Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι να ψηφισω?

Recommended Posts

Υ.Σ.

και τωρα αυτο ..ίσως και μπορουσε να το πεις καποιος όρημη και φιλοσοφημενη τοποθετηση ....ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ αλλα μονο στον κόσμο μου !

Όχι τόσο ώριμη όσο φιλοσοφημένη, πολυαγαπημένη μου!:lol: :lol:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 320
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρεκόρ για τον ΛΑΟΣ στον Αγ. Παντελεήμονα

Θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των τοπικών κοινωνιών, όπως η λαθρομετανάστευση, αλλά και η… θεά Τύχη έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο παρασκήνιο της προχθεσινής εκλογικής αναμέτρησης.

Oπως δείχνει η επεξεργασία των επίσημων αποτελεσμάτων από τον ΕΤ, ενισχυμένα εμφανίζονται τα ποσοστά του ΛΑΟΣ σε πολλές από τις περιοχές όπου τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το ζήτημα των μεταναστών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών. Σε σύνολο 17 εκλογικών τμημάτων που λειτούργησαν σε σχολεία της συνοικίας αυτής, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη ξεπέρασε κατά μέσο όρο το 12% - ποσοστό 1,7 φορές υψηλότερο από αυτό που έλαβε σε όλη την επικράτεια. Οι θέσεις του κόμματος για μια «άλλη μεταναστευτική πολιτική» φαίνεται πως βρήκαν απήχηση σε αρκετούς ψηφοφόρους της περιοχής, που, όπως αναφέρουν πολλοί κάτοικοί της, αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών που ζουν εκεί.

Δυναμικό «παρών» στις κάλπες του Αγίου Παντελεήμονα έδωσε και η «Χρυσή Αυγή», μέλη της οποίας έχουν επανειλημμένα κάνει αισθητή την παρουσία τους στη συγκεκριμένη συνοικία. Το 2,09% που έλαβε κατά μέσο όρο στην περιοχή είναι 4,5 φορές μεγαλύτερο από το ποσοστό που έλαβε σε πανελλαδικό επίπεδο.

Eνα από τα πλέον αναπάντεχα αποτελέσματα κατεγράφη στη Ροδόπη, όπου τέταρτο κόμμα αναδείχθηκε το «Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.» («Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων»), χωρίς να έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την περιοχή. Ο μέσος όρος του κόμματος σε όλη την Ελλάδα ήταν μόλις 0,21%, αλλά στη Ροδόπη κέρδισε την εμπιστοσύνη τού 4,84% των πολιτών (2.591 ψήφοι), κάτι που, όπως όλα δείχνουν, συνέβη λόγω… παρεξήγησης.

Η αυτοαποκαλούμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» είχε καλέσει τα μέλη της να ρίξουν «λευκή ψήφο στις εκλογές της 7ης Ιουνίου», αλλά, καθώς φαίνεται, πολλοί εξ αυτών μπερδεύτηκαν όταν έφθασαν στην κάλπη και έβαλαν στο φάκελο το ψηφοδέλτιο του κόμματος «Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.».

ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΡΟΖΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Ελεύθερος Τύπος

http://indy.gr/other-press/rekor-gia-ton-laos-ston-ag-pantelemona

...τυχαίο;.....Θα έπρεπε να ντρέπονται ( τι λέω τώρα...), να φανατίζουν κόσμο, να τον κάνουν να βλέπει τον διπλανό του, τον αδελφό του, σαν απειλή για΄' αυτόν, για τα παιδιά του, για την κοινωνία όλη, να τον κάνουν να αισθάνεται και υποχρεωμένος να πει ευχαριστώ σε αυτούς που ενδιαφέρονται τοοοοσο πολύ για το καλό του και τον τόπο....και τι θέλουν βρε αδελφέ, να καθαρίσουν την ελλάδα...σιγά....

Μίκα μου... αυτή είναι η επόμενη μέρα απ'τον θρίαμβο Καρατζαφέρη http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=998469&posted=1#post998469

Να την πέφτουν σε γονείς με παιδιά που ανοίξανε παιδική χαρά... και τα κανάλια το μόνο που λένε είναι ότι ο γονιός με το τριάχρονο παιδί που συλλάβανε το είχε νοικιασμένο το παιδί.

