Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ,ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ,ΦΩΛΙΤΣΑ Νότια προάστια

Recommended Posts

Παμ?μην μου το λες?θα σε βαλω κατασκοπο!!! 8):lol: στο νηπιο η στο δημοτικο μενεις απεναντι? αν εισαι στο δικο μας παρε κιαλια και και απο τον νεο χρονο πιανεις δουλεια :lol:

Νικη μου,καλα λες για το τικερακι μου μα κανω κατι λαθος και πρεπει να το ψαξω λιγο :oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν εμένα ο Σταύρος μας πάει για 2ο χρόνο στις "Γλυκές Φατσούλες" και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Ο μικρός ενώ είναι μόλις 2 χρονών ξέρει απίστευτα τραγουδάκια απ'εξω, ξέρει τα κάλαντα και 5-6 άλλα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια, ζωγραφίζει, χορεύει και τρώει μόνος του με κουτάλι τα πάντα εκτός από γλυκά!!!! Τώρα μάλιστα είμαστε σε διαδικασία να βγάλουμε την πάνα...

Από τις κτιριακές εγκαταστάσεις είμαι ευχαριστημένη (και αυλή μεγάλη και αίθουσες και μπάνια - ντουζιέρες) και κρεββατοκάμαρες ύπνου!

Από το προσωπικό είμαι πολύ ευχαριστημένη η πλειοψηφία είναι νέοι, ευγενεστατοι και καλοσυνάτοι.

Το καλό και αυτό που μετράει είναι ότι ο μικρός κάνει σαν τρελός να παει κάθε πρωί στο σχολείο και 1-2 φορές που τον πήγε ο μπαμπάς αντί για το σχολικό γκρίνιαζε γιατί ήθελε την κυρία Ζωή και τον κύριο Σωτήρη!!! (συνοδός και οδηγός).

Το μόνο μειονέκτημα είναι το οικονομικό (δηλαδή είναι αρκετά ακριβος παιδικός σταθμός εαν πάρεις το πλήρες πρόγραμμα με σχολικά με όλα μέσα) Ο δικός μου πάει κάθε πρωί στις 07:20 και γυρνάει στις 17:20...

Είναι πολλές οι ώρες όποτε έπρεπε μα επιλέξω κάτι κατα τη γνώμη μου καλό....

Νατάσα

Νινέττα μου εγώ βλέπω κάτι παιδάκια να πάιζουν επί της 40 Εκκλησιών, έχει και 1-2 τσουλήθρες! Απ'ότι καταλαβαίνω πιάνω δουλειά!

Όταν οι γλυκές φατσούλες ήταν Ν.Σμύρνη σε παλιές εγκαταστάσεις τον ειχα επισκεφθεί το σταθμο και μου άρεσε, μου είχε δώσει καλή εντύπωση αλλά ήταν πανάκριβος από τότε και έτσι διάλεξα την φωλίτσα :?:?:?

• 2 εβδομάδες μετά...

εμεις πηγενανε τον βαγγεκακη 2,5 χρονων στον κηπο των αστεριων στην βουλα. πολυ καλος παιδικος σταθμος και οικονομικος.λειτουργει 17 χρομια και ειναι σαν οικογενειακος.

θωμας

Διαφημίσεις

Natasha,

Πόσο κοστίζει (αν δεν θέλεις να το γράψεις εδώ, σε παρακαλώ, μήπως μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα????).

Εγώ μένω στην Νίκαια, είναι αρκετά μακριά αλλά ξετρελάθηκα με τις εγκαταστάσεις που είδα στο site τους που βρήκα στο internet.

Μήπως ξέρεις αν έχει και τμήματα για λίγες ώρες?

Ευχαριστώ πολύ!

Natasha,

Πόσο κοστίζει (αν δεν θέλεις να το γράψεις εδώ, σε παρακαλώ, μήπως μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα????).

Εγώ μένω στην Νίκαια, είναι αρκετά μακριά αλλά ξετρελάθηκα με τις εγκαταστάσεις που είδα στο site τους που βρήκα στο internet.

Μήπως ξέρεις αν έχει και τμήματα για λίγες ώρες?

Ευχαριστώ πολύ!

Ειρήνη θα σου στείλω πμ με λεπτομέρειες το απόγευμα. Πάντως ξέρω ότι εξυπηρετούν και από την περιοχή σου γιατί το σχολικό μας έρχεται με παιδάκια από την περιοχή του Ρέντη και παίρνει το Σταυρούλη.

