Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βραδινό ύπνο σε ρηλάξ

Rosalita

Recommended Posts

Η ανιψιά μου είναι 12 μηνών. Από μικρή δε θέλει με τίποτα το κρεβάτι της, ούτε άλλο κρεβάτι, ούτε των γονιών της. Κοιμάται στο ρηλάξ μόνιμα. Βέβαια αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην κοιμάται αρκετά. Ξυπνάει κάτι 2ωρά τα ξημερώματα 3-5 και κούνημα στο ρηλάξ. Στο κρεβάτι της αφηνιάζει!!! Και δε θέλει και σκεπάσματα! Φουλ τα καλοριφέρ πρωι βραδυ!!! Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία γιατί η καημ.ενη η κουνιάδα μου τα'χει φτύσει!!!

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Το relax βρισκεται στο δωματιο της ή κοντα στους γονεις της ? Αυτο που θελω να πω ειναι μηπως δεν την νοιαζει το realx αλλα να ειναι κοντα τους?

Εγω θα εβαζα το relax πανω στο κρεβατι και με το που την επαιρνε καλα ο υπνος θα την τουμπαρα :lol::lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

To ρηλάξ βρίσκεται είτε στο σαλόνι, είτε στο δωμάτιο της. Στο πάτωμα όμως. Με τη μάνα της εκνευρίζεται όταν την βάζει στο διπλό κρεβάτι...Δε θέλει να κοιμάται μαζί τους, ούτε με τη γιαγιά στο μονό. Προτιμά στο πάτωμα. Και σε ένα παρκοκρέβατο που τη βάζουν πότε πότε νευριάζει απίστευτα πολύ.

5Aqjp3.png

μαλλον το μωρο ετσι εμαθε να κοιμαται.ειμαι σιγουρη πως απο μωρο τοχαν στο ριλαξ μερα νυχτα και οταν αποφασισαν να το βαλουν στο κρεβατακι ηταν αργα..ετσι εμαθε και τωρα καθοτι 12 μηνων αντε να ξεμαθει.παντως ειμαι της γνωμης να δοκιμασουν διαφορους τροπους για να μαθει το μικρο στο κρεβατακι οχι μονο τη νυχτα αλλα και την μερα.το πως δεν το γνωριζω μιας και δεν μου ετυχε αλλα με προσπαθεια θα τα καταφερουν.και σιγουρα καταπιανεται το μωρο γιαυτο ξυπναει αφου δεν μπορει ουτε πλευρο ναλλαξει :? παντως πρεπει να κανουν κατι και γρηγορα :roll:

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Αν μολις κοιμηθει την βαλουν στο κρεβατι ξυπναει?

Αν παιζει με την μαμα, μπαμπα κλπ στο κρεβατι μεχρι να την παρει ο υπνος . Θα μπορουσαν να την τραβηξουν εκει με καποιο παιχνιδι που της αρεσει? Να παιζει δλδ η μαμα ή ο μπαμπας με αυτο στο κρεβατι και να θελει να συμμετεχει?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Γιατί δεν δοκιμάζουν να την βάλουν με το ριλάξ μέσα στο κρεββατάκι της? Να κοιμηθεί εκεί μερικές φορές και μετά πιστεύω οτι θα το συνηθίσει το περιβάλλον :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Γιατί δεν δοκιμάζουν να την βάλουν με το ριλάξ μέσα στο κρεββατάκι της? Να κοιμηθεί εκεί μερικές φορές και μετά πιστεύω οτι θα το συνηθίσει το περιβάλλον :wink:

Σωστό.....

κι εμένα ένα διάστημα κοιμόταν μόνο στο ριλάξ αλλά ήταν πολύ μικρή..μέχρι τριων μηνών μου το κανε..μετά το κοψε..

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες :!::!::!: Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα αγγελουδάκια σας :)

Κατ'αρχας χρόνια πολλά! Να χαίρεστε τους εορτάζοντες!

Δεν το μάθανε από μικρό στο ρηλάξ. Ίσα ίσα που προσπαθήσανε να το βάλουν από νωρίς στο κρεβατακι γιατί είχαν μια καλαθούνα και από το 3ο μήνα ζοριζότανε. Απλώς σε μια κρίση γκρίνιας από τα δόντια της αρχίσανε να την κουνάνε στο ρηλάξ για να κοιμηθεί και από κει το ήθελε όλο και περισσότερο. Το δοκιμάσανε και το ρηλάξ πάνω στο κρεβάτι, αλλά αν την βάλουν πριν κοιμηθεί νευριάζει και αν τη βάλουν μετά ξυπνάει και αρχίζει πάλι το κλάμα. Είναι απελπισία η κατάσταση. Τώρα μου λέει η κουνιάδα μου ότι δε μπορεί να προσπαθήσει άλλο. Θα περιμένει να θέλει από μόνη της να αλλάξει όταν δε θα βολέυεται, αλλά εγώ ανησυχώ για την πλατούλα της. Τα ρηλάξ δεν είναι ανατομικά για να είναι ένα μωρό στην ανάπτυξη τόσες ώρες μέσα... Η αλήθεια είναι ότι είναι και οι δύο γονείς πολύ αγχωτικοί και δεν μπορούν να την ακούνε καθόλου να κλαίει. Έχουν και τη γιαγιά μόνιμη βοήθεια στο σπίτι, οπότε είναι μάλλον και λίγο κακομαθημένο...

5Aqjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...