Τα κανάλια...ναι, σωστά...Μην ξεχνάμε πως όταν "έκλεψαν" το άγαλμα του χριστού και έβαλαν στη θέση του τηλεόραση, τι σχολίασαν τα Μέσα Μαζικής Εγκεφαλόπλυσης; Σαν δεν ντρέπονται...τσ...τσ...τσ...μα να κλέψουν το άγαλμα του χριστού...τσ...τσ...τσ...

(Άστα Λέγκω...σήμερα είμαι απογοητευμένη και καθόλου...αγωνιστική...και όσο διαβάζω αυτές τις ...ομορφιές από το πρωί...)

(Άστα Λέγκω...σήμερα είμαι απογοητευμένη και καθόλου...αγωνιστική...και όσο διαβάζω αυτές τις ...ομορφιές από το πρωί...)

Έτσι ήμουνα τις προηγούμενες μέρες... αλλά σήμερα δεν νοιώθω απογοητευμένη αλλά εξαγριωμένη!!!

Διαφημίσεις

παντως δε μπορειτε να πειτε! ειμαστε κρατος δικαιου!!!!

ολοι οι πολιτες εχουν απολυτη εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη...εχουμε ρε παιδι μου μια σιγουρια μεσα μας! νοιωθουμε ασφαλεις!!!

το περιεργο ομως ειναι οτι και οι δυο πλευρες εχουν τα ιδια ακριβως συναισθηματα! και με αυτο τον τροπο διαιωνιζονται αυτες οι συμπεριφορες και το μισος πολλαπλασιαζεται...

Μηπως θα επρεπε ομως να μας απασχολησει κ να μας κανει λιγο να σκεφτουμε το τι εβγαλε η καλπη σε αυτες τις περιοχες παρα να μας εξαγριωσει? Μηπως πρεπει καποια στιγμη να παραδεχτουμε οτι υπαρχει προβλημα κ να κατσουμε ολοι να βρουμε λυση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. κανεις δεν τα βαζει ουτε με τους μεταναστες, αλλα ουτε κ με τους καθημερινους ανθρωπους που δηλωνουν οτι δεν αντεχουν αλλο αυτην την αναξελεγκτη κατασταση εξω απο τα σπιτια τους. Ακραιες δηλωσεις κ απο τις δυο πλευρες νομιζω δεν προσφερουν τιποτα.

Κ βεβαια το αποτελεσμα των εκλογων δεν εχει σε καμια περιπτωση να κανει μονο με τους ξενους στη χωρα μας. Τα ποσοστα του ΛΑΟΣ για παραδειγμα ηταν υψηλα γιατι ψηφιστηκε κ απο ΝΔημοκρατες δυσαρεστημενους. Μην επικεντρωνομαστε σε ενα μονο προβλημα κ χανουμε την ουσια..

ρε συ νεφελη ξερεις γιατι εγω προσωπικα εξαγριωνομαι?

γιατι οι περιοχες που ψηφισαν καρατζαφερη κατοικουνται απο ανθρωπους που δε σκεφτονται! γιατι αν καθοντουσαν να σκεφτουν θα εβλεπαν οτι ο καρατζαφερης κ οι λοιποι λενε μ@λ@@ες! εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται. ποιος πραγματικα πιστευει οτι το μεταναστευτικο θα το λυσει ο καρατζαφερης? ξερεις τι θα γινει αν αυτος αναλαβει? οτι εγινε στο παρισι. επειδη καθεται τωρα κ καπηλευεται τις ανησυχιες των ελαφρομυαλων? τι θα κανει δλδ? θα τους στειλει πισω? δε θα ερθουν αλλοι? το κρυφτο θα παιζουμε? ΔΕ θα τους ενδιεφερε ενα μακροπνοο σχεδιο? μια λυση που θα ικανοποιουνταν ολοι? σαφως κ ειναι ο δυσκολος δρομος αλλα εκει ειναι οι απαντησεις.

και να το πω κ αλλιως? οοοολες οι βορειες περιοχες που φωναζουν για τους μεταναστες ποιον χρησιμοποιουν στα ροδακινα? ποιος τους κανει τις αγροτικες εργασιες? τοτε τους χρειαζονται? γιατι κ ο μπαμπας μου οταν εχει χαμαλοδουλειες αλβανους φωναζει να τις κανουν. τοτε ειναι ενταξει? μας βολευει?

