σας την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε.

Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης δείτε εδώ πως λειτουργεί http://parents.org.gr/news/a354

Κανόνες του φόρουμ της ΕΕΕΓ : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

Infractions : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55586

Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...