Νατάσα

• 1 month later...
Λοιπόν εμένα ο Σταύρος μας πάει για 2ο χρόνο στις "Γλυκές Φατσούλες" και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Ο μικρός ενώ είναι μόλις 2 χρονών ξέρει απίστευτα τραγουδάκια απ'εξω, ξέρει τα κάλαντα και 5-6 άλλα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια, ζωγραφίζει, χορεύει και τρώει μόνος του με κουτάλι τα πάντα εκτός από γλυκά!!!! Τώρα μάλιστα είμαστε σε διαδικασία να βγάλουμε την πάνα...

Από τις κτιριακές εγκαταστάσεις είμαι ευχαριστημένη (και αυλή μεγάλη και αίθουσες και μπάνια - ντουζιέρες) και κρεββατοκάμαρες ύπνου!

Από το προσωπικό είμαι πολύ ευχαριστημένη η πλειοψηφία είναι νέοι, ευγενεστατοι και καλοσυνάτοι.

Το καλό και αυτό που μετράει είναι ότι ο μικρός κάνει σαν τρελός να παει κάθε πρωί στο σχολείο και 1-2 φορές που τον πήγε ο μπαμπάς αντί για το σχολικό γκρίνιαζε γιατί ήθελε την κυρία Ζωή και τον κύριο Σωτήρη!!! (συνοδός και οδηγός).

Το μόνο μειονέκτημα είναι το οικονομικό (δηλαδή είναι αρκετά ακριβος παιδικός σταθμός εαν πάρεις το πλήρες πρόγραμμα με σχολικά με όλα μέσα) Ο δικός μου πάει κάθε πρωί στις 07:20 και γυρνάει στις 17:20...

Νατάσα

Νατάσα, είμαι η Έλενα και έχω ένα αγοράκι 14 μηνών, από Σεπτέμβριο σκέφτομαι να τον στείλω βρεφονηπιακο. Διάβασα για τις γλυκές φατσούλες μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου, τότε ο μικρός θα είναι περίπου 20 μηνών. Έχω αγχωθεί πολύ γιατί φοβάμαι να τον αφήσω κάπου που δεν είμαι σίγουρη ότι θα του δίνουν προσοχή και αγάπη......

είναι καθαρά, τα αλλάζουν συχνά (γιατί τότε δεν νομίζω να έχει βγάλει την πάνα), τους δίνουν σημασία ή τα αφήνουν να κλαίνε κ.τ.λ.

α και σου επιτρέπουν να επισκεφτείς το σταθμό ανά πάσα στιγμή ή όχι

σε ευχαριστώ πολύ....

wWPdp2.png

Διαφημίσεις

Νατάσα

Είμαι η Ελίνα και τα δίδυμα κοριτσάκια μου θα είναι τον Σεπτέμβριο 2 χρονών και 3 μηνών οπότε και θα ξεκινήσουν παιδικό σταθμό. Θα ήθελα και εγώ να μάθω περισσότερα για τις Γλυκές Φατσούλες και κυρίως την άποψη γονέων που έχουν εμπειρία από το σταθμό. Φαίνεται καλός αλλά θέλω να είμαι όσο πιο σίγουρη γίνεται. Θα πάω επό κει αυτές τις ημέρες αλλά για μένα μετράει πολύ η γνώμη των μητέρων που αντιμετωπίζουν παρόμοιους προβληματισμούς και προβλήματα με μένα. :?:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Σκέφτομαι να ξεκινήσει η λατρεμένη μου Έλενα σε έναν από αυτούς τους παιδικούς σταθμούς. Δε γνωρίζω όμως γονείς που να ξέρουν κάτι για αυτούς τους παιδικούς σταθμούς από προσωπική τους εμπειρία ή κάποιου γνωστού τους. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει περιμένω.

Καλή σου μέρα!

Μένω στη Βούλα κι έχω ακουστά αυτους τους σταθμούς αλλά εγώ εδώ και δυο χρόνια στέλνω την μικρή μου στους "Ιχνηλάτες" (Κολοκοτρώνη και Αθηναϊδος, Βούλα?Τηλ. 210 96 57 866) κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη! Ρίξε μια ματιά κι εκεί, δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Στη διάθεσή σου για περισσότερες λεπτομέρειες!

Νάσια.

Συγνώμην κορίτσια που δεν απάντησα νωρίτερα....