γι αυτο νεφελη τσατιζομαι. γιατι δε ψηφιζουν λυσεις ψηφιζουν αυτους που φωναζουν πιο δυνατα λες και με τη φωνη θα λυσουν ολα τα προβληματα αυτης της χωρας.

Για αυτο ακριβως το λογο κ εγω δεν πηγα να ψηφισω, γιατι απλουστατα συμφωνω οτι ολοι τους ειναι βολεμενοι κ μια χαρα περνουν αυτοι κ δημιουργουν θεματα κ καταστασεις για να εχουμε κ εμεις να ασχολουμαστε κ να μαλωνουμε μεταξυ μας, κ οι ελληνες με τους κακους μεταναστες κ οι μεταναστες με τους αφιλοξενους ελληνες κ να χανουμε την ουσια..

Διαφημίσεις

αυτό συμβαίνει γιατί δύσκολα ο έλληνας -η πλειοψηφία έτσι- θα κάτσει να σκεφτεί και να προβληματιστεί, δε με έβαλε στο δημόσιο ο τάδε θα ψηφίσω τον άλλο που υποσχέθηκε να με βάλει, η "εύκολη λύση" δεν αφορά δυστυχώς μόνο την ψήφο αλλά όλους τους τομείς της ζωής μας, για όλα επιλέγουμε το εύκολο γι'αυτό και τίποτα δε λειτουργεί σωστά, και τελικά παρασυρόμαστε όλοι σε αυτήν την κουλτούρα του εύκολου, του ανώδυνου, και μετά φωνάζουμε για τα προβλήματά μας που διαιωνίζονται, αν δεν αλλάξει ριζικά η νοοτροπία μας τα ίδια ακριβώς ζητήματα θα ανακυκλώνονται

1FdQp2.png

η επιφανειακή και αυθόρμητή μου σκεψη είναι οτι ο κόσμος δεν σκέφτεται και έχει χαζέψει και ότι ανήκω σε μία ελίτ απόψεων και στάσεων.

η πιο αναλυτική μου λέει ότι αποτέλεσμα της κρίσης, της εξαθλίωσης, της ανασφάλειας, της μιζέριας-μιζέριας οικονομικής, πνευματικής, κοινωνικής- είναι οι τόσοι χιλιάδες φτωχοί-οικονομικά, πνευματικά, κοινωνικά- που πήγαν και ψήφισαν το πλέον απολιτίκ 'κόμμα', (είδατε πουθενά καμία πολιτική πρόταση;το να διώξουμε τους μετανάστες δεν μου λέει απολύτως τίποτα) μαζί με τους πλέον ψυχασθενείς που απαρτίζουν την ομάδα της χρυσής αυγής.

Όσο χειροτερεύουν τα πράγματα χεροτερεύουν και οι σχέσεις των ανθρώπων, μισούμε το διπλανό μας γιατί δεν αντέχουμε τον εαυτό μας....:?

ούτε εξοργισμένη ούτε απογοητευμένη είμαι μία αηδία την νιώθω βέβαια αλλά

αυτό είναι άλλο θέμα..

έχω την εξής απορία τα έχουν βάλει με τους μετανάστες και από την άλλη μιλάνε για την

Μεγάλη Ιδέα και την χώρα του Μ.Αλεξάνδρου και πάλι με χρόνια και καιρούς

πάλι δικά μας θα είναι...

με αυτή την λογική οι μετανάστες δεν είναι ξένοι αλλά έλληνες υπήκοοι...ή

κάτι έχω χάσει στην πορεία...?

Υ.Σ μην πάρετε την απορία μου στα σοβαρά ....δεν είναι πραγματική...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ούτε εξοργισμένη ούτε απογοητευμένη είμαι μία αηδία την νιώθω βέβαια αλλά

αυτό είναι άλλο θέμα..

έχω την εξής απορία τα έχουν βάλει με τους μετανάστες (προσωπικά δεν με

πείθουν μόνο η πολυκατοικία τους νοιάζει) και από την άλλη μιλάνε για την

Μεγάλη Ιδέα και την χώρα του Μ.Αλεξάνδρου και πάλι με χρόνια και καιρούς

πάλι δικά μας θα είναι...

