Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καμιά ''φαφουτομάνα'' να μου κάνει παρέα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 259
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς τώρα έχουμε 5 δόντια. Να θυμίσω και στους υπόλοιπους ότι το πρώτο έσκασε 15μισι μηνών.

Πάντως το βραβείο Arma αποδείχτηκε γουρλίδικο, λίγο μετά την απονομή έσκασε το πρώτο δοντάκι. Εύχομαι να σας συμβεί το ίδιο.

Να το. Νομίζω πως είστε πλέον οι άξιοι κάτοχοι αυτού του βραβείου.

1895167kcni3c2ui5.jpg

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Βλέπω το βραβείο γυαλισμένο όπως το είχες υποσχεθεί! :lol: Μακάρι να βγει και σε εμάς γουρλίδικο!....

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

μια απ τα ιδια arma μου...φαφουτες φυγαμε φαφουτες γυρισαμε..:-(

ουφ...παλι μ'επιασε μια ανησυχεια

Κρατα με να σε κρατώ ν'ανεβούμε το βουνό..:lol: Εχτές η παιδίατρος πάλι καθησυχαστική ήταν..δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός από το να περιμένουμε. Αν δεν έχουν έρθει μέχρι τους 18 μήνες τότε ίσως να το κοιτάξουμε...

DoUwp3.png

Αν βοηθάει, να σας πω ότι όταν η μικρή μου έβγαλε το πρώτο της 15,5 μηνών, ο δίδυμος αδερφός της είχε ήδη 5 δόντια. Τώρα αυτός έχει 8 και η μικρή από χθες 7, άρα την κάλυψε τη διαφορά μέσα σε δυόμισι μήνες.

Αν βοηθάει, να σας πω ότι όταν η μικρή μου έβγαλε το πρώτο της 15,5 μηνών, ο δίδυμος αδερφός της είχε ήδη 5 δόντια. Τώρα αυτός έχει 8 και η μικρή από χθες 7, άρα την κάλυψε τη διαφορά μέσα σε δυόμισι μήνες.

Αχ βρε katfon καλά που έχουμε κι εσένα να μας παρηγορείς! :-). Και δεν μου λες και κάτι άλλο, η κόρη σου που άργησε, δυσκολεύτηκε πιο πολύ από τον γιο σου? Είχατε πολύ γκρίνια?

DoUwp3.png

τι να πω..εχουμε πολλα σαλια, γκρινια, και συνεχεια δαγκωνει...αλλα αυτα τα εχουμε καιροοοοοο!!

katfon να σαι καλα μας δινεις κουραγιο!

arma σε εχει δαγκωσει ποτε?χαχαχεμενα μου δαγκωνει το σαγονι μου και ποναει!χαχα

Αντε ευχομαι δοντι γρηγορα..

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου όχι δεν με πολυδαγκώνει, καμιά φορά παίρνει το χέρι μου να το δαγκώσει αλλά το κάνει τελείως ψευτικα, γιατί κάνω ότι τρομάζω και γελάει :lol: Δαγκώνει όμως πολύ τα δικά της και τον τελευταίο καιρό δαγκώνει την περιοχή γύρω από τον καρπό της. Μία μέρα από το πολύ δάγκωμα έκανε πιπιλιά στο χέρι της..αλλά δόντι τίποτα..:-(

DoUwp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα σας, επαναφερω λιγο το θεμα για να μην ανοιγω καινουριο για μια απλη απορια ...

Φαφουτομανα ημουν κι εγω μεχρι πριν ενα μηνα, η μικρη μου 9μην. εβγαλε το πρωτο δοντακι στις 14-8 (εκεινη τη μερα εσκασε) ανεβηκε το δοντακι μεχρι τη μεση και εκτοτε τιποτα (και πολυ γκρινια) ... εχει περασει μηνας και παραπανω και ουτε ανεβαινει το ηδη υπαρχον αλλα ουτε και βλεπω φως για το δευτερο ... τοσο πολυ αργει ή θα μας αλλαξει τα φωτα ? Ποσο διαστημα μεσολαβει βρε κοριτσια ? Αφου βγηκε το πρωτο ολοι μου ελεγαν αντε σε 20 μερες θα ερθει και το 2ο ... αλλα μπααα ....

Καλημερα σας, επαναφερω λιγο το θεμα για να μην ανοιγω καινουριο για μια απλη απορια ...

Φαφουτομανα ημουν κι εγω μεχρι πριν ενα μηνα, η μικρη μου 9μην. εβγαλε το πρωτο δοντακι στις 14-8 (εκεινη τη μερα εσκασε) ανεβηκε το δοντακι μεχρι τη μεση και εκτοτε τιποτα (και πολυ γκρινια) ... εχει περασει μηνας και παραπανω και ουτε ανεβαινει το ηδη υπαρχον αλλα ουτε και βλεπω φως για το δευτερο ... τοσο πολυ αργει ή θα μας αλλαξει τα φωτα ? Ποσο διαστημα μεσολαβει βρε κοριτσια ? Αφου βγηκε το πρωτο ολοι μου ελεγαν αντε σε 20 μερες θα ερθει και το 2ο ... αλλα μπααα ....

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω καλή μου αλλά εγώ είμαι ακόμα..φαφουτομάνα..:-(..Σήμερα η Εύα μου γίνεται 16 μηνών και δεν εχουμε δόντι ούτε για δείγμα...οπότε το μόνο που θα σου πω είναι να περιμένεις..αφού ήρθε ένα θα έρθουν κι άλλα!

