Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαρία-Ευφροσύνη (συνδυασμός)

psipsini

Recommended Posts

Μαρία-Ευφροσύνη

Μαρύνη (Μαρ από το 1ο και υνη από το 2ο)

Μαριάνη (Μαρία και νη από το 2ο όνομα)

χάλια;;;;;;;;;;;;;;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

το ευφροσύνη μου αρέσει. αν προτιμας συνδυασμό, ψηφίζω το μαρφη. το μαρση σκέφτομαι μήπως το κοροιδευουν το μικρο (ενα,δυο,τρια, μαρσ!). ξέρεις πως είναι στα σχολεία...

Διαφημίσεις

Παδια ευχαριστω για τη βοηθεια.οπως βλεπετε η περιπτωση μας ειναι δυσκολη,με τετοια ονοματα!οι γνωμες σας οντως μας βοηθανε πολυ γιατι ειπατε ονοματα που δεν τα ειχαμε σκεφτει.

λοιπον απο τα πιο ωραια ειναι της "μαριλενα σ" το αριανη.να συμφωνησω με τις ιδεες της "μαριτα" αλλα πες και ενα ονομα..και απο τα πιο καλα της "ζαιρα".αν ψηθει ο βγενοπουλος ευκολα το βγαζω μαρφιν,χαχα.

παντως,με το "μονα" που μας αρεσει κανεις δεν εγραψε τιποτα..σημαινει κατι?

ποιες ειναι οι γνωμεις σας να την φωναζουμε "μονα" ?

Αρχικά μου ήρθε το Μαριφρόσω που νομίζω δεν είναι και τόοοοσο καλή ιδέα.Μετά το Μαριφαίη(είναι αρκετά εύηχο και το έχω ξανακούσει)και τελικά μου αρέσει και το Μόνα.:D

Καλή επιλογή.Συγνώμη κορίτσια το Αριανη τονίζεται στο α ή το ή;;;:lol::lol::lol:

.png

.png

psipsini να σου πω τώρα που το ξανασκέφτομαι το Μόνα είναι πολύ ωραίο και όχι τόσο περίεργο.Δεν ακούγεται συχνά αλλά όσο να 'ναι μια ΜόνοΛίζα όλοι θα την έχουν ακούσει:lol:

.png

.png

Διαφημίσεις

Διάλεξε ένα άλλο άσχετο όνομα,να το χει το παιδί σου να το χαίρεται σε όλη του τη ζωή και να μη το κοροιδεύουν και να μη το ρωτάνε όλη την ώρα τι όνομα έχει!

Όλα αυτά τα μπερδέματα με τα ονόματα δε μπορώ να τα καταλάβω!!!!

Αν υπάρχει γιαγιά με το όνομα Φροσύνη σε τι ακριβώς θα την τιμήσεις με το μαρφίνη μαριέφη αριενα και πως τα είπατε όλα αυτά!αν δε σ αρέσει μη το βγάζεις δεν έχει νόημα ούτε το μάρφη ούτε το μάφιν ούτε το μόνα ούτε τίποτα (άσχετο ονόματα σκύλων μου θυμίζουν!)

Σόρυ κιόλας αλλά κατά καιρούς βλέπω πολλά παρόμοια μη σπας το κεφάλι σου με υποκοριστικά,τόσα ωραία ονόματα υπάρχουν!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διάλεξε ένα άλλο άσχετο όνομα,να το χει το παιδί σου να το χαίρεται σε όλη του τη ζωή και να μη το κοροιδεύουν και να μη το ρωτάνε όλη την ώρα τι όνομα έχει!

Όλα αυτά τα μπερδέματα με τα ονόματα δε μπορώ να τα καταλάβω!!!!

Αν υπάρχει γιαγιά με το όνομα Φροσύνη σε τι ακριβώς θα την τιμήσεις με το μαρφίνη μαριέφη αριενα και πως τα είπατε όλα αυτά!αν δε σ αρέσει μη το βγάζεις δεν έχει νόημα ούτε το μάρφη ούτε το μάφιν ούτε το μόνα ούτε τίποτα (άσχετο ονόματα σκύλων μου θυμίζουν!)

Σόρυ κιόλας αλλά κατά καιρούς βλέπω πολλά παρόμοια μη σπας το κεφάλι σου με υποκοριστικά,τόσα ωραία ονόματα υπάρχουν!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Ούτε εγώ μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα. Δεν βγαίνει τίποτα ωραίο έτσι και αλλιώς απότε αλλάξτε τελείως το όνομα. Συγνώμη κιόλας όπως είπε η και Άννα27...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ?

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΚΟΡ,ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΟΛΥ

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Ευφροσύνη - Μαρία είναι μια κοπελίτσα από το οικείο περιβάλλον μου και την φωνάζουν Φέμη.

Φαίμη ή Φέμη, ιδού η απορία. Δεν το έχω ρωτήσει

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...