Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαρία-Ευφροσύνη (συνδυασμός)

psipsini

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΤΑ ΦΡΟΣΩ,ΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΦΡΟ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ.

ΤΟ ΜΑΡΣΥΝΗ ΨΙΛΟΠΑΛΕΥΤΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ.

Διαφημίσεις

souzy kαι κατερινα 23 , γνωριζεστε?τετοια ταυτιση ταυτοχρονα?πλακα κανω.

καλο το μαριεφη αλλα .....

Βασικα, για νασ βαλω στο κλιμα για το ευφροσυνη ξεκινησαμε αλλα δεν παιζει ουτε ενα ωραιο υποκοριστικο(δεν λεμε για ευα,φαιη κλπ που προερχονται απο αλλου).Ετσι ειπαμε να βαλουμε και την αλλη γιαγια μαρια για να εχουμε πιο πολλεσ επιλογεσ στο συνδυασμο των γραμματων.

κατι σαν νορα,μινα, σαρα,ρενα, πωσ σασ φαινεται?

anyway,thanks.

Διαφημίσεις

souzy kαι κατερινα 23 , γνωριζεστε?τετοια ταυτιση ταυτοχρονα?πλακα κανω.

καλο το μαριεφη αλλα .....

Βασικα, για νασ βαλω στο κλιμα για το ευφροσυνη ξεκινησαμε αλλα δεν παιζει ουτε ενα ωραιο υποκοριστικο(δεν λεμε για ευα,φαιη κλπ που προερχονται απο αλλου).Ετσι ειπαμε να βαλουμε και την αλλη γιαγια μαρια για να εχουμε πιο πολλεσ επιλογεσ στο συνδυασμο των γραμματων.

κατι σαν νορα,μινα, σαρα,ρενα, πωσ σασ φαινεται?

anyway,thanks.

Βρε ψιψίνι ίσα ίσα, τα υποκοριστικά που αναφέρεις προέρψονται από αλλού!

Το Νόρα από το Ελεονώρα, το Μίνα από το Ασημίνα, το Σάρα είναι αυτούσιο όνομα, το Ρένα από το Ειρήνη... Το Μαριέφη τουλάχιστον είναι φανερό ότι προέρχεται από δύο ονόματα!

Βέβαια περί ορέξεως....

Αλλά από το Ευφροσύνη σκέτο προέρχεται και το Φρύνη!

:wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

εχεισ δικο souzy.kαλα το φρυνη το ξεχναμε,μου θυμιζει φρενοκομειο!(οπου θα καταληξουμε εμεισ στο τελοσ,με τετοια σκεψη}.το μαριεφη ειναι ο πιο σωστοσ συνδιασμοσ,λιγο με χαλαει αυτο το -ριε- που ειναι λιγο ψιλοδυσκολο.

Ελενι1,καλο το εμμα(αν το διαβαζεισ ,γιατι αν το ακουσ...δεν ξερω). κολλαει ομωσ η προερχεται απο αλλου?

psipsini δεν έχεις και άδικο.

Ε(ευφροσύνη) + Μα (μαρία)

Πάντος με το Εμμα θα την περνάνε για Εμμανουέλα....

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

cat,αν το βγαλο σκετο ευφροσυνη το μονο σιγουρο ειναι οτι μολισ το παιδακι παει 15 χρ,θα λεει ¨τουσ μλκ τουσ γονεισ μου, που με βγαλανε ευφροσυνη!

δεν παιζει,γι αυτο βαζουμε και το μαρια,για να εχουμε πιο πολλεσ και ωραιεσ επιλογεσ υποκοριστικου.απλοσ θελει λιγο ψαξιμο...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
συγνώμη αλλά θα χαλάσεις ένα τόσο όμορφο όνομα όπως το Ευφροσύνη για να το κάνεις Μάρφη ή Μόνα;

Όμορφο όνομα το Ευφροσύνη;;; Τελικά πόσο υποκειμενικό είναι το θέμα ε; Λένε την θεία μου έτσι και κάνενα από τα παιδιά της φυσικά δεν το έβγαλε. Δεν το ήθελε ούτε η ίδια γιατί λέει ότι το όνομα της είναι απαίσιο, έχει αυτογνωσία η γυναίκα. Και την μαμά μου την λένε Ξακουστή και όταν γεννήθηκε η μικρή της είπα: ούτε που να το διανοηθείς ότι θα τη βγάλουμε έτσι την μικρή. Καλές οι παραδόσεις ρε κορίτσια αλλά είναι κάποια ονόματα που δεν μπορείς να τα βγάλεις. Την αγαπάω την μαμά μου αλλά αγαπάω και το παιδάκι μου. Η δικιά μου γνώμη είναι να την βγάλεις σκέτο Μαρία ή ένα άσκετο γιατί δυστυχώς δεν βγαίνει και τίποτα όμορφο από το Ευφροσύνη.

μη με τρελαίνεις. καλύτερο είναι το Μάρφη και το Μόνα από το Ευφροσύνη; δεν έχω σχέση με την πεθερά, πάντως. Όσο για τα παιδιά της θείας σου ελπίζω να μην ονόμασαν τα παιδιά τους Μάρφη, Μόνα , Φέλια, Αλπίνα (Τέτοια ακούω τώρα τελευταία)

οποιο όνομα διαλέξεις να είναι ολοκληρο...

Συγγνώμη, το Μαρίτα από που βγαίνει;

αν βαφτίσω την κόρη μου Μαρία-Κατερίνα να τη φωνάζω Μαρικάτι;