με αυτή την λογική οι μετανάστες δεν είναι ξένοι αλλά έλληνες υπήκοοι...ή

κάτι έχω χάσει στην πορεία...?

Υ.Σ μην πάρετε την απορία μου στα σοβαρά ....δεν είναι πραγματική...

ρε συ sam, καταπληκτικος συνειρμος!!!!!

Ομως καλη μου θα σε στεναχωρησω......μπορει να ειναι ελληνες πολιτες (μεσα στο οραμα της μεγαλης ελλαδας) αλλα θα ειναι υπο-πολιτες....τα δουλικα μας ρε παιδι μου......

Γιατι με συγχωρεις, καταγωνται αυτοι απο τους αρχαιους ελληνες(που εντελως πληροφοριακα, θα πω οτι οι αρχαιοι ελληνες , δηλωναν αθηναιοι.....πρωτα και μετα ελληνες ,στο αθηναιοι εδιναν σημασια, οποτε οποιος δεν ειναι γεννημα θρεμα αθηναιος.....να ψαχτει), αλλα ουτε ειναι γνησιοι ελληνες, καθαροαιμοι ρε παιδι μου....και καλα ασε το αλλο..........δεν ειναι χριστιανοι.......αυτο το θανασιμο αμαρτημα πως το ξεπερνας.....

Οποτε οταν οι ελληναραδες , κανουν πραγματικοτητα τηνμεγαλη ελλαδα , θα εχουν ελληνες υπηκοους για δουλους...καπως ετσι το φανταζομαι.

τι τωρα αφεντικα και δουλοι....................

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

η επιφανειακή και αυθόρμητή μου σκεψη είναι οτι ο κόσμος δεν σκέφτεται και έχει χαζέψει και ότι ανήκω σε μία ελίτ απόψεων και στάσεων.

η πιο αναλυτική μου λέει ότι αποτέλεσμα της κρίσης, της εξαθλίωσης, της ανασφάλειας, της μιζέριας-μιζέριας οικονομικής, πνευματικής, κοινωνικής- είναι οι τόσοι χιλιάδες φτωχοί-οικονομικά, πνευματικά, κοινωνικά- που πήγαν και ψήφισαν το πλέον απολιτίκ 'κόμμα', (είδατε πουθενά καμία πολιτική πρόταση;το να διώξουμε τους μετανάστες δεν μου λέει απολύτως τίποτα) μαζί με τους πλέον ψυχασθενείς που απαρτίζουν την ομάδα της χρυσής αυγής.

Όσο χειροτερεύουν τα πράγματα χεροτερεύουν και οι σχέσεις των ανθρώπων, μισούμε το διπλανό μας γιατί δεν αντέχουμε τον εαυτό μας....:?

θα συμφωνήσω απόλυτα με την αναλυτική σου σκέψη!

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

ρε συ sam, καταπληκτικος συνειρμος!!!!!

Ομως καλη μου θα σε στεναχωρησω......μπορει να ειναι ελληνες πολιτες (μεσα στο οραμα της μεγαλης ελλαδας) αλλα θα ειναι υπο-πολιτες....τα δουλικα μας ρε παιδι μου......

Γιατι με συγχωρεις, καταγωνται αυτοι απο τους αρχαιους ελληνες(που εντελως πληροφοριακα, θα πω οτι οι αρχαιοι ελληνες , δηλωναν αθηναιοι.....πρωτα και μετα ελληνες ,στο αθηναιοι εδιναν σημασια, οποτε οποιος δεν ειναι γεννημα θρεμα αθηναιος.....να ψαχτει), αλλα ουτε ειναι γνησιοι ελληνες, καθαροαιμοι ρε παιδι μου....και καλα ασε το αλλο..........δεν ειναι χριστιανοι.......αυτο το θανασιμο αμαρτημα πως το ξεπερνας.....

Οποτε οταν οι ελληναραδες , κανουν πραγματικοτητα τηνμεγαλη ελλαδα , θα εχουν ελληνες υπηκοους για δουλους...καπως ετσι το φανταζομαι.

