Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εφορευτική επιτροπή

Ntimi

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας, σημερα το μεσημερι μολισ παρελαβα κ εγω χαρτι για 3η συνεχομενη φορα να παρουσιαστω ως τακτικο μελος, λεω να μην εμφανιστω καθολου....τι αλλο να κανω τις αλλεσ 2 φορεσ ειχα παει ε οχι κ τριτη φορα συνεχομενη....:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:. τι θα μου κανουν? ετσι κ αλλιως δεν θα ψηφιζα αποχη.

Και το σύζυγο 3η φορά συνεχόμενα τον καλούν.

Ο μπέμπης μας χειρουργήθηκε πριν από έναν μήνα περίπου (πυλωρική στένωση) και έκτοτε δεν έχουμε μπει σε "ρυθμό". Μετά το χειρουργείο είχαμε να αντιμετωπίσουμε οισοφαγίτιδα και αλλεργία στο γάλα, τα οποία δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα (αίμα στα κακά και μπόλικο κλάμα κάθε μέρα). Γενικώς, δύο άνθρωποι, τα καταφέρνουμε πολύ δύσκολα, παρόλο που δεν εργαζόμαστε και οι δύο για να είμαστε συνεχώς κοντά στο μωρό.

Θα φταίει αν δεν πατήσει το πόδι του στο εκλογικό κέντρο;......

TM1Dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 170
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ξαναρωτάω. Στους δημ. υπαλ. έρχεται κλήση?

απαντησα αλλα δε με διαβαζεις

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !

(θα σου δώσω μοναδα και την δευτερα με το κηδεμόνα σου αν δε με ξαναδιαβασεις :lol::lol::lol::lol::lol: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !

(θα σου δώσω μοναδα και την δευτερα με το κηδεμόνα σου αν δε με ξαναδιαβασεις :lol::lol::lol::lol::lol: )

Σιγά μη με στείλεις και με το ζόρι εφορευτική....:P:p:p:p

Αν ήσουν όμως λίιιιγο πιο παρατηρητική θα έβλεπες πως ρώτησα ΠΡΙΝ απαντήσεις. Οκ? ΟΚ!!! :P:p:p:p

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Αννα μου συγνώμη, αλλά νομίζω πως όλο αυτό είναι μια πολύ καλά στημένη δικαιολογία.

Οκ Αφεντικά των δημοσίων είναι το κράτος. Οκ μπορεί να υπάρξουν απειλές για μεταθέσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Για ποιο λόγο όμως αποκλείουμε το οτι κάποιοι απ ΟΛΟΥΣ αυτούς τους υπόλοιπους που θα παραστούν στη διαδικασία δεν έχουν πάρει υποσχέσεις, δεν τους έχουν τάξει λαγούς με πετραχείλια αρκεί να "πειράξουν" λίγο το αποτέλεσμα? Ή ακόμα χειρότερα δυσαρεστημένοι πολίτες αυτής της χώρας (άνεργοι, χαμηλόμισθοι, φοιτητές, απολυμένοι και πάααααρα πολλοί άλλοι) να παραστούν ακριβώς και μόνο γι αυτό το λόγο? Τη νοθεία στο αποτέλεσμα.

Συγνώμη αλλά για όλους αυτούς τους λόγους θεωρώ λίγο εως πολύ παράλογους τους λόγους για τους οποίους αναφέρεις πως έχουν απαλλαγή οι δημόσιοι.

Xazomanoula τα όσα ανέφερα δεν είναι δικές μου καλά στημένες δικαιολογίες ή παραλογισμοί όπως αναφέρεται στο μήνυμά σου. Δεν έγραψα πουθενά πως είναι δικές μου υποθέσεις και απόψεις ούτε γράφω εδώ ως νομοθέτης ή εκπρόσωπος της Κράτους. Είναι η επίσημη θέση της Πολιτείας για το θέμα και όπως έγραψα ήδη πριν δε θέλω ούτε και πρόκειται να κάνω το Συνήγορο της Πολιτείας και για τα δικαιολογημένα και για τα αδικαιόλογητα.

Για ενημερωτικούς και μόνο λόγους ανέφερα το λόγο για τον οποίο θεωρητικά τουλάχιστον γίνονται όλα αυτά ο οποίος έχει κάποια λoγική βάση όπως λογική βάση έχει και η δική σου συλλογιστική.

Από εκεί και έπειτα εγώ δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω εκτός από το επαναλάβω για μια ακόμη φορά πως:

Σκοπός δεν είναι να μπούμε στη διαδικασία να τσακωθούμε μεταξύ μας γιατί οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι αντιμετωπίζονται διαφορετικά αλλά να διεκδικήσουμε να σπάσει αυτή η αλυσίδα της αυθαιρεσίας και του αποφασίζουμε και διατάζουμε από την πλευρά της πολιτείας και να πάψει να υφίσταται αυτή η κατάσταση που όλους μας μας δυσαρεστεί!