Λοιπόν, όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο ποστ Οι Γλυκές Φατσούλες για εμάς είναι πολύ καλός παιδικός σταθμός. Δεν έχω κανένα παράπονο (Μμμ ... Μάλλον θα ήθελα να είναι πιο οικονομικός αλλά....).

Εμείς έχουμε πλήρες πρόγραμμα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δηλαδή ο μικρός έμαθε στο σχολείο να πηγαίνει στην τουαλέτα για τσισάκια, να τρώει τροφή μη αλεσμένη, πολλα τραγουδάκια, πολλές χορευτικές κινήσεις, ζωγραφίζει, παίζει με τις πλαστελίνες, τρώει μόνος του (με κουτάλι ή πιρουνι όχι με τα χέρια!) δεν ξέρω τι άλλο να γράψω... Α! Μαζεύει τα παιχνίδια του!!!

Από το προσωπικό δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο, είναι οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι, όμορφοι, καλοσυνάτοι με υπομονη!

Ο μικρός έχει μάθει και τρόπους: Ερχεται επίσκεψη μία φίλη μου και χωρίς εγω να του πω τίποτα της απευθύνει το λόγο: "Κυρία Κούλα....μπλα μπλα...".

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. Τα κρεββατάκια είναι από τα καλύτερα που έχω συναντήσει σε σταθμούς, Το φαγητό είναι πολύ καλό..

Τώρα μπορείς να πας όποτε θέλεις στον παιδικό σταθμό χωρίς να ενημερώσεις αλλά έχει reception και εκεί απευθύνεσαι για να ζητήσεις να μιλήσεις με τη δασκάλα ή να δεις το παιδί. Οι κοπέλες στη reception ενημερώνουν με το εσωτερικό τηλέφωνο την αίθουσα που είναι το παιδί και μετά από λίγα λεπτά στο φερνουν. Για παράδειγμα ο δικός μου που είναι 30 μηνών είναι στον 1ο όροφο και εκεί υπάρχουν και άλλες αίθουσες και κρεββατοκάμαρες και μωράκια και τουαλετίτσες και μπάνια ... οπότε δεν θα ήταν σωστό να ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα όλοι οι γοννείς επάνω και να ανησυχούν και τα άλλα παιδάκια. Μου έχει τύχει να περιμένω 20 λεπτά να μου το φέρουν γιατί είχε ζητήσει ο μικρός και έτρωγε κολατσιό (Ο πεινάλας μου!).... Εαν είχα ανέβει θα το είχε παρατήσει και θα ετρεχε επάνω μου!

Το βασικό για μένα είναι ότι έχω ενημέρωση (μέχρι και για γρατζουνιά από παιχνίδι που είχε στο χεράκι - εγώ δεν την είδα και το διάβασα στο χαρτί που μου δώσανε!!!) και ότι ο μικρός χαίρεται που πηγαίνει στο σχολείο.

Μου λέει συνέχεια πόσο αγαπάει την Κα. Βάσω και την Κα. Σοφία (οι δασκάλες του).

Τέλος, θα ήθελα να επαναλάβω ότι όλες οι φωτογραφίες που είναι ανηρτημένες στο site τους http://www.glykesfatsoules.gr είναι αληθινές και όχι παραμύθι όπως δυστυχώς συμβαίνει σε άλλους σταθμούς ....

Εμείς πάντως θα τον στείλουμε και του χρόνου....

Οτιδήποτε άλλο θέλετε είμαι στη διάθεσή σας.

Νατάσα

Κορίτσια καλησπέρα,

με λένε Ελίνα και έχω δύο αγοράκια 2,5 ετών και 7 μηνών. Αυτή τη στιγμή μένουμε προσωρινά στη Σαντορίνη, λόγω μετάθεσης του συζύγου και πρώτα ο Θεός, το Σεπτέμβρη θα είμαστε πίσω στο σπίτι μας. Θέλω να στείλω τον μεγάλο μου παιδικό από Σεπτέμβριο, κυρίως για να γνωρίσει παιδάκια και να κάνει παρέες,γιατί είναι αρκετα ντροπαλός και λίγο κλειστός χαρακτήρας. Το σπίτι μας είναι στην Ηλιούπολη και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον παιδικό στην περιοχή μου, αν έχετε κάτι υπόψη σας. Εχω αγχωθεί λιγάκι γιατί είμαι μακριά και το Πάσχα που θα έρθουμε για λίγες μέρες, πρέπει να το ψάξω και να δώ τι θα κάνω.