τι τωρα αφεντικα και δουλοι....................

ευχαριστώ vouraikos κι έλεγα τι έχασα στην πορεία:rolleyes:

άρα είναι καλοί και μπορούμε να συμβιώσουμε μαζί τους φτάνει να

είναι δούλοι μας....<,ο Αλβανός μου>>-<<ο Πακιστανός μου>>κλπ

και συνεχίζω με τους <<προβληματισμούς μου>>

για να κατορθώσουν τη μεγάλη ιδέα θα πάνε στους γείτονες και θα πούνε

αυτά είναι δικά μας δώστε τα πίσω??και εκείνοι θα πούνε συγνώμη

λάθος δεν θα ξαναγίνει ορίστε σας τα δίνουμε?????????:confused::rolleyes:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Όπως γινότανε και τότε δηλαδή...αχαχαχαχαχ

Μπορεί οι "πρόγονοί μας να είχαν ένδοξο παρελθόν"* και να μνημονεύονται σε κάθε περίσταση από ξενοφοβικούς φυλετιστές και μεγαλοϊδεατιστές(κατά την προσωπική μου άποψη απλά πιθήκια) αλλά το γεγονός ότι είχαν δούλους και άλλα μύρια όσα κακά δεν μας ενοχλεί καθόλου...

*άποψη που δεν τη συμμερίζομαι καθόλου γι'αυτό και τα εισαγωγικά

Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά

γερμένος πάνω σ' ένα δεκανίκι

δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά

και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει

Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά

μα ακούγονταν ευχάριστα στ' αυτί μας

γιατί έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά

κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας

Έστησε το κρεβάτι του πίσω απ' την αγορά

κι έλεγε καλαμπούρια στην ταβέρνα

μπαινόβγαινε κεφάτος στα κουρεία και στα λουτρά

και χάζευε τα ψάρια μες στη στέρνα

Και πέρασε ο χειμώνας κι ήρθε η καλοκαιριά

κι ύστερα πάλι ξανάρθανε τα κρύα

ώσπου κάποιο βραδάκι βρε τι του 'ρθε ξαφνικά

κι άρχισε να φωνάζει με μανία

Τα πόδια μου καήκανε σ' αυτή την ερημιά

η νύχτα εναλλάσσεται με νύχτα

τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τ' αυτιά

μα απέχουνε πολύ απ' την αλήθεια

Αμέσως καταλάβαμε τι πήγαινε να πει

και του 'παμε να φύγει μουδιασμένα

αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει

καλύτερα να μην μας πει κανένα

Τι σκέφτεστε αλήθεια όταν ακούτε αυτό το τραγούδι;

Mικα , εγω οταν ακουω αυτο το τραγουδι σκεφτομαι αυτο που επι της ουσιας (αν δεν κανω λαθος ) εχει γραφτει!

Τους καθοδηγητες του ΚΚΕ πριν και αφου επεσε η Σοβιετικη Ενωση!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Mικα , εγω οταν ακουω αυτο το τραγουδι σκεφτομαι αυτο που επι της ουσιας (αν δεν κανω λαθος ) εχει γραφτει!

Τους καθοδηγητες του ΚΚΕ πριν και αφου επεσε η Σοβιετικη Ενωση!

Δεν ήξερα πως γράφτηκε γι΄αυτό....

Πάντως, κάτι παρόμοιο μου έρχεται στο μυαλό κάθε φορά, μα, κάθε φορά... Τους καθοδηγητές γενικά, κκε & δεξιά, όλους τους εργατοπατέρες, όλους αυτούς τους ΨΕΥΤΕΣ που επιμένουμε να ακούμε και να ξανακούμε μπας και έχει αλλάξει κάτι...

τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τ' αυτιά

μα απέχουνε πολύ απ' την αλήθεια

ναι , βεβαια στον προτελευταιο στιχο , ο εν λογο κυριος κανει την αυτοκριτικη πραγμα που αυτοι στους οποιους αναφερεσε.....ουτε να το σκεφτουν.....!!!!

και ξαναλεω , δεν ειμαι σιγουρη αν εχει γραφτει γιαυτο.....αυτο κυκλοφορουσε μια περιοδο..!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...