Επίσης εφόσον τίθεται και πάλι το ερώτημα αν γίνεται κανονικά κλήτευση των δημοσίων υπαλλήλων απαντώ πως οι δημόσιοι υπάλληλοι κληρώνονται και καλούνται ακριβώς όπως συμβαίνει με όλους τους πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους (δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, άνεργων, συνταξιούχων φοιτητών κ.λπ. στους εκλογικούς καταλόγους).

Εαν κληθούν να συμμετάσχουν σε εφορευτική επιτροπή υποχρεούνται να προσκομίσουν βεβαίωση από την υπηρεσία τους (με την προϋπόθεση πως υπηρετούν περισσότερα από 3 χρόνια στον τόπο διεξαγωγής των εκλογών) προκειμένου να απαλλαγούν από τα καθήκοντα τους ως μέλη της επιτροπής.

*

Διαφημίσεις

Αν ήσουν όμως λίιιιγο πιο παρατηρητική θα έβλεπες πως ρώτησα ΠΡΙΝ απαντήσεις. Οκ? ΟΚ!!! :-P:razz::-P:razz:

χαχαχαχαχαχ

συνήθως υπαρχει μια ερωτηση για να υπαρξει μια απαντηση

η λογική σειρα των πραγματων

η ενστασης είναι οταν η ερωτηση απαντατε και ο αλλος δεν την διαβαζει :lol::lol::lol::lol:

Τ

Υ.Γ.: Να ρωτήσω κάτι? Στους δημοσίους υπαλλήλους στέλνουν χαρτί ή ακριβώς επειδή έχουν απαλλαγή δεν στέλνουν καθόλου? Εν ολίγοις είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τυχαία η επιλογή? Ξέρει κάποιος?

ΣΤΗΝ ουρα δε περίμεναν 200 δυ που τους εστειλαν ΚΑΝΟΝΗΚΟΤΑΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΑΙτι δικαιολογητικό ηθελαν για αυτους ;;; τον διορισμό τους !

ειμεθα ενακρατος ηληθιων

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !

τα ντοκουμεντα ...

δεν με προσεχεις δε με προσεχεις ΛΕΩ !:lol:

anna+ με κάλυψες απόλυτα. Κατάλαβα πως δεν είναι δικές σου απόψεις, αλλά ίσως δεν το έγραψα σωστά. Απλά και πάλι διαφωνώ με την επίσημη θέση της Πολιτείας για όλους τους λόγους που προανέφερα.

Πάντως συμφωνώ μαζί σου πως σκοπός δεν είναι να οξύνουμε τη συζήτηση. Απλώς μου έκανε φοβερή εντύπωση οτι εξαιρούνται οι δημ. υπάλ. Δεν το είχα ξανακούσει.

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Κι εγώ στο χορό!!!!

Μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση, ότι είμαι 3' αναπληρωματική.

Γράφει ότι πρέπει να πάω από την προηγούμενη μέρα, αλλά δεν λέει ώρα.

Τι να κάνω, θα πρέπει να πάω;

Εαν δεν εμφανιστώ πειράζει, αφού είμαι 3' αναπληρωματική;

Όποια ξέρει, ας μου πει, γιατί αγχώθηκα.

μυρίζομαι βρωμοδουλεια

χαχαχαχαχχα

εχουν σκασει μύτη οι απαλαγες και τρεχουν τωρα να βρουν τους αναπληρωτες

ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙς 20 ΟΚΤ

ΤΗ ΗΜΕΡΟΜΉΝΙΑ γραφει πανω ? λεέι πχ αθηνα πατρα καρδίτσα ..../..../2010

Διαφημίσεις

Γράφει: Αριθμός 84/2010

Με την υπ'αριθμόν 28/2010........................................διοριστήκατε ως 3ο αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής...................................................................................................

και παρακαλείστε να παραβρεθείτε την προηγουμένη ημέρα της εκλογής στη θέση σας και να αναλάβετε τα καθήκοντα σας, διαφορετικά θα τιμωρηθείτε σύμφωνα με τις διατάξεις των σχετικών νόμων.

......................,26 Οκτωβρίου 2010.

Να μην γράψω καμιά βαριά κουβέντα, με έχει πιάσει το στομάχι μου, από την ώρα που το έμαθα.

Σε διορίζουν και δεν ρωτούν, εαν μπορείς.

Τι να κάνω, να πάω; Ο άντρας μου, μου λέει να μην πατήσω το πόδι μου, αλλά δεν μπορώ και τις παρανομίες.

Θράσος που το έχουν, να πάνε να τιμωρήσουν αυτούς, που κατέστρεψαν την χώρα και τους έχουν και τους καμαρώνουν.

Και το σύζυγο 3η φορά συνεχόμενα τον καλούν.