Σας ευχαριστώ πολύ

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

Με σχολικό, σίτιση και όλα, 11 μήνες, κοστίζει περίπου 5500 ευρώ το χρόνο. Έχει μια έκπτωση 10% για δύο παιδιά και επιπλέον 450 ευρώ αν πληρώσεις εφάπαξ. Πράγματι είναι τσουχτερή η τιμή αλλά πήγα εκεί για ενημέρωση και ξενάγηση και μου άρεσε τρομερά! Καμία σχέση με τον παιδικό που πήγε ο γιος μου σε εγκαταστάσεις κτλ και η διαφορά στη τιμή δεν είναι εξαιρετικά μεγάλη...

Τώρα βέβαια μένει να σκεφτούμε αν μπορούμε να "σηκώσουμε" τα έξοδα και των 3 παιδιών σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο κυρίως γιατί πρέπει να έχω και του χρόνου -για λίγες ώρες το μεσημέρι- τη γυναίκα που μου κρατάει τώρα τα δίδυμα αφού δε θέλουμε από τώρα να τα αφήνουμε ως το απόγευμα στον παιδικό. Άσε που θα είναι μια λύση για τις ημέρες που είναι κλειστός ο παιδικός σταθμός, καλοκαίρι κτλ...

Το Θανούλη τον έχει η μαμά μου αυτές τις ώρες και μέρες αλλά είναι αδύνατον να έχει ταυτόχρονα και τα δίδυμα ειδικά τώρα που έχει και η αδελφή μου μωράκι και τη χρειάζεται και εκείνη κάποιες ώρες.

Σπαζοκεφαλιά δηλαδή!

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Δηλαδη βρε κοριτσια ποσο στοιχιζει το πληρες ωραριο στις "γλυκες φατσουλες'?

To πλήρες ωράριο με σχολικό και γεύματα είναι ακριβώς 477 ευρώ Χ 11 μήνες = 5250,00 ΕΤΗΣΙΟ.

Μακάρι να ήταν πιο φθηνο...Αλλά μην φανταστείτε και μεγάλες διαφορές στον προηγούμενο παιδικό σταθμό που τον έστελνα έβγαινε 4200 ετησιο και ήταν η μέρα με τη νύχτα σε όλα (εγκαταστάσεις, προσωπικό, φαγητό, σχολικά όλα.. τεράστια διαφορά....).

ΝΑΤΑΣΑ

Εμας η μικρη μας ειναι 5 μηνων τωρα αλλα απο Σεπτεμβρη που θα χρονησει θα πρεπει κατι να την κανω..Ειναι λιγοι οι σταθμοι που δεχονται τετοιες ηλικιες.Μηπως ξερει καμια κατι για το Ουρανιο Τοξο στη Γουναρη? Η καποιο αλλο σταθμο που να τα παιρνει τοσο μικρα? Οι Γλυκες Φατσουλες δεν απανταν στο τηλεφωνο ποτε...

annita

Εμας η μικρη μας ειναι 5 μηνων τωρα αλλα απο Σεπτεμβρη που θα χρονησει θα πρεπει κατι να την κανω..Ειναι λιγοι οι σταθμοι που δεχονται τετοιες ηλικιες.Μηπως ξερει καμια κατι για το Ουρανιο Τοξο στη Γουναρη? Η καποιο αλλο σταθμο που να τα παιρνει τοσο μικρα? Οι Γλυκες Φατσουλες δεν απανταν στο τηλεφωνο ποτε...

στην ίδια φάση με εσένα είμαι και εγώ ψάχνω για βρεφονηπιακό..

επισκέφτηκα το ουράνιο τόξο στη Γούναρη, η εντύπωση που μου έδωσε δεν ήταν κακή..

οι εγκαταστάσεις δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά φάνηκε να έχουν πρόγραμμα, να προσπαθούν να μάθουν στο παιδί πράγματα μέσα από το παιχνίδι, επιτρέπουν την πρόσβαση των γονιών στην αίθουσα που βρίσκεται το παιδί τους, το εβδομαδιαίο menu του φαγητού μου φάνηκε καλό, δείχνουν να δίνουν σημασία στην μοναδικότητα του κάθε παιδιου αλλά δεν έχω η ίδια πείρα για να πω με σιγουριά ότι είναι εντάξει...

Γενικά ο υπεύθυνος που μου μίλησε μου έδωσε θετική εικόνα...