DoUwp3.png

κοριτσια κι εμενα πριν 6 ημερες περιπου εσκασε το πρωτο αλλα απλα εσκασε (θελω να πω σκιστηκε το ουλο κι απλα φαινεται το ασπρο δοντακι απο κατω, δεν εχει ανεβει πολυ προς τα πανω).. τι να πω?

μηπως ετσι αργουνε συνηθως και ανησυχουμε τσαμπα?στις 2/10 θα παμε για εμβολιο και θα τη δει ο γιατρος αλλα ειπα να το συζητησω μαζι σας μεχρι τοτε!

Ασχετο, αλλα απ'ο,τι βλεπω σε συγκριση με αλλα μωρακια εμας εσκασε σχετικα γρηγορα..τωρα αυτο ειναι καλο? :confused:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Εισαι περα για περα φαφουτομανα Αρμα μου ! ! Εχω ψωμι δηλαδη ακομα να παρω κουραγιο...

Απλα εγω θεωρησα οτι αφου ξεκινησε να βγαζει θα συνεχιζε και διαδοχικα να βγαζει και τα υπολοιπα ...

Εχει πολυ γκρινια το εργο βρε κοριτσια , απο τη μια τη λυπαμαι γιατι ξερω απο πονοδοντους κι απο την αλλη δεν μπορω να της κανω και τιποτα ...

Φαιη απο οτι εχω καταλαβει αλλα μωρακια βγαζουν απο τον 3 μηνα κι αλλα καθυστερουν πολυ... ειναι στο παιδι μαλλον

Εισαι περα για περα φαφουτομανα Αρμα μου ! ! Εχω ψωμι δηλαδη ακομα να παρω κουραγιο...

Απλα εγω θεωρησα οτι αφου ξεκινησε να βγαζει θα συνεχιζε και διαδοχικα να βγαζει και τα υπολοιπα ...

Α, βέβαια, έχω και βραβείο! :lol:. Και φυσικά έχεις πολυυυυυυυυυυυυυ ψωμί για να πάρεις κουράγιο...

Εχει πολυ γκρινια το εργο βρε κοριτσια , απο τη μια τη λυπαμαι γιατι ξερω απο πονοδοντους κι απο την αλλη δεν μπορω να της κανω και τιποτα ...

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από υπομονή...φαντάσου τι εχει να περάσει η δικιά μου αν τελικά τα βγάλει που τώρα πια μετά από τόσο καιρό τα ουλάκια της είναι πέτρα..:(

DoUwp3.png

Βρε Άρμα μου το ξέρω ότι έχεις τον πόνο σου με τα δόντια και δικαιολογημένα δηλαδή γιατί και η δικιά μου τώρα 9 1/2 μηνών έσκασε μύτη (κυριολεκτικά όμως μόνο μύτη) το πρώτο δόντι και είχα αγχωθεί, αλλά έχω να σου πω ένα πράγμα:

Η κόρη σου είναι μια ΚΟΥΚΛΑΑΑ!!! Είναι πολύ γλύκα μιλάμε! Φτου φτου το κορίτσι!!!

Μαριτα μου σ'ευχαριστώ πολύ! όπως είχε πει και το φυστίκι εδώ, είμαστε ''γυναίκες με τα ούλα μας'' :lol: :lol: :lol:

Πάντως και η κόρη σου δεν πάει πίσω! Να την χαίρεσαι!!!

DoUwp3.png

arma?

κανα δοντακι?μου χει γινει καθημερινο αγχος πια!τωρα και με την εγκυμοσυνη μου φαινεται περιεργο..η φαφουτα μου...θα χει και αδερφακι

Τίποτα Χριστινάκι μου...:-(..Βλέπε εμένα να παίρνεις κουράγιο! Με το καλό να έρθει και το δεύτερο νινί! Τώρα αν το δεύτερο αργήσει να βγάλει δόντια τουλάχιστον δεν θα έχεις άγχος! ;)

DoUwp3.png

και μεις φαφουτες.....

ενω απ τον τεταρτο ειχαμε τρελα σαλια,ειχαν φουσκωσει κ τα ουλα κ τρωγαμε χερια,τωρα....κενο

τα ουλα εχουν ξεφουσκωσει(δεν το λεω αυθαιρετα,η παιδιατρος το πε που την ειδε),βεβαια με δαγκωνει στο σαγονι κ οπου βρει,αλλα απο δοντι,

τι πο τα !

αντε να δουμε!

(εμενα πειραζει που μ αρεσει ετσι που ειναι φαφουτιτσα?:oops:)

πωωωωω!!!!μολις ανακαλυψα αυτο το ποστ και ΧΑΡΗΚΑ!!! Και εμεις φαφουτες!!! και οχι φουσκωμα, οχι γκρίνια τπτ... το οτι τρωμε τα παντα δεν μετραει γιατί τα τρωει ολα από τότε που γεννηθηκε....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΑΑ???ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΜΕΙΣ??? ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΟΟΟΟΝΤΙΑΑΑΑ!!!!

elenoufi & despina100 είστε μικρές ακόμα 8&9 μηνών, εμένα είναι 11 μηνών και απο δόντι τίποτα, αλλά διαβάζω εδώ και την αρμα που πειμένει ακόμα και δεν αγχώνομαι, κάποια στιγμή θα βγουν που θα πάνε?

0b8bfa6eaf.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...