Ο μπέμπης μας χειρουργήθηκε πριν από έναν μήνα περίπου (πυλωρική στένωση) και έκτοτε δεν έχουμε μπει σε "ρυθμό". Μετά το χειρουργείο είχαμε να αντιμετωπίσουμε οισοφαγίτιδα και αλλεργία στο γάλα, τα οποία δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα (αίμα στα κακά και μπόλικο κλάμα κάθε μέρα). Γενικώς, δύο άνθρωποι, τα καταφέρνουμε πολύ δύσκολα, παρόλο που δεν εργαζόμαστε και οι δύο για να είμαστε συνεχώς κοντά στο μωρό.

Θα φταίει αν δεν πατήσει το πόδι του στο εκλογικό κέντρο;......

νομιζω οτι θα κανει την καλυτερη δουλεια να μην πατησει καθολου.....

εγω μολισ βρηκα γιατρο για ανναρωτικη χιχιχιχι:lol:

DMQIp3.png

Διαφημίσεις

Άρια παιδί μου, τι θα έκανες στη θέση μου;

Λες να με αναζητήσουν, παρόλο που με διόρισαν 3ο αναπληρωματικό μέλος, μα έχουν δικαίωμα να με ειδοποιήσουν τόσο αργά;

Αχ Ξανθή μου τι μπλέξιμο!!!

εγω θα εκανα καυγα αρα...μη με ρωτας

:-)

παρε ενα χαρτι γιατρου ..τι να σου πω ;;;

πες στον αντρα σου να κανει μαι υπεθυνη δήλωση οτι εχεις δυσμηννόρια :-) :-)

και να την παραδώσει στο ΑΤ

χαχαχαχ

ξερω κι εγω ???

(σοβαρα : εγω θα εβαζα τον αντρα μου με μια υπευθυνη δληλωση να παει και πει ... η γυναικα μου ειναι ΑΡΩΣΤΗ ) θα τους την έδινα

και θα καθόμουν στο σπιτι μου !

Η κολλητή μου βρήκε τέτοια κλήση για εφορευτική στην πόρτα της, ρώτησε και της είπαν ότι μάλλον θυροκολλήθηκε και ότι στις θυροκολλήσεις γενικά υπογράφει στο αποδεικτικό ο επιδόσας και ένας μάρτυρας. Ζήτησε να εξαιρεθεί καθώς έχει τρία παιδιά και δεν έχει που να τα αφήσει και της είπαν να επικοινωνήσει με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και πως αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Σκέφτεται να πάει με τα παιδιά και ευελπιστεί ότι δε θα την κρατήσουν.

Αρχοντουλα μου κ εμενα το χαρτι 25/10 εγραφε. Εγω παντωσ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ καμια ομως!!!!

και μένα τα ιδία σε ποιο σχολειό είσαι εσύ?το αστείο με μένα είναι ότι εινια η πρώτη μου χρονιά ως δημότης λαμιεων. τυχαίο δεν νομίζω

εγω λεω να βγαλουν οι κυβερνωντες μια ανακοινωση με οτι αποτελεσματα θελουν εκεινοι, αφου κανεις μας δεν μπορει πια να χαραμισει μια μερα για καταμετρηση και αδιαβλητη διαδικασια. ισως ετσι ψηφισουν παλι και τα δεντρα και οι νεκροι.

δημοκρατικο!

:mad:ο λογος του να μην ασχολούμαστε αν θα έρθει η αστυνομία και τι χαρτιά-βεβαιώσεις πρέπει να τους πάμε για να μας απαλλάξουνε ποιος είναι???

ενοχλλλλλάει κάποιον?συζήτηση κάνουμε για τα παραπονα μας και τις απορίες μας

Μάριε εννοούσα να μην ασχολείστε με την εννοια του να μην αγχώνεστε, γιατί σύμφωνα με τη δική μου προσωπική εμπειρία και που πήγα και ταλαιπωρήθηκα στο Έλενα για να πάρω το χαρτί (και ακολούθησα την "τυπική διαδικασία" - αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) ουσιαστικά και δεν το χρησιμοποίησα το χαρτί και δεν έγινε και τίποτα. Προφανώς και δεν εννοούσα να μην το συζητάμε γιατί διαφορετικά απλά δεν θα συμμετείχα στη συζήτηση.

εγω λεω να βγαλουν οι κυβερνωντες μια ανακοινωση με οτι αποτελεσματα θελουν εκεινοι, αφου κανεις μας δεν μπορει πια να χαραμισει μια μερα για καταμετρηση και αδιαβλητη διαδικασια. ισως ετσι ψηφισουν παλι και τα δεντρα και οι νεκροι.

δημοκρατικο!

και ο/η δικαστικός αντιπρόσωπος τι κάνει? Μετράει τα άστρα???

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Με κάλεσαν κι εμένα χτες ως αναπληρωματικό μέλος! Και αν δε πάω έχω ποινή φυλάκισης απο 2 μήνες μέχρι 3 χρόνια!!!! Πώς μπορώ να μην πάω; Το να μην παρουσιαστώ με τρομάζει, φοβάμαι μην έχω συνέπειες...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...