εσύ annita πήγες και αν ναι τι γνωμη έχεις

βρε κορίτσια μήπως κάποια από εσάς είχε πάει παλαιότερα ή πάει τώρα το αγγελούδι της σε αυτόν τον βρεφονηπιακό να μας δώσει μία γνώμη από μέσα..

wWPdp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Το γεγονός ότι δεν απαντούν στις Γλυκές Φατσούλες είναι τυχαίο κάνε άλλη μία προσπάθεια. Είμαι μητέρα και έχω ένα κοριτσάκι τώρα είναι 2,5 ετών πηγαίνει στον συγκεκριμένο σταθμό από 5 μηνών. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσοχή που δίνουν στο παιδί. Είναι στο ίδιο τμήμα με τον Σταύρο που αναφέρεται πιο πάνω.

Το μόνο πρόβλημα που είχα, είναι ότι συμβαίνει με όλα τα παιδάκια που πηγαίνουν στο σταθμό για πρώτη φορά, δηλαδή ότι αρρωσταίνουν.

Όποτε όμως και να πάει ένα παιδάκι, ότι ηλικία και να έχει, πάντα είναι δύσκολο τον πρώτο καιρό. Πόσο μάλλον όταν πηγαίνει από 5 μηνών που ο οργανισμός του δεν είναι, λόγω ηλικίας, τόσο γερός.

Πάντως αξίζει να προσπαθήσεις.

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

Antoinette επειδη και εμεις μαλλον εκει θα την στειλουμε αλλα θα ειναι το σεπτεμβρη 1 και δε θα περπαταει ακομα και απο οτι ειδα δεν εχουν στρατες ή κατι τετοια εχω αγχωθει λιγο γιατι ειναι δυνατον να εχουν τοσα ατομα για να εχουν τα μωρα αγκαλια ολη μερα?? Ή τα αφηνουν συνεχεια στο κρεβατακι τους? Εσυ ησουν ευχαριστημενη σε αυτες τις ηλικιες? Εννοω επειδη τα μωρα δεν ειναι ευκολο να τα απασχολουν με παιχνιδακια και με αλλα παιδακια, αλλα θελουν καποιον απο πανω ολη την ωρα τι γινεται?

Mamy-g εμένα δε μου έχει τύχει να μην απαντήσουν στο τηλέφωνο οι Γλυκές Φατσούλες τόσο καιρό που τους έχω πρήξει στις ερωτήσεις...

Έχε υπ΄όψιν σου ότι μόλις καλέσεις απαντά πάντα στην αρχή τηλεφωνητής που λέει τηλεφωνήσατε στις Γλυκές Φατσούλες κτλ αλλά σε συνδέουν αμέσως και οι κοπέλες που απαντούν είναι πολύ εξυπηρετικές.

Το γεγονός ότι δεν απαντούν στις Γλυκές Φατσούλες είναι τυχαίο κάνε άλλη μία προσπάθεια. Είμαι μητέρα και έχω ένα κοριτσάκι τώρα είναι 2,5 ετών πηγαίνει στον συγκεκριμένο σταθμό από 5 μηνών. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσοχή που δίνουν στο παιδί. Είναι στο ίδιο τμήμα με τον Σταύρο που αναφέρεται πιο πάνω.

Το μόνο πρόβλημα που είχα, είναι ότι συμβαίνει με όλα τα παιδάκια που πηγαίνουν στο σταθμό για πρώτη φορά, δηλαδή ότι αρρωσταίνουν.

Όποτε όμως και να πάει ένα παιδάκι, ότι ηλικία και να έχει, πάντα είναι δύσκολο τον πρώτο καιρό. Πόσο μάλλον όταν πηγαίνει από 5 μηνών που ο οργανισμός του δεν είναι, λόγω ηλικίας, τόσο γερός.

Πάντως αξίζει να προσπαθήσεις.

Antoinette δεν το πιστεύω ότι βρίσκω μία μανούλα από το σχολείο του Σταύρου! Πως τη λένε την κορούλα σου; Εμένα ο μικρός με έχει πρήξει με την Ανα-Μαρία, τη Δέσποινα, την Ηρώ, την Κωνσταντίνα και δεν ξέρω και εγώ ποια άλλη! Αγορίστικα ονόματα δεν μου αναφέρει ποτέ! Μου προέκυψε ερωτιάρης από τώρα!

Νατάσα

Υ.Γ. Ελίνα να προσέχεις τις δίδυμες μόλις τις πάρει είδηση ο Σταύρος θα ορμήσει! :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...