Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καμιά ''φαφουτομάνα'' να μου κάνει παρέα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 259
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο arma viewpost.gif

1401811yho44c9apr.gif

ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Φαφουτομανούλες και στα δικά σας! Και πάρτε κουράγιο από εμάς! Λίγο πριν μπούμε στον 18ο μήνα μας ήρθε το δοντάκι και το σημαντικότερο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΑ! Ούτε που το καταλάβαμε. Και είναι και το πάνω.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΠΤ

6Eujp3.png svAfp3.png

1401811yho44c9apr.gif

ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαφουτομανούλες και στα δικά σας! Και πάρτε κουράγιο από εμάς! Λίγο πριν μπούμε στον 18ο μήνα μας ήρθε το δοντάκι και το σημαντικότερο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΑ! Ούτε που το καταλάβαμε. Και είναι και το πάνω.

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!

Διαφημίσεις

1401811yho44c9apr.gif

Συγχαρητήρια για το δοντάκι σας!Εύχομαι γερα και καλορίζικα!!!

Κι εμεις περάσαμε απο αυτη την αγωνία ,πραγματικά αγχος και σε αυτο ,αλλα όλα οκ!Τώρα η μπουμπού μου είναι 16 μηνών και περιμένουμε πότε θα βγάλει κανλενα δόντι ακόμη γιατι έχουμε πραγματικά κολλήσει στα 4 ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ??????ΟΕΟΟΟΟ???

6,5 μηνών δεν είναι αργά...

α να σαι καλα...απλα επειδη εχω μωρακια γυρω μου που εβγαλαν δοντια απο τεσσαρων μηνων γι αυτο το σκεφτομαι...θα μου πεις καθε παιδακι ειναι διαφορετικο...;)

πηγαμε χτες παιδιατρο και ειδε τα ουλα του μικρου. μας ειπε οτι μαλλον θα τα βγαλει ολα μαζι ή το ενα μετα το αλλο.

ετσι ειχε πει για την κορη και μετα απο 10 μερες ειχαν σκασει και τα 4 τα επανω. τον λυπαμε ομως που ποναει:?

1401811yho44c9apr.gif

μπραβο βρε αρμακι μου!ειδες η ευουλα μας?στα κρατουσε για εκπληξη!

να μου την φιλισεις!!!

Διαφημίσεις

μπραβοοοο!!!

και ακομη ενα μπραβο που ηταν ανωδυνα...

αντε να περνουμε σειραααααααα...θελω δοντακιιιιιι...εστω ενα ρε παιδακι μου...καλα τα φαφουτακια δεν λεω...αλλα...θελω δοντακιιιιιιιιι

27/10 εσκασε η πρωτη μυτουλα!!!!

μεχρι στιγμης εχουν κανει ντου τρια πανω ,μια μυτυη ακομα πανω κ δυο μυτες κατω....

περιμενε φαινεται ολα μαζι,γι αυτο αργουσε!

αλλα μη σας περιγραψω τι γινεται απο πονο,καλυτερα! :-(

27/10 εσκασε η πρωτη μυτουλα!!!!

μεχρι στιγμης εχουν κανει ντου τρια πανω ,μια μυτυη ακομα πανω κ δυο μυτες κατω....

περιμενε φαινεται ολα μαζι,γι αυτο αργουσε!

αλλα μη σας περιγραψω τι γινεται απο πονο,καλυτερα! :-(

κανε μια περιγραφη συμπτωματων pleeeaaaaseeee....κοντευουμε 11 μηνων και τπτ!!!τζιφος!!!!αυτες τις μερες δεν τρωει και γκρινιαζει με το παραμικρο και ΕΛΠΙΖΩΩΩΩΩΩ να δω κανα δοντι....πειτε συμπτωματα pleeeaaaseeee!!!!!!!!!!!

κανε μια περιγραφη συμπτωματων pleeeaaaaseeee....κοντευουμε 11 μηνων και τπτ!!!τζιφος!!!!αυτες τις μερες δεν τρωει και γκρινιαζει με το παραμικρο και ΕΛΠΙΖΩΩΩΩΩΩ να δω κανα δοντι....πειτε συμπτωματα pleeeaaaseeee!!!!!!!!!!!

μπορει να σου κανει αφαγιες κ διαροιες.

μπορει να κανει δεκατα κ να εχει γκρινια..

φαγουρα στα ουλα της σιγουρα θα χει.αλλα ολα αυτα δεν ειναι στανταρ οτι θα συμβουν στο δικο σου παιδι.

μπορει να τα περασει κα ανωδυνα.

αντε οπου να ναι ερχονται μην ανυσηχεις!

Και μεις κοριτσια νομιζω οτι ετοιμαζομαστε για δοντακια εχει γκρινια,αρχισε να μην τρωει και νομιζω οτι ειδα μια μυτουτα να σκαει στα κατω ουλα (ο αντρα μου λεει οτι οχι)

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

Α!!!!!!!!!!! SORRY νομιζα μου ελεγες να τον δοκιμασω με το δικο μας το κουταλι γιατι τα δικα του ειναι η απο σιλικονη η πλαστικα. Ισα ισα που φαινεται κατι αλλα πρεπει να τον ταλαιπωρει γιατι εχει γκρινια το καημενουλη και δεν εχει και ορεξη για να φαει

6Eujp3.png svAfp3.png

κ εμενα μου λεγανε να χρησιμοποιω το δικο μας το κουταλι για να ακουσω αυτον τον ηχο των δοντιων αλλα δεν το εκανα γιατι δεν μου αρεσε αυτο αλλα αναγκαστικα γινοταν με το δικο της κουταλακι.:wink:

εγω εψαχνα να βρω τα δοντακια απο κατω κ τα πρωτα ειχαν βγει τα πανω πλαινα!!!

τωρα αν θελω να της μετρησω τα δοντακια χρησιμοποιω αυτο το ξυλακι της παιδιατρου και ανοιγει ευχαριστα το στομα.

αντε καλοριζικο το νεο σας δοντακι:lol:

Εσκασε μυτη και το δικο μας το δοντακι επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Του εκανε αυτο με το κουταλι μια φιλη μου και ακουγοτανε επαθα πλακα μου ηρθε να βαλω τα κλαματα απο τη χαρα.Το μικρο μου ποτε το γεννησα ποτε εγινε αντρακι και θα σβησει το πρωτο του κερακι.............!

6Eujp3.png svAfp3.png

και εγω αρχιζω και μπαινω στο κλαμπ γιατι πηγαμε στην παιδιατρο προχθες και μου ειπε οτι τα κατω ειναι ετοιμα οπως και τα επανω ειναι αρκετα πρησμενα τα ουλα της!τα συμπτωματα ειναι κλαμα βρε κοριτσια???ειναι πολυ ανησυχη και δεν εχει ιδιαιτερο κεφι...ισχυουν αυτα ως συμπτωματα???στο φαι της δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα γιατι τρωει αλλα μπορει να βγαζει δοντια και να μην εχει κοπει η ορεξη της??ειμαι νεα μανουλα και παρακαλω διαφωτιστε με....

fridoula ναι ειναι πολυ πιθανον ναμην κοπει η ορεξη της.η δικια μου δεν ειχε αφαγια σε ολα της τα δοντια.

μπορει να ποναει και να κλαιει.χρησιμοποιεις καμια αλοιφουλα για να την αακουφισεις λιγο?

ποντικακι καλοριζικο το νεο σας δοντι.τωρα ν ατα περιμενεις ολα μαζι.

ειδες που σου το χα πει οτι θα ναι δοντι?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...